Forum Culinar: Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri - Forum Culinar

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

#501 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 December 2012 - 09:13 PM

Ati facut bradul?
Eu l-am facut vineri seara, adica per 30 noiembrie. Asa m-am obisnuit, pe 1 decembrie, trebuie sa fie facut :unsure:.
E rosu ca de obicei, o sa pun niste poze zilele urmatoare, dar oricum e ca in anii trecuti.

#502 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 December 2012 - 09:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 05 December 2012 - 09:13 PM, a spus:

Ati facut bradul?
Eu l-am facut vineri seara, adica per 30 noiembrie. Asa m-am obisnuit, pe 1 decembrie, trebuie sa fie facut :lol:.
E rosu ca de obicei, o sa pun niste poze zilele urmatoare, dar oricum e ca in anii trecuti.

Eu abia pe 20 ma intorc acasa, asa ca.... in Ajun oi face pomu', conform obiceiului. N-am cand mai devreme. In 2 zile tre' sa fac si pomul, sa aranjez si casa, sa fac si mancare, sa pregatesc cadourile...... brrrr... Cadourile as putea sa le pregatesc de aici, ar trebui sa cumpar hartie de impachetat si sa le am gata pregatite cand ajung acasa. Oi vedea.

Si, dai si tu ceva poze? Sa ne clatim ochisorii? :unsure:

#503 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2012 - 09:21 PM

Vezi postareaFoxyy, la 05 December 2012 - 09:17 PM, a spus:

Si, dai si tu ceva poze? Sa ne clatim ochisorii? :unsure:

Poate am vreme maine sa fac ceva poze. Imi lipseste varful, s-a rupt, asa ca trebuie sa iau altul. Sa vad ce gasesc maine.
Si eu cand eram acasa la mama il faceam cam pe 23 decembrie. Insa asa ne bucuram mai mult de el si-apoi eu sunt mai rau ca un copchil, n-am stare, abia astept mereu sa se apropie sfarsitul lui noiembrie sal- fac.

#504 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 December 2012 - 09:23 PM

O sa va pun si eu poze cu pomisorul meu de pe masa, de care Sam înca nu s-a atins. Am facut însa o decoratie pe un platou, cu sclipiciuri, globuri si un îngeras frumos în mijloc, si îl tin acoperit cu capacul de la containerul de tort. Probabil ca voi renunta la decoratia asta, fiindca blanosul vrea cu orice pret sa vada cum sta treaba cu globurile alea, ca prea-s rotunde...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#505 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 December 2012 - 09:50 PM

ce ti-e si cu motanii !
al soacra-mii, poa' sa fie plin cu jambon in loc de globuri... il doare la sosete !

pe de alta parte stiu o pisica care a rasturnat bradul de trei ori in aceeasi zi !:unsure:

eu deocamdata am ornat si-am facut bradul doar la munca, acasa cam pe 20 asa....

da astept poze de la voi !

#506 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 12:09 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 05 December 2012 - 09:50 PM, a spus:

pe de alta parte stiu o pisica care a rasturnat bradul de trei ori in aceeasi zi !:thumleft:

!

Asa facea Luluca mea draga de ea... Maya insa e o cumintica, doar a vrut sa guste un beculet =))
A cat is a friend fur-ever !

#507 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,452
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 December 2012 - 12:51 AM

Facut azi, tot rosu ca anul trecut, decoratiile sunt aceleasi
Fisier atasat  albero.jpg (182.26K)
Number of downloads: 1
pe semineu
Fisier atasat  semineu.jpg (141.59K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  babbonatale.jpg (138.56K)
etajere
Fisier atasat  mensole.jpg (181.67K)

#508 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 09 December 2012 - 01:16 AM

Ce frumos e la tine,Adriana Imagine postata !
Noi nu facem aici brad,anul asta,dar facem in Romania si va fii ca in fiecare an,colorat si cu o parte din globurile ce le-am avut noi in copilarie Imagine postata .Abia astept!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#509 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 09 December 2012 - 08:57 AM

foarte frumos Adriana !

abia astept si eu sa trec la decorat!

#510 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,452
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 December 2012 - 12:33 PM

Multumesc :)

#511 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 09 December 2012 - 03:28 PM

Foarte fain e bradutul tau, Adriana! Noi am cumparat anul asta unul in ghiveci. Are 1,4-1,5 m si e foarte bogat. E din cel argintiu si miroase minunat :love7:
Mi s-a parut chiar ieftin fata de cei taiati. Dupa sarbatori il ducem la mama sau la niste prieteni la tara :71:

#512 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 December 2012 - 07:05 PM

Adriana, frumos bradul si aranjamentele.Si eu tb sa mai iau lumanarele de la Lidl ca anul trecut le-am ars pe toate.

Mama, Any dar ce devreme faci bradul, voi nu-l faceti de fel de Immacolata?

Eu cred ca tot pe 23-24 il fac.

Ornamente nu mi-am mai luat,dar mi-a adus mama cateva care le aveam acasa la care tin tare mult.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#513 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 10 December 2012 - 12:50 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 09 December 2012 - 03:28 PM, a spus:

Foarte fain e bradutul tau, Adriana! Noi am cumparat anul asta unul in ghiveci. Are 1,4-1,5 m si e foarte bogat. E din cel argintiu si miroase minunat.
Mi s-a parut chiar ieftin fata de cei taiati. Dupa sarbatori il ducem la mama sau la niste prieteni la tara :notworthy:
ce idee bună!
Noi cumpărăm brad natural că vreau mirosul acela frumos de crăciun, dar în ultima vreme am nişte remuşcări...
Ideea asta mi-ar rezolva problema. E drept că nu am căutat special până acum, dar nu credeam că sunt ghivece cu brazi aşa mari. Ce am mai cumpărat în ghiveci erau micuţi...

Ne-am cumpărat şi noi nişte decoraţiuni noi de care sunt foarte încântată. Nu am pozat încă dar vă pun o poză de pe net. E cutia cea mai din dreapta, sus.
Fisier atasat  lidl_decoratiuni.jpg (184.04K)

#514 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 10 December 2012 - 01:12 PM

Boni,sunt faine decoratiunile tale;asa ceva am cumparat eu de la gradinita acum cativa ani;au facut educatoarele cu copiii.

Eu am uitat sa va arat ce mi-am mai cumparat:
-dopuri pt sticle,ca si-asa in perioada asta desfacem mai multe :notworthy:
Mi-s tare dragi:

Fisier atasat  008.jpg (221.35K)

Am cumparat doua seturi;unul il iau cu mine acasa.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#515 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 10 December 2012 - 03:20 PM

Fetelor, putin brazi din ghiveci reusesc în gradina. În primul rînd din cauza ca li-s taiate radacinile în mare parte, pentru a încapea în vase, apoi trecerea din mediu cald în cel rece... si... si...
Bobita, încearca sa-l scoti treptat afara. Poate prima data pe un hol rece, vreo 2-3 zile, apoi în gradina. Chiar daca e frig, are nevoie de apa si pentru o sansa de reusita, neaparat îngrasat cu ceva special pentru conifere. Cît sta în casa, nu uita sa-l uzi regulat.
Si noi ne gîndeam sa ne luam unu cu radacina (cu toata radacina), dar nu în ghiveci, ci direct de la o gradina de brazi. O sa luam probabil, dar cînd începe a se dezgheta. Poate asa are sanse mai mari sa
supravietuiasca.

Cum spuneam, eu am un mini pin, probabil, pe care l-am împopotonat cu rîndul, sa vad cum seactioneaza Sam, cel care se urca peste tot. Pîna la momentul de fata, a reactionat calm. Nu îl intereseaza :pupic:

Asistentul e mereu dupa mine. Ma ajuta la împodobit.
Mie mi-e tare simpatic mosucu asta decorativ. Pe asta îl mai chinuie Sam. A încercar sa-i fure un con si-un mar, dar nu merge :)

Fisier atasat  Sam cu deco (1).jpg (734.77K)
Number of downloads: 2

Pinutul a ajuns pe pervazul unei ferestre, lînga mosi si ursuleti.

Fisier atasat  Sam cu deco (3).jpg (717.36K)

Fisier atasat  Sam cu deco (6).jpg (696.72K)

Deasupra mosilor si a pinului, atîrna clopoteii astia din ceramica.

Fisier atasat  Sam cu deco (4).jpg (523.63K)

Fratii Petreusi, îi stiti de anul trecut, ei stau de veghe pe pervazul altei ferestre.

Fisier atasat  Sam cu deco (5).jpg (305.04K)

Fisier atasat  Sam cu deco (7).jpg (734.75K)

Bineînteles ca nici Sam nu putea lipsi. El cum aude click-clack-aparatul, apare în cadru.
Se crede vreun fotomodel... :floare:

Fisier atasat  Sam cu deco (10).jpg (583.38K)

Mai tre' sa termin de decorat usa si un sideboard - ala cu platoul cu globuri si îngerasul... dar mie ca pe aia i s-a pus pata, ca înca o tin acoperita :D

Mike, cumintenia pamîntului, face nani de zori. Cred ca-l îmbrac Craciunel :)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#516 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 December 2012 - 03:47 PM

mama a avut un brad in ghiveci acum vreo 4 ani. S-a jumulit el ceva de la caldura din casa, dar a fost o iarna blanda si l-au scos pe balcon. Hepiend: in iunie urmator l-au dus la vie la nasul meu si de-atunci tot timpul le face poze cu el si zice ca le-a trimis nepotul salutari! :floare:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#517 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 10 December 2012 - 03:49 PM

Vezi postareaboni, la 10 December 2012 - 12:50 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 09 December 2012 - 03:28 PM, a spus:

Foarte fain e bradutul tau, Adriana! Noi am cumparat anul asta unul in ghiveci. Are 1,4-1,5 m si e foarte bogat. E din cel argintiu si miroase minunat.
Mi s-a parut chiar ieftin fata de cei taiati. Dupa sarbatori il ducem la mama sau la niste prieteni la tara :pupic:
ce idee bună!
Noi cumpărăm brad natural că vreau mirosul acela frumos de crăciun, dar în ultima vreme am nişte remuşcări...
Ideea asta mi-ar rezolva problema. E drept că nu am căutat special până acum, dar nu credeam că sunt ghivece cu brazi aşa mari. Ce am mai cumpărat în ghiveci erau micuţi...

Ne-am cumpărat şi noi nişte decoraţiuni noi de care sunt foarte încântată. Nu am pozat încă dar vă pun o poză de pe net. E cutia cea mai din dreapta, sus.
Fisier atasat  lidl_decoratiuni.jpg (184.04K)

:) Si mie imi place mirosul de brad in preajma Craciunului. Dar nu am gasit niciodata brazi spectaculosi, ca-n filme, asa cum imi doream. Asa ca daca tot nu gasesc niciodata mi-am luat unul care e in ghiveci, tine mai mult (sper ca-l voi avea mai multi ani) si totusi e suficient de bogat incat sa-mi satisfaca exigentele :)
Sunt tare dragute decoratiunile tale. Mi-am cumparat si eu acum 2 ani :floare:

#518 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 10 December 2012 - 03:55 PM

Vezi postareaMaya, la 10 December 2012 - 03:20 PM, a spus:

Fetelor, putin brazi din ghiveci reusesc în gradina. În primul rînd din cauza ca li-s taiate radacinile în mare parte, pentru a încapea în vase, apoi trecerea din mediu cald în cel rece... si... si...
Bobita, încearca sa-l scoti treptat afara. Poate prima data pe un hol rece, vreo 2-3 zile, apoi în gradina. Chiar daca e frig, are nevoie de apa si pentru o sansa de reusita, neaparat îngrasat cu ceva special pentru conifere. Cît sta în casa, nu uita sa-l uzi regulat.
Si noi ne gîndeam sa ne luam unu cu radacina (cu toata radacina), dar nu în ghiveci, ci direct de la o gradina de brazi. O sa luam probabil, dar cînd începe a se dezgheta. Poate asa are sanse mai mari sa
supravietuiasca.

Cum spuneam, eu am un mini pin, probabil, pe care l-am împopotonat cu rîndul, sa vad cum seactioneaza Sam, cel care se urca peste tot. Pîna la momentul de fata, a reactionat calm. Nu îl intereseaza :D

Asistentul e mereu dupa mine. Ma ajuta la împodobit.
Mie mi-e tare simpatic mosucu asta decorativ. Pe asta îl mai chinuie Sam. A încercar sa-i fure un con si-un mar, dar nu merge :D

Atasament Sam cu deco (1).jpg

Pinutul a ajuns pe pervazul unei ferestre, lînga mosi si ursuleti.

Atasament Sam cu deco (3).jpg

Atasament Sam cu deco (6).jpg

Deasupra mosilor si a pinului, atîrna clopoteii astia din ceramica.

Atasament Sam cu deco (4).jpg

Fratii Petreusi, îi stiti de anul trecut, ei stau de veghe pe pervazul altei ferestre.

Atasament Sam cu deco (5).jpg

Atasament Sam cu deco (7).jpg

Bineînteles ca nici Sam nu putea lipsi. El cum aude click-clack-aparatul, apare în cadru.
Se crede vreun fotomodel... :pupic:

Atasament Sam cu deco (10).jpg

Mai tre' sa termin de decorat usa si un sideboard - ala cu platoul cu globuri si îngerasul... dar mie ca pe aia i s-a pus pata, ca înca o tin acoperita :D

Mike, cumintenia pamîntului, face nani de zori. Cred ca-l îmbrac Craciunel :D

M, il duc la mama. Pentru inceput il tin pe hol si apoi o sa-l scoatem afara. Nu stiu unde o sa-l plantam deocamdata. O sa ne gandim dupa ce trec sarbatorile :floare:
Tare scumpi sunt motaneii tai! Stiu ei ca faci fotografii frumoase, de-asta apar mereu in cadru :)
Imi place tare mult cum ai decorat! E asa de vesel si cald in acelasi timp :)

Vezi postareazerda, la 10 December 2012 - 03:47 PM, a spus:

mama a avut un brad in ghiveci acum vreo 4 ani. S-a jumulit el ceva de la caldura din casa, dar a fost o iarna blanda si l-au scos pe balcon. Hepiend: in iunie urmator l-au dus la vie la nasul meu si de-atunci tot timpul le face poze cu el si zice ca le-a trimis nepotul salutari! :D

Sper sa reziste si al nostru. E asa de frumos! O sa fac o fotografie cu el cand il impodobim. Pana atunci il folosesc ca si fundal pt fotografiile mele culinare de Craciun :D

#519 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2012 - 08:11 PM

Ioana, da, aici asa e obiceiul sa se faca bradul pe 8.
Dar nimeni nu te-mpiedica sa-l faci cand vrei. De aceea eu asa m-am obisnuit, pe data de 1 decembrie bradul sa fie facut si cu luminile aprinse. Asa simt eu.
Si anul asta asa s-a nimerit, de cand l-am facut am avut mereu casa plina, oaspeti la cina si e asa de frumos cu bradul facut, am intrat deja in atmosfera de Craciun :hug: !
Maya, e atat de frumos la tine, n-am cuvinte! Extraordinar arata toate ornamentele!

#520 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2012 - 11:55 PM

De duminica trecuta
4 cutii pentru biscuiti, marimi diferite, asta-i cea mai mica si desene diferite pe fiecare, foarte haioase

Fisier atasat  foto 3009.jpg (38.67K)

un ornament de pus pe usa la intrare

Fisier atasat  foto 3008.jpg (44.96K)

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27