MIMI, la 23 October 2010 - 07:22 PM, a spus:
Torturile mele
-un fluturas-diplomat cu piersici
-un tractor rosu cu remorca din frisca(comanda data de sarbatorit)-blat pandispan si crema lamaie.
MIMIfoarte frumoase torturile tale,de fapt asa ne-ai si obisnuit!
Fluturasul e tare finutz!
Tractorul imi place de numa-numa!

are aceeasi compozitie, si remorca si cabina?
dani_ela, la 24 October 2010 - 12:39 PM, a spus:
aha, bantui numa` eu pe aici

yuuuuhuuu! am si ecou?!
vin cu torturile din week-end . blat alb ambele si cu iaurturi de visine si piersici .
ultimul este pt ziua sotului , pe care l-am lasat mai nedecorat (tortul , nu sotu

). pur si simplu nu am chef cand vine vorba de torturi pt casa ... voua vi se intampla asta? mai ca imi vine sa le las asa cum le scot din tava

este un tort cu blat din nuca si pesmet , fara faina , scobit si ce am scos se amesteca cu frisca si se umple la loc. e o reteta pe care o am de 20 de ani , dar am vazut-o si pe culi mai demult ;foooaaaarte bun
fetelor , care era adresa sit-ului cu margele? parca mi-as mai lua si eu ceva ...
Daniela dar ce profi' esti!!!Imi place tare mult si Winnie,e decupat si pictat?dar pantoful ,cum l-ai facut?cum l-ai pus la uscat?adica pe ce ai sprijinit "talpa"?
Imi place cum lucrezi,pe zi ce trece esti tot mai specialista!Felicitari!
La multi ani sotului tau si viata frumoasa alaturi de familie!Asa mi-i se inatampla si mie cu torturile pt "casa".Imi piere chefu' de ornat ,e drept ca mi-i se termina si frisca si pasta si decorurile etc si atunci...improvizez ceva ad-hoc.Si sotul meu e suparat pe mine la faza asta.Dar ce zici ,ca intr-o zi la un tort pt. noi m-a "obligat" sa-i fac poze si sa-l pun aici sa-l vedeti .A zis ca ce tortu' nostru nu merita atata atentie si photoshooting ca restul torturilor,care le fac "pe comanda"?!Binenteles ca nu l-am pus inca pe forum,o sa creez un topic separat cu "torturi pt. cei de-acasa" sau asa ceva,si atunci o sa-mi pun si celelalte poze.
divina, la 24 October 2010 - 05:35 PM, a spus:
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Si acum sa va arat cu ce m-am mai antrenat si eu un pic ca sa nu amortesc!

Un tort de familie pentru ziua finei noastre!
Tortul e facut cu foi de miere, umplut din belsug cu frisca si nuci macinate,decor pasta de zahar!
O sa va rog sa-mi spuneti cum stergeti pe pasta atunci cand murdariti cu alta culoare...ca era sa fac cateva pozne...si pe unde am putut am sters putin cu un servetel inmuiat in apa ...dar ramane locul acela ud ca o pata!
Multumesc

Divina draga,bine ai venit "la bord". Imi plac torturile tale,se vede ca ai talent si lucrezi si curat!
Crema de la foi cu miere e doar frisca si nuca?ai insiropat foile?nu a fost prea dulce tortu'?te intreb pt. ca nu am facut niciodata tort din foi cu miere.Doar prajitura foi cu miere,dar cu alta crema,pe baza de unt frecat spuma cu zahar+lapte+faina+vanile+zahar,si un strat de dulceata.
Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 24 October 2010 - 07:54 PM