Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1861 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 29 March 2010 - 11:59 AM

Vezi postareamarinaemy, la 28 March 2010 - 08:07 PM, a spus:

Bine executat, dar eu tot am o retinere pentru astfel de torturi. Ma intreb ce se intampla cu copiii cand vine tortul? Ii ascund intr-o camera pana il portioneaza? :floare:

Ramo nu stiu ce sa zic ca fac cu copiii dar eu cred ca daca sunt mai mici si nu inteleg ce reprezinta parinti nu se streseaza iar daca sunt mai mari deja stiu si cred ca parinti iar nu se streseaza.Uite fetita mea vede cand le fac si niciodata nu m-a intrebat de ce arata asa,insa eu am un copil care nu prea stie de chestii deaste de adulti si nu pune intrebari
Foarte dragute torturile tale mai ales ursuletul

#1862 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 29 March 2010 - 12:16 PM

Ramo superbe torturile , le-am admirat si pe site, Mimi felicitari, harnicuta ca de obicei, foarte reusit pescarul tau!

Si eu urmaresc Cake Boss, e in fiecare weekend de la 8:45 seara. Cateodata am vazut si reluari sambata pe la pranz, nu stiu ora exacta.

#1863 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 29 March 2010 - 12:37 PM

Grozava Alba ca zapada,Mimi!!iar de tortul cu barcelona ce sa mai zic, tot un tort cu barcelona a fost si primul meu tort cu pasta de zahar,deci sunt legata sentimental de orice are legatura cu echipa :floare:
felicitari,sunt minunate! :pupic:

#1864 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 29 March 2010 - 01:02 PM

Vezi postareamamistef, la 28 March 2010 - 01:53 PM, a spus:

Mona, ce i-am raspuns Dorianei e valabil si pentru tine, hai cu torturi,mi-e dor de tine!

Draga mea,sunt un dezastru la torturi in perioada asta !N-am comenzi dar jur ca nici nu-mi doresc ! Am facut cateva,o sa le postez,si nu am fost multumita de nici unul. Dar au fost "obligatii" ca altfel le refuzam si pe acestea... Asa ca nu contati pe mine :pupic:

Vezi postareadani_ela, la 28 March 2010 - 02:34 PM, a spus:

mai harnicutelor-furnicutelor! da` nu stati deloc?! nici eu :floare:
...balta mea e cu pestisorul auriu :lol:

Foarte reusite,Daniela !Ma bucur ca ai incetat "somajul" !!!

#1865 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 29 March 2010 - 01:21 PM

mimi =)) deci e super tare!!!! culmea e ca eu nu m-am inspirat dupa un model anume; mi s-a spus ca unul din sarbatoriti este pescar amator inrait, asa ca m-am gandit la pestisorul de aur care indeplineste 3 dorinte :P . si celelalte torturi sunt super
ramo- ce misto e ursul... munca de titan,privindu-l ma intrebam cat ar trebui sa ceri pe kg la un astfel de tort! eu cu 35 ron chiar nu m-as apuca de el! crema de cafea e reteta lissei. super buna (m-am lins o gramada :lol: ,si bolul era aproape spalat =)) )
mona- a incetat acum o luna, in fiecare week-end am avut tot cate doua de facut. de acum cred ca intru fortat in somaj, ca plec la capitala la cursuri pt o luna jumate, si cand sa mai fac? :(( doar ma voi delecta cu ce veti face voi...

#1866 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 29 March 2010 - 01:47 PM

Vezi postareamarinaemy, la 28 March 2010 - 08:07 PM, a spus:

Sa va arat si eu ultimul tort facut azi

Marina,sanii sunt foarte reusiti !Dar,sper sa nu te superi, bustul e... nici nu stiu cum sa spun.... Tu il faci din mai multe bucati de blat? Ca dupa parerea mea,ar trebui sa-l decupezi mai mult in talie. Asa,nedecupat arata cam ca mine cu silicoane :lol:
Si eu nu sunt sexi deloc :P

Vezi postareaRamo, la 29 March 2010 - 11:22 AM, a spus:

A mele torturi difera putin de a voastre prin tema, ce sa fac daca nu mi-ati dat si mie fitzuica =))

Ramo,torturile tale sunt minunate ! =))

Vezi postareaMIMI, la 29 March 2010 - 11:41 AM, a spus:

Pentru un microbist-blat pandispan,creme vanilie si ciocolata
Alba ca zapada-aceeasi compozitie

Foarte reusite,Mimi !Da' parca am mai vazut ceva frumos postat pe blog :((

#1867 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 29 March 2010 - 02:16 PM

Fetelor....iarasi nu pot sa recuperez!!! ma disperati cat de mult munciti!
Felicitari tuturor, ma iertati ca iar nu am avut timp sa va felicit pe fiecare in parte, dar am admirat fiecare tort, promit! :lol:
Raluca

#1868 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 29 March 2010 - 02:28 PM

Oti , crema cu visine e inspiratie de la tine:) doar amestec cateva iaurturi ( de visine, de fructe de padure/de capsuni, iaurt simplu si orice altu care mi se pare ca merge cu visinele)cu frisca, cu gelatina si cateodata cu branza:) nu masor niciodata nimic si pun ce am prin casa:D

zicea Doriana de zahar.... eu folosesc Margaritar de obicei si sunt multumita, in weekend am luat Coronita si am fost foarte dezamagita, mi s'a cam faramitat pasta....

am o sugestie,pentru Daniela in special, puneti'va numele pe tort , nu pe lateral, pe langa, pentru ca daca e pe lateral se poate edita poza f usor si taia numele si se poate folosi cu alte scopuri. Unii zic ca nu e foarte profi, dar eu zic ca e dreptu' tau de autor. Noi la lucru, am patit, pozele noastre au fost postate de alta firma de decor prezentandu'le ca si fiind decorul lor.
Raluca

#1869 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 29 March 2010 - 02:34 PM

Fetelor, ce minunatii faceti aici.. aveti maini de aur. Ma inclin :lol:

Am si eu o intrebare.. Ati congelat vreodata torturi? Daca da, ce tipuri de creme aveau si cum s-au comportat dupa decongelare?

Multumesc mult =))
Imagine postata

#1870 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 March 2010 - 03:48 PM

Fetelor, multe multe felicitari pentru fiecare in parte, eu una desi nu am mai postat de o luna(am avut o perioada tare tare rea, care nu s-a incheiat inca), v-am admirat aproape zilnic. Sunt la curent deci cu toate torturile, dar zau ca nu stiu cum as putea sa zic de fiecare cate ceva, cum faceam pana acum. Sper sa ma iertati de data asta. :lol:
Am mai facut si eu cate ceva, aproape fara chef, dar am zis sa nu innebunesc stand degeaba. O sa le postez, doar sa le micsorez, ca si calculatorul a avut buba si am pierdut programelul.
Pup fetele harnice!
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#1871 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 29 March 2010 - 03:50 PM

Vezi postarealivia1981, la 29 March 2010 - 12:16 PM, a spus:

Mimi felicitari, harnicuta ca de obicei, foarte reusit pescarul tau!

Livia,multumesc!

Vezi postareamamistef, la 29 March 2010 - 12:37 PM, a spus:

Grozava Alba ca zapada,Mimi!!iar de tortul cu barcelona ce sa mai zic, tot un tort cu barcelona a fost si primul meu tort cu pasta de zahar,deci sunt legata sentimental de orice are legatura cu echipa :lol:
felicitari,sunt minunate! =))

Stefana,draguta ca intotdeauna!

Vezi postareadani_ela, la 29 March 2010 - 01:21 PM, a spus:

mimi =)) deci e super tare!!!! culmea e ca eu nu m-am inspirat dupa un model anume; mi s-a spus ca unul din sarbatoriti este pescar amator inrait, asa ca m-am gandit la pestisorul de aur care indeplineste 3 dorinte :P . si celelalte torturi sunt super

acelasi lucru si la mine

Vezi postareamona, la 29 March 2010 - 01:47 PM, a spus:

Foarte reusite,Mimi !Da' parca am mai vazut ceva frumos postat pe blog :((

acum mi-am dat seama ca am un tort pe care nu l-am postat;dar tu,cand ne arati torturile,eu le-am vazut deja si merita sa fie vazute??!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1872 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 29 March 2010 - 03:51 PM

Noroc cu Mona,ca uitai de el

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126987069421.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1873 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 29 March 2010 - 06:33 PM

Vezi postareamamistef, la 29 March 2010 - 11:32 AM, a spus:

Ramo,nu stiu care-mi place cel mai mult...ba da,stiu! Bucsa!!! ba nu, ursuletul panda!! ba nu.... tortul-cadouas !!

Vezi postareaMIMI, la 29 March 2010 - 11:36 AM, a spus:

Ma bucur ca va place pescarul meu,nu am avut un model anume,dar sarbatoritul este pescar si trebuia musai ca totul sa fie tematic.
Ramo,torturile sunt superbe,ca de obicei.

Mersi Mimi, ai muncit si tu nu gluma, dar poseta mi-o place tare tare mult :lol:

Vezi postareamarinaemy, la 29 March 2010 - 11:59 AM, a spus:

Ramo nu stiu ce sa zic ca fac cu copiii dar eu cred ca daca sunt mai mici si nu inteleg ce reprezinta parinti nu se streseaza iar daca sunt mai mari deja stiu si cred ca parinti iar nu se streseaza.Uite fetita mea vede cand le fac si niciodata nu m-a intrebat de ce arata asa,insa eu am un copil care nu prea stie de chestii deaste de adulti si nu pune intrebari
Foarte dragute torturile tale mai ales ursuletul

hmmm ma intreb ce copil nu stie ce-i aia tzatza :P in fine ... parerile astea is impartite, eu sunt de partea aceea cu nu, adica nu inteleg de ce trebuie sa se vada tot si nu ma refer doar la tortul tau, in general corsetele sunt cerute asa, poi ce corset e ala de iti lasa sanii afara? :D
Imi place ca stiti scoate fain anatomia femeii dar eu tot zic pas, felicitari pentru executie marina si te rog nu lua parerea mea ca pe ceva personal, e opinia mea per general =))

Vezi postareadani_ela, la 29 March 2010 - 01:21 PM, a spus:

ramo- ce misto e ursul... munca de titan,privindu-l ma intrebam cat ar trebui sa ceri pe kg la un astfel de tort! eu cu 35 ron chiar nu m-as apuca de el! crema de cafea e reteta lissei. super buna (m-am lins o gramada ,si bolul era aproape spalat )

Mersi Daniela, eu cu 35 l-am facut, a avut 4,450 si l-am dat cu 150 lei :P si nu cred ca ar merge mai scump sincer desi daca ma gandesc cat am muncit la el as zice ca merita mai mult, dar e totusi un tor si pe nimeni nu scoate banii afara din casa sau eu nu am intalnit inca oamenii aia desi as vrea :scratch:

Vezi postareamona, la 29 March 2010 - 01:47 PM, a spus:

Ramo,torturile tale sunt minunate !

Mersi Mona, sper sa-ti revii si tu si sa accepti din nou comenzile :)

Vezi postareaYours4ever, la 29 March 2010 - 02:16 PM, a spus:

Fetelor....iarasi nu pot sa recuperez!!! ma disperati cat de mult munciti!
Felicitari tuturor, ma iertati ca iar nu am avut timp sa va felicit pe fiecare in parte, dar am admirat fiecare tort, promit! :)

Lasa tu recuperatu la scris si hai cu ultimul tort, ti l-am vazut pe blog e super fain :)

Vezi postareadelioara, la 29 March 2010 - 03:48 PM, a spus:

Fetelor, multe multe felicitari pentru fiecare in parte, eu una desi nu am mai postat de o luna(am avut o perioada tare tare rea, care nu s-a incheiat inca), v-am admirat aproape zilnic. Sunt la curent deci cu toate torturile, dar zau ca nu stiu cum as putea sa zic de fiecare cate ceva, cum faceam pana acum. Sper sa ma iertati de data asta. :biggrin:
Am mai facut si eu cate ceva, aproape fara chef, dar am zis sa nu innebunesc stand degeaba. O sa le postez, doar sa le micsorez, ca si calculatorul a avut buba si am pierdut programelul.
Pup fetele harnice!

Multumim
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1874 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 29 March 2010 - 06:59 PM

ce rapida esti Ramo:)

so... torturile mele din weekend.... daca vi se pare cunoscut cel cu cioco scursa, e long story, tortul etajat s'a transformat in mai multe torturi mici :biggrin:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126988189252.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126988190417.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126988191504.jpg
Raluca

#1875 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 29 March 2010 - 07:02 PM

si asta e special pentru ca reactia clientei a fost extraordinara :biggrin:

e tot transformat din cel cu cioco :lol:
copertile Bibliei sunt din pasta de zahar in care am pus ciocolata topita :scratch:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126988215043.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126988214295.jpg
Raluca

#1876 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 29 March 2010 - 07:07 PM

Fetelor :biggrin: pentru toate
-sa va arat ce am facut si eu saptamana trecuta,unul de majorat ,doua pentru copilasi ,am mai facut unul de botez dar nu l-am mai pozat ca deja e destul de cunoscut modelul cel cu patut . :scratch:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126988230834.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126988233201.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126988234804.jpg

#1877 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 29 March 2010 - 09:38 PM

Asa, asa Ralu, Bibilia m-o terminat cand am vazut-o, cum truda ai facut pasta cu ciocolata topita si nu ti-o stricat consistenta? Ciocolata era topita de tine sau ai folosit cioco topita din comert?
si de ce ai transformat tortul mare in tortulete? te pomenesti ca dupa ce ai fost gata s-o razgandit si o vrut alte modele :biggrin:

Lissa
torturile cu Mikye si Minnye m-au topit, i-ai pictat sau pe bucati de pasta lipite, superbe toate 3 dar astea 2 m-au captat :scratch:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1878 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 30 March 2010 - 08:26 AM

Vezi postareaRamo, la 29 March 2010 - 09:38 PM, a spus:

Asa, asa Ralu, Bibilia m-o terminat cand am vazut-o, cum truda ai facut pasta cu ciocolata topita si nu ti-o stricat consistenta? Ciocolata era topita de tine sau ai folosit cioco topita din comert?
si de ce ai transformat tortul mare in tortulete? te pomenesti ca dupa ce ai fost gata s-o razgandit si o vrut alte modele :)

Ramo, am topit ciocolata si am adaugat'o in pasta ramasa din ziua precedenta.... ca oricum pasta era cam faramicioasa si am zis ca ori o stric cu totul, ori o iesi ceva:))
cu tortu' mare.... s'a intamplat ceva si nu au mai putut tine petrecerea... si am zis ca ma descurc eu ca aveam de facut alte torturi si il transform ;)

Lissa.... ce faini is Mickey si Minnie! :P
si funda aia arata de milioane!
Raluca

#1879 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 30 March 2010 - 10:46 AM

lissa ce imi plac soricutii! super faine torturile-numai bune de plagiat :toothy9; la atata is buna si io ;)
raluca misto transformari- of cata munca! biblia e foarte reusita. cat despre sugestia ta cu semnatura pe tort, ai dreptate! nici nu m-am gandit ca de fapt pozele pot fi usor modificate! (stii cum e cu omu` cinstit! nici prin cap nu-i trece ca ar putea cineva sa faca asa ceva)

#1880 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 30 March 2010 - 12:00 PM

Am admirat toate torturile , dar din lipsa de timp nu pot lua fiecare fata in parte la pupacit , asa ca va imbratisez pe toate cu drag ! ;)

Stefana , daca intri si ai timp , te rog posteaza reteta de amandina fara cacao , am nevoie de un blat alb , care sa iasa pufos si sa iasa sigur , sa nu dau rateu ... :toothy9;
mama de fete cucuiete Imagine postata

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic