Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3521 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 28 August 2010 - 08:42 PM

[quote name='gloxinia' date='28 August 2010 - 02:19 AM' timestamp='1282951156' post='54590']
Sa vedeti cu ce m-am ocupat azi:


[/quote]

Fata draga , esti fenomenala ! Si papuceii... super ! Eu iti cer model si tu ii si faci ! Mai bine-ti ziceam sa-mi si faci, ca mie mi s-a rupt , am luat-o de la capat, sper sa se usuce suficient sa-l pot monta! :floare:
Imi plac toate si camasa, arata bine, ce-ai cu papionul ?

[quote name='Livia' date='28 August 2010 - 12:36 PM' timestamp='1282988161' post='54616']
[/quote]

Frumos tortul dar si mai interesanta conbinatia de crema !

[quote name='MIMI' date='28 August 2010 - 02:18 PM'
[/quote]

Felicitari furnicuto !Foarte frumoase torturile tale, ca de obicei!

[quote name='bbenyci' date='28 August 2010 - 07:24 PM' timestamp='1283012692' post='54661']
Arienne Sophie
[/quote]

Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Felicitari si pentru torturile frumoase facute!

#3522 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 29 August 2010 - 10:03 AM

Monica vreau sa-ti arat topicul destinat special unde se adauga doar pozele cu torturi de pe internet luate ca inspiratie http://artaculinara....de-pe-internet/ astfel nu se incurca cu torturile prestate de culinarese.

#3523 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 29 August 2010 - 02:07 PM

gloxinia- ce de torturi...si sunt foarte faine toate. dar cel cu 25 este totusi preferatul meu :)
mimi- ca de obicei , multe si reusite toate. sticla e ...goala? sau e tort?
blanka- sa iti traiasca puiul ! ce de friscoase :) . felicitari!
eu mai vin cu o inima, nu prea rosie ca m-am zgarcit la colorant :) . am incercat din nou royalul. inca nu merge cum as vrea, dar nu ma las eu cu una cu doua :). ca de obicei , un blat pandispan , cu cacao de data asta , si creme de iaurt cu piersici si una cu fructe de padure

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 29 August 2010 - 02:08 PM


#3524 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 29 August 2010 - 05:27 PM

gloxinia,foarte faine toate torturile,te admir pt. puterea de a face atat de multe torturi,eu cu doar 3 facute saptamana asta si sunt franta.

mimi-ca de obicei,impecabile!

Daniela-imi plac torturile tale din ce in ce mai mult,se vede cat de mult ai progresat in ultimul timp.buchetul e superb!

acum tortul meu cu Nody,poate ca am sa dezamagesc cu el,nu i-am facut nici avion,nici masina,nici ursulet:-( din lipsa de timp in primul rand.tortul a fost pt. 20 de persoane,-2 blaturi cacao,unul de capsuni,insiropate cu sirop de capsuni-si umplut cu un strat de mousse de ciocolata si un strat de frisca si capsuni proaspete.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-301-128309560382.jpg

#3525 Useril este offline   Livia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 29 August 2010 - 05:39 PM

Mimi foarte frumoase torturi!
Gloxi reusita camasa, iar papionul e tare haios!
Bbenyci felicitari pt bebelina, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Daniela te-ai specializat in inimi, foarte frumoasa, imi plac mult trandafirii!
Ortansa superb Nody, imi place mult si chiar seamana!

Si eu tocmai am terminat un tort:
Imagine postata
blat negresa, mousse de ciocolata alba

#3526 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 29 August 2010 - 09:32 PM

Fetelor la ora asta sunt gata ca o baterie si o sa-mi cer scuze de la voi ca nu va felicit pe fiecare in parte acum, dar o sa revin maine :drool:
Vreau sa va arat doar la ce am muncit de 3 zile incoace :

Tort de nunta cu crema de vanilie si fructe, blat negresa, trandafiri facuti de soacra-mea =))

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-160-128311025952.jpg

si 150 de tortulete cu crema de vanilie, cioco si frisca, capac de cioco, blat simplu de ciocolata:

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-160-128311035329.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3527 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 29 August 2010 - 09:53 PM

Ramo cara....e ...magnific!!! foarte finut si de o acurateteee...brava !!! :drool:
Spune-mi te rog cat a cantarit, pt cate persoane, care a fost marimea blaturilor?
Pt tortulete ai folosit forma speciala de stencil?...Daca da cat a costat si de unde ai achizitionat-o?


#3528 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 29 August 2010 - 09:58 PM

Daniela fata ce inimioare frumoase ai inceput sa faci :drool:

Ortansa darling ce fain e!!!=)) brava..btw, ti-am spus eu dincolo la decoratii...sutul meu era pregatit =))...dar de data asta nu-l folosesc...il tin pregatit pt alta ocazie =))

Livia ce frumos e!!! chiar ca azi este ziua lui ...ar fi implinit 52ani...R.I.P Jacko!


#3529 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 29 August 2010 - 10:12 PM

Livia-imi place cum ai desenat/decupat silueta,bravo

Ramona-Dumnezeule,cata munca ai depus fata draga la tortul asta,in cate zile l-ai facut?cat timp ai copt blaturile si mai ales in ce tavi?ai cuptor mare cumva?waw,waw,nici nu vreau sa ma gandesc cat esti de extenuata..dar a meritat zic eu,arata bestial!cum a ales mireasa modelul,i l-ai desenat,din explicatii sau dupa un model existent?bravo!Mini tortuletele sunt pt aceeasi nunta?Daca da,waw,cat tort s-a putut manca:-)Sunt superbe si astea mici.
hai ca tot dau edit sa te mai intreb:unde ai tinut torturile pana au venit sa le ia?Iar la nunta unde este tinut tortul cel mare pana la taiere?


Dora-stiu ca ma asteptai,hahah,mersi ca ai fost indulgenta cu mine:-).ma bucur ca-ti place,stiu ca nu e perfect,dar merge:-).

#3530 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 30 August 2010 - 09:23 AM

Fetelor, n-am intrat de cateva zile si deja nu mai pot tine pasul cu voi. Ati facut torturi care mai de care mai frumoase si uuulte, nu stiu cand aveti timp... Mai ales Otilia, atatea torturi in doar cateva zile... Va felicit pe toate.

#3531 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 30 August 2010 - 09:27 AM

Vezi postareaRamo, la 29 August 2010 - 09:32 PM, a spus:

Fetelor la ora asta sunt gata ca o baterie si o sa-mi cer scuze de la voi ca nu va felicit pe fiecare in parte acum, dar o sa revin maine :)
Vreau sa va arat doar la ce am muncit de 3 zile incoace :

Tort de nunta cu crema de vanilie si fructe, blat negresa, trandafiri facuti de soacra-mea :P

si 150 de tortulete cu crema de vanilie, cioco si frisca, capac de cioco, blat simplu de ciocolata:



Draga mea, de-a dreptul superb tortul de nunta, ce mai, esti specialista in astfel de torturi. Minunat! Mi-ar placea tare mult daca ai explica putin cu mini-tortuletele: cum le faci, faci un tort mare pe care il tai apoi in tortulete mai mici? Si daca da, cum reusesti sa le tai asa perfect si nu se murdaresc absolut deloc marginile? Si tortuletele astea sunt cadou pentru invitati? Daca da, in ce le ambalezi?

#3532 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 30 August 2010 - 09:32 AM

Vezi postareaortansa, la 29 August 2010 - 05:27 PM, a spus:

acum tortul meu cu Nody,poate ca am sa dezamagesc cu el,nu i-am facut nici avion,nici masina,nici ursulet:-( din lipsa de timp in primul rand.tortul a fost pt. 20 de persoane,-2 blaturi cacao,unul de capsuni,insiropate cu sirop de capsuni-si umplut cu un strat de mousse de ciocolata si un strat de frisca si capsuni proaspete.


