gloxinia, la 25 July 2010 - 10:47 PM, a spus:
Vrabiuto tare de tot tortul dos

Abia astept si eu sa ma apuc de unul.

Ciudata chestia cu tortul de botez. Asta da surpriza pentru familie. Sa te trezesti cu torul la usa fara sa il comanzi.
Multumesc frumos!
Bunicii si parintii copilului sunt vecini cu maica-mea si cum ea e singura, se mai duc pe la ea, ca noi nu putem sta toata ziua la ea, se mai uita peste gard ce face... ma intelegi.... si am considerat ca este o buna ocazie sa ma revansez fata de ei...
yoyo, la 26 July 2010 - 09:09 AM, a spus:
Vrabiuta imi place tare mult tort sexulos si mai ales culoarea pielii (Din ce ai fauct culoarea aia?)si cel de botez e tare finut si are acele chestii din royal care ii da o nota de puritate.
Vad ca ingerasul are pe hainutza pete galbene...alta data poti sa umezesti un servetel de textura mai tare (eu folosesc frizbi ca nu se rup si daca sunt ude)si stergi culorile care apar prin alte locuri

. Prietenii stiu cand am avut tort intreg si am vopsit tot intr-o culoare si pt ca nu dadea bine am sters astfel totul cu servetele umede

.Felicitari pentru prestari!
Multumesc frumos ! Culoarea de piele o fac, mai nou, cu colorant praf,culoarea.. nucii, sau asta este pe plic, o nuca, mi-l aduc de la ucrainieni...
Cu privire la ingeras.... era sa ramin fara el... L-am pus pe tort... le-am asezat pe toate sa vad cum stau mai bine, s-a dezechilibrat si mi-a cazut pe jos!!!!!!!!! Din fericire, in cadere doar s-a murdarit putin fata tortului, s-a rupt o aripa si s-a patat haina! Aripa am lipit-o cu royal,si in rest pe fata tortului , unde erau pete, am ras putin cu cutitul.. Noroc ca era facut de niste zile, era tare si nu s-a spart ca muream !!!!!!!Uite de servetele umede n-am stiut ! merci de pont !
Ramo, la 26 July 2010 - 10:32 AM, a spus:
[
Vrabiuta, cum sa nu stie de tort? l-ai facut tu cadou sau au crezut ca nu l-ai terminat? Tare rau imi pare de patut pentru ca ti-a iesit tare finut, cum a fost pana la urma? a rezistat cu unt? Dosul e fantastic, imi place dantelaria, de ce erai pe punctul de a ajunge la traume?
Multumesc frumos !
De ce n-au stiut de tort, i-am raspuns mai sus la Otti ! La Lumi i-am raspuns cum era ca, multumita personalului de la restaurant, sa nici nu stie de el! Impresii voi afla cind voi merge la maica-mea ! Nu stiu daca a rezistat lipitura cu margarina... la ce umezeala era , m-as mira...
Apoi .. referitor la chestia cu traumele.. Dupa ce pui crema in foile de tort,zici ca-i gata de pus la frigider si te trezesti cu o buca pe masa, la ce te duce gindul , daca nu la traume ?????

L-am dres cum am putut, am pus lateral foaie unsa cu unt, am pus inelul rotund si apoi la frigider cu speranta ca sta adunat si nu se imprastie ! Si-a stat !
Ramo, la 26 July 2010 - 11:08 AM, a spus:
Am avut parte de un w-e super obositor, asa ca voi disparea 2 saptamani, sa vad daca am acces la net mai intru, daca nu abia astept sa revin sa vad ce ati mesterit

Mamaaaaaaaaa , da ce harnica ai fost ! Si Doamne , ce frumuseti ti-au iesit din mina! Felicitari si odihna placuta!