
Ingrediente:
5 pulpite superioare de pui, 3-4 linguri de ulei, partea alba de la 2 bucati de praz, sare, piper, 1/2 lingurita de cimbru, o foaie de dafin, 1 lingurita de boia dulce, verdeata pentru ornat, 3 catei de usturoi pisati.
Cum se face:
0. Spalati bucatile de praz si taiati-le feliute subtiri, spalati si curatati pulpitele

1. Intr-o craticioara cu fundul gros (eu prefer o craticioara din fonta), incalziti uleiul si prajiti pulpitele pe amandoua partile, pana incep sa se rumeneasca

2. Scoateti pulpitele pe o farfurie si puneti prazul in cratita, calindu-l pana se inmoaie bine

3. Adaugati pulpitele inapoi in tigaie, sarati, adaugati condimentele (mai putin boiaua) si acoperiti cu apa. Puneti capacul si lasati sa fiarba cam 30 de minute

4. Adaugati boiaua, mai puneti apa daca mai e nevoie, si usturoiul pisat. Mai lasati sa fiarba cam 10 minute

5. Si e gata!

Ajutor