Ortansa, superb acest tort, Nody ti-a iesit perfect, nu stiu de ce nu esti 100% multumita de el... O intrebare, care ma arde taaaareee: cum ai facut sa imbraci capul in pasta si cum de nu ai nicio cuta? Eu am incercat sa imbrac o capatana din asta cu pdz (capul lui Tom) si nu am reusit deloc in partea de jos, imi tot facea cute. Si am incercat de vreo 5 ori, am facut 3 randuri de pasta pentru asta si tot nu am reusit... Noroc ca motanul meu era paros, si am acoperit cu niste smoace de par, ca altfel... daca era chelios ca al tau, sigur ma lasam pagubasa.

#3533 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 30 August 2010 - 09:35 AM

Vezi postareaLivia, la 29 August 2010 - 05:39 PM, a spus:

Si eu tocmai am terminat un tort:
Imagine postata
blat negresa, mousse de ciocolata alba


Foarte finut tortul tau, Livia. Eu sunt curioasa, totusi, cine ar comanda un tort in memoriam MJ... trebuie sa fie un fan inrait, altfel nu-mi expplic. Pe tine te felicit pentru executie!

#3534 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 30 August 2010 - 09:37 AM

Vezi postareagloxinia, la 28 August 2010 - 01:19 AM, a spus:

Sa vedeti cu ce m-am ocupat azi:

Si ultimul dar nu cel din urma, cel mai muncit dintre toate, e pentru aniversarea a 25 de ani de casnicie a parintilor miresei la care vor fi nasi cumnatii mei. Multe evenimente pe acolo zilele astea: (negressa si 3 cioco)

Atasament P1070964 1600x1200.JPG

Gata povestile. Fug la somn ca maine e o alta zi :)


Oti, trebuie sa pui neaparat poze pas cu pas la florile alea, de mult am vrut sa-ti zic. Super! Sunt pe sarma? Tare as vrea sa vad cum le pictezi...

#3535 Useril este offline   Livia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 30 August 2010 - 11:59 AM

Oau Ramo ce tort mare! Tort numaram etajele si nu se mai termina, felicitari pt executie si pt rabdare! E superb!
Ortansa, Dora multumesc mult!
Luminis multumesc, tortul e pt o prietena care a devenit fana dupa ce MJ a murit...

#3536 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 30 August 2010 - 12:38 PM

Vezi postareadora, la 29 August 2010 - 09:53 PM, a spus:

Ramo cara....e ...magnific!!! foarte finut si de o acurateteee...brava !!!
Spune-mi te rog cat a cantarit, pt cate persoane, care a fost marimea blaturilor?
Pt tortulete ai folosit forma speciala de stencil?...Daca da cat a costat si de unde ai achizitionat-o?


Multumesc mult Dora :P Tortul a cantarit peste 50 kg dar nu pot sa zic exact cat , daca ma iau dupa pasta care mi-a ramas as zice ca 58 B)
Blaturile au inceput de la 56 cel mai mare si 12cm cel mai mic, inaltime de 12 cm si cel mic de 15cm.
La tortulete am folosit forma speciala, am luat-o din State dar habar nu mai am cat a costat.

Vezi postareaortansa, la 29 August 2010 - 10:12 PM, a spus:

Livia-imi place cum ai desenat/decupat silueta,bravo

Ramona-Dumnezeule,cata munca ai depus fata draga la tortul asta,in cate zile l-ai facut?cat timp ai copt blaturile si mai ales in ce tavi?ai cuptor mare cumva?waw,waw,nici nu vreau sa ma gandesc cat esti de extenuata..dar a meritat zic eu,arata bestial!cum a ales mireasa modelul,i l-ai desenat,din explicatii sau dupa un model existent?bravo!Mini tortuletele sunt pt aceeasi nunta?Daca da,waw,cat tort s-a putut manca:-)Sunt superbe si astea mici.
hai ca tot dau edit sa te mai intreb:unde ai tinut torturile pana au venit sa le ia?Iar la nunta unde este tinut tortul cel mare pana la taiere?

