mamistef, la 29 March 2010 - 11:32 AM, a spus:
Ramo,nu stiu care-mi place cel mai mult...ba da,stiu! Bucsa!!! ba nu, ursuletul panda!! ba nu.... tortul-cadouas !!
MIMI, la 29 March 2010 - 11:36 AM, a spus:
Ma bucur ca va place pescarul meu,nu am avut un model anume,dar sarbatoritul este pescar si trebuia musai ca totul sa fie tematic.
Ramo,torturile sunt superbe,ca de obicei.
Mersi Mimi, ai muncit si tu nu gluma, dar poseta mi-o place tare tare mult
marinaemy, la 29 March 2010 - 11:59 AM, a spus:
Ramo nu stiu ce sa zic ca fac cu copiii dar eu cred ca daca sunt mai mici si nu inteleg ce reprezinta parinti nu se streseaza iar daca sunt mai mari deja stiu si cred ca parinti iar nu se streseaza.Uite fetita mea vede cand le fac si niciodata nu m-a intrebat de ce arata asa,insa eu am un copil care nu prea stie de chestii deaste de adulti si nu pune intrebari
Foarte dragute torturile tale mai ales ursuletul
hmmm ma intreb ce copil nu stie ce-i aia tzatza

in fine ... parerile astea is impartite, eu sunt de partea aceea cu nu, adica nu inteleg de ce trebuie sa se vada tot si nu ma refer doar la tortul tau, in general corsetele sunt cerute asa, poi ce corset e ala de iti lasa sanii afara?

Imi place ca stiti scoate fain anatomia femeii dar eu tot zic pas, felicitari pentru executie marina si te rog nu lua parerea mea ca pe ceva personal, e opinia mea per general
dani_ela, la 29 March 2010 - 01:21 PM, a spus:
ramo- ce misto e ursul... munca de titan,privindu-l ma intrebam cat ar trebui sa ceri pe kg la un astfel de tort! eu cu 35 ron chiar nu m-as apuca de el! crema de cafea e reteta lissei. super buna (m-am lins o gramada ,si bolul era aproape spalat )
Mersi Daniela, eu cu 35 l-am facut, a avut 4,450 si l-am dat cu 150 lei

si nu cred ca ar merge mai scump sincer desi daca ma gandesc cat am muncit la el as zice ca merita mai mult, dar e totusi un tor si pe nimeni nu scoate banii afara din casa sau eu nu am intalnit inca oamenii aia desi as vrea
mona, la 29 March 2010 - 01:47 PM, a spus:
Ramo,torturile tale sunt minunate !
Mersi Mona, sper sa-ti revii si tu si sa accepti din nou comenzile
Yours4ever, la 29 March 2010 - 02:16 PM, a spus:
Fetelor....iarasi nu pot sa recuperez!!! ma disperati cat de mult munciti!
Felicitari tuturor, ma iertati ca iar nu am avut timp sa va felicit pe fiecare in parte, dar am admirat fiecare tort, promit!

Lasa tu recuperatu la scris si hai cu ultimul tort, ti l-am vazut pe blog e super fain
delioara, la 29 March 2010 - 03:48 PM, a spus:
Fetelor, multe multe felicitari pentru fiecare in parte, eu una desi nu am mai postat de o luna(am avut o perioada tare tare rea, care nu s-a incheiat inca), v-am admirat aproape zilnic. Sunt la curent deci cu toate torturile, dar zau ca nu stiu cum as putea sa zic de fiecare cate ceva, cum faceam pana acum. Sper sa ma iertati de data asta.
Am mai facut si eu cate ceva, aproape fara chef, dar am zis sa nu innebunesc stand degeaba. O sa le postez, doar sa le micsorez, ca si calculatorul a avut buba si am pierdut programelul.
Pup fetele harnice!
Multumim