Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 01 June 2010 - 07:49 PM

Postat 02 June 2010 - 07:07 AM
Spune-mi te rog ai copt baltul in forma de inima , sau l-ai decupat ? Ma foarte intereseaza lucrul asta ... Nu stiu cum sa fac , eu am doar tavi rotunde , va trebui sa decupez , imi trebuie un tort in forma de inima ... Sper sa reusesc sa-i dau o forma cat de cat acceptabila ...
Postat 02 June 2010 - 08:27 AM
doriana -probabil cu un sablon iti iese inimioara, de ce sa nu iasa, dar tot mai simplu ar fi cu o tava in forma respectiva. pe la noi sunt si destul de ieftine-undeva la vreo 10 lei. daca vrei sa ma uit dupa una, iti spun cat costa si o cumpar, si ti-o trimit cand iti iau ce vrei da le cast.aaaa, uitasem sa iti zic ca nu iese o inima mai mare de 2kg cu tava de care am eu.
raluca te rog `povesteste-mi` cum e funda aia? din ce ai facut-o , sau ai cumparat-o? e atat de deosebita!
Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 02 June 2010 - 08:29 AM
Postat 02 June 2010 - 08:29 AM
Doriana, la 02 June 2010 - 07:07 AM, a spus:
Spune-mi te rog ai copt baltul in forma de inima , sau l-ai decupat ? Ma foarte intereseaza lucrul asta ... Nu stiu cum sa fac , eu am doar tavi rotunde , va trebui sa decupez , imi trebuie un tort in forma de inima ... Sper sa reusesc sa-i dau o forma cat de cat acceptabila ...
da, e pictat
am copt blatu' intr'o forma de inima, de aia ieftina, cu marginea detasabila.
daca nu ai forma de inima, fa un blat dreptunghiular si dupa ce e umplut cu tot ce trebuie decupeaza dupa un sablon sau cu mana libera. si cu resturile gasesti tu ce sa faci:D
succes!
Postat 02 June 2010 - 09:23 AM
dora, la 31 May 2010 - 10:24 AM, a spus:

Blanka pt primul tau tort bust imbracat in pdz te-ai descurcat de minune...brava
Multumesc Dora

gabrenia, la 31 May 2010 - 10:59 AM, a spus:
Gabrenia da blatul l-am copt intr-o forma de inima, as vrea sa imi achizitionez o forma cu fund detasabil, dar nu gasesc:(, multumesc de compliment.

Dora
multumim de pontul cu ventilatorul!!Chiar nu m-as fi gandit la asa ceva,muuulti pupici!

elida-silvia, la 31 May 2010 - 01:19 PM, a spus:
blat de cacao,crema portocale si cafea
Uploaded with ImageShack.us
Elida foarte finut tortul de nunta, imi place mult:)
gloxinia, la 01 June 2010 - 01:41 PM, a spus:

