gloxinia, la 04 October 2010 - 01:49 PM, a spus:
Mimi waaa ce fain arata toate!

Va

pe toate si va ofer cate o

Si eu te pup!
Lissa, la 05 October 2010 - 07:51 AM, a spus:
Astea doua sunt diplomat cu fructe ,masina e in straturi cu crema de vanilie.
SUPERBE!!!!
Ramo, la 05 October 2010 - 09:13 PM, a spus:
Mimisor, cum ai facut inimile la aniversar? le-ai facut din timp si s-au uscat bine? super fain arata
Inimile le-am facut cu o zi inainte de a face tortul
Ramo, la 05 October 2010 - 09:18 PM, a spus:
Tortul meu de duminica, doar ca nu am avut timp sa-l postez aici. S-a vrut a fi alba ca zapada cu cei 7 pitici asa ca l-am facut o poveste, i-am facut si caprioara, dar pt ca a avut moaca de ”caine” am fortat-o sa bea putina apa sa mai fure din privire
Crema a fost de iaurt cu fr de padure, iar blatul - negresa
chiar e o fila de poveste!!!
Yours4ever, la 06 October 2010 - 08:43 AM, a spus:
Si ale mele torturi, o barcuta pentru un baby shower, pandispan cu crema de iaurt. si o printesa pentru 4 printese, blat negresa, crema de iaur si crema Dorei cu orez si cocos.
Ralu,capu' sus!
Doriana, la 06 October 2010 - 12:46 PM, a spus:
[b]Mimi , frumoase torturi , unul si unul . Cel mai mult imi place cel pentru sarbatorirea a 50 de ani . Ador cescuta ce ai facut-o langa tigari . Masinuta e ''marca MIMI''
multumesc!
dani_ela, la 06 October 2010 - 07:47 PM, a spus:
am venit cu impricinatele aici

. astea-s exemplarele ce ma chinuira pe mine aseara. ambele au blat alb , si crema de iaurt de/ si cu visine, si crema de vanilie-reteta lissei.
Cifra imi place maxim,maxim!!!!
tango, la 07 October 2010 - 07:31 AM, a spus:
Tot eu, sa va arat la ce am lucrat saptamana trecuta, cand am avut de pregatit 3 torturi pentru duminica. Si toate cu buline colorate.
felicitari,foarte frumoase!
snej, la 07 October 2010 - 09:10 AM, a spus:
Scoicile si animalele alea de mare ce sunt mai tarcate sunt din pasta de zahar amestecata cu plastelina de ciocolata, lasate asa marmorate. Cele albe sunt din pasta de zahar.
Snejulina.......ce frumoase-s decoratiile!