Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1821 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 26 March 2010 - 09:23 PM

Dupa torturile Natashei, vin si eu cu torturile mele, cele mai recente. Se pare ca voi iesi si eu din somajul foarte prelungit.
Imagine postata
cu acest tort am castigat un concurs la servici si am reusit in sfarsit sa-mi fac ceva reclama :((
contine blat negresa, mousse din 3 feluri de ciocolata, pasta de zahar
Imagine postata
acesta e un tort pt o colega, facut in mare viteza, dupa o tura 12 ore , a doua zi trebuia sa-l predau
blat negresa,mousse din 2 feluri de ciocolata:alba si cu lapte, pasta de zahar

Tin sa va felicit pe toate, dar in mod special pe Dora pt macii superbi si cutiuta simpla, dar impecabila, pe Stefana pt laptopul foarte reusit, Natasha superb :D Felicitari!

#1822 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 27 March 2010 - 05:15 PM

Vezi postareamamistef, la 26 March 2010 - 04:33 PM, a spus:

Multumesc,Dora

Ramo multumesc mult de tot!Intre timp am stabilit,vine clienta cu sotul,el conduce si ea tine cutia in brate,am asigurat deja cutia,o mai acopar cu o folie si gata.As merge eu sa duc torturile,insa cu doi prichindei dupa mine si fara nici un ajutor nu am cum sa ma deplasez

corect, nici eu nu as putea transporta torturile cu picii dupa mine :D mai rau m-ar incurca :)

Vezi postareaYours4ever, la 26 March 2010 - 07:01 PM, a spus:

Ramo, asa tre sa fie, nu poti sculpta in el, dar il poti pune ca baza la mousse'uri, e o combinatie super.
ce tare e Kari a ta

Asta am facut azi cu el, i-am "trantit" o crema de cioco deasupra, desi mergea si asa simplu :P
Kari mea de cand stie citi e foarte atenta si oriunde vede "K" e antena, ea crede ca doar ea are voie cu "K" :D

Vezi postareanatasha, la 26 March 2010 - 07:03 PM, a spus:

si pt ca nu ma lasa inima sa vin chiar cu mina goala
si am mai pus si decoratiile...sa va arat si tortul
un ciocolatos

tort dobos pt o fetita dulce,dulce

si unul bezea crema cioco cu nuci si stafide

va pup si spor la treaba :D

Oh Natasha, castelul e de vis, cata migala acolo, fluturii aceia par atat de reali si de fragili, ciupercutele sunt tare dragute, iar turnurile sunt exemplare(sunt tort sau sunt goale inauntru?)
Dealtfel toate 3 torturile sunt impecabile, dar castelul m-a lasat masca :P Felicitari!!!

Vezi postarealivia1981, la 26 March 2010 - 09:23 PM, a spus:

Dupa torturile Natashei, vin si eu cu torturile mele, cele mai recente. Se pare ca voi iesi si eu din somajul foarte prelungit.

cu acest tort am castigat un concurs la servici si am reusit in sfarsit sa-mi fac ceva reclama :)
contine blat negresa, mousse din 3 feluri de ciocolata, pasta de zahar

acesta e un tort pt o colega, facut in mare viteza, dupa o tura 12 ore , a doua zi trebuia sa-l predau
blat negresa,mousse din 2 feluri de ciocolata:alba si cu lapte, pasta de zahar

Tin sa va felicit pe toate, dar in mod special pe Dora pt macii superbi si cutiuta simpla, dar impecabila, pe Stefana pt laptopul foarte reusit, Natasha superb Felicitari!