Dora-stiu ca ma asteptai,hahah,mersi ca ai fost indulgenta cu mine:-).ma bucur ca-ti place,stiu ca nu e perfect,dar merge:-).

Multumesc Ortansa, am lucrat 4 zile la nunta asta, in prima am copt (8 ore fara pauza defel) a doua zi am umplut si mi-am facut pasta, a treia zi am acoperit si am umplut cele mici, iar a 4 zi am decorat tortul mare si am pus tortuletele in caserole.
Cuptor mare acasa nu am decat unul obisnuit deocamdata. Cand am tort de nunta nu coc acasa ci la un local unde au cuptor urias ...
Modelul nu a fost ideea mea ci mireasa mi-a adus o poza de pe net de undeva si l-a vrut fix asa chit ca ei ii ajungea jumate B)
Tortuletele au fost tot pentru nunta asta dar se dau la plecare pentru acasa. De tinut le tin in ”camara” pe care am transformat-o in camera frig, am loc de aproximativ 2 nunti odata daca nu depasesc 200 de persoane fiecare B) La sala in general se tin in camera frig, dar a meu nu a intrat asa ca a stat 2 ore pe hol, dar afara era frig si usa a fost deschisa, deci nu a patit nimik.

Vezi postareaLuminis, la 30 August 2010 - 09:27 AM, a spus:


Draga mea, de-a dreptul superb tortul de nunta, ce mai, esti specialista in astfel de torturi. Minunat! Mi-ar placea tare mult daca ai explica putin cu mini-tortuletele: cum le faci, faci un tort mare pe care il tai apoi in tortulete mai mici? Si daca da, cum reusesti sa le tai asa perfect si nu se murdaresc absolut deloc marginile? Si tortuletele astea sunt cadou pentru invitati? Daca da, in ce le ambalezi?

Multumesc mult Lumi.
Mini tortuletele le fac in tavi maaari de 50/60 si de acolo le tai. Faptul ca nu se murdaresc randurile e meritul iubitului meu sot, ca asta e ”treaba” lui, el le taie, el le face modelul, si tot el le ambaleaza, foarte rar daca eu imi termin lucru il ajut la ambalare :P Le ambalam in general in caserole transparente, mai am si niste cutiute de diferite modele si culori, dar nu opteaza nimeni pt ele pentru ca ii costa in plus :) caserola intra in pretul tortuletului.

Vezi postareaLivia, la 30 August 2010 - 11:59 AM, a spus:

Oau Ramo ce tort mare! Tort numaram etajele si nu se mai termina, felicitari pt executie si pt rabdare! E superb!
Ortansa, Dora multumesc mult!
Luminis multumesc, tortul e pt o prietena care a devenit fana dupa ce MJ a murit...

Mersi mult Livia, a fost mare intr-adevar, 1.05m a avut B)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3537 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 30 August 2010 - 01:43 PM

Vezi postareamonicagurea, la 25 August 2010 - 03:21 PM, a spus:

servus, abia am aparut pe forum, multumita invitatiei lui Ramo....daca ma primiti si pe mine..voi pune ceva poze cu torturile mele de indata ce termin de studiat paginile pline de frumuseti..va rog spuneti-mi, de unde aveti printul asta in spirala si cam cat costa? multumec mult.

Bine ai venit Monica draga B) Era pacat sa nu fii aici cu noi la ce minunatii faci tu :P

Vezi postareadora, la 25 August 2010 - 09:23 PM, a spus:

Multumesc pt aprecieri...si tu faci torturi frumoase...cel de nunta este fabulos...daca ar fi avut si florile facute tot de tine ti-as fi dat 10...asa doar un +9 ...ca doar trebuie sa-ti stimulez in continuare dorinta de perfectiune, nu? ...Negrul este obtinut prin adaugare de gel negru in RI pana la nuanta dorita...

