
Ce dulciuri ati facut azi?
#801
Postat 29 August 2010 - 10:13 PM

#802
Postat 30 August 2010 - 06:49 AM
o lamaiata, una de ciocolata, una de castane, o caramel si fursecuri cu nuci pentru niste prieteni ce aveau ieri nunta,
si pentru casa o prajitura cu prune....alea pentru nunta asteptau sa fie livrate

Imagini atasate
#803
Postat 30 August 2010 - 06:52 AM
iaca si ceva piersici ,
Imagini atasate
#804
Postat 30 August 2010 - 06:56 AM
Aia cu prune mi-a dat o idee.E blat de tarta ?
Si ce frumos le-ai ambalat !
Ferice de prietenii tai.
Ma inscriu si eu pe lista.

http://povesticulinare.blogspot.com/
#805
Postat 30 August 2010 - 08:09 AM
prunele spalate si puse jumatati cu partea carnoasa in sus, dat la 190°-200° cca cam 30 min.
la un moment dat am scos tava am presarat peste tot un pic de zahar tos, repus la cuptor.
dupa ce am scos-o din cuptor si s-a mai racit , am pudrat-o cu zahar pudra. ( am pus zahar, caci la aluat nu am pus prea mult, ca nu-mi plac prajiturile prea lesinate de dulce)
#806
Postat 30 August 2010 - 08:31 AM
cu faina.
Incerc.

http://povesticulinare.blogspot.com/
#808
Postat 30 August 2010 - 09:33 AM

Camilla absolut superbe torturile. Bravo!
Eu cum zicea cineva mai devreme vin cu o banla de prajitura turnata cu ricota - care insa e fff gustoasa si aromata.
Aici in tava

Taiata

Si mai aproape

#809
Postat 30 August 2010 - 11:36 AM
Un tort foarte ciocolatos cu ciocolata amaruie, blat tip vienez cu ciocolata.
Cred ca fu' circa 500g ciocolata.
O bomba de calorii, dar a fost inhalat , nu papat!
L-am dus la munca .


Un inceput de saptamina minunat tuturor!
Cami
#810
Postat 30 August 2010 - 11:45 AM
CamillaWitt, la 30 August 2010 - 11:36 AM, a spus:
Cred ca fu' circa 500g ciocolata.
O bomba de calorii, dar a fost inhalat , nu papat!
L-am dus la munca .
unde zici ca lucrezi? se mai fac angajari?

eu pe weekend am facut o placinta cu urda si bezea. daca mai apuc diseara pun si o poza
#811
Postat 30 August 2010 - 11:52 AM
boni, la 30 August 2010 - 11:45 AM, a spus:
CamillaWitt, la 30 August 2010 - 11:36 AM, a spus:
Cred ca fu' circa 500g ciocolata.
O bomba de calorii, dar a fost inhalat , nu papat!
L-am dus la munca .
unde zici ca lucrezi? se mai fac angajari?

eu pe weekend am facut o placinta cu urda si bezea. daca mai apuc diseara pun si o poza


Am oprit numai 2 feliute pt noi, greseala mare!!!!
#812
Postat 31 August 2010 - 08:02 AM

#813
Postat 31 August 2010 - 03:47 PM
Pt Daniela care am intreba cum am facut clatitutele din Kamut:
reteta initiala era cu faina normala, eu am folosit faina de Kamut:in mare se face un aluatc am ca la clatite, doar ca se pune si amidon si praf de copt si se fac la cuptor.Eu le-am umplut cu o crema din frcte de padure congelate amestecate cu creme fraiche si deasupra am pus maracuja.
Ieri am aniversat 13 ani de casnicie si cu ocazia asta am facut un tortulet.Nu-s maeastra precum alte fete de aici,dar pt prima data fac un tort imbracat in pasta de zahar, ustensile pt flori nu am,asa ca "trandafirii" si frunzele sunt facute din mana, deci nu radeti de ei.Petele negre de pe blat sunt pete de ness,fiinca blatul am vrut sa-l fac mai marmorat




#814
Postat 31 August 2010 - 04:58 PM
Imagini atasate
#815
Postat 31 August 2010 - 07:19 PM

Ioana , multi ani fericiti si cu dragoste-ti doresc!

Vrabiutoooo ,

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#816
Postat 31 August 2010 - 07:47 PM
stella, la 30 August 2010 - 08:09 AM, a spus:
prunele spalate si puse jumatati cu partea carnoasa in sus, dat la 190°-200° cca cam 30 min.
la un moment dat am scos tava am presarat peste tot un pic de zahar tos, repus la cuptor.
dupa ce am scos-o din cuptor si s-a mai racit , am pudrat-o cu zahar pudra. ( am pus zahar, caci la aluat nu am pus prea mult, ca nu-mi plac prajiturile prea lesinate de dulce)
Stella, absolut la fel am facut si eu una. Din ochi, inclusiv aluatul nu prea dulce. da' i-am pus si niste alune prajite-n freza.
Am facut o multime de compot, 2 tavi cu prajitura si tot mai am prune, le duc maine la serviciu langa o tava cu prajitura. las' sa manance ei!
Camilla!
#817
Postat 01 September 2010 - 02:07 PM
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#818
Postat 02 September 2010 - 08:00 AM


Ioana, sa fiti sanatosi si la cati mai multi ani impreuna cu sanatate si multa dragoste!!!
Vrabiuta, harnica ca intotdeauna!!!!
Daniella, salivez rau de tot la inghetata ta!!!!
#819
Postat 02 September 2010 - 09:12 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#820
Postat 02 September 2010 - 10:00 AM
zoazorel, la 02 September 2010 - 09:12 AM, a spus:
Adica un lichior amaretto, facut din amande, miez de caise si mirodenii....a luat numele firmei care il produce.
http://www.google.ch...iw=1920&bih=963