M-ati convins sa ma inscriu pentru prima oara pe un forum...iar acum mi-am facut curaj sa va scriu! Va vizitez de ceva vreme si pentru ca deja simteam ca fac parte din familie am zis ca neaparat trebuie sa stie si familia de mine!

V-am descoperit rasfoind blogurile voastre personale si mi-a placut cand v-am regasit aici pe multe dintre voi!
Tin neaparat sa multumesc pentru prima data Lissei si Dorei care mi-au incantat privirea cu creatiile lor de-a dreptul magice, pentru ca am avut impresia la inceput ca nu pot fi reale...dar iata ca sunt...si bine ca sunt (pentru noi celelalte)...aveti un har de la Doamne-Doamne de care trebuie sa fiti mandre!

Stefana (Mamistef)...noroc ca am avut de cautat o idee pt tort halba de bere...si atunci am dat de tine si de torturile tale vesele si colorate! Esti o ieseanca draga mie (pentru ca am locuit vreo 10 ani pe acolo) si te-am urmarit cu mare placere si interes. Bravo!

Snej(Alba-ca-zapada), iti admir de ceva timp galeria impresionanta de torturi, cred ca le stiu de-acuma pe de rost...sunt absolut superbe! Felicitari pentru executie! Sa stii ca iau notite!

Si ...de la Stefana uite-asa le-am gasit pe celelalte fete: Dani_ela cu printese,cantarete si inimioare rosii. "Fromoase" toate!
Pe Ramo cu torturile elegante si facute pe banda rulanta (nu stiu cum mai poate), Mimi cu masinute dragalase, printese si cu frisca aceea impecabila

Gloxinia... o harnicuta si jumatate ...m-ai innebunit cu macii aceia rosii de pe tort!
Bravo Ortansa, Gabrenia, Livia, Oana-Cristina , Anca_B, MonicaGurea, Vrabiutia, Tango, Mini07,Doriana (poate nu am reusit sa le mentionez pe toate)...va descurcati din ce in ce mai bine!

Pentru ca am urmarit topicul de la inceput pot sa va zic ca la fiecare dintre voi se vede o evolutie, o imbunatatire a indemanarii, calitatii cu fiecare tort pe care l-ati facut!Felicitari pentru perseverenta si pentru disponibilitatea de care dati dovada in a impartasi idei, experienete!

As vrea sa mai aud de Delioara, Luminish, Ralu!

Eu am inceput sa ma delectez cu torturile cam acum un an...dar imi mai trebuie ceva antrenament pana sa va ajung pe voi din urma! Imi place mult sa le fac, si mai mult sa le decorez ...dar sa si le mananc

Va multumesc ca ati avut rabdare sa ma "ascultati"! Voi reveni cu acele cateva torturi ale mele ...in masura in care voi reusi sa le postez...ca asa e la inceput ...mai greu! Spor in toate!