natasha a spus:
Delioara crema este albastra ca la mine asa se vede?
frumos te-ai jucat
Natasa, la mine nu se vede crema albastra, si nici nu a fost asa, pe cuvant de pionier ..
Multumesc!
Mona, ca de obicei, torturi superbe, vesele si colorate, si mie imi place tare cartea, este exact ca un tablou pentru copii; si Tweety e foarte reusit

.
mona a spus:
Delioara,sigur ai mixat prea mult frisca. Mi se mai intampla si mie si o subtiez cu putin lapte rece .
Frisca asta vegetala se unteste foarte repede,trebuie sa-i nimeresti consistenta. Daca-i prea moale nu iese modelul frumos si complet din dui,iar daca-i tare se crapa.
Oricum daca am inteles eu bine ai facut pt prima oara impletitura. Si ti-a iesit tare faina 
Multumesc pentru tip-ul cu frisca vegetala, si eu am pus de doua ori frisca lichida peste ea si am mai amestecat, ca iesea numai bulgari prin varf. Impletitura o fac prima oara cu duiul asta 'profesional', m-am mai jucat de vreo 2 ori cu unul din plastic normal, dar era foarte 'bombata' deschizatura, si iesea ceva grosolan; cu asta iese mai bine.
Yours4ever a spus:
Delioara, e tare elegant tortul tau, si imi place de numa checu' economic
Yours4ever, multumesc de apreciere :floare; la mine checul asta a devenit preferat de 2 torturi incoace

, pana acum ii trageam cu pandispanul simplu.