Ramo, la 05 October 2010 - 09:18 PM, a spus:

Crema a fost de iaurt cu fr de padure, iar blatul - negresa
Ramo super frumos tortul cu Alba ca zapada.Mie imi plac mult ciupercutele dar si ciuperca mare!
Doriana, la 06 October 2010 - 12:46 PM, a spus:

Gabrenia , La multi ani fericiti de-acum inainte . Frumos tortul . Cioco aia scursa , si bilutele alea , si trandafirii ... N-am cuvinte . N-am idee ce greseli ai putut face , dar tortul e minunat . Gustul ... imi ploua in gura ...
Doriana multumesc frumos pentru urari!Greseala a fost ca mi s-a cam inmuiat ciocolata aceea alba si s-a cam lasat,se vede un pic cred ;dar cum am inceput sa fiu mai exigenta cu mine insami vad peste tot numai defecte.pe viitor voi incerca pielea de ciocolata a DOREI,promit!Te pup!
dani_ela, la 06 October 2010 - 07:47 PM, a spus:

Daniela frumoase foc ti-au iesit torturile si la mai multe!
tango, la 07 October 2010 - 07:31 AM, a spus:

Tango minunate si frumos executate bulinoasele tale!Te felicit! Intotdeauna ,ce e simplu ,e si frumos!
musique, la 07 October 2010 - 09:05 AM, a spus:
Deci... ce sa zic?
I'M SPEACHLESS !!!

Musique multumim de aprecieri si pentru rabdarea de a vedea ce am facut noi pe aici caci iti trebuie ceva timp si nervi sa vezi chiar tot.Ma bucur ca ai ramas "fara cuvinte" (daca am facut eu bine traducerea) dar nu ne arati si tu ceva?Uite,eu acum un an si ceva eram si eu ca tine,cascam gura la toate minunatiile pe care le faceau aceste fete minunate si mi-am luat inima in dinti si timid,timid am inceput si eu...daca iti arat primul meu tort...dai si fugi,te sperii de ai numai cosmaruri noaptea,insa am perseverat si am invatat cat de cat sa fac ceva frumos.Te asteptam cu drag!P.S. E de groaza avatarul tau!!

snej, la 07 October 2010 - 09:10 AM, a spus:
Scoicile si animalele alea de mare ce sunt mai tarcate sunt din pasta de zahar amestecata cu plastelina de ciocolata, lasate asa marmorate. Cele albe sunt din pasta de zahar.
Snejulico tortul tau marin arata de nota 20!Super frumos realizat,imi place in mod deosebit!Felicitari!P.S. Cum ai facut scoicile,ai avut scoici naturale si ai pus in ele ciocolata?Super ideea,felicitari!
MIMI, la 07 October 2010 - 06:22 PM, a spus:
MIMI apetisant bustul!Ma duce cu gandul la vechile subrete din casele mosierilorFelicitari!
gloxinia, la 08 October 2010 - 08:36 AM, a spus:

Un tort pentru un fotbalist, negressa cu mouse de cioco alba si cocos. Ornamentele le-am primit asa s-a vrut cica sunt cumparate din Franta

Oti frumos terenul de fotbal iar mingiutele sunt dragalase foc!
cec, la 08 October 2010 - 09:55 AM, a spus:

Dupa ceva pauza am reusit sa fac si eu 2 tortulete (ceva ce vroiam de mult sa incerc si eu)
Amandoua au blat negresa facuta cu un plic de budinca de ciocolata si apa minerala, iar la creme am flosit mascarpone cu frisca la cel cu tom si jerry si ganache la cel cu printesa
CEC Frumoase torturi,felicitari,ai muncit ceva la ele!Am un sfat daca vrei sa tii seama de el;cand faci pozele torturilor,incearca sa pui pe masa un material uni,eventual alb ca sa nu-ti mai rapeasca din frumusetea torturilor acea musama.Contrastul va fi mai puternic si vor fi evidentiate mai bine torturile.Te pup si sper ca nu te-ai suparat ,da?