Ingrediente:
-salata verde, a mea a fost iceberg
-un piept de pui fiert
-3 fileuri de anchois
-4 catei de usturoi
-1 galbenus de la un ou dat 1min la fiert
-lamaie
-mustar clasic +o lingura de mustar cu seminte de mustar, al meu se cheama Kamis frantzuzesc
-ulei de masline+ de floarea soarelui
-60 gr parmezan –eu am pus Gran Padano, nu-i chiar asa de uscat
-crutoane , eu am pus 4wasa
-sare, piper

Salata se spala, se usuca si se rupe cat doriti de mare – elegant e mai mare, dar la barbatii mei nu au trecere fitzoseniile.
Se face dressingu’: din galbenusul usor copt se face o maioneza.
Separat, se zdrobeste usturoiul si peste el se adauga fileurile de anchois.

Se zdrobesc si ele. Eu am mai adaugat putin ulei din conserva lor si zeama de la o juma de lamaie.

Peste maioneza deja preparata se adauga mustarul cu seminte si pasta de usturoi+anchois

Se omogenizeaza.

Se taie pieptul de pui in bucati mai mari

Se aduna carnea, salata si parmezanul in acelasi vas

Se toarna sosul

Se taie crutoanele, eu-wasa, cu foarfecul. Se adauga si ele peste salata.

Se ametesc toate, se potrivesc la gust

Si gata!
In portia personala se mai adauga niste aschii de branza

Sper sa va placa si voua!