Chiar meritai sa castigi concursul, e tare frumos tortul si ma gandesc ca tema e facuta bine, eu nu ma am cu tehnica, o fi o placa aia?:)
Da ce concursuri faceti voi la servici de ai facut tort si ce ai castigat? :)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1823 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 27 March 2010 - 05:59 PM

Mersi frumos Ramo!
Cred ca asta era sansa mea si am vrut sa nu particip. Colegii m-au incurajat si tot ei m-au sustinut si mi-au facut galerie. A fost un concurs de prajituri, cu tema interioara (facem diverse placi pt calculatoare, telefoane, lifturi, masini, etc). M-am gandit vreo 2 zile, am muncit vreo 4 si a iesit asta :D Am luat locul intai, un set de oale de inox :) Acum voi avea ceva comenzi, am scapat de somaj :)

#1824 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 27 March 2010 - 08:33 PM

Stefana , laptopul tau e adevarat , sa stii . Ai avut de muncit ceva la el , dar ti-a iesit perfect . :)

Natasha , adevarata poveste castelul tau . Atat de finut , cu fluturii care mai ca-si iau zborul , turnurile perfecte , cu floricele cataratoare ... :) Catelul e mortal , parca ar fi adevarat , cu codita in sus ... Oare cum l-ai facut ? :D Crinii , si porumbeii , si mainile inlantuite , n-am cuvinte ... Foarte frumoase . :D

Livia , felicitari pentru concursul castigat , ma bucur ca ai reusit sa-ti faci reclama . :) Spor la torturi , sa te bucuri de munca ta .

Vin si eu cu un tort nou , facut pentru un baietel de 2 ani . Blat negresa , crema budinca (de vanilie si de ciocolata) cu frisca .

Imagine postata

Imagine postata

zaharul margaritar , folosit de mine , nu e fin fin , se vad in pasta cristalele de zahar ... :)

Imagine postata

Am folosit pistolul pe care l-am luat nu de mult , merge destul de greu , pasta iese greu , trebuie sa tii de capatul pistolului care se poate schimba , altfel iese afara , m-am chinuit putin , dar pana la urma am fost multumita de rezultat .

Celor care-si serbeaza maine ziua onomastica , La multi ani !
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1825 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 28 March 2010 - 09:30 AM

Mama mia, de cand nu am intrat decat sa va citesc, s-au adunat o gramada de frumuseti aici. Va felicit pe toate in grup :)

Vezi postareacellyagl, la 25 March 2010 - 08:49 PM, a spus:

mai departe ...
am facut acest tort pt casa

Bine ai venit! superbe torturile tale, la cat mai multe!

Vezi postareaYours4ever, la 25 March 2010 - 09:41 PM, a spus:

torturile mele de ieri, a venit primavara si parca am mai iesit din depresie :)

madeira cake cu o crema de iaurt si visine

Ralu, e atat de finut tortul cu inimioareee! Bravo, bravo, bravo! Detaliezi putin crema cu visine? Am o gramada in congi si mi-as cam face loc :D Ma bucur ca te-ai depresat :D

Vezi postareadora, la 26 March 2010 - 12:21 AM, a spus:

[center][color="#808000"][b]Acum doua zile ma suna o doamna care imi spune c-a vizionat blogul meu, ca a ramas incantata de torturile mele

Deci Dora, m-ai lasat fara grai! Macii sunt absoluti fenomenali!!!! Daca asta e tort simplu, cum o fi unul complicat? :D

Vezi postareacec, la 26 March 2010 - 01:15 AM, a spus:

am facut si eu azi un tortulet si unul din torturile Ramonei m-a inspirat (multumesc Ramo)
blat exotic (multumesc Lissa), doar ca am inlocuit ananasul cu mere
crema mascarpone cu smantana si zahar + visine

Foarte frumos, felicitari. O singura remarca iti fac daca imi periti: pune culori mai vii. Asa simt acum, sa nu te superi pe mine.

Vezi postareadani_ela, la 26 March 2010 - 07:38 AM, a spus:

ce multe torturi s-au adunat de cand nu am mai trecut pe aici! felicitari dau asa la gramada :D asta din lene , ca ar trebui sa scriu muuult, si a dat si astenia asta peste mine. in ultimele doua saptamani am facut si eu niste tortulete, dar nefiind in dispozitia necesara (mi-am pierdut bunicuta, lumina copliariei mele :( )nu le-am postat.

Daniela, sincere condoleante, te inteleg perfect. :( Ce sa facem, asa e viata. e kkt vorba unei prietene. Si daca traia 100 de ani tot nu as fi lasat-o pe buni sa plece.
Torturile tale sunt frumoase ca de obicei. Vad ca te-ai dotat cu crimpere, de unde?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1826 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2010 - 09:31 AM

Vezi postareamamistef, la 26 March 2010 - 07:56 AM, a spus:

Buna dimineata!!!

vin si eu cu tortuletele de ieri,un tort cu catel pentru un baietel care azi implineste un an,si un tort plin de dragoste pentru mama unor fosti colegi de conservator,care tot azi implineste 60 de ani!
"

Deci catelul e belea! Felicitari pentru ambele!

Vezi postareaLissa, la 26 March 2010 - 08:24 AM, a spus:

Fetelor dragi ,nu mai pot tine pasul cu voi,intru doar pe fuga sa vad ce ati mai facut si sa va felicit ca sunteti minunate .Va pup si pentru fiecare cate o :

Lissa, nu trebuie sa tii pasul la scris ci doar la postat . Asa ca vino, nu fi timida. :)

Vezi postareamamistef, la 26 March 2010 - 11:40 AM, a spus:

Pun aici poze cu laptopul de azi,

Mama mia, asta da laptop adevarat! woooow! Felicitari esti tare!

Vezi postareaYours4ever, la 26 March 2010 - 12:30 PM, a spus:

asta e tortul ce l'am terminat azi dimineata, blat chocolate cake si mousseuri de cioco. imbracat in frisca si cioco
are 7 kg, de'abia l'am bagat in frigider :D sper sa le placa clientilor

Foarte fain si elegant!

Vezi postareanatasha, la 26 March 2010 - 07:03 PM, a spus:

si pt ca nu ma lasa inima sa vin chiar cu mina goala :D
si am mai pus si decoratiile...sa va arat si tortul
un ciocolatos
va pup si spor la treaba ::

Wooow Natasa! Nici nu stiu de care sa incep sa intreb: castelul m-a fermecat total! Detaliezi putin cum ai facut turnurile alea asa rotunde? in ce le-ai montat? Si fluturii sunt :) Iar catelul... De restul nu mai zic nimic ca am amutit.

Livia felicitari pentru premiu dar si pentru tort! E foarte reusit! Spor la munca de acum incolo :D

Vezi postareaDoriana, la 27 March 2010 - 08:33 PM, a spus:

Vin si eu cu un tort nou , facut pentru un baietel de 2 ani . Blat negresa , crema budinca (de vanilie si de ciocolata) cu frisca .

Foarte vesel tortuletul tau. si snurul ti-a iesit brici, deci recomanzi pistolul? Apropo de zahar, nu ai gasit la piata in Rogerius zahar pudra unguresc? vezi ca te indruma Ioana, cica aveti un depozit undeva unde il iei mai ieftin nitel ca la piata. Si nu se compara cu cel de pe la noi.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1827 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2010 - 09:41 AM

Si acu vin sa ma scuz eu ca nu am mai scris de 3-4 zile, desi v-am urmarit sa stiti :D

5 torrturi pe we pentru mine e cam mult. Ma simt extenuata dar happy, ca le-am terminat :)

Primul pentru un baietel iubitor de ratze. desi cererea a fost sa li se vada picioarele, am facut un compromis, cele care sunt pe apa, sunt cu picioarele acolo si nu se vad :D

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-12697616175.jpg

Aici am folosit forma de frunza pt nuferi, luata din Oradea.

Al doilea pentru o petrecre tata- fiica, ea ziua de nastere, el de nume. Au in comun zodia, sper sa va prindeti care:
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-12697616902.jpg

Puteti observa modelul de scoarta de copac de pe gard, facut cu o folie luata din Oradea.

acum 3 torturi pentru 3 copii ce se celebreaza azi. unul din ele e pentru o fetita mai mare, asa l-a vrut cu trandafiri si piscoturi, stropit cu cioco alba. Mi-a facut 1000 de draci ciocolata asta, zici ca era mercur, asa fugea pe cacao. Hmmmmm, ziceti si voi cum sa procedez altadata?

Si acum torturile: toate sunt cu blat negressa, unul cu iaurt si piersici, unul cu fructe de padure si unul cu 3 cioco:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126976190765.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126976192748.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126976195098.jpg

La tortul cu winie am folosit pentru paturica tot o folie de la Oradea cu stelute :)

Si pentru ca azi sunt floriile, i-am facut si la mami un tort din creme ramase de la cele de mai sus :D, oranat in viteza cu frisca si cu niste trandafiri facut din ciocolata plastica, in 10 min. Tortul in sine nu prezinta interes, vreau doar sa ma laud cu decorul, mie mi-a placut mult:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126976204977.jpg

Si acestea fiind zise, va doresc o duminica placuta si La multi ani! celor care se serbeaza azi :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1828 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2010 - 09:52 AM

Vezi postareamarinaemy, la 24 March 2010 - 12:44 PM, a spus:

Vin si eu cu tortul pentru 8 martie.
Cam tarziu dar nu mai aveam in pc programul de descarcat poze din telefon.
Blatul Dorei de care m-am indragostit,crema vanilie cu portocala,ornat cu frisca.
Foarte frumoase torturile voastre fetelor,felicitari!
Eu in ultima perioada am cam somat,nu am avut comenzi.Duminica trebuie sa fac un tort bust si marti unul in forma de laptop la care am foarte mari emotii.Multumesc Otiliei si lui Cris 69 pentru ajutor.

Am ramas datoare cu un :) si o :) Marinei. Foarte frumoase ambele, asteptam laptopul :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1829 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 28 March 2010 - 09:57 AM

Vezi postareagloxinia, la 28 March 2010 - 09:31 AM, a spus:

Foarte vesel tortuletul tau. si snurul ti-a iesit brici, deci recomanzi pistolul? Apropo de zahar, nu ai gasit la piata in Rogerius zahar pudra unguresc? vezi ca te indruma Ioana, cica aveti un depozit undeva unde il iei mai ieftin nitel ca la piata. Si nu se compara cu cel de pe la noi.

Mersi Gloxi . Tu ti-ai luat ? Nu ai putea sa-l pozezi , sa vad de care e , ca io am gasit mai multe feluri in piata , si nu stiu care e mai bun . Am inteles mai demult ca ar fi cel cu punga mov , da` tanti asta din piata nu aduce ... :)

Sau poate intra Ioana si-mi zice ea ...

#1830 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 28 March 2010 - 10:01 AM

Doriana, foarte,foarte fain tortuletul,iar snurul de pe margine...wow,merita pistolul!!!! :)

Gloxi,multumesc mult de tot pentru aprecieri!!!Tortuletele tale sunt super, toate cinci....ohoho, stiu,e fain sa ai atit de mult de treaba insa e epuizant :) Nici nu stiu care-mi place mai mult,imi plac si ratustele si stuful(sau aia e papura, ca tot ma incurc),si oitele,si trnul,si winnie si gashca lui, si Thooomaaaas,si trandafirii,si ornamentul tau.....La multi ani,floricica-gloxinie :( :(
Si la multi ani fericiti tuturor florilor tortarese si copilasilor-flori,pentru cine are floricele cu numele acasa!! :D :D :D

iata si tortuletele pentru azi, cerintele clientelor au coincis :D flori si buburuze!

cel movuliu are blat alb(amandina fara cacaooooo) si crema diplomat cu fructe de padure si visine,iar cel verzuliu are tot blat amandina"alba",crema de lamiie Lissa :( si crema de ciocolata cu cirese negre

Imagine postata
Imagine postata

sa aveti o zi minunata,la multi ani floricelelor!!! :(

#1831 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 28 March 2010 - 10:06 AM

Vezi postareagloxinia, la 28 March 2010 - 09:41 AM, a spus:

5 torrturi pe we
Primul pentru un baietel iubitor de ratze.

Al doilea pentru o petrecre tata- fiica, ea ziua de nastere, el de nume. Au in comun zodia, sper sa va prindeti care:

acum 3 torturi pentru 3 copii ce se celebreaza azi.

Si pentru ca azi sunt floriile, i-am facut si la mami un tort

Gloxinia , :) , esti tare mai . Ti-au iesit unul mai frumos ca altul . Cel cu berbeci e super , si io-s berbeaca :) .
Sa-ti traiasca mama , sa fie sanatoasa . :D

Stefana , faine buburuzele si floricele tale . Da` ai avut de lipit ceva iarba ... scrisul tau imi place de numa` , ti-am mai zis . :D

La multi ani , tuturor , :D de Florii !

#1832 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 28 March 2010 - 12:45 PM

Livia,felicitari pentru castigarea concursului ! Faine torturi !

Doriana,tare vesel tortul tau ! Imi place ! Esti sigura ca-s cristale de zahar in pasta? Mie mi-a iesit o data asa ceva dar nu dizolvasem bine gelatina.

Gloxi da' vrednicuta ai mai fost !Si ti-au iesit frumoase toate ! Imi plac ratele de numa!La multi ani,mamei tale :floare: !

Stefana,cat de primavaratice sunt torturile tale ! Si mie imi place mult scrisul. De fapt sunt de-a dreptul invidioasa :D !

#1833 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 28 March 2010 - 01:33 PM

Vezi postarealivia1981, la 27 March 2010 - 05:59 PM, a spus:

Mersi frumos Ramo!
Cred ca asta era sansa mea si am vrut sa nu particip. Colegii m-au incurajat si tot ei m-au sustinut si mi-au facut galerie. A fost un concurs de prajituri, cu tema interioara (facem diverse placi pt calculatoare, telefoane, lifturi, masini, etc). M-am gandit vreo 2 zile, am muncit vreo 4 si a iesit asta Am luat locul intai, un set de oale de inox Acum voi avea ceva comenzi, am scapat de somaj

Ma bucur pentru tine stiu ce nasol e sa fii in "somaj" casnic :D

zaharul margaritar , folosit de mine , nu e fin fin , se vad in pasta cristalele de zahar ...

Am folosit pistolul pe care l-am luat nu de mult , merge destul de greu , pasta iese greu , trebuie sa tii de capatul pistolului care se poate schimba , altfel iese afara , m-am chinuit putin , dar pana la urma am fost multumita de rezultat .

Celor care-si serbeaza maine ziua onomastica , La multi ani !

Tare vesel tortuletul tau, imi place de winnie tau :D
Ai cernut zaharul inainte? Eu zaharul romanesc il cern tot timmpul, nu-mi fac probleme cu cel unguresc in ultimul timp il iau doar pe acesta:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-160-126977561433.jpg

Si acu vin sa ma scuz eu ca nu am mai scris de 3-4 zile, desi v-am urmarit sa stiti

5 torrturi pe we pentru mine e cam mult. Ma simt extenuata dar happy, ca le-am terminat

Primul pentru un baietel iubitor de ratze. desi cererea a fost sa li se vada picioarele, am facut un compromis, cele care sunt pe apa, sunt cu picioarele acolo si nu se vad

Aici am folosit forma de frunza pt nuferi, luata din Oradea.

Puteti observa modelul de scoarta de copac de pe gard, facut cu o folie luata din Oradea.

acum 3 torturi pentru 3 copii ce se celebreaza azi. unul din ele e pentru o fetita mai mare, asa l-a vrut cu trandafiri si piscoturi, stropit cu cioco alba. Mi-a facut 1000 de draci ciocolata asta, zici ca era mercur, asa fugea pe cacao. Hmmmmm, ziceti si voi cum sa procedez altadata?

Si acum torturile: toate sunt cu blat negressa, unul cu iaurt si piersici, unul cu fructe de padure si unul cu 3 cioco:

La tortul cu winie am folosit pentru paturica tot o folie de la Oradea cu stelute

Si pentru ca azi sunt floriile, i-am facut si la mami un tort din creme ramase de la cele de mai sus, oranat in viteza cu frisca si cu niste trandafiri facut din ciocolata plastica, in 10 min. Tortul in sine nu prezinta interes, vreau doar sa ma laud cu decorul, mie mi-a placut mult:

Si acestea fiind zise, va doresc o duminica placuta si La multi ani! celor care se serbeaza azi

Ce nedrept e ... 5??????? eu doar 3 :floare:
Deci trandafirii sunt superbi, thomas ti-a iesit mai mult decat frumos, ratele sunt bestiale, winnie&co de asemenea dar cel mai mult imi plac berbecii, jos palaria :D

Vezi postareamamistef, la 28 March 2010 - 10:01 AM, a spus:

Doriana, foarte,foarte fain tortuletul,iar snurul de pe margine...wow,merita pistolul!!!!

Gloxi,multumesc mult de tot pentru aprecieri!!!Tortuletele tale sunt super, toate cinci....ohoho, stiu,e fain sa ai atit de mult de treaba insa e epuizant Nici nu stiu care-mi place mai mult,imi plac si ratustele si stuful(sau aia e papura, ca tot ma incurc),si oitele,si trnul,si winnie si gashca lui, si Thooomaaaas,si trandafirii,si ornamentul tau.....La multi ani,floricica-gloxinie ;)
Si la multi ani fericiti tuturor florilor tortarese si copilasilor-flori,pentru cine are floricele cu numele acasa!!

iata si tortuletele pentru azi, cerintele clientelor au coincis flori si buburuze!

cel movuliu are blat alb(amandina fara cacaooooo) si crema diplomat cu fructe de padure si visine,iar cel verzuliu are tot blat amandina"alba",crema de lamiie Lissa si crema de ciocolata cu cirese negre
sa aveti o zi minunata,la multi ani floricelelor!!!

Ce scris frumos ai ... tare vesele torturile tale, arata bine primavara, pacat ca afara s-a racit iar :(
Ce mov folosesti? de ce nu pui mai mult, cel putin in poza pare mult prea sters :D In rest tare frumoase amandoua, imi plac buburuzele si rabdarea ta de a taia si a aseza fiecare fir de iarba, tare de efect e :D

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1834 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 28 March 2010 - 01:36 PM

Sarbatori fericite tuturor si fie ca Domnul nostru Isus sa intre in inimile noastre tot asa in sarbatoare cum a intrat si in Ierusalim!!!

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1835 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 28 March 2010 - 01:53 PM

Vezi postareaDoriana, la 28 March 2010 - 10:06 AM, a spus:

Stefana , faine buburuzele si floricele tale . Da` ai avut de lipit ceva iarba ... scrisul tau imi place de numa` , ti-am mai zis .

Multumesc,Doriana! ti-am mai zis,scrie in joaca,fara stres,si o sa vezi ce simplu o sa fie
! Cu cit ma stresez mai mult,cu atit scriu mai urit....ce ma amuza pe mine fff tare ca sunt laudata pentru scrisul de pe torturi,insa daca mi-ati vedea scrisul de minaaaa :D

Vezi postareamona, la 28 March 2010 - 12:45 PM, a spus:

Stefana,cat de primavaratice sunt torturile tale ! Si mie imi place mult scrisul. De fapt sunt de-a dreptul invidioasa !

Mona, ce i-am raspuns Dorianei e valabil si pentru tine, hai cu torturi,mi-e dor de tine!

Vezi postareaRamo, la 28 March 2010 - 01:33 PM, a spus:

Ce scris frumos ai ... tare vesele torturile tale, arata bine primavara, pacat ca afara s-a racit iar :(
Ce mov folosesti? de ce nu pui mai mult, cel putin in poza pare mult prea sters :D In rest tare frumoase amandoua, imi plac buburuzele si rabdarea ta de a taia si a aseza fiecare fir de iarba, tare de efect e

Multumesc Ramo , am vrut sa fie un lila stins, de aceea nu am pus mai mult mov... eu pastrez toate "resturile" de pdz la frigider in folie,asa cum cred ca fiecare din noi procedeaza,si am adaugat niste pasta proaspata,alba,ca sa fie mai pala nuanta ,movul e riscant de folosit din cite cred eu(in afara cazurilor in care este cerut in mod special).O sa si explic de ce zic asta:cunosc f multe persoane care detesta culoarea mov,de aceea ma tem sa-l folosesc f puternic daca nu mi se cere clar asta :D de data asta amindoua tortuletele au fost lasate la imaginatia mea,si nu am vrut sa fac vreo gafa cu movul :D (e wilton de la lumeabasmelor)

Livia,te-am felicitat si pe blog,o fac si aici: ma bucur din suflet pt premiul cistigat si sper sa fi spart ghinionul cu acest tort frumos si cu premiul si publicitatea facuta datorita lui!

Intram in saptamina luminata,va pup si va doresc pregatiri de Paste pline de spor,si...multe comenzi ;) :D

P.S. mda,iar nu ma lasa sa pun cite emoticoane vreau eu,asa ca am sters pupicurile pe care voiam sa vi le trimit fiecareia si va :floare: pe toate odata!

#1836 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 28 March 2010 - 02:34 PM

mai harnicutelor-furnicutelor! da` nu stati deloc?! nici eu :floare:
natasha-oauu, ce mai torturi adevarate la tine, catelul e super-mi se pare mie sau are limba cam mare? :D na ca am gasit cui sa fac observatii-hahaha.iar castelul e superb- ori ai bibilit acolo, ori nu.de crini nu mai zic nica .is invidioasa pe ei...ca la mine n-or sa iasa in veci asa.
livia- brava pt premiu, dar si pt torturi- cam rar pe aici...macar intra sa ne mai saluti din cand in cand (io asa fac , sa nu ma uite lumea cand nu am comenzi :D )
gloxi- mai fata mai poti? ai avut un tur de forta...ai mesterit niste torturi unu` si unu`! bravo, foarte faine fara exceptie. ma intrebai de crimpere: mi-am luat din bucuresti de la cast. peste doua saptamani merg la capitala unde stau o luna jumate- asa ca de vreti ceva de la cast, strigati si vedem noi cum facem.
stefana- miroase a primavara la tine- foarte misto sunt torturile tale, ca de obicei
acum sa va arat torturile facute ieri- culmea e ca regasesc multe decoruri din ele la gloxi- cred ca asa se intampla: ori facem toate frezii, ori animalute, balti cu rate...balta mea e cu pestisorul auriu :D

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

ambele au crema de cafea (o bunaciune) si crema de portocale.

#1837 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 28 March 2010 - 02:51 PM

Vezi postareasnej, la 26 March 2010 - 12:29 PM, a spus:

Marinaemy, Cecilia, Daniela, Celia :floare: la toate.

multumesc :D

Vezi postareaRamo, la 26 March 2010 - 03:51 PM, a spus:

Cecilia super ti-a iesit tortul, imi plac si poneyi tare, felicitari!!!

multumesc
ma bucur ca-ti place ca m-a ajutat mult tortul pus de tine

Vezi postareanatasha, la 26 March 2010 - 06:52 PM, a spus:

cec foarte frumos tortul tau

multumesc
cat despre torturile facute de tine "no comment"
catelul ti-a iesit ff simpatic
castelul ceva ... de dorit
dar cel cu crini imi place enorm cu totul (si crinii si mainile si mai mult ca toate impletitura aceea impecabila)
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1838 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 28 March 2010 - 02:52 PM

super,Daniela!!!Am salvat pozele cu pescarul in pc ,sa am de unde sa ma inspir la nevoie :floare:

#1839 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 28 March 2010 - 03:11 PM

cu acest tort am castigat un concurs la servici si am reusit in sfarsit sa-mi fac ceva reclama

felicitari pt tort si pt castig

ff frumos si vesel tortul tau
felicitari

Vezi postareagloxinia, la 28 March 2010 - 09:30 AM, a spus:

Foarte frumos, felicitari. O singura remarca iti fac daca imi periti: pune culori mai vii. Asa simt acum, sa nu te superi pe mine.

cum as putea sa ma supar pt sfaturile date ? asta e unul din motivele pt care le pun aici)
multumesc pt felicitari si pt remarca (voi incerca sa tin cont de ea)

Si acu vin sa ma scuz eu ca nu am mai scris de 3-4 zile, desi v-am urmarit sa stiti