o singura remarca am: la mameloane

Multumesc Gloxinia, am observat si eu ulterior ca e groasa pasta, promit ca data viitoare va fi mai frumos bustul si pasta mai subtire la mameloane:)
Referitor la imprimeu, am ceva rola pentru platelina cu diferite modele, e noua nefolosita si eu am adaptat-o pentru pasta de zahar:)
Doriana, la 01 June 2010 - 06:14 PM, a spus:
Nu prea apuc sa postez raspunsurile pe care as vrea sa le dau , dar sa stiti ca am admirat fiecare tort , va felicit pe toate si va imbratisez cu mult drag pe fiecare .
As dori si eu ca si Gloxi , sa postati cat de mari au fost blaturile , si pentru cate persoane ati aproximat torturile . Eu am inca o problema cu kg tortului/nr de persoane .
Anasia imi place tare mult tortul facut pentru 1 Iunie , e asa colorat , potrivit pentru copii . Felicitari !
Stefana , super casuta ta , chiar daca a fost cu peripetii , ti-a iesit foarte faina pana la urma . Si imi place cel cu ursuleti , o sa-ti fur ideea cat de curand ... au trecut 12 ani ...
Gloxi , faina camasa ta .
Elida super tortul de nunta . Pentru cate persoane a fost ?
Raluca , bine ai revenit . Ma intrebai la tortul ciocolatos pentru vecina mea cum am facut margelutele ... Le-am facut cu duiul nr2 , din crema ganache pus asa incet-incet , a durat ceva timp dar am fost multumita de rezultat . Te pup .
Bbenyci , super decolteul tau , iar tortul de botez ti-a iesit impecabil . Felicitari . Imprimeul rochitei mi-a placut tare mult , cu ce l-ai facut?
Imprimeul e facut cu ceva rola mica cu modele ce se foloseste de regula la plastelina, dar eu am adaptat-o pentru pasta de zahar:)
Vrabiuta , ce de torturi ... super ! Se vor bucura copiii de asa cadouri dulci ! Vreau sa vad si eu ustensilele tale .
Gabrenia , esti artista , Shreck m-a terminat . Felicitari . Am vazut si pozele pas-cu-pas , multumim , cine stie cand ne vor fi de folos ... Crinii ... perfecti .
Dora , ingerasul tau , a iesit tare fain pana la urma , iar tortul cu totul e o poveste . Super faine vitraliile alea . Poate ne arati intr-o zi cum le faci .
Va pup pe toate , imi cer scuze fetelor ce nu le-am pomenit , va doresc tututor o seara minunata .
Yours4ever, la 01 June 2010 - 07:49 PM, a spus:

Ralu, tortul tau pentru nunta de argint e tare finuta, mi-a placut mult, ii dau o nota de eleganta margelutele acelea. Te pup si iti multumesc pentru tot ajutorul acordat:)

Postat 02 June 2010 - 10:36 AM
Pentru fiecare cate un buchet de

Blanca,te-ai descurcat exemplar!
Postat 02 June 2010 - 11:11 AM
Blanka,cu drag
Postat 02 June 2010 - 11:40 AM

vin cu un tort pian
blat simplu si piscoturi,crema mousse de ciocolata si capsuni feliate

Uploaded with ImageShack.us
Postat 02 June 2010 - 11:55 AM
Postat 02 June 2010 - 12:02 PM
-un tort cu blat cacao,mousse de cioco amaruie si mousse vanilie

-un tort pt 1 iunie(diplomat)

-si un diplomat simplu pt noi

Postat 02 June 2010 - 12:29 PM

O sa pun si eu azi ce am mai lucrat,va puuuup cu drag .
Postat 02 June 2010 - 12:55 PM
MIMI, toate's inflorate si vesele, ia si tu un pic de energie de la ele.

Postat 02 June 2010 - 01:27 PM
Postat 02 June 2010 - 04:52 PM
Yours4ever, la 01 June 2010 - 07:49 PM, a spus:
[
Foarte frumos si elegant tortul, felicitari!
elida-silvia, la 02 June 2010 - 11:40 AM, a spus:
vin cu un tort pian
Deosebit, elegant !Imi place foarte mult!
MIMI, la 02 June 2010 - 12:02 PM, a spus:
Si tu ?

Postat 02 June 2010 - 05:59 PM

Am o intrebare pentru voi. Weekendul acesta va trebui sa fac un tort pentru luni. Vreau sa-l imbrac in pasta de zahar. Are ceva daca il transport 3 ore cu trenul?

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 02 June 2010 - 06:46 PM

Postat 02 June 2010 - 08:51 PM
Cosmina N, la 02 June 2010 - 05:59 PM, a spus:

Am o intrebare pentru voi. Weekendul acesta va trebui sa fac un tort pentru luni. Vreau sa-l imbrac in pasta de zahar. Are ceva daca il transport 3 ore cu trenul?

Stai linistita ca n-are nimic ! Eu am transportat tort de la cucuietii din deal, la cluj, cu autobusul pe niste drumuri , vai de mama lor, si a ajuns intact ! Si am facut vre-o 6 ore !