Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3881 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 08 October 2010 - 08:48 PM

Vezi postareaRamo, la 05 October 2010 - 09:18 PM, a spus:

Tortul meu de duminica, doar ca nu am avut timp sa-l postez aici. S-a vrut a fi alba ca zapada cu cei 7 pitici asa ca l-am facut o poveste, i-am facut si caprioara, dar pt ca a avut moaca de ”caine” am fortat-o sa bea putina apa sa mai fure din privire :P
Crema a fost de iaurt cu fr de padure, iar blatul - negresa

Ramo super frumos tortul cu Alba ca zapada.Mie imi plac mult ciupercutele dar si ciuperca mare!

Vezi postareaDoriana, la 06 October 2010 - 12:46 PM, a spus:

Buna ziua , la fete ! ;) Fac ce fac si raman in urma cu postatul ... Va urmaresc , si va felicit pe toate pentru minunatiile pe care le faceti .

Gabrenia , La multi ani fericiti de-acum inainte . Frumos tortul . Cioco aia scursa , si bilutele alea , si trandafirii ... N-am cuvinte . N-am idee ce greseli ai putut face , dar tortul e minunat . Gustul ... imi ploua in gura ...

Doriana multumesc frumos pentru urari!Greseala a fost ca mi s-a cam inmuiat ciocolata aceea alba si s-a cam lasat,se vede un pic cred ;dar cum am inceput sa fiu mai exigenta cu mine insami vad peste tot numai defecte.pe viitor voi incerca pielea de ciocolata a DOREI,promit!Te pup!

Vezi postareadani_ela, la 06 October 2010 - 07:47 PM, a spus:

am venit cu impricinatele aici ;) . astea-s exemplarele ce ma chinuira pe mine aseara. ambele au blat alb , si crema de iaurt de/ si cu visine, si crema de vanilie-reteta lissei.

Daniela frumoase foc ti-au iesit torturile si la mai multe!

Vezi postareatango, la 07 October 2010 - 07:31 AM, a spus:

Tot eu, sa va arat la ce am lucrat saptamana trecuta, cand am avut de pregatit 3 torturi pentru duminica. Si toate cu buline colorate. :)

Tango minunate si frumos executate bulinoasele tale!Te felicit! Intotdeauna ,ce e simplu ,e si frumos!

Vezi postareamusique, la 07 October 2010 - 09:05 AM, a spus:

Eu cred ca nu sunt in toate mintile, dupa doua zile am reusit si eu sa citesc absolut tot ce contine acest topic.
Deci... ce sa zic?

I'M SPEACHLESS !!! ;)

Musique multumim de aprecieri si pentru rabdarea de a vedea ce am facut noi pe aici caci iti trebuie ceva timp si nervi sa vezi chiar tot.Ma bucur ca ai ramas "fara cuvinte" (daca am facut eu bine traducerea) dar nu ne arati si tu ceva?Uite,eu acum un an si ceva eram si eu ca tine,cascam gura la toate minunatiile pe care le faceau aceste fete minunate si mi-am luat inima in dinti si timid,timid am inceput si eu...daca iti arat primul meu tort...dai si fugi,te sperii de ai numai cosmaruri noaptea,insa am perseverat si am invatat cat de cat sa fac ceva frumos.Te asteptam cu drag!P.S. E de groaza avatarul tau!! :-*

Vezi postareasnej, la 07 October 2010 - 09:10 AM, a spus:

Tango uite tortul de care iti spuneam, imbracat cu plastelina de cioco.

Scoicile si animalele alea de mare ce sunt mai tarcate sunt din pasta de zahar amestecata cu plastelina de ciocolata, lasate asa marmorate. Cele albe sunt din pasta de zahar.

Snejulico tortul tau marin arata de nota 20!Super frumos realizat,imi place in mod deosebit!Felicitari!P.S. Cum ai facut scoicile,ai avut scoici naturale si ai pus in ele ciocolata?Super ideea,felicitari!

Vezi postareaMIMI, la 07 October 2010 - 06:22 PM, a spus:

Tort bust-blat amandina si crema de vanilie si ganache de cioco cu bucatele de ananas

MIMI apetisant bustul!Ma duce cu gandul la vechile subrete din casele mosierilorFelicitari!

Vezi postareagloxinia, la 08 October 2010 - 08:36 AM, a spus:

Fetelor ati facut niste torturi super! ;)

Un tort pentru un fotbalist, negressa cu mouse de cioco alba si cocos. Ornamentele le-am primit asa s-a vrut cica sunt cumparate din Franta :D (fara mingi care sunt din PDZ)

Oti frumos terenul de fotbal iar mingiutele sunt dragalase foc!

Vezi postareacec, la 08 October 2010 - 09:55 AM, a spus:

Felicitari pt torturile prestate si pt talentul, rabdarea si maiestria de care dati mereu dovada. Am ramas asa mult in urma de aceea va felicit in grup si va dau cate o ;) fiecareia, caci meritati mult mai mult de atat

Dupa ceva pauza am reusit sa fac si eu 2 tortulete (ceva ce vroiam de mult sa incerc si eu)

Amandoua au blat negresa facuta cu un plic de budinca de ciocolata si apa minerala, iar la creme am flosit mascarpone cu frisca la cel cu tom si jerry si ganache la cel cu printesa

CEC Frumoase torturi,felicitari,ai muncit ceva la ele!Am un sfat daca vrei sa tii seama de el;cand faci pozele torturilor,incearca sa pui pe masa un material uni,eventual alb ca sa nu-ti mai rapeasca din frumusetea torturilor acea musama.Contrastul va fi mai puternic si vor fi evidentiate mai bine torturile.Te pup si sper ca nu te-ai suparat ,da?
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#3882 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 08 October 2010 - 09:07 PM

Natasha Bine ai revenit si multumim pentru aprecieri!Despre torturile tale,ce sa zic,sunt absolut superbe !Nu stiu sa zic care mi-a placut mai mult caci toate sunt frumoase insa mi-a retinut mai mult atentia cel de nunta cu crinii rosii,cel cu maci si cel cu luna aceea haioasa!felicitari inca o data !

#3883 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 08 October 2010 - 09:45 PM

Vezi postareanatasha, la 08 October 2010 - 10:16 AM, a spus:

Salut la fetele vrednicute.Trec doar sa va salut si cum am recuperat din urma ce mai era sa va felicit pt ceea ce iese din minutele voastre.
Oti frumos teren,i-mi plac mingiutele alea de jur imprejur
Cec super torturile mai ales cel cu Tom
Va pupic si spor la treaba.

multumesc

Vezi postareagloxinia, la 08 October 2010 - 11:36 AM, a spus:

Cec cu ce e imbracat tortu cu Tom? Arata asa de... sclipitor! Bravo!
Merci Natasa! ;) Te asteptam cu poze. Hai nu ne tine in suspans.

multumesc tortul l-am imbracat ic crema care e si in interior, adica mascarpone mixat cu frisca batuta, apoi pictat cu pensula

Vezi postareadani_ela, la 08 October 2010 - 01:28 PM, a spus:

ceci- foarte faine ambele torturi ! si trandafirii de la celalalt topic sunt superbi ;)

multumesc

Vezi postareanatasha, la 08 October 2010 - 03:00 PM, a spus:

Oti nu va tin in suspans pur si simplu toate comenzile au fost standar ,obisnuite poze nu am mai facut demult,doar rutina nimic interesant si ma enervez sa pozez mereu acelasi lucru
de genul asta
aide citeva poze

ai va pup si spor la treaba

asa rutina as vrea si eu
superbe, elegante... ce mai .."no comment'
o intrebare: cum faci dantela, ai forme speciale?
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#3884 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 08 October 2010 - 09:53 PM

Vezi postareagabrenia, la 08 October 2010 - 08:48 PM, a spus:

CEC Frumoase torturi,felicitari,ai muncit ceva la ele!Am un sfat daca vrei sa tii seama de el;cand faci pozele torturilor,incearca sa pui pe masa un material uni,eventual alb ca sa nu-ti mai rapeasca din frumusetea torturilor acea musama.Contrastul va fi mai puternic si vor fi evidentiate mai bine torturile.Te pup si sper ca nu te-ai suparat ,da?

multumesc de felicitari si in mod special de sfat, voi incerca sa tin seama de el
Mai mereu am pozat tortul tot pe fuga si ne-a vand nimic la indemana a ramas tot musamaua, dar voi incerca sa-mi pregatesc din timp ceva
De suparat nu ma voi supara indiferent de ce e vorba , caci asta e unul din motivele pt care postam, sa invatam una de la alta
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#3885 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 08 October 2010 - 11:50 PM

Fetelor va multumesc la toate pt aprecieri,sinteti voi prea dragute dar aveti grija ce va doriti :-* este foarte plictisitor sa faci mereu acelasi lucru mereu stii care este rezultatul nu ai acele emotii daca va iesi bine sau nu,nu ai griji nu ai nimic asa tie totuna nu este interesant deloc.
Oti credema ca nu depinde de mine,incerc in tot felul sa-i conving pt alceva dar adesea vorbesc cu peretii
raspunsul primit este,,nu,nu asa este perfect chiar i-mi place,,
i-mi vine sa ascund albumul deja
cred ca stiti toate torturile alea ale mele cu colturi din RI
daca va spun de cite ori le-am facut.... aceleasi modele,in toate variantele de culori
i-mi vine rau cind un client se opreste la pagina cu tortul ala
hai sa va zic o intimpare sa vedeti ce incapatinati sint oamenii
o clienta acum ceva timp nu se poate hotari intre acel tort cu colturi sau alceva(de fapt avea nevoie de un tort inima pe care baiatul trebuia sa-l ofere viitoarei logodnice)dar ea se lipise de colturile alea ca boala de om
i-mi aduc aminte ca vazusem intr-o revista un tort inima de genul asta cu dantela,facuse si dora(sper ca nu gresesc)ceva asemanator si incerc sa-i descriu individei ca se poate si inima si cam cum arata
a nu,nu patrat pt ca vreau chiar asa cu dantela etc.
ma apuc sa caut tortul dorei rasfoiesc paginile la topicul asta ,rasfoiesc nimic nu dau de el
ma gindesc poate am vazut pe culi
nimic
caut revista cu pricina,in folderul de reviste dar nestiind sigur care este nu dau de ea
asta deja se foia nervoasa
a decis varianta patrat cu colturi ;)
dupa doua zile ma suna ca totusi baiatul insista sa fie inima si daca se poate inima si cu ceva dantela sa fie ceva dragut
cind a venit dupa tort of,vai super pai de ce nu am spus din start ca pot lipi colturile alea si daca este inima ;)
zic daca dv ascultati ce vorbesc eu, din start eram scutite de nervi amindoua
e asta doar sa vedeti cum sint oamenii dar stiti voi sint convinsa
asta este tortul cu peripetii
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-230-128657356529.jpg
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-230-128657357798.jpg
la voi vad ca vin cu poze sau cu un model
eu daca intreb cam ce-si doresc daca au o poza sau o idee mi se raspunde tot cu o intrebare
nu aveti ceva album?
pai am dar nu ca sa fie toate torturile asa trase la serox
Oti eu cumva nu pot sa le spun ca nu fac doua torturi la fel pina la urma ma gindesc ca omul plateste si are dreptul sa aleaga
incerc sa-i schimb parerea sa facem putin alfel sau sa schimbam ceva si daca merge merge daca nu asta este
na ca m-am plins destul
mulajul de cal este luat de la un magazin de hobi am mai scris eu ca acolo sint lucruri misto si ieftine
snej,gabrenia,daniela :)
ortansa ok mai tine putin secret si zine si noua :D
cec multumesc,nu stiu la ce dantela te referi
daca la inimile alea da este forma speciala
va pup si spor la tortarit

#3886 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 October 2010 - 08:28 AM

Natasa, ai dreptate cu alesul doar ca eu nu le arat poze ;) de obicei se uita ei pe hi5 la mine in album si chiar le place ideea de a avea un tort unicat. Imi spun doar ca idee ce ar dori. In rest e alegerea mea. ;)
Inca nu am avut curaj sa lucrez cu RI, mi-am luat si duiul nr 1 in speranta ca poate poate dar mi se pare extrem de greu. Ma gandesc ca dupa ce ma chinui cu el de se rupe am muncit degeaba :-* Cu siguranta va veni si vremea lui. Cine stie cand.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3887 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 09 October 2010 - 06:07 PM

Fetelor trebuie din nou sa va felicit in grup, ati muncit nu gluma! O :floare: si mii de aprecieri pt fiecare!
Natasha eu iti multumesc pt ca (chiar daca vi rar) atunci cand vi ne lasi cu gura cascata!

Si eu am nuncit ceva, nu foarte mult, unele torturi mai reusite altele mai putin, dar astea sunt si vi le arat si voua:

Imagine postata
un tort pt soacra, a vrut doar ciocolata pt ca ea are diabet si nu poate manca frisca...doar ciocolata :tongue3:
blat negresa, crema mousse de ciocolata stropit cu glazura de ciocolata, imbracat in crema si pasta de zahar cu cacao

Imagine postata
un reply la alt tort de-al meu, deja incep sa semene intre ele... :unsure:
mouuse de ciocolata si crema cu iaurt de caise (Gloxi :floare: )

Imagine postata
pt mama unei colege care maine implineste 51 ani
mousse de ciocolata alba si crema caramel

#3888 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 October 2010 - 08:24 PM

Girls, iar nu stati degeaba, va felicit pe toate in grup pentru ca v-ati adunat si va multumesc la fel in grup si va ofer cate o floare fiecareia pentru complimentele la adresa-mi. :tongue3: :floare:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3889 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 10 October 2010 - 04:25 PM

Vezi postareagabrenia, la 05 October 2010 - 10:04 AM, a spus:

Lissa minunate torturile!cel mai multmi-au placut cel cu crini si cel in forma de inima dar e tare faina si masinuta aceea neagra,e super realizata!la mai multe!Si felicitari! :P

Multumesc frumos,Gabrenia

Vezi postareaRamo, la 05 October 2010 - 09:13 PM, a spus:

Lissa draga sunt minunate torturile tale. Masina mi-o place tare rau sicel pentru un anisor cu cubulete imi place de numa, superbe toate dealtfel ... Felicitari!!!

Multumesc Ramo...ale tale sunt superbe :P

Vezi postareagloxinia, la 06 October 2010 - 06:54 AM, a spus:

Lissa superbe ca de obicei toate! :P

Multumesc Gloxinia :P

Vezi postareadani_ela, la 06 October 2010 - 07:11 AM, a spus:

lissa- impecabile torturile tale , ca de obicei ! as vrea te rog sa imi spui ce zahar folosesti la royal ?am facut ieri un tort (poza diseara :) )si am facut iarba din RI . un dezastru si un chin !!!! reuseam sa pun iarba de doua sau trei ori , si se infunda duiul ! numa` nu am plans pe langa tort. am spalat duiul de vreo 10 ori . iar prin duiul nr.2 nu iesea cu nici un chip ! e prima oara ca mi s-a intamplat asta , RI nu a fost prea gros , iar zaharul este cel dintotdeauna : margaritar...in ultimul timp numai experiente nashpa am...mai ca-mi vine sa ma las de tortalit :(

Daniela draga ,folosesc zahar pudra margaritar si cand fac royal il dau inainte prin rasnita de cafea ca sa fie mai fin ,am patit asa cum ai zis si tu, ca-mi venea sa arunc varful :) ...se mai infubda si acum cateodata dar nu asa des.Dana sa folosesti adaptor si cand se infunda repede desfiletezi ,clatesti si pui la loc ...te pup.

Vezi postareaLuminis, la 06 October 2010 - 07:16 AM, a spus:

Vezi postareaLissa, la 05 October 2010 - 07:48 AM, a spus:

Care o sa le pun acum toate au crema de ciocolata si unele au si visine prin crema,la fel e si cel cu moto.

Minunate, Lissa. Treci destul de rar pe la noi, dar si cand treci... ne umpli inima de bucurie.

Luminis multumesc ,asa e..vin cam rar ,nu stiu de ce cateodata nu-mi ajunge timpul ,te pup.

#3890 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 October 2010 - 04:31 PM

Vezi postareaYours4ever, la 06 October 2010 - 08:43 AM, a spus:

Lissa, ti le'am vazut pe fb, superbe!

Multumesc si felicitari si pt ale tale ,cel cu barcuta e super.

Vezi postareaDoriana, la 06 October 2010 - 12:46 PM, a spus:

Lissa , ca de obicei , impecabile . Atat de frumoase , atat de multe detalii la fiecare tort . :P Stelutele pe ce fel de sarme le-ai pus ? Imi place tare mult cel roz cu nr 1 . De fapt , imi plac toate . :)

Multumesc Doriana!Sarme folosesc cele care se gasesc de cumparat de pe lumea basmelor.

Vezi postareatango, la 06 October 2010 - 03:35 PM, a spus:

[b]Lissa
, cred ca stii deja ca toate torturile tale sunt minunate. Dar tortul cu ratuste imi este drag pentru ca si primele figurine modelate de mine in lapte praf au fost niste ratuste in jurul unui tort :P

Multumesc Doriana :)

#3891 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 October 2010 - 04:40 PM

Fetelor va felicit si eu la randul meu pe toate :) si va pup.
Ma bucura aparitia Natashei cu minunatele torturi...crinii sunt o splendoare :)

Sa va arat ce am mai mesterit si eu saptamana aceasta.
O d-na a vrut pentru mama ei tortul in forma de cifre cu buchet de liliac si esarfa care sa cada si peste cifra 6 ...offf ce m-a enervat esarfa aia ,am facuto mai mare si arata urat ,am facuto mai mica si parca era o cravata ,in final am lasat asa dar parca tot seamana cu o cravata,nu mi-a placut dar nu am avut timp sa mai incerc si altfel ca d-na m-a sunat ca era deja pe-aproape...tortul e cu ciocolata si visine.

#3892 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 October 2010 - 04:44 PM

..am uitat sa pun poza :)
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-322-128672168266.jpg

un tort de majorat tot cu crema de ciocolata ....inteleg foarte bine pe Natasha cand zice ca i se cere acelasi lucru ,eu nu mai scap de crema asta ,nici nu o mai gust..
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-322-128672178431.jpg

..si pentru vecina mea care a implinit 40 de ani si 18 de casnicie ...tot ciocolata ,amaruie si cu capsuni.
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-322-128672184712.jpg

#3893 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 October 2010 - 07:44 PM

Natasha este foarte frumos si delicat tortul inimioara si bineinteles mai interesant datorita pataniei cu colturi;ce sa-i faci,asa sunt unii oameni incapatanati .Felicitari!Livia frumoase torturile dar in mod deosebit mi-a placut cel in forma de inima. Te pup!Lissa foarte frumos tortul cu liliac,mai ca-ti vine sa furi buchetul!Trandafirii aceia roz sunt nemaipomenit de frumosi!Poate na arati si noua odata cum faci tu trandafirii aia asa de frumosi!Te pup si felicitari! :headbang:

#3894 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 10 October 2010 - 09:29 PM

livia- ai muncit ceva ! cel inimoara este super !
lissa- oaaauu ! nici nu stiu care imi place mai mult ! superbe.
am facut si eu ceva zilele astea , dar nu sunt decat reluari a torturilor facute (of , natasha , ca mare dreptate mai ai... :headbang: )

Imagine postata

Imagine postata

ultimul mi-a placut sa-l fac , ca am mai iesit din rutina : printese , fluturi , rooooz,of!

Imagine postata

Imagine postata

stiti cine este? ( eu habar n-aveam de dansul )

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 10 October 2010 - 09:29 PM

#3895 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 11 October 2010 - 08:33 AM

[quote name='tango' date='06 October 2010 - 04:35 PM' timestamp='1286372154' post='58826']

Lissa, cred ca stii deja ca toate torturile tale sunt minunate. Dar tortul cu ratuste imi este drag pentru ca si primele figurine modelate de mine in lapte praf au fost niste ratuste in jurul unui tort :)

[/quote]
Multumesc Doriana :P
[/quote]

Lissa, sa stii ca as vrea sa fiu Doriana, la ce torturi face. :) Cum spuneau fetele pe aici, poate asta e semn bun. Ia sa vedem, greseste cineva si-mi spune Lissa, sau Dora? :P
In ceea ce priveste torturile tale, nici nu am vazut esarfa, crenguta de liliac e perfecta. Floricelele alea zici ca sunt reale, daca era primavara, eram convinsa ca ai "furat" o crenguta din copac. Iar stelutele alea de mult imi fac cu ochiul, dar nu am sarmulite si nici pentru cine sa le fac :P

Natasha, superbe torturile. Ce pentru tine e rutina, pentru altii ca mine sunt un lucru de neatins deocamdata. Mai ales ca acum nu mai am comenzi ca sa mai pot exersa :(
In ceea ce ma priveste, pentru ca nu am facut prea multe torturi, deci nu am catalog sa le prezint prea multe modele :)),majoritatea comenzilor au fost: cum vrei tu. Si eu intrebam: vreti o crema anume, un decor anume? Aaa, nu cum vrei tu. Desi asta mi-a dat mana libera sa incerc cate ceva ce imi atrasese mie atentia, in acelasi timp e greu ca trebuie sa ghicesc ce ar putea fi pe gustul lor, mai ales daca nu-i cunosc.

Dani_ela, nu stiu cine e personajul :) . Si cred ca cu fetita in batatura, nu cred ca o sa fac cunostinta cu el, si eu tot cu floricelele si cu printesele o sa fiu :P
www.torturidelicioase.wordpress.com

#3896 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2010 - 09:28 AM

Vezi postareatango, la 11 October 2010 - 08:33 AM, a spus:

Dani_ela, nu stiu cine e personajul :) . Si cred ca cu fetita in batatura, nu cred ca o sa fac cunostinta cu el, si eu tot cu floricelele si cu printesele o sa fiu :P

nici eu nu stiam de el :) cica e joker-ul din batman - sau mad love . eu fiica-mi nu i-am facut torturi cu printese , ca era prea mare cand m-am apucat eu de tortarit. dar nu stiu cum se face ca vin numai mamici de fetite sa fac torturi. eu chiar as vrea sa fac si altceva . dar decat nik e bun si asa.

#3897 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 11 October 2010 - 09:43 AM

Vezi postareagloxinia, la 08 October 2010 - 08:36 AM, a spus:

Fetelor ati facut niste torturi super! :)

Un tort pentru un fotbalist, negressa cu mouse de cioco alba si cocos. Ornamentele le-am primit asa s-a vrut cica sunt cumparate din Franta :P (fara mingi care sunt din PDZ)

da,ai facut ceva mingi pe margini!!!!

Vezi postareacec, la 08 October 2010 - 09:55 AM, a spus:

Felicitari pt torturile prestate si pt talentul, rabdarea si maiestria de care dati mereu dovada. Am ramas asa mult in urma de aceea va felicit in grup si va dau cate o :P fiecareia, caci meritati mult mai mult de atat

Dupa ceva pauza am reusit sa fac si eu 2 tortulete (ceva ce vroiam de mult sa incerc si eu)

Amandoua au blat negresa facuta cu un plic de budinca de ciocolata si apa minerala, iar la creme am flosit mascarpone cu frisca la cel cu tom si jerry si ganache la cel cu printesa

Cecilia,foarte frumoase!Cel cu Tom imi place in mod special.

Vezi postareanatasha, la 08 October 2010 - 03:00 PM, a spus:

ai va pup si spor la treaba

superbe!vreau sa am si eu parte de rutina asta!!!!

Vezi postareaLivia, la 09 October 2010 - 06:07 PM, a spus:

Fetelor trebuie din nou sa va felicit in grup, ati muncit nu gluma! O :) si mii de aprecieri pt fiecare!
Si eu am nuncit ceva, nu foarte mult, unele torturi mai reusite altele mai putin, dar astea sunt si vi le arat si voua:
un tort pt soacra, a vrut doar ciocolata pt ca ea are diabet si nu poate manca frisca...doar ciocolata :P
blat negresa, crema mousse de ciocolata stropit cu glazura de ciocolata, imbracat in crema si pasta de zahar cu cacao
un reply la alt tort de-al meu, deja incep sa semene intre ele... :P
mouuse de ciocolata si crema cu iaurt de caise (Gloxi :) )
pt mama unei colege care maine implineste 51 ani
mousse de ciocolata alba si crema caramel

foarte frumoase!cel cu inimioare e superb!

Vezi postareaLissa, la 10 October 2010 - 04:44 PM, a spus:

un tort de majorat tot cu crema de ciocolata ....inteleg foarte bine pe Natasha cand zice ca i se cere acelasi lucru ,eu nu mai scap de crema asta ,nici nu o mai gust..

..si pentru vecina mea care a implinit 40 de ani si 18 de casnicie ...tot ciocolata ,amaruie si cu capsuni.

deci,nu stiu care-mi place mai mult!superbe toate!

Vezi postareadani_ela, la 10 October 2010 - 09:29 PM, a spus:

ultimul mi-a placut sa-l fac , ca am mai iesit din rutina : printese , fluturi , rooooz,of!

nu stiu cine-i dansul,dar sa stii ca-i altceva!ai lasat pentru moment lotul de gimnastica si ai trecut la cel de fotbal? :)
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3898 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 11 October 2010 - 10:41 AM

Vezi postareaLissa, la 10 October 2010 - 04:44 PM, a spus:

..am uitat sa pun poza

Vai Lissa, i love your cakes. Cum ai facut liliacu ala? e extraordinar. Tortul de majorat e topsy? superbe toate :)

Vezi postareadani_ela, la 10 October 2010 - 09:29 PM, a spus:

livia- ai muncit ceva ! cel inimoara este super !
lissa- oaaauu ! nici nu stiu care imi place mai mult ! superbe.
am facut si eu ceva zilele astea , dar nu sunt decat reluari a torturilor facute (of , natasha , ca mare dreptate mai ai... )

Daniela, super, ce fain te perfectionezi in printese, imi plac tare. Pe nenea ala nici eu nu il stiu, as zice ca e batman dupa liliavul din dreapta, dar eu nu l-am vazut pe batman fara costum :) ... Felicitari pentru executie

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3899 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 11 October 2010 - 10:50 AM

Torturile mele din w-e:

Blat negresa, crema de vanilie cu banane

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-160-128678684315.jpg

Un ciocolatos cu visine, nuca caramelizata, blat negresa si blat de bezea

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-160-128678686806.jpg

Primul nivel e mai mult ciocolatos, blat negresa, crema de cioco cu visine, crema de vanilie cu banane si crema de ciococ cu aschii de ciocolata, iar etajul e blat alb, crema de vanilie cu banane

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-160-128678691856.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-160-128678702196.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3900 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2010 - 11:28 AM

Vezi postareaRamo, la 11 October 2010 - 10:41 AM, a spus:

Daniela, super, ce fain te perfectionezi in printese, imi plac tare. Pe nenea ala nici eu nu il stiu, as zice ca e batman dupa liliavul din dreapta, dar eu nu l-am vazut pe batman fara costum :) ... Felicitari pentru executie

ramo- i-am zis si lui tango mai sus : este joker-ul din batman , sau mad love .super torturi ai facut ! dar cel cu bebe e minunat ! pe ce sta micutul? ce sunt si cum i-ai facut?

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul