Crutoane aromate
#1
Postat 22 November 2009 - 05:29 PM
Ingrediente: paine, unt, usturoi granulat, boia dulce
Procedeu:
1. Taiati paine cubulete, mai mici sau mai mari, dupa cum va lasa cutitul si rabdarea (eu le-am taiat cam de 0.5 cm pe latura)
2. Le puneti intr-o tava antiaderenta, le pudrati cu usturoi granulat si boia, le amestecati
3. Le adaugati cate un mot de unt deasupra, din loc in loc
4. La cuptor cu ele, la o temperatura de 220 de grade. Din cand in cand, le mai amestecati, invartiti, ca sa se faca pe toate partile. Atentie sa nu se arda!
5. Le scoateti si le mancati. Merg de minune la ciorbite si supe creme, la salate.
#3
Postat 22 November 2009 - 05:52 PM
Adriana a spus:
Bineinteles, Adriana. Eu faceam crutoane (fara condimentele de aici, ci doar cu unt) de fiecare data cand aveam paine ramasa - in ultima vreme recunosc, m-am cam lenevit. E o modalitate simpla de a obtine crantanele gustoase si de a salva painea
#4
Postat 23 November 2009 - 10:32 PM
#5
Postat 23 November 2009 - 10:50 PM
Shhhh, sa nu spui la nimeni, eu am mincat jumate din castronul ala! :oops:
#6
Postat 23 November 2009 - 10:57 PM
raluca elena a spus:
De-aia iti trebuie acu regim
#7
Postat 23 November 2009 - 11:31 PM
stella a spus:
Merita incercat si asa, la tigaie Mie mi-e cam teama de facut in tigaie cu ulei, ca am oaresce experiente nefericite la activ, de asta prefer varianta cuptorului. Bine ai venit!
#8
Postat 23 November 2009 - 11:33 PM
raluca elena a spus:
Shhhh, sa nu spui la nimeni, eu am mincat jumate din castronul ala! :oops:
Raluca, eu nu recunosc nimic, n-am vazut, n-am auzit
#9
Postat 24 November 2009 - 12:10 AM
Adriana a spus:
raluca elena a spus:
De-aia iti trebuie acu regim
Daca ar fi numai de la cei doi pumni de crutoane...as scapa repede! dar din pacate sint de la hormonii astia pe care nu stiu cit timp ii mai iau!
Asta ca sa nu mai mentionez ciocolata
#10
Postat 24 November 2009 - 07:27 PM
Eu le fac mai ales la supa crema de chimen,ciuperci,mazare sau cartofi.
Mai pun si firisoare de costita prajita !
Acuma iarna e vremea lor !
De pacalit :roll: ,nu am pe cine,dar e de retinut ideea.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#11
Postat 25 November 2009 - 09:57 AM
piscotel a spus:
Eu le fac mai ales la supa crema de chimen,ciuperci,mazare sau cartofi.
Mai pun si firisoare de costita prajita !
Acuma iarna e vremea lor !
De pacalit :roll: ,nu am pe cine,dar e de retinut ideea.
Pisco, sunt tare bune, e adevarat. Tu cum pui costita, la crutoane sau la supa?
#12
Postat 25 November 2009 - 11:59 AM
Le pun peste supa de chimion, supa (crema) de dovleac, iar al meu cateodata si in ciorbe.
Ale tale arata minunat, deja ma vad in fata televizorului cu castronu-n brate !
#13
Postat 25 November 2009 - 04:29 PM
any_annette a spus:
Le pun peste supa de chimion, supa (crema) de dovleac, iar al meu cateodata si in ciorbe.
Ale tale arata minunat, deja ma vad in fata televizorului cu castronu-n brate !
Any, draga mea, cred ca le voi repeta cat de curand, asa ca dai tu o fuguta pan' la mine si stam amandoua in fata la tv si papam crutoane, ce zici? (nu de alta, dar nu am mai stat sa ma uit la tv de un car de ani )
#14
Postat 25 November 2009 - 05:25 PM
Bunny a spus:
any_annette a spus:
Le pun peste supa de chimion, supa (crema) de dovleac, iar al meu cateodata si in ciorbe.
Ale tale arata minunat, deja ma vad in fata televizorului cu castronu-n brate !
Any, draga mea, cred ca le voi repeta cat de curand, asa ca dai tu o fuguta pan' la mine si stam amandoua in fata la tv si papam crutoane, ce zici? (nu de alta, dar nu am mai stat sa ma uit la tv de un car de ani )
Ce fain ar fi...as uita si de dieta !
#15
Postat 27 November 2009 - 12:04 PM
La mine pica la tanc...Piticul meu de 4 ani , cred ca e intr-o faza de crestere intensiva :? toata ziua imi cere mancare
#16
Postat 27 November 2009 - 03:30 PM
IrinucaPopii a spus:
La mine pica la tanc...Piticul meu de 4 ani , cred ca e intr-o faza de crestere intensiva :? toata ziua imi cere mancare
Irina, esti o fericita Ce n-as da si eu sa nu ma mai rog de al meu sa manance