livia1981, la 27 March 2010 - 05:59 PM, a spus:
Mersi frumos Ramo!
Cred ca asta era sansa mea si am vrut sa nu particip. Colegii m-au incurajat si tot ei m-au sustinut si mi-au facut galerie. A fost un concurs de prajituri, cu tema interioara (facem diverse placi pt calculatoare, telefoane, lifturi, masini, etc). M-am gandit vreo 2 zile, am muncit vreo 4 si a iesit asta Am luat locul intai, un set de oale de inox Acum voi avea ceva comenzi, am scapat de somaj
Ma bucur pentru tine stiu ce nasol e sa fii in "somaj" casnic
Doriana, la 27 March 2010 - 08:33 PM, a spus:
Vin si eu cu un tort nou , facut pentru un baietel de 2 ani . Blat negresa , crema budinca (de vanilie si de ciocolata) cu frisca .
zaharul margaritar , folosit de mine , nu e fin fin , se vad in pasta cristalele de zahar ...
Am folosit pistolul pe care l-am luat nu de mult , merge destul de greu , pasta iese greu , trebuie sa tii de capatul pistolului care se poate schimba , altfel iese afara , m-am chinuit putin , dar pana la urma am fost multumita de rezultat .
Celor care-si serbeaza maine ziua onomastica , La multi ani !
Tare vesel tortuletul tau, imi place de winnie tau

Ai cernut zaharul inainte? Eu zaharul romanesc il cern tot timmpul, nu-mi fac probleme cu cel unguresc in ultimul timp il iau doar pe acesta:
gloxinia, la 28 March 2010 - 09:41 AM, a spus:
Si acu vin sa ma scuz eu ca nu am mai scris de 3-4 zile, desi v-am urmarit sa stiti
5 torrturi pe we pentru mine e cam mult. Ma simt extenuata dar happy, ca le-am terminat
Primul pentru un baietel iubitor de ratze. desi cererea a fost sa li se vada picioarele, am facut un compromis, cele care sunt pe apa, sunt cu picioarele acolo si nu se vad
Aici am folosit forma de frunza pt nuferi, luata din Oradea.
Al doilea pentru o petrecre tata- fiica, ea ziua de nastere, el de nume. Au in comun zodia, sper sa va prindeti care:
Puteti observa modelul de scoarta de copac de pe gard, facut cu o folie luata din Oradea.
acum 3 torturi pentru 3 copii ce se celebreaza azi. unul din ele e pentru o fetita mai mare, asa l-a vrut cu trandafiri si piscoturi, stropit cu cioco alba. Mi-a facut 1000 de draci ciocolata asta, zici ca era mercur, asa fugea pe cacao. Hmmmmm, ziceti si voi cum sa procedez altadata?
Si acum torturile: toate sunt cu blat negressa, unul cu iaurt si piersici, unul cu fructe de padure si unul cu 3 cioco:
La tortul cu winie am folosit pentru paturica tot o folie de la Oradea cu stelute
Si pentru ca azi sunt floriile, i-am facut si la mami un tort din creme ramase de la cele de mai sus, oranat in viteza cu frisca si cu niste trandafiri facut din ciocolata plastica, in 10 min. Tortul in sine nu prezinta interes, vreau doar sa ma laud cu decorul, mie mi-a placut mult:
Si acestea fiind zise, va doresc o duminica placuta si La multi ani! celor care se serbeaza azi
Ce nedrept e ... 5??????? eu doar 3
Deci trandafirii sunt superbi, thomas ti-a iesit mai mult decat frumos, ratele sunt bestiale, winnie&co de asemenea dar cel mai mult imi plac berbecii, jos palaria
mamistef, la 28 March 2010 - 10:01 AM, a spus:
Doriana, foarte,foarte fain tortuletul,iar snurul de pe margine...wow,merita pistolul!!!!
Gloxi,multumesc mult de tot pentru aprecieri!!!Tortuletele tale sunt super, toate cinci....ohoho, stiu,e fain sa ai atit de mult de treaba insa e epuizant Nici nu stiu care-mi place mai mult,imi plac si ratustele si stuful(sau aia e papura, ca tot ma incurc),si oitele,si trnul,si winnie si gashca lui, si Thooomaaaas,si trandafirii,si ornamentul tau.....La multi ani,floricica-gloxinie
Si la multi ani fericiti tuturor florilor tortarese si copilasilor-flori,pentru cine are floricele cu numele acasa!!
iata si tortuletele pentru azi, cerintele clientelor au coincis flori si buburuze!
cel movuliu are blat alb(amandina fara cacaooooo) si crema diplomat cu fructe de padure si visine,iar cel verzuliu are tot blat amandina"alba",crema de lamiie Lissa si crema de ciocolata cu cirese negre
sa aveti o zi minunata,la multi ani floricelelor!!!
Ce scris frumos ai ... tare vesele torturile tale, arata bine primavara, pacat ca afara s-a racit iar

Ce mov folosesti? de ce nu pui mai mult, cel putin in poza pare mult prea sters

In rest tare frumoase amandoua, imi plac buburuzele si rabdarea ta de a taia si a aseza fiecare fir de iarba, tare de efect e