5 torrturi pe we pentru mine e cam mult. Ma simt extenuata dar happy, ca le-am terminat

ce de-a torturi!
toate unul si unul.
felicitari, ti-au iesit fff faine

iata si tortuletele pentru azi, cerintele clientelor au coincis flori si buburuze!

cel movuliu are blat alb(amandina fara cacaooooo) si crema diplomat cu fructe de padure si visine,iar cel verzuliu are tot blat amandina"alba",crema de lamiie Lissa si crema de ciocolata cu cirese negre

sa aveti o zi minunata,la multi ani floricelelor!!!

frumoase torturi, felicitari

Vezi postareadani_ela, la 28 March 2010 - 02:34 PM, a spus:

acum sa va arat torturile facute ieri- culmea e ca regasesc multe decoruri din ele la gloxi- cred ca asa se intampla: ori facem toate frezii, ori animalute, balti cu rate...balta mea e cu pestisorul auriu
ambele au crema de cafea (o bunaciune) si crema de portocale.

imi place cum iese pestele din apa
asa pesti mari sa tot prinzi :D
si ce fain ti-au iesit animalutele!Imi plac mult :floare:
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1840 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2010 - 03:13 PM

Gloxi,multumesc mult de tot pentru aprecieri!!!Tortuletele tale sunt super, toate cinci....ohoho, stiu,e fain sa ai atit de mult de treaba insa e epuizant Nici nu stiu care-mi place mai mult,imi plac si ratustele si stuful(sau aia e papura, ca tot ma incurc),si oitele,si trnul,si winnie si gashca lui, si Thooomaaaas,si trandafirii,si ornamentul tau.....La multi ani,floricica-gloxinie

woow, nu te lasi mai prejos. Cata rabdare sa tai iarba si sa o lipesti. eu merg iute cu duiul de frunze cu royal, cand fac pe margini iarba :D O sugestie, daca o pot numi asa. Subtiaza putin petalele florilor, nu ca asanu ar arata bine, insa pentru a parea chiar reale.

Vezi postareaDoriana, la 28 March 2010 - 10:06 AM, a spus:

Gloxinia , :D , esti tare mai . Ti-au iesit unul mai frumos ca altul . Cel cu berbeci e super , si io-s berbeaca :.
Sa-ti traiasca mama , sa fie sanatoasa .

Merci, merci. Nu e ziua ei, nici macar de nume, l-am facut doar asa de chichi. :floare:

Vezi postareamona, la 28 March 2010 - 12:45 PM, a spus:

Gloxi da' vrednicuta ai mai fost !Si ti-au iesit frumoase toate ! Imi plac ratele de numa!La multi ani,mamei tale :!

Probabil cand va fi ziua ei pe bune, nimeni nu o sa ma mai bage in seama. :D O sa ziceti: iaaar? Nu s-a mai serbat de n ori? ;) E Maria, deci sa te tii Marie! :( :(

Vezi postareaRamo, la 28 March 2010 - 01:33 PM, a spus:

Ce nedrept e ... 5??????? eu doar 3 :D
Deci trandafirii sunt superbi, thomas ti-a iesit mai mult decat frumos, ratele sunt bestiale, winnie&co de asemenea dar cel mai mult imi plac berbecii, jos palaria

Ramo, merci :D Unde sunt torturile tale? Hai nu fi modesta, arata-ne :(

Vezi postareadani_ela, la 28 March 2010 - 02:34 PM, a spus:

mai harnicutelor-furnicutelor! da` nu stati deloc?! nici eu :

gloxi- mai fata mai poti? ai avut un tur de forta...ai mesterit niste torturi unu` si unu`! bravo, foarte faine fara exceptie. ma intrebai de crimpere: mi-am luat din bucuresti de la cast. peste doua saptamani merg la capitala unde stau o luna jumate- asa ca de vreti ceva de la cast, strigati si vedem noi cum facem.

Merc mult, vad ca nici tu nu te lasi. Pestisorul e woow, insa vacile m-au dat gata! si lana oii! E royal cumva?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94