Eu am pus un tub intreg de negru intr-un albus de ou si mi-a iesit un gri inchis ...
Multumesc mult Dora, inseamna ca din partea ta nu o sa am pururi 10 ca eu la flori nu am rabdare, dar are soacra, se pune? B) La acest tort mirii mi-au dat 10 cu +++ si cu **** asa incantati au fost, au zis ca e mai fain ca modelul ce mi l-au dat, asa a crescut inima in mine. Iti multumesc de aprecieri :P

Vezi postareaortansa, la 25 August 2010 - 11:24 PM, a spus:

cand vad ce minunatii si ce imensitati de torturi faceti,imi vine sa plang si sa ma las de meserie.Am terminat si eu un tort imens=pt 80 de persoane-cel mai mare de pana acum-facut in colaborare cu o cofetarie,pt ca nu am avut curaj sa ma inham la ditai blatul.blatul ca blatul,dar nu stiu cum il acopeream in pasta de zahar,pt ca nu am masa asa de mare ca sa o intind.ofcarz ca nu e cel mai perfect si neted tort si nici atat de inalt cum imi place mie,dar mi-a usurat cat de cat munca.doar la decoratii am muncit 8 ore si ceva fara strans si spalat vase.per total e un fel de semitrauma,sper totusi sa nu se observe.mi-ar fi placut sa fac mai multe detalii si sa lucrez ceva mai ingrijit,din pacate am fost nevoita sa il decorez direct in frigider,pt ca daca il fatzaiam riscam sa-l traumatizez si mai rau.asa ca jos palaria in fatza voastra ,celor care faceti torturi mari si perfecte in acelasi timp.asta e,este pt o tabara de copii si mi s-a cerut sa fie si Crucea Rosie pe undeva-pt. ca e o donatie din partea lor.

-blatul are 60 cm in lungime


Monica-bun venit,imi plac torturile tale,sunt frumos lucrate si foarte detaliate.


Gloxi-si mie imi plac inimioarele ,cred ca am sa le pun pe fiecare tort romantic.Se fac simplu de tot:formezi bilute,apoi le ascuti intr-o parte cu ajutorul degetelor-ruland.In partea bombata,exact in mijloc,apesi cu o scobitoare,despicand putin in doua.mai ajustezi cu degetele,indoi varful inimii sau il lasi drept-cum doresti,aplatizezi f putin si gata.colorezi daca vrei si lasi la uscat.

Vai ce bine arata, ce culori frumoase. Iti ia privirea de oriunde ai fi, e super frumos :)

Vezi postareadani_ela, la 26 August 2010 - 10:23 AM, a spus:

am mai facut trei tortulete . un chin teribil deoarece de duminica nu avem apa . deloc !!! este cumplit sa stai in bucatarie si sa tot vanturi apa prin lighene , bidoane ... ultimul tort , cel cu printesa as fi vrut sa il finisez cu royal , se cerea imperios , dar de unde atata apa , sa mai spal tot ce as fi murdarit? asa ca am renuntat.

ultimul este inspiratie dora si lissa - doar ca la mine e hidos rezultatul acesta e facut pt o alta micuta gimnasta de la scoala de gimnastica Nadia Comanici . fetitele au fost foarte incantate de el , si se pare ca voi fi `tortareasa` lor de acum . am fost invitata in sala de antrenamente- cata munca acolo !! ce mila mi-a fost de micute , mai ales ca la varsta lor am fost si eu acolo , dar nu am rezistat decat un an , deci stiu ce indura. de as avea zece fete , nu as lasa una sa faca asta .

Vai cat imi place tortl gimnastei ... ce fain ti-a iesit rochia, super Daniela, data viitoare inainte sa-i faci ochii sa o lasi sa se usuce bine ca sa nu se mai intinda culoarea B)
Imi place si printesa ta, vad ca te specializezi!

Vezi postareayoyo, la 26 August 2010 - 06:42 PM, a spus:

Doresc sa felicit pe toate cele care mi-au incantat privirile cu frumuseti de torturi de la ultima postare a mea si anume: :
Ramona e super-mega-frumos si fin tort de nunta. E perfect. De culoare nu zic nimic ca ma apuca plansul uitandu-ma la ea.

Multumesc Ioana B)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3538 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 30 August 2010 - 01:43 PM

Vezi postareagloxinia, la 28 August 2010 - 01:19 AM, a spus:

Sa vedeti cu ce m-am ocupat azi:

Pentru inceput un tort negresaa cu crema de iaurt si caise:


Si acum torturile pt cumnata mea. Maine e nasa la o nunta si aici se obisnuieste ca nasii sa aiba tort comandat atentie: de ei! Nu vad rostul obiceiului, dar in fine. Sala va fi ornata mov si desi initial eu gandisem tortul pe crem pana la urma l-am facut conform cerintelor. Pardon, le-am facut. Ca sunt 2 la fel. Pentru ambii nasi: (negresa, 3 cioco)

Duminica e ziua nepoatei mele, implineste 2 ani. Initial desi ma oferisem sa ii fac tort au zis ca nu, ca o sa fie rupti dupa nunta si nu ii tin ziua. Azi m-au sunat sa le fac. Am o ciuda pe ei de numa. Putea sa fie mai fain. Decor facut in goana calului, exact ce nu imi place sa fac: (negresa, crema de iaurt cu fructe de padure)


Si ultimul dar nu cel din urma, cel mai muncit dintre toate, e pentru aniversarea a 25 de ani de casnicie a parintilor miresei la care v

Gata povestile. Fug la somn ca maine e o alta zi

Oh my God!!! Deci, habar n-am la care sa ma opresc, ce faine is si cele de nasa, ce-mi plac pantofii ... dar cel mai la suflet mi-e si mie asta muncitu, s-o meritat sa te epuizeze ca o iesit bestial. Mi ciuda pe tine cu florile tale :P

Vezi postareaLivia, la 28 August 2010 - 11:36 AM, a spus:



Eu am facut un singur tortulet, mic si simplu. Sper sa mai fac 2 pana la sfarsitul lunii, daca nu mi se razgandesc clientii
Blat cu cacao
Crema ganache de ciocolata cu rom si banane

Mic, simplu si frumos nivelat, felicitari Livia!

Vezi postareaMIMI, la 28 August 2010 - 01:17 PM, a spus:

Doua torturi pentru nasi-blat amandina si crema ganache
Iar,o sticla-diplomat cu frisca

Ce faina ii sticla, cu ce ai pictat-o?
Torturile pentru nasi nu le faci in ton cu tortul mare? Intreb pentru ca vad culorile ... imi plac de numa trandafirii!

Vezi postareaMIMI, la 28 August 2010 - 01:18 PM, a spus:

Si niste sani

Maaama ce doatata ii, cred ca inca alapteaza tanti B)

Vezi postareagloxinia, la 28 August 2010 - 05:52 PM, a spus:

Oau Mimi ce de frumuseti! :P

Si ultimul tort de azi, o camasa pentru un tanar de 24 de ani. Negressa, crema de iaurt si fructe de padure:

La papion am lucrat cu stres se vede, nu? A venit dupa el fara sa anunte si nu era gata.Asa ca asta a iesit. Data aviatoare sper sa iasa mai bine.

Taci tu ca arata bine si papionu, camasa ii bestiala, cu ce ai facut crem pana la uram? Ai lucrat cu ei in bucatarie? eu cred ca-i trimiteam la plimbare B)

Vezi postareabbenyci, la 28 August 2010 - 06:24 PM, a spus:

[
Buna dragelor, imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, dar acuma deja am revenit. Am nascut de 2 saptamanio fetita dulce Arienne Sophie de 2900gr si nu prea am avut cum sa stau la net in ultimele luni de sarcina, dar sa stiti ca v-am urmarit creatiile dulci. Va felicit in grup si va trimit un buchet de pentru reusitele voastre.

va mai pun si eu ultimele torturi sper sa va placa.

va pup cu drag:)

Felicitari Blaka draga!!! Sa-i dea Dumnezeu o crestere frumoasa, sanatate si intelepciune, iar tu sa-ti revii cat de repede sa te bucuri de ea !!!

Vezi postareadani_ela, la 29 August 2010 - 02:07 PM, a spus:

eu mai vin cu o inima, nu prea rosie ca m-am zgarcit la colorant B) . am incercat din nou royalul. inca nu merge cum as vrea, dar nu ma las eu cu una cu doua B). ca de obicei , un blat pandispan , cu cacao de data asta , si creme de iaurt cu piersici si una cu fructe de padure

Cica nu prea rosie ... super inima ta, ce faine le faci :)

Vezi postareaortansa, la 29 August 2010 - 05:27 PM, a spus:

gloxinia,foarte faine toate torturile,te admir pt. puterea de a face atat de multe torturi,eu cu doar 3 facute saptamana asta si sunt franta.

mimi-ca de obicei,impecabile!

Daniela-imi plac torturile tale din ce in ce mai mult,se vede cat de mult ai progresat in ultimul timp.buchetul e superb!

acum tortul meu cu Nody,poate ca am sa dezamagesc cu el,nu i-am facut nici avion,nici masina,nici ursulet din lipsa de timp in primul rand.tortul a fost pt. 20 de persoane,-2 blaturi cacao,unul de capsuni,insiropate cu sirop de capsuni-si umplut cu un strat de mousse de ciocolata si un strat de frisca si capsuni proaspete.


Oh ce scump e, iti vine sa-l iei jos si sa te joci cu el. Atata poti lucra de curat, te admir muult B) B)

Vezi postareaLivia, la 29 August 2010 - 05:39 PM, a spus:

Si eu tocmai am terminat un tort:
blat negresa, mousse de ciocolata alba

Simplu, dar impunator B)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3539 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 30 August 2010 - 02:46 PM

Oti draga esti senzationala.Ai facut torturi foarte finutze, ingrijite si inedite=foarte faine...cel cu 25 e cel mai extra-benga-frumos.Arata intr-un mare fel si sincera sa fiu imi e cam greu sa cred ca are numai 4 kg. Si cel pentru fetita imi place tare mult cum ai pus asa in degrade pasta...astfel spune rapid metoda nu de alta insa sunt intinse cam egal, bineinteles ca trebuie sa admit faptul ca tu ai mana formataaaaa sa faci torturi chiar si de pe o ora pe alta ;) astfel intinsul la tine e piece of cake :P.
Legat de cel cu papion eu zic sa mergi la oftalmologie urgent ca sigur ai probleme=nu mai vezi bine pentru ca tortul e tare frumos si ii da o nota aparte culoarea-tinereasca aia albatra cu buline.

Livia felicitari pentru executie.

Bbenyci feliciratari pentru ceea ce ai executat. Crestere mare puisorului Sophie si multa sanatate.

Ramo tortul tau e sublim. Aplauze la scena deschisa pentru executia impecabila a torturilor-cuvintele mele sunt cu mult sub ceea ce meriti sa primesti dar, sorry nu gasesc altele prin dictionarul meu. PS: da reteta a ciocolatei si metoda de lucru de acoperire a tortuletelor cu cioco.

#3540 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 30 August 2010 - 02:47 PM

multumesc de aprecieri fetelor,fac bine la moral.nu ma pot abtine sa nu va arat si voua poza cu sarbatoritul,pe care am primit-o pe mail alaturi de multumirile si laudele de rigoare:-)

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-301-128317242249.jpg

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi