Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6401 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 December 2014 - 02:06 PM

Cand vin la tine poti sa retii toate celelalte pentru folosinta ulterioara, mie sa-mi dai doar pancakes cu visinata, da??? :occasion14:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6402 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 December 2014 - 02:11 PM

Vezi postareazerda, la 15 December 2014 - 02:06 PM, a spus:

Cand vin la tine poti sa retii toate celelalte pentru folosinta ulterioara, mie sa-mi dai doar pancakes cu visinata, da??? :occasion14:


Vicioasooo!

#6403 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 December 2014 - 04:38 PM

D'apoi daca-ti ceream atata ciucalata, nu eram vicioasa :occasion14: ??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6404 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 December 2014 - 05:03 PM

Vezi postareaPeter, la 13 December 2014 - 10:47 AM, a spus:

Acu s-o mai asamblez(ca blatul nu a racit inca...)

Bravo, ai fost cuminte si ai asteptat sa se raceasca blatul, nu ca mine :occasion14:
Ai vazut ce bun e, eu ma gindeam sa refac blatul in forma de chec.

Vezi postareamoatza, la 14 December 2014 - 06:13 PM, a spus:

phuuuui, acuma-mi dau seama ca daca scriam si-un bilet puteam sa particip la concurs, ca si-asa n-am facut-o niciodata!

pacat :rolleyes:
Inventeaza alta reteta si refa paharele.
Dar unde e metrul? suportul ala are un metru si e plin de pahare?

#6405 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 December 2014 - 05:08 PM

Vezi postareazerda, la 15 December 2014 - 04:38 PM, a spus:

D'apoi daca-ti ceream atata ciucalata, nu eram vicioasa :rolleyes: ??


parc-ar fi mai putin vinovata ciocolata decat visinata :occasion14:

Vezi postareamoatza, la 14 December 2014 - 06:13 PM, a spus:

Dar unde e metrul? suportul ala are un metru si e plin de pahare?


da, suportul are un metru fix, 11 :lol: pahare de 200ml si cred ca-s destinate berii, de fapt. parc=am vazut io ceva asemanator la oktoberfest.

#6406 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 December 2014 - 05:45 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 December 2014 - 05:03 PM, a spus:

Bravo, ai fost cuminte si ai asteptat sa se raceasca blatul, nu ca mine :rolleyes:
Ai vazut ce bun e, eu ma gindeam sa refac blatul in forma de chec.



Vezi, la asta m-am gandit si eu. Blatul e nemaipomenit de bun. Sa-l maninci asa, nu alta. :occasion14:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6407 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 December 2014 - 11:58 PM

Vezi postareaPeter, la 15 December 2014 - 05:45 PM, a spus:

Vezi, la asta m-am gandit si eu. Blatul e nemaipomenit de bun. Sa-l maninci asa, nu alta. :thumleft:

:-*

#6408 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 December 2014 - 12:03 PM

Tort Pina Colada Peter

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-780-14188105615251.jpg

Sectiune nu stiu daca apuc sa pozez...

#6409 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 December 2014 - 12:50 PM

Vezi postareaPhoenix, la 17 December 2014 - 12:03 PM, a spus:

Tort Pina Colada Peter

Atasament tort peter.jpg

Sectiune nu stiu daca apuc sa pozez...


Inseamna ca prea bun a fost? :tongue3: De aratat, arata perfect, mama lui de tort. Eu inca mai am fursecuri...

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6410 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 December 2014 - 07:04 PM

Lava cacke.Simplu. Bun.As fi copt-o, totusi, doar 8 min in loc de 10.E buna.

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-73-1418835882624.jpg


Imagine atasata: monthly_12_2014/post-73-14188358832142.jpg

Le-am copt in astea:
Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6411 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2014 - 10:06 AM

Vezi postareazoazorel, la 17 December 2014 - 07:04 PM, a spus:

Lava cacke.Simplu. Bun.As fi copt-o, totusi, doar 8 min in loc de 10.E buna.

Le-am copt in astea:



Super arata! Tot zic ca fac si eu si nu mai ajung!
GEORGIA

#6412 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 December 2014 - 10:08 AM

Peter sa stii ca a fost apreciat tortul , a disparut rapid

Zoazo...ma omori cu lava ta...uite asta e una dintre dulcegariile pe care inca nu m-am incumetat sa o fac. Bravo tie! :notworthy:

#6413 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 December 2014 - 10:26 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 18 December 2014 - 10:06 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 17 December 2014 - 07:04 PM, a spus:

Lava cacke.Simplu. Bun.As fi copt-o, totusi, doar 8 min in loc de 10.E buna.

Le-am copt in astea:



Super arata! Tot zic ca fac si eu si nu mai ajung!


Poate s-o faca si Alex, asa-i de simpla! Asa, in joaca!

Vezi postareaPhoenix, la 18 December 2014 - 10:08 AM, a spus:

Peter sa stii ca a fost apreciat tortul , a disparut rapid

Zoazo...ma omori cu lava ta...uite asta e una dintre dulcegariile pe care inca nu m-am incumetat sa o fac. Bravo tie! :notworthy:


Tocmai tu? La cat de simpla e...M-am incumetat eu!Tu nici n-ar trebui sa clipesti!Dureaza putin topitul ciocolatei.Resul se amesteca si se pun la copt!
Bine, nici eu , nu stiu de ce, nu ma-ncumet la rulade!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6414 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 December 2014 - 11:03 AM

Eu ma tem doar sa nu se intareasca mijlocul , in rest nu cred ca e foarte complicat.

#6415 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 December 2014 - 10:47 PM

Vezi postareaPhoenix, la 18 December 2014 - 11:03 AM, a spus:

Eu ma tem doar sa nu se intareasca mijlocul , in rest nu cred ca e foarte complicat.


Nu se intareste.Las-o 9 minute la 200* C.Nu s-a-ntarit a mea!Dar se mananca fierbinte.Racita, e o negresa normala.
O tipa care lucreaza la un restaurant imi zicea de 12 min la 180* C in cuptorul de la restaurant (electric).Dar 10 e suficient!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6416 Useril este offline   roth 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2014 - 01:18 PM

Vezi postareazoazorel, la 18 December 2014 - 10:47 PM, a spus:

Vezi postareaPhoenix, la 18 December 2014 - 11:03 AM, a spus:

Eu ma tem doar sa nu se intareasca mijlocul , in rest nu cred ca e foarte complicat.


Nu se intareste.Las-o 9 minute la 200* C.Nu s-a-ntarit a mea!Dar se mananca fierbinte.Racita, e o negresa normala.
O tipa care lucreaza la un restaurant imi zicea de 12 min la 180* C in cuptorul de la restaurant (electric).Dar 10 e suficient!



Pai e corect ce faci matale??? a si unde pui ca esti taman la Braila sa nu ajunga careva si sa fi nevoita sa imparti bunatate de praji....las ca te intorci acasa si discutam noi...asa ca intre fete.

#6417 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 December 2014 - 08:31 AM

Daca tot am avut 2 zile libere, am mai "dulcegarit" si eu un pic;

- crinklesii Lui Any

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-639-14192296315921.jpg

- vanillekipferl (tare buni, multumesc Petu)

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-639-14192296394945.jpg

- fursecuri cu migdale

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-639-14192297630788.jpg

-polos (in premiera pentru mine, minunati)

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-639-14192296461826.jpg

si asa, de amorul artei, o coronita cu nutella

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-639-14192296237974.jpg

#6418 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2014 - 10:39 AM

f spectaculoasa ti-a iesit coronita! da si tu amanunte!

#6419 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 December 2014 - 11:14 AM

Vezi postareamoatza, la 22 December 2014 - 10:39 AM, a spus:

f spectaculoasa ti-a iesit coronita! da si tu amanunte!


E mai simplu decat pare;un aluat aproape ca de cozonac din 500g faina, impartit in 2 si intins rotund, aproape cat tava de aragaz, uns sanatos cu nutella, un cerc in mijloc, apoi taiat in 16 si rasucita de 2-3 ori fiecare fasie si gata, la cuptor (reteta e de la Poca, mi-a placut mult aspectul).
Au fost incantate si fetele mele.

#6420 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2014 - 04:59 PM

Eu clar n-am spirit artistic.
Imi poate si mie explica cineva cum se face impletitura??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi