Dovlecei invizibili
#101
Postat 31 May 2012 - 11:32 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#102
Postat 31 May 2012 - 01:21 PM
zoazorel, la 31 May 2012 - 11:32 AM, a spus:
Da, adica o lingurita de smîntîna groasa/acrisoara/ creme fraîche. Na, or fi 25 g
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#103
Postat 31 May 2012 - 01:52 PM
Maya, la 31 May 2012 - 01:21 PM, a spus:
Maya!Prompta, ca de obicei!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#104
Postat 31 May 2012 - 05:32 PM
#106
Postat 06 June 2012 - 10:11 PM
Am ras dovleceii si am pus smantana, cascaval deasupra si binenteles putin marar si usturoi.
Foarte buni.
Taiat caldut
Am avut un singur dovlecel mai lung dar unu singur. Tura viitoare, o sa pun vreo 3 si atunci va fi mai vizibil deocamdata este invizibil dar sa stiti ca dovlecelul exista.
#107
Postat 07 June 2012 - 12:32 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#109
Postat 08 June 2012 - 02:37 PM
Foarte bun, o sa mai fac! Multumesc de reteta
(n-am cosmetizat deloc vasul in care l-am copt, ca nu mai era timp de nimic - scuze)
O sectiune pe farfuria rosie din care trebuie sa mancam, ca sa ni se para ca mancam foarte mult, conform celor descoperite de neobositii cercetatori americani
Si cu o furculita alaturi, ca sa vedeti cat e de fapt portia
Poze jalnice, satisfactie maxima
#114
Postat 29 June 2012 - 10:51 PM
#115
Postat 02 July 2012 - 11:39 PM
Abia scoasa tava din cuptor
si pofta fiind mare o felie fierbinte
#116
Postat 03 July 2012 - 07:58 AM
#117
Postat 03 July 2012 - 09:52 AM
#119
Postat 03 July 2012 - 09:59 AM
#120
Postat 14 September 2012 - 02:01 PM
Am fiert broccoli fix cinci minute,l-am scurs si in rest la fel, vedeti daca vi se pare aluatul ud!! Poza este cu ea inca calduta , la vreo 25 de minute de la scos din cuptor.
asta e prima poza cand nu m-am gandit ca se vede mai bine la soare:
desi am facut jumatate din cantitati si faina am pus-o la ochi, eu zic ca a iesit foarte bine, sa ma laud si cu crusta:
In concluzie asa a fost si cu dovleceii, cand mai fac, mai pun, dar daca faceti variatii,daca respectati reteta nu are cum sa nu va iasa!
Multumesc Lili!