Yours4ever, la 29 March 2010 - 06:59 PM, a spus:
ce rapida esti Ramo:)
so... torturile mele din weekend.... daca vi se pare cunoscut cel cu cioco scursa, e long story, tortul etajat s'a transformat in mai multe torturi mici
fff frumoase...si bravo ca esti descurcareata.
Lissa, la 29 March 2010 - 07:07 PM, a spus:
Fetelor

pentru toate
-sa va arat ce am facut si eu saptamana trecuta,unul de majorat ,doua pentru copilasi ,am mai facut unul de botez dar nu l-am mai pozat ca deja e destul de cunoscut modelul cel cu patut .

wow,wow,wow!
delioara, la 30 March 2010 - 07:32 PM, a spus:

Multe flori la toate fetele, nu vreau sa zic de cineva in special, pentru ca ar insemna sa uit sigur pe cineva, si nu as vrea asta.
Am reusit sa micsorez ce am mai facut.
Astea doua au fost facute in saptamana in care am aflat ca se inchide firma la care lucrez.. eram si inca mai sunt varza. Nu le-as mai fi facut daca nu erau promisiuni.
Primul, cel cu tentativa de chitara, e cu blat chocolate mud cake (Raluca, multumiri), mousse de caramel si mousse de vanilie.
Al doilea, cu funda, este acelasi blat cu mousse de vanilie.
fata,sa stii ca sunt ff frumoase!
Imi pare rau pt problemele de serviciu.
Anca_B, la 30 March 2010 - 10:33 PM, a spus:
Si eu am mai facut 2 tortulete,pt 2 bune prietene,care isi serbau ziua de nastere.Amandoua tortuletele sunt reteta de "mini-amandine" a Lissei,decat ca unul era imbracat in pdz si "figurina" se vroia sa fie o "graviduta" dar ..am cam gresit proportiile,asa-i?cred ca trebuia sa-i fac sanii mai mici si burta mai "ovoida"!iar celalalt ...am vrut sa ma joc putin cu ciocolata!si...am uitat,ca tortul trebuia sa -l pun pe un gratar,ca sa se scurga excesul de glazura...si am mai incercat sa "dreg" busuiocul.Dar,in schimb,au fost fff gustoase!pacat ca nu am sectiune!
Sa stii ca burtica imi place tareeee mult!
marinaemy, la 31 March 2010 - 12:18 PM, a spus:
Sa va arat si eu laptopul de care nu sunt foarte multumita,m-a chinuit ffff mult dar nici nu mai fac altul vreodata
Marina,f reusit laptopul tau.
Yours4ever, la 31 March 2010 - 01:38 PM, a spus:
am facut si eu 2 torturi pe mare viteza aseara.
the Belly cake, e un mousse de piersici peste care am pus pasta de zahar
si Fillmore din Cars, nu stiu cum il cheama in romaneste
Ce-mi place Fillmore!
nelly_th2001, la 31 March 2010 - 04:08 PM, a spus:
fetili mele, scuze ca nu va felicit pe fiecare in parte ,dar sunt foarte ocupata cu pregatirea bagajelor, va pup si va urez un Paste cat mai fericit si sa ne "vedem" saptamana viitoare pe 12 cand ma intorc PASTE FERICIT
am uitat sa va arat tortul meu ,avionul, care trebuia sa fie charter dar e un hercules in toata splendoarea lui
fataaa,ca-i charter sau hercules,nu conteaza,e superb!
elida-silvia, la 01 April 2010 - 07:41 AM, a spus:
Elida,fff frumoase!