gloxinia, la 28 August 2010 - 01:19 AM, a spus:
Sa vedeti cu ce m-am ocupat azi:
Pentru inceput un tort negresaa cu crema de iaurt si caise:
Si acum torturile pt cumnata mea. Maine e nasa la o nunta si aici se obisnuieste ca nasii sa aiba tort comandat atentie: de ei! Nu vad rostul obiceiului, dar in fine. Sala va fi ornata mov si desi initial eu gandisem tortul pe crem pana la urma l-am facut conform cerintelor. Pardon, le-am facut. Ca sunt 2 la fel. Pentru ambii nasi: (negresa, 3 cioco)
Duminica e ziua nepoatei mele, implineste 2 ani. Initial desi ma oferisem sa ii fac tort au zis ca nu, ca o sa fie rupti dupa nunta si nu ii tin ziua. Azi m-au sunat sa le fac. Am o ciuda pe ei de numa. Putea sa fie mai fain. Decor facut in goana calului, exact ce nu imi place sa fac: (negresa, crema de iaurt cu fructe de padure)
Si ultimul dar nu cel din urma, cel mai muncit dintre toate, e pentru aniversarea a 25 de ani de casnicie a parintilor miresei la care v
Gata povestile. Fug la somn ca maine e o alta zi
Oh my God!!! Deci, habar n-am la care sa ma opresc, ce faine is si cele de nasa, ce-mi plac pantofii ... dar cel mai la suflet mi-e si mie asta muncitu, s-o meritat sa te epuizeze ca o iesit bestial. Mi ciuda pe tine cu florile tale
Livia, la 28 August 2010 - 11:36 AM, a spus:
Eu am facut un singur tortulet, mic si simplu. Sper sa mai fac 2 pana la sfarsitul lunii, daca nu mi se razgandesc clientii
Blat cu cacao
Crema ganache de ciocolata cu rom si banane
Mic, simplu si frumos nivelat, felicitari Livia!
MIMI, la 28 August 2010 - 01:17 PM, a spus:
Doua torturi pentru nasi-blat amandina si crema ganache
Iar,o sticla-diplomat cu frisca
Ce faina ii sticla, cu ce ai pictat-o?
Torturile pentru nasi nu le faci in ton cu tortul mare? Intreb pentru ca vad culorile ... imi plac de numa trandafirii!
MIMI, la 28 August 2010 - 01:18 PM, a spus:
Maaama ce doatata ii, cred ca inca alapteaza tanti
gloxinia, la 28 August 2010 - 05:52 PM, a spus:
Oau Mimi ce de frumuseti!
Si ultimul tort de azi, o camasa pentru un tanar de 24 de ani. Negressa, crema de iaurt si fructe de padure:
La papion am lucrat cu stres se vede, nu? A venit dupa el fara sa anunte si nu era gata.Asa ca asta a iesit. Data aviatoare sper sa iasa mai bine.
Taci tu ca arata bine si papionu, camasa ii bestiala, cu ce ai facut crem pana la uram? Ai lucrat cu ei in bucatarie? eu cred ca-i trimiteam la plimbare
bbenyci, la 28 August 2010 - 06:24 PM, a spus:
[
Buna dragelor, imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, dar acuma deja am revenit. Am nascut de 2 saptamanio fetita dulce Arienne Sophie de 2900gr si nu prea am avut cum sa stau la net in ultimele luni de sarcina, dar sa stiti ca v-am urmarit creatiile dulci. Va felicit in grup si va trimit un buchet de pentru reusitele voastre.
va mai pun si eu ultimele torturi sper sa va placa.
va pup cu drag:)
Felicitari Blaka draga!!! Sa-i dea Dumnezeu o crestere frumoasa, sanatate si intelepciune, iar tu sa-ti revii cat de repede sa te bucuri de ea !!!
dani_ela, la 29 August 2010 - 02:07 PM, a spus:
eu mai vin cu o inima, nu prea rosie ca m-am zgarcit la colorant

. am incercat din nou royalul. inca nu merge cum as vrea, dar nu ma las eu cu una cu doua

. ca de obicei , un blat pandispan , cu cacao de data asta , si creme de iaurt cu piersici si una cu fructe de padure
Cica nu prea rosie ... super inima ta, ce faine le faci
ortansa, la 29 August 2010 - 05:27 PM, a spus:
gloxinia,foarte faine toate torturile,te admir pt. puterea de a face atat de multe torturi,eu cu doar 3 facute saptamana asta si sunt franta.
mimi-ca de obicei,impecabile!
Daniela-imi plac torturile tale din ce in ce mai mult,se vede cat de mult ai progresat in ultimul timp.buchetul e superb!
acum tortul meu cu Nody,poate ca am sa dezamagesc cu el,nu i-am facut nici avion,nici masina,nici ursulet din lipsa de timp in primul rand.tortul a fost pt. 20 de persoane,-2 blaturi cacao,unul de capsuni,insiropate cu sirop de capsuni-si umplut cu un strat de mousse de ciocolata si un strat de frisca si capsuni proaspete.
Oh ce scump e, iti vine sa-l iei jos si sa te joci cu el. Atata poti lucra de curat, te admir muult
Livia, la 29 August 2010 - 05:39 PM, a spus:
Si eu tocmai am terminat un tort:
blat negresa, mousse de ciocolata alba
Simplu, dar impunator