Miny imi plac tare mult florile de pe torturile tale. Nu stiu in ce oras stai tu insa poate gasesti la targuri de haine carioci netoxice pentru copii pe baza de apa si sunt foarte ieftine adica am dat pe 21 carioci 30 ron.Arata pls cu ce decupezi fluturasul acela superb.
Dani_ela e superba inima ta eleganta,simpluta dar foarte finutza.Cel cu jonas brothers e bestial.....ai imitat atat de bine fetzele lor. Spune tehnica pls....ai pus pasta peste hartie sau cum ai reusit sa le imiti asa bine expresiile faciale.Cel cu minge sincer mie mi se poare tare fain...i-ai dat un aer aparte cu fularul. Cred ca dimensiunile peticelor nu au fost bune. Presupun ca so rupt pasta pt ca era si colorata,next time la faze de astea fa cu alb ca aia nu are de ce sa se rupa si atunci scapi de un stres...nu de alta dar stiu ce inseamna sa intinzi de minim 4 ori o pasta ca se tot rupa si sinti cum tensiunea e 400 si-ti vine si sa-l arunci pe geam

.
Livia felicitari pentru ceea ce ai facut.
Oti vad ca te dai pe sexologenii

mai nou faci dosuri, (.)(.)-uri tare sexuloase...chiepturile imi plac tare mult...bag sama ca iti plac cei cu culoarea ciocolatei cu lapte

)="fantezisto"

....noroc ca mai sarbatoresc unii pe copchii si faci bascule si alte cele. Ala cu bascula e bengaaaaaa imi place tare mult cum l-ai facut in "?" (am un lapsus la cum se numeste tehnica de fotografiere de zici ca bascula vine chiar spre tine, parca esti in mijlocul pozei

)...ce sa faci tanara da cu minte putzana

.
Anca_B imi place tare mult galbiorul tau. Ai o rabdareeeee! Eu dupa 6 bilute faceam roata imprejur si pa si pu.Patul e identic cu cel din poza de inspiratie. Felicitari pentru ceea ce ai realizat. Ai un mod foarte ordonat de a lucra. Bravo!
Rozi imi place cum arata tortul tau iar decorul e la fel de frumos.
Oana-Cristina vii rar insa cand ajungi aduci minunatii cu tine. Ce-mi place cat de ingrijite, ordonate si finutze sunt toate. Spune-mi pls cum reusesti pasta sa-ti fie asa uscata...adica sa nu fie transpirata?Imi plac floricelel roz ...cele albe nici nu mai zic ca ma apuca invidia. Arata-mi macar forma cu care decupezi tu frumusete de flori si spune cumn le-ai facut cele albe ca ma apuca plansul la cat de faine sunt.Iar cel cu dolar e perfect. Aplauze la scena deschisa draga mea!