Poale-n brau si trandafiri de la Moldova
#41
Postat 13 January 2011 - 08:07 AM
dar si de tine, ce persoana ai devenit.
#42
Postat 13 January 2011 - 08:31 AM
#43
Postat 13 January 2011 - 08:35 AM
Geany, la 13 January 2011 - 08:31 AM, a spus:
Ia vezi sa nu te "depresezi" si sa nu dai iama-n ciocolata.
ia mai ghini un morcov, si roade la el
#44
Postat 13 January 2011 - 09:20 AM
stella, la 13 January 2011 - 08:35 AM, a spus:
Geany, la 13 January 2011 - 08:31 AM, a spus:
Ia vezi sa nu te "depresezi" si sa nu dai iama-n ciocolata.
ia mai ghini un morcov, si roade la el
HHmmm!!!Morcov zici?!
#45
Postat 06 June 2011 - 08:12 PM
In schimb, unul din convivi mi-a venit cu observatia ca el nu se astepta ca umplutura sa fie dulce, ci sarata, si apoi mi-a bagat sub nas "biblia" lui RARoman, in care scrie negru pe alb ca branza tre' sa fie sarata. Cum e? Eu mi-aduc aminte din vacantele de la bunici la Onesti ca era tot cu branza dulce, dar acuma nu mai sunt sigura 100% tu ai vazut tot timpul numai cu umplutura dulce si cu amestecul dulce picant?
Oricum, multumesc inca o data, de-abia astept sa le mai fac!
Nicoleta
#46
Postat 06 June 2011 - 08:40 PM
azerty, la 06 June 2011 - 08:12 PM, a spus:
In schimb, unul din convivi mi-a venit cu observatia ca el nu se astepta ca umplutura sa fie dulce, ci sarata, si apoi mi-a bagat sub nas "biblia" lui RARoman, in care scrie negru pe alb ca branza tre' sa fie sarata. Cum e? Eu mi-aduc aminte din vacantele de la bunici la Onesti ca era tot cu branza dulce, dar acuma nu mai sunt sigura 100% tu ai vazut tot timpul numai cu umplutura dulce si cu amestecul dulce picant?
Oricum, multumesc inca o data, de-abia astept sa le mai fac!
Nicoleta
Draga mea nu stiu ce sa zic,mie si pasca de exemplu imi place sa amestec dulce cu sarat ,dar mai fac si in functie de ce fel de branza am,daca am doar de vaci fac doar cu vaci daca am si de oi pun si oi,eu nu sunt cu ''biblia'' nimanui,eu fac in functie de ce am,si ce-mi place mie in momentul ala,important e sa faci aluatul bun si umplutura cu ce ai si ce-ti place tie ,parerea mea ,cel putin.Ma bucur f. mult ca ti-au placut
#47
Postat 21 February 2014 - 05:11 PM
Nu-s profesioniste ca ale tale,dar mie mi-au placut cum au iesit,chiar si asa ,cu branza mai pleostita(cauza fiind probabil ca s-a nimerit prea moale ).Si nici ale nu-s,ca-s cu faina integrala.Dar se fac destul de usor si apropo,ca tot discutarati pe aici,au fost cu branza sarata,ca asa obisnuim noi la placinte si-au mers de minune cu niste ayran. 'Mintzamasc neatali' ,Geany, pentru explicatii.
#48
Postat 22 February 2014 - 10:45 AM
Si poate si din cauza ca din cate vad eu tu doar ai strans petalele boboc,fara sa le mai pliezi o data in 2 asa,
Atunci ele au crescut in sus si branza a ramas la fund.
Dar nu-i nimic,important e sa fie gustoase.
Sper sa nu vaza domnu' Geany,ca de mult nu i-am mai facut placinte
#49
Postat 23 February 2014 - 11:27 PM
Pai se poate sa-l lasi pe Dl Geany 'pe uscat', fara placinte atata timp? Dar nu-i bai,pentru ca oricum nu-l privezi de placeri culinare.
#50
Postat 24 February 2014 - 12:21 AM
Ellani, la 23 February 2014 - 11:27 PM, a spus:
...Hi hi hi!daa!!... i-am facut dulceata de portocale cu gref roz(nu pre' se da in vant ,vb. lui bunica-mea:''ce stie tziganu' ce-i shofranu'?! '' dar ii fac clatite si alea pot sa i le umplu cu orice,dar absolut orice,ca nu le rezisteaza'