Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1021 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 18 December 2010 - 09:37 AM

Vezi postareapunticu, la 17 December 2010 - 10:42 PM, a spus:

Multumesc pentru reteta! Abia acum am vazut-o! Crezi ca ar merge si cu altceva umplute? Eu una nu ma prea omor cu rahatul, dar sotului ii place>

merge cu orice,reteta originala era cu crema de ciocolata.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1022 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 21 December 2010 - 07:11 PM

Turtă dulce.Acum e uscată şi glazura, aşa că pun turtiţele în cutie metalică. Apoi mă apuc de biscuiţeii lui Eataly- aluatul e în frigider. Mâine, fursecuri,prăjituri.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2010/post-508-12929513736194.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1023 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 30 December 2010 - 12:05 AM

Sint superbe nebuniile astea colorate koral!

Eu ca de obicei pt perioada de Craciun pina la Anul Nou nu am facut nici un dulce inafara de cel traditional: turte de Craciun cum le zicem noi si Scutecele Domnului cum se zice in Moldova.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2010/post-125-12936604647672.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#1024 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 December 2010 - 04:05 PM

Nu prea m-au atras scutecele astea nicicind dar poza ta e minunata.
Eu, negresa
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-4-12937178916669.jpg

#1025 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 30 December 2010 - 06:13 PM

Vezi postareagloxinia, la 14 December 2010 - 10:29 PM, a spus:

Azi amandine.

Gloxi ce reteta de amandine folosesti? Ca arata perfect si mi-ai facut o poftaaa :D
:)

#1026 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 30 December 2010 - 08:58 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 December 2010 - 04:05 PM, a spus:

Nu prea m-au atras scutecele astea nicicind dar poza ta e minunata.
Eu, negresa
Atasament finita.jpg

Merci Adriana! Depinde cum sint facute, trebuie insiropate perfect si in sirop trebuie sa se regaseasca toate: rom, coaja de porto de lamiie, vanilie. Altfel pare ceva banal...si uscat:)) Eu una am primit complimente anul asta de la toata lumea:)
Imagine postata
Imagine postata

#1027 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 30 December 2010 - 10:36 PM

Cred si eu! La cum arata scutecele-alea....Imagine postata
Bravo, Lizura!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1028 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 30 December 2010 - 10:53 PM

Multumesc azorico, ti-as arunca zau o bucata la pachet daca as sti ca ajunge:))

Vezi postareazoazorel, la 30 December 2010 - 10:36 PM, a spus:

Cred si eu! La cum arata scutecele-alea....Imagine postata
Bravo, Lizura!

Imagine postata
Imagine postata

#1029 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 31 December 2010 - 12:00 AM

Super turtite dulci si negresa arata bestial. Eu am facut niste fursecuri (aluatul de la reteta de nuci postat de mine la topicul respectiv), islere si 2 torturi Sacher (unul il duc la cumatrii mei). Am vrut sa pun pozele, dar am uitat cablul de transmisie date si cititorul de carduri acasa. Oricum la sfarsitul saptamanii viitoare le repet caci am un aniversat in familie caruia trebuie sa ii fac exact ce am facut astazi, ca m-am laudat si a zis ca daca nu-i fac nu ma crede pe cuvant. :rolleyes:

#1030 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 01 January 2011 - 02:35 PM

Desi sunt dulciurile facute de Craciun abia acum apuc sa le postez:

Scuzati canapeaua din fundal. Aici sunt o parte din ele. Au fost asa: 4 portii de minieclere (cred ca peste 100 de gogosele-groaznic la umplut), 2 portii din cocostarurile Pocai ( :occasion15: ), 2 portii de cosulete cu surprize, 2 portii de milch-snitte si 3 portii de baclavale.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-739-12938848868656.jpg


#1031 Useril este offline   AllyMcBeal 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 02 January 2011 - 11:26 AM

Koral,
te rog sa spui cum ai facut glazura la turta dulce, ca mie aia de albus nu mi se usuca, iar cea de zahar e prea dulce.
Si, oricum, cu glazura de albus e turta originala, nu?
Merci.

#1032 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 02 January 2011 - 05:28 PM

Eu am folosit la glazură 2 albuşuri bătute fff. bine cu 200 grame zahăr pudră. Unii zic că e bine să le baţi şi pe baie de aburi, pentru siguranţă. Eu nu am făcut-o, data viitoare voi încerca, să văd diferenţa.
Glazura mea s-a uscat în 2 zile, turtiţele fiind puse pe tăvi de plastic deasupra mobilei din bucătărie, în mediu uscat şi fără aburi( am copt doar la cuptor foi şi fursecuri în perioada aceea).
Ulterior , am citit pe un alt forum culinar că e bine să le glazurezi când sunt fierbinţi turtiţele, că se uscă mai repede glazura- tot data viitoare încerc.
Oricum, s-au uscat perfect, până la urmă, totul e să stai bine la capitolul răbdare :)
Şi, da, ai dreptate, nu e acelaşi gust cu glazura din zahăr pudră şi apă. :) Asta e muuuult mai bună.
Sper că ţi-au fost de folos încercările mele( nu prea mă pricep nici eu la dulciuri, dar, vorba lui Zozo, insist şi persist... :) )
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1033 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 02 January 2011 - 05:49 PM

Koral, Imagine postata Imagine postata Imagine postata

La multi ani!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1034 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 04 January 2011 - 10:04 AM

Nu azi ci inainte de anul nou:

Dobos

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-44-1294128171648.jpg


Torturi cu mousse de ciocolata

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-44-12941281283222.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-44-12941281360582.jpg


Tort cu mousse de lamaie/ciocolata
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-44-12941281434664.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#1035 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 January 2011 - 10:08 AM

wow kiken. brava , ca de obicei. La multi ani :occasion14:

#1036 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 04 January 2011 - 10:14 AM

kiken, mi-a fost doooor de tine Imagine postata si de minunatiile tale

#1037 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 January 2011 - 10:16 AM

Superbe Kiken.Si ca sa fiu in teme: ar eclipsa orice tort din cofetariile de lux.

#1038 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 04 January 2011 - 02:15 PM

Wow! Ce dulciuri frumoase si gustoase ati facut!
:occasion14:

#1039 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 04 January 2011 - 04:44 PM

Eeeeee! Uite pe cine vad!
La multi Ani! sanatosi si fericiti si din partea mea :biggrin: =))
Foarte frumoase torturi , ca de obicei, o clipa mi-a fost "teama" ca vei pune sectiune la dobos ;) , insa vad ca am scapat. Cred ca eram capabila sa ma apuc de foi, ma tenteaza de muuulta vreme dar pana acum teama de foi a invins.
Felicitari inca o data =)) si sper sa te vad un pic mai des! :-*

#1040 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 04 January 2011 - 09:40 PM

Vezi postareakoral, la 02 January 2011 - 05:28 PM, a spus:

Eu am folosit la glazură 2 albuşuri bătute fff. bine cu 200 grame zahăr pudră. Unii zic că e bine să le baţi şi pe baie de aburi, pentru siguranţă. Eu nu am făcut-o, data viitoare voi încerca, să văd diferenţa.



Intr-o vreme faceam destul de des turta dulce la copii, si la mine reteta suna asa : Galbenusurile se foloseau la aluat, iar albusurile, 4 la nr, se bateau spuma cu o cana (de la ceai) cu zahar si pe aburi apoi. Compozitia cind e gata (bat si zaharul topit!) se toarna peste turta dulce,se amesteca bine sa se ... unga toate, apoi se pun la uscat ! Acu.. depinde si de temperatura din casa, alea-alea, da de la jumate de ora la citeva ore, sunt uscate !

Vezi postareaKikenHana, la 04 January 2011 - 10:04 AM, a spus:

Nu azi ci inainte de anul nou:



Tulai Doamne da frumoase sunt ! :toothy9;

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

38 useri citesc topicul
0 membri, 38 vizitatori, 0 utilizatori anonimi