Adriana, la 01 January 2013 - 07:22 PM, a spus:
Cerra o fi ceva in neregula cu vitezele, eu in kenwood am batut mereu perfect albusurile, le pun si calde (temperatura camerei) si reci de la frigider si in bol nedegrasat, doar viteza maxima de la inceput si gata, cu sau fara zahar se umfla mereu bine. Ori sa fie probleme de viteza ori paleta aceea nu ajunge pina in fundul bolului si atunci poate ca nu se invirte asa cum trebuie. Stiu ca multi care au avut Kenwood au trebuit sa regleze o chestie pentru ca telul asta nu ajungea bine pina pe fundul bolului. Alta explicatie nu vad, ca doar ele se umfla inglobind aer, poate ca daca viteza nu e suficienta nu reuseste.
Sa faci cu ulei de floarea soarelui/arahide maioneza. Eu de masline pun la paine si salate nu pun la maioneza ca nu le place la ai mei ca zice ca are gust amarui maioneza am facut la prietena mea odata cu ulei de masline ca altu nu avea decat de masline sau porumb adevarat cel de masline ii mai gros si se incorporeaza pik mai lin dar iese si cu ala .
Bolul meu de la malaxor s aii zic asa, are un varf pe fund pe interior o mica ridicatura si cracul de aluat ajunge perfect dar maturica nu am urmarit`o . O sa mai incerc. Oricum, eu nu am cum sa il ridic bolul mai sus ptr ca bolul intra intr`o adancitura si tre sa invart dupa ce il bag in lacas pik de el inspre dreapta loock si cand am terminat cu el invers sa il scot de acolo. Am vazut si eu in ceva videoclipuri ca alte malaxoare au un cerc pe linga bol de unde regleaza mai sus sau mai jos eu asa parca am vazut.Imi este ciuda pe el si maturica lui. VeZI, tu cu maioneza eu cu spuma de ou la malaxor. Le rezolvam noi pina la urma.