Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3041 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 07 July 2010 - 12:43 PM

Superbe torturi fetelor ,felicitari
din pacate nu am cu ce ma lauda ,sunt in somaj de doua saptamani :D ... de saptamana viitoare plec in concediu si sper ca de luna urmatoare sa intru in normal,va pup si sa aveti spor la treaba :)

#3042 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 July 2010 - 10:08 AM

Buna fetelor, din pacate nu am mai intrat demult, din cauza licentei, in sfarsit am terminat-o. M-am uitat pe paginile ramase restanta si ati facut torturi superbe, cel cu toaleta a fost ceva iesit din comun. Felicitari!
Lissa ca tot scriu dupa tine vreau sa-ti multumesc, am facut un tort Topsy Turvey pentru ziua mea, dupa instructiunile tale,cu o delicioasa crema de ciocolata alba si crema de capsuni, din pacate din cauza pregatirilor nu prea am avut timp sa ma ocup de el asa cum merita.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2010/post-629-127857648236.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-629-127857649405.jpg

#3043 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 09 July 2010 - 01:49 PM

Vezi postareadora, la 04 July 2010 - 03:48 PM, a spus:

[Olguto[/color] wooow ce dos sexy :((;)

[

Multumesc frumos ! Pe linga minunatiile tale, suint copil mic !

Vezi postareagloxinia, la 05 July 2010 - 08:19 AM, a spus:

Vrabiuto, ce dos siexiii! Si eu vreau sa fac unul. Detaliezzi putin modul de excecutie? In ce e montat si cum ai reusit sa il faci asa bombat?

Multumesc frumos ! Fiica-mea zicea ca nu-i destul de bombat ! =)) Pai nu-i complicat deloc ! Ca si la sini, doar il pui invers ! Apoi, ca trecerea de la fese spre spate sa nu fie prea brusca,mai adaugi blat,crema , il faci pierdut ... (oare ai inteles ceva din bajmaleala mea ? =)) )

Vezi postareacec, la 05 July 2010 - 08:52 AM, a spus:

[vrabiuta cum ai reusit pana la urma sa potrivesti culoarea?
a iesit ff faina

Multumesc frumos ! Pai , la culoare m-am riscat ... Am niste colorant praf de la ucrainieni, pe plic este o nuca,deci trebuia sa semene culoarea cu a nucilor, si am zis sa vad ce iese ! Nici mie nu mi s-a parut rea culoarea ! Oricum, fiica sarbatoritului a venit dupa tort, a fost foarte incintata!
Mai multe nu stiu, ca nu sutn acasa, sunt nitel in spital, in alta localitate (cluj) si acu sunt prin oras in cautare de niste medicamente, am dat peste un internet cafe si nu puteam rata, ca n-am pus mina pe o tastatura de o saptamina !
:tongue3:

#3044 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 01:55 PM

[quote name='Ramo' date='04 July 2010 - 09:07 PM' [/quote]
Ce fain ti-a iesit!!! Curiozitatea mea ii cine comanda torturile astea pt domni, sotiile? =)) Imi place dantelutza ...
Legat de coloranti eu zic ca merita sa investesti si in alte culori de wilton.

[/quote]

Multumesc frumos !Tortul a fost comandat de sotie si fiica ! :tongue3:
Daca te uiti putin la topicul cu cumparaturile o sa vezi ca am investit ceva bani, din pacate eu deocamdata nu sunt multumita de calitate !

#3045 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 01:57 PM

Felicitari tuturor pentru minunatele torturi realizate ! Cind mai ies in oras , acu stiu unde-i internetul si sunt cu ochii pe voi ! Sunt putin suparata ca eram sigura ca azi plec acasa, .. din pacate nu... vine simbata, dumineca, va fi jale.... :tongue3:

#3046 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 July 2010 - 02:04 PM

Vezi postareadani_ela, la 05 July 2010 - 04:24 PM, a spus:

imi place cartea , e reusita , dar ar fi trebuit sa scrii cu o pensula inmuiata in colorant. sigur nu te chinuiai atat. =))

multumesc, as fi incercat poate sa fac asta dar nu aveam nici o pensula cum trebuie in casa si mi-e frica sa nu patez mai rau

Vezi postareaYours4ever, la 05 July 2010 - 05:46 PM, a spus:

Ceci
, nu e asa greu, daca ai rabdare:D nu prea e cazu' meu :(( Ti'a iesit fain Biblia!

multumesc

Vezi postareaRamo, la 06 July 2010 - 10:24 AM, a spus:

Nu stiu daca ati reusit sa-l faceti sa indrageasca cuvantul din biblie, dar sunt sigura ca o indragit tortu ;) Va doresc din tot sufletu sa puteti sa-i insuflati dragoste pentru Cuvant, ceea ce o sa fie o calatorie frumoasa in mult mai multi pasi =))

nici eu nu stiu cat reusim asta dar am inteles ca dupa ce a primit tortul a citit toata cartea lui Marcu, cat despre tort a fost f incantat mai ales ca a fost primul tort care l-a primit in viata lui (cel putin asa spunea)
multumesc pt cuvintele tale

Vezi postareadora, la 06 July 2010 - 10:55 AM, a spus:

Thanks Ceci darling...btw tortuletul tau e asa delicat....

multumesc, mai trebuia lucrat un pic pt a putea fi delicat, dar usor, usor poate voi ajunge si acolo

Vezi postareagloxinia, la 07 July 2010 - 07:08 AM, a spus:

Ceci foarte reusita cartea ta! :tongue3:

multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#3047 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 09 July 2010 - 02:07 PM

Vezi postareavrabiuta, la 09 July 2010 - 01:57 PM, a spus:

Felicitari tuturor pentru minunatele torturi realizate ! Cind mai ies in oras , acu stiu unde-i internetul si sunt cu ochii pe voi ! Sunt putin suparata ca eram sigura ca azi plec acasa, .. din pacate nu... vine simbata, dumineca, va fi jale.... =))

Vrabiutooooo,io is aici! :tongue3: =)) Sunt din Cluj- Napoca,unde esti la spital?hai zi-mi si dau o fuga pana la tine!Cu ce pot sa te mai ajut?!
Ti-am trimis un PM cu nr meu de telefon!

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 09 July 2010 - 02:13 PM

#3048 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 09 July 2010 - 02:32 PM

vrabiuta- eu nu-s la cluj , dar te pup sa treaca mai repede !

#3049 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 09 July 2010 - 03:43 PM

Buna ziua fete dragi!
ce vad,e bolnava vrabiuta? :(( iti urez multa sanatate,draga noastra,si refacere grabnica!!! :tongue3:=))

vin si eu cu un tort dupa o luuunga pauza.E un tort....gay,ca sa zic asa, e pentru o fosta colega ce traieste acum in Franta si care a gasit acolo linistea de care aici,in Romania cea intoleranta,nu avea parte. Acum a revenit pt scurt timp in tara cu niste treburi si m-am bucurat sa o pot ajuta cu tortul asta,care o are ca personaj central pe Melissa Etheridge (cintareata rock,gay)-in fine,o incercare de a o desena... si steagul -curcubeu.

Tortul are blat alb,insiropat cu vermut si sirop simplu,crema de lamiie si crema de ciocolata-ganache cu ciocolata multa,neagra- a iesit excelent, traiasca Stilla Dolce -cioco menaj,tablete ambalate frumos,de la Kaufland! Numai cu asta lucrez,acum am pus in cantitate mai mare si a iesit un ganache minunat,nu-mi venea sa cred.O sa fac reclama la Stilla Dolce cit oi face eu torturi pe lumea asta.

Cintareata e desenata cu carioca alimentara si am pudrat cacao ca sa para cumva in ceatza,in relief,iar curcubeul e pictat pur si simplu.

Imagine postata
Imagine postata

poza din care m-am inspirat e aceasta:
Imagine postata
va pup,va doresc multa sanatate si.....multe comenzi!!!=))

#3050 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 10 July 2010 - 08:17 AM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 08 July 2010 - 10:08 AM, a spus:

Buna fetelor, din pacate nu am mai intrat demult, din cauza licentei, in sfarsit am terminat-o. M-am uitat pe paginile ramase restanta si ati facut torturi superbe, cel cu toaleta a fost ceva iesit din comun. Felicitari!
Lissa ca tot scriu dupa tine vreau sa-ti multumesc, am facut un tort Topsy Turvey pentru ziua mea, dupa instructiunile tale,cu o delicioasa crema de ciocolata alba si crema de capsuni, din pacate din cauza pregatirilor nu prea am avut timp sa ma ocup de el asa cum merita.

Simona,felicitari pt tort!La multi ani!

Vezi postareavrabiuta, la 09 July 2010 - 01:57 PM, a spus:

Felicitari tuturor pentru minunatele torturi realizate ! Cind mai ies in oras , acu stiu unde-i internetul si sunt cu ochii pe voi ! Sunt putin suparata ca eram sigura ca azi plec acasa, .. din pacate nu... vine simbata, dumineca, va fi jale.... :D

Vrabiuto,sanatate multa iti doresc!

Vezi postareaStefana, la 09 July 2010 - 03:43 PM, a spus:

Buna ziua fete dragi!
ce vad,e bolnava vrabiuta? :D iti urez multa sanatate,draga noastra,si refacere grabnica!!! :occasion14:=))

vin si eu cu un tort dupa o luuunga pauza.E un tort....gay,ca sa zic asa, e pentru o fosta colega ce traieste acum in Franta si care a gasit acolo linistea de care aici,in Romania cea intoleranta,nu avea parte. Acum a revenit pt scurt timp in tara cu niste treburi si m-am bucurat sa o pot ajuta cu tortul asta,care o are ca personaj central pe Melissa Etheridge (cintareata rock,gay)-in fine,o incercare de a o desena... si steagul -curcubeu.

Tortul are blat alb,insiropat cu vermut si sirop simplu,crema de lamiie si crema de ciocolata-ganache cu ciocolata multa,neagra- a iesit excelent, traiasca Stilla Dolce -cioco menaj,tablete ambalate frumos,de la Kaufland! Numai cu asta lucrez,acum am pus in cantitate mai mare si a iesit un ganache minunat,nu-mi venea sa cred.O sa fac reclama la Stilla Dolce cit oi face eu torturi pe lumea asta.
Cintareata e desenata cu carioca alimentara si am pudrat cacao ca sa para cumva in ceatza,in relief,iar curcubeul e pictat pur si simplu.
va pup,va doresc multa sanatate si.....multe comenzi!!!:)

Eu am mai spus,ai talent maxim la desen,fata draga!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3051 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 10 July 2010 - 08:19 AM

Tort Spiderman-blat pandispan si creme vanilie si ciocolata

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-139-127874274945.jpg

#3052 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 10 July 2010 - 02:40 PM

simona- ai curaj de te-ai apucat de un rasturnat de asta :D , e chiar asa greu de facut cum se spune?
stefana- :(( .n-o cunosc pe artista , dar bravo pt rezultat.(nu mai veniti la salina? sa nu uiti sa dai de veste )
mimi- ce fain e musculosul tau - e numai pachetele de muschi , l-am vazut eu pe blogu` tau :pupic:
azi am facut un tortulet pt un baietel de un an. are creme de iaurt de si cu piersici, si crema de zmeura si cu zmeurici muuulte , si jeleu de zmeura. un tort racoros si potrivit pentru un copil mic.

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 10 July 2010 - 02:40 PM

#3053 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 11 July 2010 - 12:07 AM

Miny, cum sa nu o recunoastem pe Hannah Montana? Ti-a iesit f bine!

Simona La multi ani! Foarte, dar foarte reusit tortul. Felicitari! Si felicitari si pt licenta. Ce ai terminat?

Stefana m-ai lasat masca. Pictura e superba! Doar dupa imagine zici? Mamaaaaaaaaaaaaaa! :occasion14:

Mimi un Sipder asa reusit zau ca rar vezi. Cum ai facut bratele, ca nu par lipite? Superb!

Daniela, vesel tortuletul precis pustiulica a fost incantat si a demolat totul cat ai zice peste. Asa dragi mi-s ca dupa ce muncesti o zi la un tort de asta picii demoleaza in 2 secunde tot, tot, de nici nu apuci sa le faci multe poze. :) Asa a facut si Alex cu al lui. :D

Din ciclul vrem un tort sa il mancam nu sa ne uitam la el, asta e: negressa, crema cu 3 cioco:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-127879950026.jpg

Si pentru un dintaros :D inspiratie Ramo :D

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-127879956951.jpg

E departe de al Ramonei, stiu, data viitoare o sa ma straduiesc mai mult. Negressa, crema de iaurt cu fr de padure.

Pupici si o duminica faina.

Ramooooooooooooooooooo treci cu tortul lui Tibi. Da iuteeeee! La multi ani, husbandului din dotare!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3054 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 11 July 2010 - 11:03 AM

Vezi postareadani_ela, la 10 July 2010 - 02:40 PM, a spus:

mimi- ce fain e musculosul tau - e numai pachetele de muschi , l-am vazut eu pe blogu` tau :)
azi am facut un tortulet pt un baietel de un an. are creme de iaurt de si cu piersici, si crema de zmeura si cu zmeurici muuulte , si jeleu de zmeura. un tort racoros si potrivit pentru un copil mic.

:notworthy:
Imi place tare mult tortuletul,e asa vesel!

Vezi postareagloxinia, la 11 July 2010 - 12:07 AM, a spus:

Mimi un Sipder asa reusit zau ca rar vezi. Cum ai facut bratele, ca nu par lipite? Superb!

Din ciclul vrem un tort sa il mancam nu sa ne uitam la el, asta e: negressa, crema cu 3 cioco:
Si pentru un dintaros :D inspiratie Ramo :)

Oti,saru'mana!Ma bucur ca-ti place!
Asa e,bratele nu sunt lipite de corp.Am facut corpul apoi am taiat cu cutitul bratele,fara a le desprinde de trunchi si le-am modelat usor intre degete.Nu stiu daca ai inteleas,nu-s prea coerenta azi.
Maseluta imi place de mooorrrrr!

#3055 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 11 July 2010 - 11:08 AM

Cu toate ca nu-s in starea cea mai buna(de sanatate),primesc comenzi pe care nu le pot refuza.
Un tort pt un tanar,surpriza din partea parintilor-blat alb si creme cioco si lamaie

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-139-127883919326.jpg

Mai am doua torturi cu cre revin mai tarziu.

#3056 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 11 July 2010 - 11:13 AM

Vezi postareaMIMI, la 10 July 2010 - 08:19 AM, a spus:

Tort Spiderman-blat pandispan si creme vanilie si ciocolata

Atasament Picture 1391.jpg

Super tare! Imi place muuult!

Vezi postareadani_ela, la 10 July 2010 - 02:40 PM, a spus:

Bravo, Dani! Ai facut un tortulet tare vesel si foarte potrivit unui copilas de 1 an. Imi plac tare mult ciupercutele :) .

Vezi postareagloxinia, la 11 July 2010 - 12:07 AM, a spus:

Si pentru un dintaros :) inspiratie Ramo :notworthy:

E departe de al Ramonei, stiu, data viitoare o sa ma straduiesc mai mult. Negressa, crema de iaurt cu fr de padure.

Pupici si o duminica faina.

Imi place de mor ala cu floarea soarelui... Si dintosul seamana cu al Ramonei, e foarte ingrijit lucrat. Suuuper!

#3057 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2010 - 12:36 PM

Va multumesc pentru felicitari :notworthy:
- Gloxia, inca nu am terminat, eu ma refeream ca am terminat cu compusul ei, miercuri o sa o prezint, si pe 30 am examenul la master. Am urmat ASE-ul filiera Economie Agroalimentara si a Mediului. Felicitari pentru Domnul Maseluta!!
- Daniela sincera sa fiu nu mi s-a parut greu, desi ma uitam la instructiunile Lissei mi-a luat mult timp sa mi dau seama ca primul strat de crema l-a lasat sa se intareasca normal, adica drept, si doar cel de-al doilea strat de crema trebuie sa stea inclinat. Problema au fostra oalele in care am contruit tortul, pt ca a trebuit sa le inalt, bine ca am avut cu ce. Foarte scumpica albinuta
Mimi felicitari pentru Tortul Spiderman, imi place ffff mult

#3058 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 11 July 2010 - 09:45 PM

Simona draga LA MULTI ANI CU SANATATE ..reusit turvy-ul tau..nici nu s-ar zice ca e prima tentativa...
Daniela ce frumoasa e albinuta ta...super...
Mimisor imi pare rau ca esti bine...insanatosire grabnica...btw ce-mi place muschiulosul tau paienjenos :director:
Stefana draga cat imi place sa-ti admir desenele :scratch:

#3059 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 11 July 2010 - 09:46 PM

Oti fataaa atat de vesele sunt torturile tale...cel putin maseluta m-a dat gata!!

#3060 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 11 July 2010 - 10:27 PM

Ca intotdeauna draga de Oti ma preseaza sa postez ...de nu mai poate domne' omu sa-si traga sufletul ;)
Deci torturile din mega-comanda de week-end-ul asta...

Doua sunt cu tematica de botez...celelalte doua sunt pt sora bebelinei botezate :blush:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-17-12788798693.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-17-127887987652.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-17-127887988192.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-17-127887989259.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-17-12788798987.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-17-127887990466.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 151
  • 152
  • 153