

Revista de unde am luat aceasta reteta caracteriza astfel acest dulce: <<...fondant, pour faire fondre votre Valentin>>
Nu va ramane decat s-o probati si sa vedeti ce si cum


INGREDIENTE
100g ciocolata
75g unt
2 galbenusuri
150ml frisca, smantana lichida, creme-fraiche
70g zahar
6 bezele
In plus
nuca de cocos
fistic
alune
PROCEDIMENT
1 albus se bate cu 80g de zahar pe abur

Se formeaza mici bezele

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare si se amesteca cu ciocolata topita impreuna cu untul

Se adauga frisca batuta

Se pregatesc formele dorite invelindu-le in pelicula transparenta

Se umplu cu crema

In mijlocul fiecarei semisfere infige cate o bezea

Se niveleaza si se pune la congelator cel putin 6ore...
eu le-am lasat peste noapte

A doua zi se imbraca in nuca de cocos, fistic sau alune...dupa dorinta






