Ingrediente:
-salata verde, a mea a fost iceberg
-un piept de pui fiert
-3 fileuri de anchois
-4 catei de usturoi
-1 galbenus de la un ou dat 1min la fiert
-lamaie
-mustar clasic +o lingura de mustar cu seminte de mustar, al meu se cheama Kamis frantzuzesc
-ulei de masline+ de floarea soarelui
-60 gr parmezan –eu am pus Gran Padano, nu-i chiar asa de uscat
-crutoane , eu am pus 4wasa
-sare, piper

Salata se spala, se usuca si se rupe cat doriti de mare – elegant e mai mare, dar la barbatii mei nu au trecere fitzoseniile.
Se face dressingu’: din galbenusul usor copt se face o maioneza.
Separat, se zdrobeste usturoiul si peste el se adauga fileurile de anchois.

Se zdrobesc si ele. Eu am mai adaugat putin ulei din conserva lor si zeama de la o juma de lamaie.

Peste maioneza deja preparata se adauga mustarul cu seminte si pasta de usturoi+anchois

Se omogenizeaza.

Se taie pieptul de pui in bucati mai mari

Se aduna carnea, salata si parmezanul in acelasi vas

Se toarna sosul

Se taie crutoanele, eu-wasa, cu foarfecul. Se adauga si ele peste salata.

Se ametesc toate, se potrivesc la gust

Si gata!
In portia personala se mai adauga niste aschii de branza

Sper sa va placa si voua!

Ajutor
















