Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3141 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 25 July 2010 - 04:15 PM

uite ca l-am terminat si pe-al doilea ,care era cit pe-aci s-ajunga la dezastre ! prietenii stiu de ce ! ;)
Este un tort de majorat,comanda mamei , crema de iaurt cu pepene galben si crema de iaurt cu caise,blat negresa,acoperit cu pasta de zahar ! :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2010/post-366-128006731995.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-366-128006732883.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-366-128006733697.jpg

#3142 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 25 July 2010 - 05:48 PM

Vezi postareavrabiuta, la 25 July 2010 - 04:15 PM, a spus:

uite ca l-am terminat si pe-al doilea ,care era cit pe-aci s-ajunga la dezastre ! prietenii stiu de ce ! ;)
Este un tort de majorat,comanda mamei , crema de iaurt cu pepene galben si crema de iaurt cu caise,blat negresa,acoperit cu pasta de zahar ! :)

Frumoase torturi, Vrabiuta. Curajoasa mama, ce sa zic... N-am inteles faza cu tortul de bitez, cum adica nu-l mai vedeau in veci?

#3143 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 25 July 2010 - 06:11 PM

Am terminat si tortul Scooby Doo; blat de cacao (Padurea neagra) si 3 feluri de ciocolata. Imbracat in pasta de zahar, figurine, fantome si lilieci tot din pasta de zahar.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-598-128007389115.jpg Imagine atasata: monthly_07_2010/post-598-128007395099.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-598-128007390662.jpg Imagine atasata: monthly_07_2010/post-598-128007396618.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-598-128007392117.jpg

Azi am primit si o sectiune:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-598-128007416258.jpg

#3144 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2010 - 07:25 PM

[quote name='Luminis' date='25 July 2010 - 06:48 PM'

Frumoase torturi, Vrabiuta. Curajoasa mama, ce sa zic... N-am inteles faza cu tortul de bitez, cum adica nu-l mai vedeau in veci?
[/quote]

Pai eu cind am mers la sala,familia inca nu era venita ! Am lasat tortul la personal si am spus din partea cui este ! Chestia cu sunatul mi-a venit la vre-o 2-3 ore,si am avut supriza sa constat ca nu se stia de el ! Probabil il faceau uitat si-l imparteau sau il lua careva !

[quote name='Luminis' date='25 July 2010 - 07:11 PM' timestamp='1280074283' post='49910']
[center]Am terminat si tortul Scooby Doo; blat de cacao (Padurea neagra) si 3 feluri de ciocolata. Imbracat in pasta de zahar, figurine, fantome si lilieci tot din pasta de zahar.

[/quote]
Foarte frumos tortul si foarte apetisanta sectiunea ! Wou! Ciocolatosii mei nu trebuie sa-l vada ! Desi am vazut demult acest tort cu 3 creme de ciocolata, nu stiu de ce am rezerve in al face ! Mi-e teama ca nu-mi iese! :)

#3145 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 25 July 2010 - 10:47 PM

Vrabiuto tare de tot tortul dos :) Abia astept si eu sa ma apuc de unul. ;) Ciudata chestia cu tortul de botez. Asta da surpriza pentru familie. Sa te trezesti cu torul la usa fara sa il comanzi.
Lumi pana la urma ai refacut personajele? Foarte fain tortul, minunat de curat si ingrijit. Ce mi-ar place sa imi iasa si mie asa!

Am si eu o pb tre sa fac un tort, ama imi spuneti si mie cum fac io acest capac?

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-12800908518.jpg

ma gandesc ca o foaie de pandispan e prea subtire si nu voi reusi sa am acelasi efect cu asta.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3146 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 26 July 2010 - 05:22 AM

Vezi postareagloxinia, la 25 July 2010 - 10:47 PM, a spus:

Am si eu o pb tre sa fac un tort, ama imi spuneti si mie cum fac io acest capac?
ma gandesc ca o foaie de pandispan e prea subtire si nu voi reusi sa am acelasi efect cu asta.
Gloxi poti imbraca foaia de pandispan in compozitie de salam de biscuiti(biscuitii fiind fin sfaramati) dai la rece si inainte de a-l imbraca cu pasta se unge cu crema de unt ca la orice tort

#3147 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 26 July 2010 - 09:09 AM

Oti sa stii ca tom si jeri e favoritul meu (pstt: desenele lor sunt favoritele mele)
- cel jumi juma e tare fain insa sincer nu cred ca as avea rabdare sa decupez cu forme pasta si cealalata culoare sa o decupez la fel mi-as pune streangul de una singura de as fi nevoita sa fac puzzle chiar cu pasta :).Adica acolo unde se impreuneaza culorile cred ca ai decupat serpuit nu?
- Butoiul e benga....era pt un barbat nu?
- trebuie sa-ti spun ca ai o problema grava: cum chestia gri sa fie balena:-? daca seamana a rechin....mergi la oftalmolog pt un control
- Eu de as face numai 2 pe un weekend as fi end battery si luand in considerare ca ai si 2 copii draga mea toata stima si respectul :D

Rozi imi place ca ai facut foarte vesel tortul...ai folosit culori vii.
La fel ca Oti vad ca ai foarte multa rabdare....ai facut iarba multa. Odata am incercat sa fac frunze roata tortul si am pierdut minim 3 ore cu iarba :D astfel daca vor tufa si flori ok in rest pa si pu :D.

Vrabiuta imi place tare mult tort sexulos si mai ales culoarea pielii (Din ce ai fauct culoarea aia?)si cel de botez e tare finut si are acele chestii din royal care ii da o nota de puritate.
Vad ca ingerasul are pe hainutza pete galbene...alta data poti sa umezesti un servetel de textura mai tare (eu folosesc frizbi ca nu se rup si daca sunt ude)si stergi culorile care apar prin alte locuri :). Prietenii stiu cand am avut tort intreg si am vopsit tot intr-o culoare si pt ca nu dadea bine am sters astfel totul cu servetele umede :P.Felicitari pentru prestari!

Luminis imi place tare mult tortul tau. Imita perfect personajele.Felicitari!

Va vad ca folositi royal icing multe dintre voi...vi se renteaza sa faci din 2 oua si sa iasa la greu royal si sa folosesti 3 picaturi? Ce faceti cu restul de royal?

#3148 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 26 July 2010 - 10:32 AM

Otiiii, rechinul ti-o iesit beton, waw ce fain ii ...... butoiu e superb, ce bine arata cu ciorchinele ala, iar cel cu floricele e identic cu modelul copiat, sigur nu ai schimbat culorile in photoshop? :)

Rozi
, imi plac mult oitele tale
Vrabiuta, cum sa nu stie de tort? l-ai facut tu cadou sau au crezut ca nu l-ai terminat? Tare rau imi pare de patut pentru ca ti-a iesit tare finut, cum a fost pana la urma? a rezistat cu unt? Dosul e fantastic, imi place dantelaria, de ce erai pe punctul de a ajunge la traume?
Lumi, La multi ani fiului tau(pentru el e toortul,nu?)Tortul ti-a iesit super, ce pasta folosesti pentru figurine?
Ioana, eu fac royal doar dintr-un ou, pun zahar la ochi si 2 lingurite de suc de lamie
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3149 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 26 July 2010 - 11:08 AM

Oti, eu am facut ceva asemanator acus 2-3 saptamani, nu mai stiu exact, doar ca tortuletul cu capac nu a fost asa mare (20/14cm). Am facut blat negresa pe care l-am uns cu crema de unt si l-am imbracat in pasta de zahar seara si l-am lasat la uscat pana a doau zi la 2, nu am avut probleme ca s-a intarit bine si a stat tzeapan, asta e :

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-160-128013508502.jpg

Am avut parte de un w-e super obositor, asa ca voi disparea 2 saptamani, sa vad daca am acces la net mai intru, daca nu abia astept sa revin sa vad ce ati mesterit :)

Torturile din w-e sunt acestea + 140 de tortulete mici pentru invitati cu crema de iaurt si fructe de padure.

Tortul de nunta a fost pentru 130 de persoane, dar bine-nteles ca l-am facut mai mare ca sa pot pastra proportiile intre blaturi, a fost de 150 de felii, a avut crema de cioco si vanilie, blat negresa:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-160-128013511771.jpg

Pentru cununie cu crema de cioco + visine, imbracat in piele de cioco, trandafiri din pasta de flori cumparata de la lumea basmelor care nu e altceva decat gumpaste dar asta e laba si mi ciuda pe ea ca a mea nu iese alba

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-160-128013514628.jpg

Si tortul pentru o logodna/nunta imbracat in pasta de zahar cumparata (trebuia sa para mai ~gras~), model din royal cu crema de iaurt si fr de padure, blat negresa

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-160-128013517569.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3150 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 26 July 2010 - 12:04 PM

Vezi postareaRamo, la 26 July 2010 - 10:32 AM, a spus:

Lumi, La multi ani fiului tau(pentru el e toortul,nu?)Tortul ti-a iesit super, ce pasta folosesti pentru figurine?

Nu, Ramo, nu este pentru fiul meu, e pentru un baietel pe care il cheama tot Dani. As vrea eu sa mai am copii de 5 ani, Dani al meu face 12 ani in august si nu mai e asa dragalas ca la 5 ani, chiar ma uitam pe niste poze din vremea aia si mi-au dat lacrimile, ce dragalasi erau amandoi.
Pentru figurine folosesc pasta de zahar pe care o fac mai tare ca sa stea bine, cu toate ca pe caldura asta a fost foarte greu. Figurinele le-am facut de 2 ori pentru ca primele, facute cu vreo 10 zile in urma mi s-au topit. A doua oara am bagat putin tylose in pasta, dar nu stiu daca nu s-ar fi topit si asa daca le tineam mai mult timp la caldura.

Vezi postareaRamo, la 26 July 2010 - 11:08 AM, a spus:

Am avut parte de un w-e super obositor, asa ca voi disparea 2 saptamani, sa vad daca am acces la net mai intru, daca nu abia astept sa revin sa vad ce ati mesterit =))

Torturile din w-e sunt acestea + 140 de tortulete mici pentru invitati cu crema de iaurt si fructe de padure.

Superbe torturile, totul este la superlativ! Mi-as dori si eu sa fac un tort de nunta... Le pui si pe cele pentru invitati? Tare mult te admir si te respect pentru ceea ce faci :lol: .

#3151 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 26 July 2010 - 12:16 PM

Vezi postareavrabiuta, la 25 July 2010 - 07:25 PM, a spus:

Foarte frumos tortul si foarte apetisanta sectiunea ! Wou! Ciocolatosii mei nu trebuie sa-l vada ! Desi am vazut demult acest tort cu 3 creme de ciocolata, nu stiu de ce am rezerve in al face ! Mi-e teama ca nu-mi iese! :lol:

Multumesc, Vrabiuta! Sa stii ca mie mi se pare ca asta e cel mai usor tort, nu ai cum sa dai gres, nu exista riscul sa nu ti se intareasca sau sa ti se taie crema. Eu ma bucur mult cand mi-l cere cineva iar cand compozitia ramane la alegerea mea, tot pe asta il aleg.

Lumi pana la urma ai refacut personajele? Foarte fain tortul, minunat de curat si ingrijit. Ce mi-ar place sa imi iasa si mie asa!

Da, Oti, le-am refacut ca nu mai aveam ce face cu alea, erau scurse rau... Am bagat tylose in pasta dar tot se inmuiau daca opream AC-ul. Noaptea le-am dus la subsol, ca acolo e mai racoare, dar dimineata erau usor umezite. Oricum, ma bucur ca l-am dat intreg si le-a placut si ca n-a observat nimeni ca am uitat sa-i pun coada lui Scooby... eu abia acum am vazut.
In legatura cu capacul, eu cred ca daca faci o foaie groasa de pandispan, n-o insiropezi si o imbraci in unt aromat (nu margarina, ca aia e moale) si apoi in pasta cu tylose, o sa tina.

Vezi postareayoyo, la 26 July 2010 - 09:09 AM, a spus:

Luminis imi place tare mult tortul tau. Imita perfect personajele.Felicitari!

Va vad ca folositi royal icing multe dintre voi...vi se renteaza sa faci din 2 oua si sa iasa la greu royal si sa folosesti 3 picaturi? Ce faceti cu restul de royal?

Multumesc!
Eu nu am folosit royal pana acum, ca nu mi-a iesit, dar am mereu albuse congelate, daca as avea nevoie as folosi din alea, chiar mai putin de 1 albus, cam cat cred eu ca mi-ar trebui. Restul de royal, din cate spunea Dora, nu se pastreaza decat cateva zile si chiar si asa isi pierde din calitati.

#3152 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 01:05 PM

Vrabiuto tare de tot tortul dos :) Abia astept si eu sa ma apuc de unul. :D Ciudata chestia cu tortul de botez. Asta da surpriza pentru familie. Sa te trezesti cu torul la usa fara sa il comanzi.

Multumesc frumos!
Bunicii si parintii copilului sunt vecini cu maica-mea si cum ea e singura, se mai duc pe la ea, ca noi nu putem sta toata ziua la ea, se mai uita peste gard ce face... ma intelegi.... si am considerat ca este o buna ocazie sa ma revansez fata de ei...

Vezi postareayoyo, la 26 July 2010 - 09:09 AM, a spus:

Vrabiuta imi place tare mult tort sexulos si mai ales culoarea pielii (Din ce ai fauct culoarea aia?)si cel de botez e tare finut si are acele chestii din royal care ii da o nota de puritate.
Vad ca ingerasul are pe hainutza pete galbene...alta data poti sa umezesti un servetel de textura mai tare (eu folosesc frizbi ca nu se rup si daca sunt ude)si stergi culorile care apar prin alte locuri :D. Prietenii stiu cand am avut tort intreg si am vopsit tot intr-o culoare si pt ca nu dadea bine am sters astfel totul cu servetele umede :D.Felicitari pentru prestari!

Multumesc frumos ! Culoarea de piele o fac, mai nou, cu colorant praf,culoarea.. nucii, sau asta este pe plic, o nuca, mi-l aduc de la ucrainieni...
Cu privire la ingeras.... era sa ramin fara el... L-am pus pe tort... le-am asezat pe toate sa vad cum stau mai bine, s-a dezechilibrat si mi-a cazut pe jos!!!!!!!!! Din fericire, in cadere doar s-a murdarit putin fata tortului, s-a rupt o aripa si s-a patat haina! Aripa am lipit-o cu royal,si in rest pe fata tortului , unde erau pete, am ras putin cu cutitul.. Noroc ca era facut de niste zile, era tare si nu s-a spart ca muream !!!!!!!Uite de servetele umede n-am stiut ! merci de pont !

Vezi postareaRamo, la 26 July 2010 - 10:32 AM, a spus:

[
Vrabiuta, cum sa nu stie de tort? l-ai facut tu cadou sau au crezut ca nu l-ai terminat? Tare rau imi pare de patut pentru ca ti-a iesit tare finut, cum a fost pana la urma? a rezistat cu unt? Dosul e fantastic, imi place dantelaria, de ce erai pe punctul de a ajunge la traume?

Multumesc frumos !
De ce n-au stiut de tort, i-am raspuns mai sus la Otti ! La Lumi i-am raspuns cum era ca, multumita personalului de la restaurant, sa nici nu stie de el! Impresii voi afla cind voi merge la maica-mea ! Nu stiu daca a rezistat lipitura cu margarina... la ce umezeala era , m-as mira...
Apoi .. referitor la chestia cu traumele.. Dupa ce pui crema in foile de tort,zici ca-i gata de pus la frigider si te trezesti cu o buca pe masa, la ce te duce gindul , daca nu la traume ????? :lol: L-am dres cum am putut, am pus lateral foaie unsa cu unt, am pus inelul rotund si apoi la frigider cu speranta ca sta adunat si nu se imprastie ! Si-a stat ! =)) =))

Vezi postareaRamo, la 26 July 2010 - 11:08 AM, a spus:

Am avut parte de un w-e super obositor, asa ca voi disparea 2 saptamani, sa vad daca am acces la net mai intru, daca nu abia astept sa revin sa vad ce ati mesterit :o

Mamaaaaaaaaa , da ce harnica ai fost ! Si Doamne , ce frumuseti ti-au iesit din mina! Felicitari si odihna placuta!

#3153 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 10:06 PM

Waaaw Ramo, felicitari! Daca as avea atatea torturi intr-un we as da chix! Toate sunt superbe, tare as vrea sa vad si eu tortuletele. :floare: Cum ai facut bulinele pe tortul negru? Le-ai modelat cu mana? Super, aplauze la scena deschisa!

edit: Ioana, butoiul a fost pentru o doamna :lol:)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3154 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 07:56 AM

Vezi postareagloxinia, la 26 July 2010 - 10:06 PM, a spus:

:scratch: Cum ai facut bulinele pe tortul negru? Le-ai modelat cu mana?

Hai sa dam in bobi ca Ramo s-a dus sa se odihneasca, o zis doar ! Eu cred ca sunt gaurele, nu buline puse pe deasupra! A facut panglica si cu o chestie a facut gaurele, iar dedesupt fiind negru..... iaca efectul !
Ramo nu este asa ca , cine mai da in bobi, in zat de cafea, in ce vreti voi???????? :toothy9;

#3155 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 08:47 AM

Oti nu de plange ca nu ai putea face atatea torturi ca si Ramo, ca pe weekendu asta ai facut parca 4 sau 5 :-? si te vad bine merci safe astfel bag io sama ca aveti ceva ingredient minune de va tine pe chisoare :toothy9; ca io la 2 torturi deja inchid ochii in picioare.

Vrabiuta eu de exemplu cand fac ceva cu greutate pe tort ca si decor infig 2 scobitori de siguranta in decor astfel sta sigur infipt si chiar daca il inclina sau e cald sau stiu eu ce se intampla cu transportul tortului nu cade decorul.

Spune-mi te rog la tortul lenjerie intima cum ai facut crema de iaurt. Si anume iaurt simplu, fara gust la care ai adaugat dulceata de pepene sau din alt fruct si apoi bucati de pepene sau ai luat iaurt de fructe gen caise, piersici la care ai adaugat pepene? Reteta e cea postata de Oti?

Si ca te-am prins aici fa tu bine si treci pe la topicul nostru sa pui poza sa vedem cine e turtureaua artei :scratch: .Astfel astept o poza cu tine sa stiu la cine scriu ca altfel cand aud numele Vrabiutza ma gandesc la turtureaua din poza ta :blob8: .

#3156 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 09:00 AM

Vrabiuto nu doar la panglica ma refeream ci la tot tortul. Are o groaza de buline cred ca faceam cu nervii sa le fac pe fiecare in parte. Si parca o aud pe Ramo zicand: merge repede :toothy9;

Ioana ingredienatul minune se cheama practica! Acum un an si ceav cand am facut 2 torturi intr-o zi am crezut ca mor! Acum cu 4 nu m-am obosit mai deloc :scratch: Insa nu au fost mari.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3157 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 09:31 AM

Vezi postareayoyo, la 27 July 2010 - 08:47 AM, a spus:

Vrabiuta eu de exemplu cand fac ceva cu greutate pe tort ca si decor infig 2 scobitori de siguranta in decor astfel sta sigur infipt si chiar daca il inclina sau e cald sau stiu eu ce se intampla cu transportul tortului nu cade decorul.

Spune-mi te rog la tortul lenjerie intima cum ai facut crema de iaurt. Si anume iaurt simplu, fara gust la care ai adaugat dulceata de pepene sau din alt fruct si apoi bucati de pepene sau ai luat iaurt de fructe gen caise, piersici la care ai adaugat pepene? Reteta e cea postata de Oti?

Si ca te-am prins aici fa tu bine si treci pe la topicul nostru sa pui poza sa vedem cine e turtureaua artei :toothy9; .Astfel astept o poza cu tine sa stiu la cine scriu ca altfel cand aud numele Vrabiutza ma gandesc la turtureaua din poza ta :beer2: .

o sa-ti rapund pe rind!
Iubita, ce-am patit cu tortul cu pricina, n-am crezut ca se poate intimpla vreodata ! L-am facut de destule ori, ca e foarte solicitat, fie ca si dos, fie ca si fata :scratch: si n -am patit niciodata asa ceva...
Stiu ca nu sunt maestra in explicatii,dar ... incerc.. deci nu de la partea de sus s-a dus... pur si simplu mi s-a crapat, rup de jos de la baza... de asta m-am foarte minunat si indignat... daca partea de sus o lua la vale as fi inteles da asa.. :(

Crema de iaurt,, cred ca-i ce pusa de Otti.. deci au am pus iaurt de caise =)) (ca de pepene galben de unde ?) , smintina proaspata luata de pa piata, bucatele de pepene galben , gelatina pusa la cantitatea de crema masurata ! Vezi ca pepenele galben lasa zeama deci fi mai generoasa cu gelatina ! Este o crema foarte buna, pepenele galben este grozav in crema!

Nu poci sa pui poza ca.... n-am ! Ma parol! Chiar ii ziceam fiica-mii ca trebuie sa-mi faca niste poze, c-oi muri si n -or avea o poza cu mine! :blob8: Eu de obicei sunt in spatele aparatului! Bune-rele eu fac pozele! Deci, cum am poze, acu nu pot din lipsa de fotograf, sunt singura acasa :( si la ce vreme e, ploua in draci, de azi noapte,intruna, si eu sunt in concediu, cum pun ! :love3:

#3158 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 09:34 AM

Vezi postareagloxinia, la 27 July 2010 - 09:00 AM, a spus:

Vrabiuto nu doar la panglica ma refeream ci la tot tortul. Are o groaza de buline cred ca faceam cu nervii sa le fac pe fiecare in parte. Si parca o aud pe Ramo zicand: merge repede :toothy9;

Aaaaaaaaa ! la alea te refereai ........ pai eu cred ca erau ceva bombonele pe care le-a plantat .....

#3159 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 12:01 PM

vrabiuta nu fi suparata draga mea ca deja m-am documentata si zice ca de vineri va fi soareeee asa ca uite ca vei avea parte si de caldura.

#3160 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 01:30 PM

:)
cred c-am dat in orbu gainii ! :) Caut in disperare tortul Snejulinei cu dr, nu-l gasesc in veac ! Cine mi l-a sters ?? :)
Am urgenta nevoie de el ! :)

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic