Ce de torturi ! Va felicit pe toate , sunteti niste harnicute .
Dupa minunile postate de voi , mai ca-mi vine sa nu-l pun pe al meu ...
Balt cu nuca , insiropat cu zahar ars si esenta de coniac , mousse de ciocolata cu lapte si crema de cocos :
Maria22 , bun venit , sa-ti traiasca nepotelele , frumos tortul cu printesa , pentru primul e super .
Ralu , ce faine culori ai pus la tortul cadou ... E pictat ? Belly cake-ul e asa dragut ... fundita e din matase ? Pentru tortul castel , de unde ai luat cornetele ? Nu s-au inmuiat cand le-ai pictat ?
Livia , da` ai muncit ceva la Hanna ... Super , si ce culori faine , de care sunt ? Sunt foarte intense . Cel cu 25 e asa finut . Trandafirii rosii , cum ti-au iesit asa rosii ?
Daniela , si Hanna ta e super . Ce fain ai pictat , are si incretiturile de la maneci ... Thomasul e super , nu cred ca mi-ar reusi . Cel imbracat in folie de cioco ...

Io-s fan cioco , cat mai multa cioco .. Cel de haloin are atat de multe detalii , dovleci , palarii de vrajitoare , matura ... super .
Vrabiuta , fain castel . De cand imi doresc sa fac si eu unul ... Turnurile de sus , or fi din salam de biscuiti ? Nu-mi vine altceva in minte ...
Mimi , dragut fotbalistul tau . Mie mi se pare greu de facut oameni ... Frisca aia ma baga-n boala ...
Anca , ce superb e tortul tau de botez . Cum ai facut paturica , are franjuri , cu ce ai taiat ? Nu s-au rupt ? Imi place mult .
Oana-cristina , ce de torturi ai facut . Imi plac mult florile galbene , arata foarte bine , si ala cu tema marina e
Ortansa , la ce torturi faci , nici nu ma mir ca a aparut articolul asta . Felicitari , nu inteleg ce scrie , da` cred ca de bine ...
Ramo , daca era din plastic pun pariu ca nu era asa perfect ... Felicitari !

Culorile , ma innebunesc .
Dora eu vad doar doua torturi minunate , si gustul cred ca e divin ... Nu stiu ce ai putea sa le bagi de vina ?
Va doresc tuturor o seara minunata , alaturi de cei dragi voua .