Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4121 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 October 2010 - 03:30 PM

Dora de laudat nu o sa te laud, desi meriti, o sa-ti spun numa ca personajele tale arata impecabil dar nu-nici intr-un caz datorita tie ci datorita Dorei aleia pe care o stiu eu. Meriti sincer o mustruluiala sa-ti revii ca prea de mult zaci acolo in lumea formata de tine care nu e o lume buna defel si de care sper sa te lepezi cat de curand. Personajele sun atat de reale, de acuratetea cu care lucrezi tu un tort nu mai zic nimic pana iti revii. Eu vreau sa vorbesc din nou cu Dora aia plina de optimism si de viata :) :)
Iti multumesc mult pentru aprecieri :)

Vrabiuta
, iti multumesc frumos, am fost la turci, unde a fost chiar super, exceptand drumul obositor :wub:
Imi cer scuze ca te-am omis in sirul meu de aprecieri si vreau sa te felicit pentru castelul tau plin de turnuri care e foarte fain. Din ce ai facut turnurile de sunt asa drepte?

Nely, multumesc mult, sa stii ca nu ai nevoie de nici o scula, eu nu am folosit nici una, sunt modelate toate din mana, dar fara coloranti chiar nu ai cum sa obtii un rezultat spectaculos!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4122 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 October 2010 - 03:33 PM

Ortansa, thank you!
Strugurii i-am pudrat cu un colorant de pe site-ul de care ti-am mai zis, grape se numeste nuanta :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4123 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 31 October 2010 - 03:39 PM

uitasem,despre aripi...e adevarat ca nu e usor asa cum pare.nici mie nu-mi ieseau deloc si ma apucasera transpiratiile:-)(de nervi ca nu-mi ieseau,pt ca puteam sa le fac si din pdz,dar am tinut mortis sa le fac din gelatina).nu e din cauza sarmei-invelita sau nu.se pot face aripi/petale cu ambele feluri de sarma.cu cele invelite in hartie de obicei se fac flori,cu cele neinvelite se fac aripi(cel putin asa e recomandarea din tutorial,dar nu-i batut in cuie).cele fara hartie au avantajul ca pot fi scoase de pe gelatina,dupa uscare,obtinand aripi 100 % din gelatina.eu n-am incercat,nu stiu cum se comporta.
Ca sa-ti iasa cica ar fi mai bine sa folosim foile de gelatina,nu granule.eu am folosit granule.In al2lea rand,dupa ce torni gelatina intr-un recipient(atat cat sa poti introduce sarma)o lasi putin sa se racoreasca si sa se inchege-nu f. mult.Apoi introduci incet sarma(indoita in forma dorita,si rasucita bine ca sa nu se desfaca-lasi un capat mai lung ca sa ai de unde o prinde cu mana)-eu am introdus-o culcata si o acoperi toata in gelatina.apoi incepi sa tragi de capatul de unde o tii si incet, incet tragi in sus-avand grija ca in interiorul formei de sarma sa se formeze panza de gelatina-la fel cum ai proceda atunci cand vrei sa faci baloane de sapun cu cerculetul special.daca nu "se prinde" panza,mai introduci odata in gelatina,manevrezi putin stanga-dreapta si iar tragi in sus.in functie de forma sarmei,s-ar putea sa se formeze panza daca o scoti lateral,incearca cu rabdare si vezi cum iese.Spr ca am explicat cat de cat bine,curaj:-)

#4124 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 31 October 2010 - 03:47 PM

Oana, mi dor de tine! turnurile le'am fixat cu paie de baut :D
Ramo, ce ma bucur ca ai revenit, tortu' pt Sarbatoarea Multumirii e super fain. e atata de natural!
Dora, tortul cu tweety e pt mine?:D mie asa imi spun prietenii :D
Ortansa, felicitari, chiar daca nu'nteleg ce scrie, dar sigur zice de bine:D :)
Raluca

#4125 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 31 October 2010 - 03:59 PM

Buna fetelor!

Ooo...ce avalansa de torturi! Imi place tare mult asa! :D

Oana-Cristina...te-ai descurcat de minune...imi place primul tort cu chitara ...ca are un aer retro prin culorile alese!Florile acelea galbene ...foarte frumoase, cred ca le-am mai admirat la tine...cu ce forma le faci?

Ortansa, ma bucur foarte mult pentru tine, felicitari, eu am dat pe google traducere la pagina si m-au bagat in ceata, recunosc, banuiesc ca e numai de bine ce scrie acolo ....asa ca iti doresc sa vina si avantajele din asta! :D

Ramo, bine te-ai intors, ma bucur ca ai avut o excursie reusita si ca ti-ai incarcat bateriile! :) Eu de-abia asteptam tortul de nunta de pe 16! Foarte frumos tortul pentru biserica...un tort bogat si la propriu si la figurat, imbogatit cu pasiunea si daruirea cu care l-ai facut! Mi se pare o rabdare fantastica sa faci toate decoratiile...numai uitandu-ma la struguri si ma apuca plansul! :D

Dora ...dar am voie sa spun ca sunt IMPECABILE!? :D Ei...de-acuma am zis, ce-ai sa-mi faci? ;)

#4126 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 31 October 2010 - 04:30 PM

Ortansa, mersi de explicatii, eu foi am folosit, ma gandesc ca ar trebui sa incerc fara colorant, eu le-am colorat cu rosu si poate am pus prea mult si eu am tras in sus nu intr-o parte sarma.Mai incerc!

Ralu, thanks!

Multumesc divina, il pun si pe cel din 16 si pe cel de ieri (tot de nunta) probabil maine :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4127 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 31 October 2010 - 05:44 PM

[quote name='Ramo' date='31 October 2010 - 04:30 PM' timestamp='1288531836' post='62336']
[
Vrabiuta[/b], iti multumesc frumos, am fost la turci, unde a fost chiar super, exceptand drumul obositor ;)
Imi cer scuze ca te-am omis in sirul meu de aprecieri si vreau sa te felicit pentru castelul tau plin de turnuri care e foarte fain. Din ce ai facut turnurile de sunt asa drepte?

/quote]
Da ... si fratele meu a fost anul acesta la turci si a fost foarte incintat de tot ! El insa s-a dus cu avionul, de la Cluj. Noi sintem mai departe decit tine, distanta e mai mare, era si mai obositor ! A facut 4 ore jumate de acasa pina la cluj si o ora jumate cu avionul pina in Turcia, nu-stiu -pe-unde!
Nu te scuza ca m-a omis ca nu-i nici o chestie ! Oricum, eram sigura ca m-ai vazut ! :D Comanda asa era: un castel ! Si pentru ca fetita implineste 5 ani, i-am facut 5 turnulete, 5 floricele albe !Turnurile sunt facute din pasta de zahar, rulate pe tubul cu folie alimentara, iar pe tort le-am lipit cu sirop de zahar. Le-am lasat vre-o ora, si am continuat decorul ! Le-am miscat, erau tepene de numa !
V-am provocat,turnuletele de deasupra pe ce le-am facut ?????? Nimeni ???????? :D

[quote name='ortansa' date='31 October 2010 - 04:39 PM' timestamp='1288532391' post='62338']
uitasem,despre aripi...e adevarat ca nu e usor asa cum pare.
[/quote]

Am citit cu atentie explicatiile tale, am citit si necazul lui Ramo, ma tenteaza demult sa incerc da tot amin, desi mi s-a parut din start foarte interesant ! Desi nu ti le-am cerut, merci de explicatii ,ma voi folosi de ele! Acu ca esti vedeta,sper sa nu uiti de muritorii de rind ! :) :D Ma bucur pentru tine ! :D

#4128 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 31 October 2010 - 07:05 PM

Vezi postareaAnca_B, la 30 October 2010 - 05:51 PM, a spus:

Scuze ca vin numai asa in fuga!Dar promit sa ma revansez saptamana viitoare cand suntem in vacanta!
Tortul meu de week-end : pt. o bebelusa,diplomat(reteta mea),blat de pandispan clasic,imbracat in pdz,ornamente din pdz si bilute.

e asa de frumos!

Vezi postareadani_ela, la 30 October 2010 - 07:36 PM, a spus:

boooon, acu sa va arat cu ce ma lupt de trei zile`ncoace :)
un thomas facut de azi pe maine :D , un tort ciocolata cu ciocolata si ultimul ,dar nu cel din urma , un horror de haloin :D a se vedea (si admira :D ) craniul , piesa de razistenta !

toate sunt foarte frumoase,dar ultimul e mortal

Vezi postareaYours4ever, la 30 October 2010 - 09:01 PM, a spus:

Azi, tort castel Disney, pentru o fetita tare draga mie,cadoul meu de Craciun de acum 5 ani. E primul tort pe care i'l fac pentru ziua ei ,nu a stiut nimic de el, a fost surpriza si a fost tare incantata. Figurinele sunt din plastic.
Baza e pandispan cu o crema pe care eu am numit'o Mojito, cu lamaie si menta, iar partea de sus, carrot cake cu o crema cu scortisoara, mousse de cioco alba in care am pus sirop Cinnamon Dolce de la Starbucks. Si una din putinele dati cand se intampla asta, am gustat si eu creatia mea, si a fost asa de buna ;) .

foarte frumos!!!!

Vezi postareaOana-Cristina, la 30 October 2010 - 09:43 PM, a spus:

Buna seara tuturor.Nu am postat de mult, am un program infernal la servici de ajung seara acasa mananc dorm si o i-au de la capat a doua zi .V-am urmarit cu placere creatiile , nu am pierdut nimic.Nici eu nu am stat degeaba.Deci sa o luam cu inceputul.

lucrezi tare frumos,cred ca am mai spus-o!
Eu dizolv colorantul cu alcool si se usuca fffff repede

Vezi postareaRamo, la 31 October 2010 - 10:47 AM, a spus:

Hello, fetelor!!!
Am revenit dupa o vacanta superba, am o gramada de torturi de postat- 8 din w-e asta + cele de dinainte de vacanta. In momentul asta sunt franta si fara chef de descarcat poze si postat, poate maine.Am ajuns acasa miercuri dimineata la 4:30 si joi seara trebuia sa portionez un tort pt 200 persoane la biserica cu ocazia saptamanii multumirii,dar Dumnezeu mi-a dat putere si maiestrie in maini ca sa iasa un tort frumos si ”perfect” din punctul meu de vedere. Tot zic ca de aia a iesit asa drept si frumos pentru ca l-am oferit cu toata dragostea oamenilor din biserica in care merg.A facut parte din decor si toata lumea a crezut ca e din plastic :P
Va imaginati ce zombi sunt ca de atunci nu m-am oprit decat vreo 6 ore maxim pe noapte.
Acesta e tortul meu dedicat pentru saptamana multumirii prin care am vrut sa multumesc lui Dumnezeu pentru darul ce mi l-a dat :D

Vreau sa va felicit pe toate pentru torturile voastre. Nu pot sa cred ca in asa scurt timp ati evoluat atat.

Mimi
, super spectacol ne-ai prezentat, pinguinu m-a dat pe spate, cat de inal a fost???

adevarul ca-i perfect tortul,bravo tie,fata draga!
pinguinul meu a avut 33 cm
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#4129 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 31 October 2010 - 07:35 PM

Fetelor felicitari in grup, sunteti fantastice! :)
Primiti cate un brat de :D fiecare! :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4130 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 31 October 2010 - 08:15 PM

Ce de torturi ! Va felicit pe toate , sunteti niste harnicute .
Dupa minunile postate de voi , mai ca-mi vine sa nu-l pun pe al meu ...

Balt cu nuca , insiropat cu zahar ars si esenta de coniac , mousse de ciocolata cu lapte si crema de cocos :

Imagine postata

Imagine postata

Maria22 , bun venit , sa-ti traiasca nepotelele , frumos tortul cu printesa , pentru primul e super .

Ralu , ce faine culori ai pus la tortul cadou ... E pictat ? Belly cake-ul e asa dragut ... fundita e din matase ? Pentru tortul castel , de unde ai luat cornetele ? Nu s-au inmuiat cand le-ai pictat ?

Livia , da` ai muncit ceva la Hanna ... Super , si ce culori faine , de care sunt ? Sunt foarte intense . Cel cu 25 e asa finut . Trandafirii rosii , cum ti-au iesit asa rosii ? :P

Daniela , si Hanna ta e super . Ce fain ai pictat , are si incretiturile de la maneci ... Thomasul e super , nu cred ca mi-ar reusi . Cel imbracat in folie de cioco ... :) Io-s fan cioco , cat mai multa cioco .. Cel de haloin are atat de multe detalii , dovleci , palarii de vrajitoare , matura ... super . :D

Vrabiuta , fain castel . De cand imi doresc sa fac si eu unul ... Turnurile de sus , or fi din salam de biscuiti ? Nu-mi vine altceva in minte ... :P

Mimi , dragut fotbalistul tau . Mie mi se pare greu de facut oameni ... Frisca aia ma baga-n boala ... :D

Anca
, ce superb e tortul tau de botez . Cum ai facut paturica , are franjuri , cu ce ai taiat ? Nu s-au rupt ? Imi place mult .

Oana-cristina , ce de torturi ai facut . Imi plac mult florile galbene , arata foarte bine , si ala cu tema marina e :D

Ortansa
, la ce torturi faci , nici nu ma mir ca a aparut articolul asta . Felicitari , nu inteleg ce scrie , da` cred ca de bine ...

Ramo
, daca era din plastic pun pariu ca nu era asa perfect ... Felicitari ! :D Culorile , ma innebunesc . ;)

Dora eu vad doar doua torturi minunate , si gustul cred ca e divin ... Nu stiu ce ai putea sa le bagi de vina ?

Va doresc tuturor o seara minunata , alaturi de cei dragi voua .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#4131 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 31 October 2010 - 09:41 PM

Doriana!!! Cum sa nu postezi frumusete de tort! :) Eu una sunt innebunita dupa torturile cu floricele si de-abia astept sa fac unul! Este reusit, frumos, elegant! Dupa atatea flori...inca o :) pentru tine!

Vrabiuta...ne mai tii in suspans? :)

Gloxinia, multumim pentru flori! Te asteptam cu mare drag...eu simt lipsa creatiilor tale! Numai bine! :)
:hug:

#4132 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2010 - 08:31 AM

Vezi postareaDoriana, la 31 October 2010 - 08:15 PM, a spus:

Vrabiuta , fain castel . De cand imi doresc sa fac si eu unul ... Turnurile de sus , or fi din salam de biscuiti ? Nu-mi vine altceva in minte ... :hug:

[

Foarte frumos şi elegant tortul tău !
Fetele,turnurile de jos sunt tuburi goale ! Turnurile din salam de biscuiti ar fi fost muuuult prea grele, n-aş fi avut curajul pentru aşa ceva !
Eu sunt un om inventiv si ma folosesc de ce am prin casă! :)

#4133 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2010 - 08:33 AM

Vezi postareadivina, la 31 October 2010 - 09:41 PM, a spus:

Vrabiuta...ne mai tii in suspans? :hug:

hai sa va spun... am înfăşurat nişte becuri luminare în folie de aluminiu şi am rulat pasta de zahar peste ele! :)
V-am zis... doar cu ce am prin casă!

#4134 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 01 November 2010 - 08:42 AM

Vezi postareadora, la 31 October 2010 - 01:02 PM, a spus:

Fetelor sunteti fantastice!!! ati evoluat atat de bine si intr-un timp atat de scurt de nu-mi vine sa cred...sunteti prea multe ca sa va pot enumera si de frica sa nu omit pe cineva va felicit in grup!!! Primiti cate un buchet de :hug: din partea mea pt fiecare!!!
Dupa luni de zile de "stat pe bara" am mai facut si eu doua torturi...la ce torturi ati expus (si mai ales dupa minunatia Ramonei) nici nu mai indraznesc sa le expun..trebuie sa ma apuc serios de studiat ;) ..ca deja dati lectii fetelor...fara gluma acum!!

Dar zic sa va fie de inspiratie...deci sa nu va prind cu aprecieri...ca sunt chiar niste torturi ordinare..

Un tort de inspiratie net (in ce priveste personajele) pt un baietel de 9ani...
Si un replay(cu mici modificari) al unui alt tort de-al meu pt o tanara doctorita ce tocmai a absolvit medicina-sectia anestesia...
Ambele torturi au blat cu cioco si cocos, mousse nutella si crema chantilly.
Acum fug ca am in lucru un tort mai deosebit pt o doamna deosebita...v-am pupezat pe toate!!!

Tie n-o sa-ti spun nimic despre torturi!O astept pe Dora cealalta,la care iubesc nu doar ceea ce realizeaza,ci si optimismul ei si puterea de a trece peste bariere.

Vezi postareavrabiuta, la 31 October 2010 - 01:55 PM, a spus:

Foarte frumoase torturile tale ! Tu esti o maestra in ornatul cu frisca si nu dai nimic afara din casa! :)

multumesc!
mai,fetelor,mie mi se pare fffff usor sa ornez un tort cu frisca,si chiar nu am nici un secret,credeti-ma.

Vezi postareagloxinia, la 31 October 2010 - 07:35 PM, a spus:

Fetelor felicitari in grup, sunteti fantastice! :)
Primiti cate un brat de :) fiecare! :D

Multumim pt flori! :o

Balt cu nuca , insiropat cu zahar ars si esenta de coniac , mousse de ciocolata cu lapte si crema de cocos :

Mimi , dragut fotbalistul tau . Mie mi se pare greu de facut oameni ... Frisca aia ma baga-n boala ... :)

ei,hai ca ma superi si tu!cum sa nu postezi frumusete de tort??!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#4135 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 01 November 2010 - 09:55 AM

Wau, ce de frumuseti a-ti facut. Nici nu stiu pe care sa felicit mai intai, asa ca va felicit pe toate si va ofer un buchet mare de :) .
Va arat si eu ce am facut pentru duminica, pentru o logodna (este primul etajat si pentru acest tip de eveniment). Blat de portocale si crema de mascarpone si portocale si blat de nuci si crema de ciocolata cu lapte si nuci caramelizate si imbracat in plastelina de ciocolata alba si decoratiuni din pasta de zahar.
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-418-12885970514.jpg
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-418-128859709683.jpg
Si pentru Anca_B scuze dar nu am putut sa ma loghez de acasa asa ca uite crimpele
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-418-128859723505.jpgImagine atasata: monthly_11_2010/post-418-128859725052.jpgImagine atasata: monthly_11_2010/post-418-128859726272.jpg
Scuze daca am fost Off topic.

#4136 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 01 November 2010 - 11:48 AM

Doriana!!! Cum sa nu postezi frumusete de tort! :P Eu una sunt innebunita dupa torturile cu floricele si de-abia astept sa fac unul! Este reusit, frumos, elegant! Dupa atatea flori...inca o :D pentru tine!

Multumesc , Dana .

Vezi postareavrabiuta, la 01 November 2010 - 08:31 AM, a spus:

Vrabiuta , fain castel . De cand imi doresc sa fac si eu unul ... Turnurile de sus , or fi din salam de biscuiti ? Nu-mi vine altceva in minte ... :)

Foarte frumos şi elegant tortul tău !
Fetele,turnurile de jos sunt tuburi goale ! Turnurile din salam de biscuiti ar fi fost muuuult prea grele, n-aş fi avut curajul pentru aşa ceva !
Eu sunt un om inventiv si ma folosesc de ce am prin casă! :D

Noah , am zis si eu , mai bine taceam ... :)

Vezi postareavrabiuta, la 01 November 2010 - 08:33 AM, a spus:

Vrabiuta...ne mai tii in suspans? :wacko:

hai sa va spun... am înfăşurat nişte becuri luminare în folie de aluminiu şi am rulat pasta de zahar peste ele! :P
V-am zis... doar cu ce am prin casă!

Faina idee . Esti foarte inventiva , felicitari .

Vezi postareaMIMI, la 01 November 2010 - 08:42 AM, a spus:

Mimi , dragut fotbalistul tau . Mie mi se pare greu de facut oameni ... Frisca aia ma baga-n boala ... :occasion15:

ei,hai ca ma superi si tu!cum sa nu postezi frumusete de tort??!!

Mimi , multumesc .

Vezi postareaMiny, la 01 November 2010 - 09:55 AM, a spus:

Wau, ce de frumuseti a-ti facut. Nici nu stiu pe care sa felicit mai intai, asa ca va felicit pe toate si va ofer un buchet mare de :P .
Va arat si eu ce am facut pentru duminica, pentru o logodna (este primul etajat si pentru acest tip de eveniment).
Si pentru Anca_B scuze dar nu am putut sa ma loghez de acasa asa ca uite crimpele

Sa nu te superi pe mine , daca puneai tortul pe o altfel de tava , era mai bine pus in evidenta , este un tort minunat , nu merita ca privirile sa-ti fie atrase de tava ... Frumosi hibiscusii , frumosi porumbeii , imi plac floricele , e un tort reusit . :) Cu ce ai facut striatiile de la hibiscusi si de la frunze ?
Crimperele par a fi ok , si pretul am vazut ca difera mult fata de cele metalice . Tie cum ti se par ? Cum se lucreaza cu ele ?
mama de fete cucuiete Imagine postata

#4137 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 01 November 2010 - 12:03 PM

bine v-am gasit! imi permiteti sa va prezint si eu incercarile timide de a aduce bucuria pe chipul aniversatilor de orice varsta ?Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128860570705.jpg

#4138 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 01 November 2010 - 12:06 PM

[/quote]
Sa nu te superi pe mine , daca puneai tortul pe o altfel de tava , era mai bine pus in evidenta , este un tort minunat , nu merita ca privirile sa-ti fie atrase de tava ... Frumosi hibiscusii , frumosi porumbeii , imi plac floricele , e un tort reusit . :occasion15: Cu ce ai facut striatiile de la hibiscusi si de la frunze ?
Crimperele par a fi ok , si pretul am vazut ca difera mult fata de cele metalice . Tie cum ti se par ? Cum se lucreaza cu ele ?
[/quote]

Multumesc de apreciere, si nu ma supar ca asta a fost una din nemultumirile legate de tort, dar tava mi-au adus-o iei, asta e. Crimperele, nu stiu ce sa spun mie mi-au placut, cele metalice nu stiu cum lucreaza asa ca nu am cum sa fac diferenta.

#4139 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 01 November 2010 - 12:11 PM

pt cei care au cunostinte muzicale partea de solfegiu chiar este prima fraza din "Multi ani traiasca!Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128860616819.jpg

#4140 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 01 November 2010 - 12:45 PM

Buna, fetelor!

Maamaaa ce de torturi!!!
Nici nu stiu cum sa va laud!
Si ca sa nu se supere nimeni pentru toate :wacko: !

Felicitari pentru munca depusa si pentru rabdare si mai ales pentru talent! :occasion15:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul