Bris, Carmella si Iulia merci de raspunsuri.
Iulia, am fost cu un coleg pasionat de art craft la Dragon si am compus baza unei truse de margele, dupa ce am vazut ca picea are placere atat sa poarte cat si sa confectioneze orice fel de bijuterie, dar si alte "mestesuguri" manuale. Nu mai departe de acu. Doua zile mi-a spus: "mami, ador sa pictez, as vrea sa pictez toata ziua!"... Vorba vine, ca la varsta asta inca au atentie de scurta durata pe o singura activitate, dar da, parca de pictat nu se plictiseste niciodata..., chiar daca adora orice fel de activitati si ateliere de craft oe care le face la gradinsau impreuna acasa....
Asa ziceam ca am fost la Dragon pt a doua oara in viata mea (prima oara am fugit ca din pusca, cand am vazut standurile cu carpe mirosind a praf) si am luat margele, care nu au fost in final DELOC ieftine...sau am exagerat eu cu diversitatea... Dar in afara de un cleste trifunctional, nu am cumparat alte "scule" si nici nu cred ca avea (am shoppinguit la un singur stand, caci habar nu aveam cat costa produsele alese (nu aveau preturi la raft) si cand am aj la socoteli cu cumparatura, nici nu mi-au ajuns banii, nici nu ma asteptam ...sincer! Bun, deci taietoare si ondulatoare la librarie? Ma duc luni sa caut, merci! Io nu am mai vazut mercerii, mai sunt oare in Bucuresti/Minis?
Am o scula de scluptat dovlecii, cred ca aia e ok pt portocale..., om face una...de joaca...

merci de idei, gagici!