Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#941 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 June 2014 - 05:57 PM

Vezi postareaaura, la 16 June 2014 - 04:42 PM, a spus:

3 days to kill.

L-am vazut la recomandarea unui prieten. E ok, nu chiar asa de grozav cum mi-a fost prezentat. Daaaar, mi-a facut placere sa-l revad pe Kevin Costner.

Filmul slabut, Kevin simpaticut. Per total... amuzant pe alocuri :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#942 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 19 June 2014 - 07:34 PM

Vezi postareaMaya, la 25 February 2014 - 02:23 PM, a spus:

Eu caut The Physician de luni de zile, dar nu-l gasesc decît în calitate de kkt. Daca îl gasiti undeva în calitate HD, BRip... deci calitate oglinda, altfel nu, poate ma anuntati si pe mine. Merci! :rolleyes:
Ai gasit filmul între timp. Eu l-am vazut acum 1-2 saptămâni (nu-mi mai amintesc exact Imagine postata) și era calitate destul de bună. Nu-ți pun link aici că-i un site mai „rușinos”, dar dacă te mai interesează trage-mă de mânecă.

#943 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 June 2014 - 11:22 PM

Vezi postareaboni, la 19 June 2014 - 07:34 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 25 February 2014 - 02:23 PM, a spus:

Eu caut The Physician de luni de zile, dar nu-l gasesc decît în calitate de kkt. Daca îl gasiti undeva în calitate HD, BRip... deci calitate oglinda, altfel nu, poate ma anuntati si pe mine. Merci! :rolleyes:
Ai gasit filmul între timp. Eu l-am vazut acum 1-2 saptămâni (nu-mi mai amintesc exact Imagine postata) și era calitate destul de bună. Nu-ți pun link aici că-i un site mai „rușinos”, dar dacă te mai interesează trage-mă de mânecă.

L-am vazut între timp, merci. Cartea mi-a placut mai mult :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#944 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 June 2014 - 05:52 PM

Vezi postareaMaya, la 19 June 2014 - 05:57 PM, a spus:

3 days to kill.

L-am vazut la recomandarea unui prieten. E ok, nu chiar asa de grozav cum mi-a fost prezentat. Daaaar, mi-a facut placere sa-l revad pe Kevin Costner.

Filmul slabut, Kevin simpaticut. Per total... amuzant pe alocuri :P

exact asa...

acum sunt la filme pentru copiii, am vazut The Lego Movie si urmeaza Foosball (merci Eataly)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#945 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 23 June 2014 - 10:17 PM

Vezi postareaCami, la 09 June 2014 - 10:04 AM, a spus:

Maya, mersi pentru mesaje :occasion15:.

Titi, mersi pentru link. M-a rugat un amic spaniol sa-l caut. Dar si tu si el m-ati facut curioasa. O sa-l vad si eu.
Si putin off topic: tu esti in Madrid?

Cami, scuza-ma. Nu am vazut intrebarea ta. Da, stau in Madrid.
Sper ca a reusit colegul tau sa vada filmul :)
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#946 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 19 August 2014 - 03:59 PM

Eu am vazut Generation War. Un film german despre prietenie in timpul razboiului. Dintr-o poveste adevarata sau nu, noua ne-a placut foarte mult. Am citit insa ca a fost controversat in Germania.

http://www.youtube.c...h?v=dL7V0bHseu8

#947 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 30 September 2014 - 01:09 PM

Nu stiu daca ati vazut filmul Bent, s-ar putea sa va placa.E mai vechi din 1997, cu un Clive Owen incredibil.
In film mai apare si un cantaret faimos, nu vreau sa va dezvalui misterul.
Poate interpretarea o sa vi se para exagerata(teatrala), dar e normal in filmele inspirate din piese de teatru.

Am vazut si eu "The Giver" ca citisem primul volum.

#948 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 01 October 2014 - 04:34 PM

Am vazut si eu The Giver. Sa fiu sincera, mi-a placut cum a inceput, dar pe parcurs am adormit. Parca a cazut in clisee. Si incepuse promitator....

Pentru o sambata seara placuta, incercati The Way, Way Back.

http://www.youtube.c...h?v=6qoaVUdbWMs

#949 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 October 2014 - 06:14 PM

Si eu vazut The Giver. Nu a fost wow, dar mi-a placut.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#950 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,539
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 12 October 2014 - 08:24 PM

Azi a plouat cam mult asa ca am avut zi de filme

This is where I leave you, nu stiu daca s-a mai zis aici de el, un film care ne aduce aminte ca viata nu e perfecta, ca uneori e imprevizibila si te loveste in plex cand crezi ca ai toate puse in ordine. Mie mi-a placut, as zice ca merita.

Movie 43un film atat de twisted n-am vazut de mult. Are o gramada de poante offensive si de glume pe subiecte considerate tabu incat incalca jdemii de reguli :). Pe mine m-a intrigat asa ca dupa ce l-am vazut am googal-it un pic despre el si am vazut ca a fost facut de-a lungul a 6 ani, au lucrat la el o multime de regizori si le-a luat o gramada pana sa gaseasca un studio care sa-l accepte.Ah, si trebuie sa spun ca are multe nume mari de actori in el plus alti actori care au refuzat pur si simplu sa joace dupa ce au citit scenariul, sau care au acceptat dar dupa aia s-au cerut afara . Daca nu sinteti firi prea sensibile cred ca merge.

Tracker and Dale vs evil o comedie horror nici prea prea nici foarte foarte :)
brain loading....please wait....

#951 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 12 October 2014 - 08:39 PM

BlackC, pe mine m-ai facut curioasa.Il caut.

Eu in schimb m-am tavalit de ras la A Million Ways to Die in the West !Funny funny funny!

#952 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2014 - 09:13 PM

Vezi postareaEataly, la 12 October 2014 - 08:39 PM, a spus:

BlackC, pe mine m-ai facut curioasa.Il caut.

Eu in schimb m-am tavalit de ras la A Million Ways to Die in the West !Funny funny funny!

Daaaa, uitasem de el, il vazusem acum cateva saptamani. Super comedie, de mult n-am mai ras asa.

#953 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 13 October 2014 - 01:29 AM

Vezi postareablack_cat, la 12 October 2014 - 08:24 PM, a spus:

Movie 43un film atat de twisted n-am vazut de mult. Are o gramada de poante offensive si de glume pe subiecte considerate tabu incat incalca jdemii de reguli :). Pe mine m-a intrigat asa ca dupa ce l-am vazut am googal-it un pic despre el si am vazut ca a fost facut de-a lungul a 6 ani, au lucrat la el o multime de regizori si le-a luat o gramada pana sa gaseasca un studio care sa-l accepte.Ah, si trebuie sa spun ca are multe nume mari de actori in el plus alti actori care au refuzat pur si simplu sa joace dupa ce au citit scenariul, sau care au acceptat dar dupa aia s-au cerut afara . Daca nu sinteti firi prea sensibile cred ca merge.

Nu ca-s sensibila, dar n-am rezistat mai mult de 10 minute. M-a enervat mai mult.
A cat is a friend fur-ever !

#954 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2014 - 07:24 AM

Vezi postareaUma, la 13 October 2014 - 01:29 AM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 12 October 2014 - 08:24 PM, a spus:

Nu ca-s sensibila, dar n-am rezistat mai mult de 10 minute. M-a enervat mai mult.

Noi ne-am uitat pana la capat pentru ca am incercat sa intelegem care e ideea. De ras nu prea desi se vrea comedie si chiar prima "povestire" este greu de trecut peste ea. M-a uimit insa in ce au putut sa bage atata efort si timp (6 ani am mai zis) plus atatia actori mari. Definitiv nu e un film la care m-as mai uita odata.

#955 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2014 - 10:29 AM

Am vazut aseara The guardians of the Galaxy. Trebuie sa va spun ca de ceva vreme Sf-urile s fantasy pe mine nu prea ma mai atrag asa ca am fost nu foarte entuziasta sa-l vad dar pentru ca domnul voia am zis Ok. Si bine am facut, replici haioase, personaje super-simpatice si muzica draguta. Il recomand pentru o seara cand aveti chef de ceva usurel.

Tot weekendul asta am vazut si Before I go to bed , ca in cele mai multe cazuri cartea mi s-a parut mult, mult mai buna.

#956 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2014 - 11:52 PM

Alte recomandari din ce am vazut in ultima vreme:
Oranges and sunshine despre trimiterea in masa a copiilor din orfelinate Britanice in Australia, un subiect socant si dureros. Mi-a placut.
Flipped-un film din 2010 care cumva mi-a scapat pana acum dar care mi-a placut foarte mult. Ceva inedit este modul in care fiecare moment crucial al filmului este povestit/repovestit din punctul de vedere al fiecarui din cele 2 personaje.
Am ma vazut si "One hundred foot journey" care insa trebuie sa zic, m-a lasat cumva nesatisfacuta. Toate temele atinse- adaptarea familiei de emigranti in tara adoptive, relatiile localnici/nou veniti, viata intr-un satuc din Franta, relatiile si competitiile in lumea culinara- sint atinse superficial si fara profunzime, ma asteptam la ceva mai complex. Are insa peisaje fumoase si filmari faine din piete si bucatarii :read2:. De o dupa-amiaza ploiasa merge, aveti insa grija sa nu va asezai la film flamanzi :wacko:

#957 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 November 2014 - 02:52 PM

Vezi postareablack_cat, la 21 November 2014 - 11:52 PM, a spus:

Am ma vazut si "One hundred foot journey" care insa trebuie sa zic, m-a lasat cumva nesatisfacuta. Toate temele atinse- adaptarea familiei de emigranti in tara adoptive, relatiile localnici/nou veniti, viata intr-un satuc din Franta, relatiile si competitiile in lumea culinara- sint atinse superficial si fara profunzime, ma asteptam la ceva mai complex. Are insa peisaje fumoase si filmari faine din piete si bucatarii :love7:. De o dupa-amiaza ploiasa merge, aveti insa grija sa nu va asezai la film flamanzi :icon_fessee:

La fel l-am perceput si eu.

Guardians of the Galaxy, cu toate ca nu intentionam sa-l urmaresc, cumva am ajuns s-o fac :D Nu îmi pare rau. Usor, degajat, Rocket a fost super! ( de altfel pentru prima data cînd îmi place de Cooper :thumleft: )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#958 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2014 - 11:53 PM

In seara asta am vazut Boyhood despre care tot auzisem atatea. Nu pot spune ca mi-a displacut insa singurul punct forte al filmului, care de fapt il si face original, este faptul ca a fost filmat de-a lungul a 12 ani, cu aceeasi actori. Filmul e lung, 2 ore si jumate care insa cumva trec repede, te astepti doar ca la un moment dat lucrurile sa se precipite, sa se intample ceva iesit din comun , o situatie critica....ei bine nu, in filmul asta nu se intampla nimic, nici bun nici rau :icon_fessee:

#959 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 November 2014 - 02:09 PM

Vezi postareablack_cat, la 25 November 2014 - 11:53 PM, a spus:

In seara asta am vazut Boyhood despre care tot auzisem atatea. Nu pot spune ca mi-a displacut insa singurul punct forte al filmului, care de fapt il si face original, este faptul ca a fost filmat de-a lungul a 12 ani, cu aceeasi actori. Filmul e lung, 2 ore si jumate care insa cumva trec repede, te astepti doar ca la un moment dat lucrurile sa se precipite, sa se intample ceva iesit din comun , o situatie critica....ei bine nu, in filmul asta nu se intampla nimic, nici bun nici rau :icon_fessee:

Deci merita vizionat, macar pentru evolutie? :thumleft:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#960 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2014 - 03:16 PM

Vezi postareaMaya, la 19 June 2014 - 05:57 PM, a spus:

3 days to kill.

Filmul slabut, Kevin simpaticut. Per total... amuzant pe alocuri :thumleft:

Si mie mi-a parut la fel si pentru ca n-am avut asteptari foarte mari la el chiar mi-a facut placere sa-l vad .

Vezi postareaMaya, la 26 November 2014 - 02:09 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 25 November 2014 - 11:53 PM, a spus:

Deci merita vizionat, macar pentru evolutie? :love7:

Pai eu am rezistat cele 2 ore si jumatate fara sa am regrete la sfarsit ca mi-am pierdut vremea, deci eu as zice ca da, merita vazut. As fi chiar curioasa cum l-au perceput si altii.

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic