The Impossible: mi-a placut, atat de mult incat l-am povestit cuiva interesat cap coada, desi de regula urasc sa fac asta, prefer sa isi vada fiecare bucatica de film. Da.. m-am si emotionat rau:)
Ana Karenina: dintr-o gasca de 7 insi, am fost singura care a ramas in sala la cinema sa-l vad pana la sfarsit, insa am fost oarecum dezamagita. Am aceeasi parere ca si Shefu.. prea teatralizat. Si marturisesc ca am citit cartea, altfel cred ca si eu ca si ceilalti n-as fi inteles mare lucru.
Les Miserables: frumos jucat, mi-au placut actorii mult, pasiune si roluri bine facute, insa greu de urmarit dupa umila mea parerea, din cauza replicilor cantate.
Stand up guys-frumusel.
Morning glory si The ugly truth- usurele, de duminica, placute.
Death Race Inferno- mi-a placut si asta, imi plac filmele in care exista actiune, ca-mi capteaza atentia si mi-o mentine acolo:)
Officer Down- cu actiune, dar usor plictisitor.
Sushi girl- la un moment dat am vrut sa-l abandonez, insa mi-a placut sfarsitul pentru ca am reusit si eu sa inteleg de ce au numit filmul asa, caci pana in ultimele minute nu intelegeam cum o tipa de pe care se serveste sushi da numele filmului, desi a fost inerta pe aproape toata durata lui.
For a good time, call- de gagici.. usurel.
About Cherry- boooring si tras de par, povestea multor fete care cauta atentie si bani obtinuti usor si ajung in prostitutie. Asteia ii placea!
Les infideles- o porcarie, a mon avis, eu la un moment dat l-am si inchis spunandu-mi cat is de fraiera ca incerc sa fac sa-mi placa ceva ce n-are cum. Numa' "frecangeala" si unde tipu nu frecangeste o tipa, si-o frecaneste singur! Na!
The words- mi-a placut, o poveste intr-o poveste. Finut si fainut!
Fire with Fire- un film bun, o poveste interesanta si-un happy end:)
The stonning of Soraya- arunca din nou o lumina urata asupra islamului si a legilor lui. Sfarsitul e pe departe unul greu de vizionat, cel putin pentru mine care-s o sensibiloasa.. asa a fost. Sa vezi un baietel cum arunca cu piatra in mama lui inropata in pamant pana la brau... greu de uitat si cu siguranta nu e o imagine incantatoare.
Ma uit la filme de placere, dupa lectura e activitatea mea preferata, nu tin minte numele actorilor, decat daca-s super mega faimosi, eventual batrani sau au jucat in filme memorabile. Le tin minte fetele.. cand vreau sa explic cuiva despre cine vorbesc ii zic.. ala asa, de-a jucat si in filmu' asa.. si are muschi.. sau dupa caz are tzatze mari, ochi frumosi.. bla bla. Nu stiu cat sunt un critic bun sau unul rau, nu ma prind povestile ieftine si filmele prost realizate. Tot ce-am scris mai sus, e pur si simplu parerea mea, umila