Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4141 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 01 November 2010 - 02:04 PM

[quote name='MIMI' date='01 November 2010 - 08:42 AM' timestamp='1288593748' post='62429']
Foarte frumoase torturile tale ! Tu esti o maestra in ornatul cu frisca si nu dai nimic afara din casa! :occasion15:
[/quote]

multumesc!
mai,fetelor,mie mi se pare fffff usor sa ornez un tort cu frisca,si chiar nu am nici un secret,credeti-ma.

[/quote]
Da zici ca n-ai nici un secret ???????? Bine .... spuen ce fel de frisca folosesti.... Adica ,
1. din ce faci frisca, din smintina sau cumperi frisca la cutie ?
2. ce pui in ea, de sta teapana si nu se strica la ornat , si-ti iese modelul frumos !
daca-mi mai vine ceva, te mai intreb ! ASTEPT RASPUNSUL ! :wacko:

[quote name='Miny' date='01 November 2010 - 09:55 AM' timestamp='1288598134' post='62431']

Va arat si eu ce am facut pentru duminica,
Si pentru Anca_B scuze dar nu am putut sa ma loghez de acasa asa ca uite crimpele

[/quote]
FRUMOS TORTUL TAU, FRUMOASE FLORILE ! Da unde-i pretul la crimpele, ca eu nu-l vad...Si de unde se cumpara?

#4142 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 01 November 2010 - 02:12 PM

[quote name='vrabiuta' date='01 November 2010 - 02:04 PM' timestamp='1288613057' post='62468']
[quote name='MIMI' date='01 November 2010 - 08:42 AM' timestamp='1288593748' post='62429']
Foarte frumoase torturile tale ! Tu esti o maestra in ornatul cu frisca si nu dai nimic afara din casa! :occasion15:
[/quote]

multumesc!
mai,fetelor,mie mi se pare fffff usor sa ornez un tort cu frisca,si chiar nu am nici un secret,credeti-ma.

[/quote]
Da zici ca n-ai nici un secret ???????? Bine .... spuen ce fel de frisca folosesti.... Adica ,
2. ce pui in ea, de sta teapana si nu se strica la ornat , si-ti iese modelul frumos !
daca-mi mai vine ceva, te mai intreb ! ASTEPT RASPUNSUL ! :wacko:

[quote name='Miny' date='01 November 2010 - 09:55 AM' timestamp='1288598134' post='62431']

Va arat si eu ce am facut pentru duminica,
Si pentru Anca_B scuze dar nu am putut sa ma loghez de acasa asa ca uite crimpele

[/quote]
FRUMOS TORTUL TAU, FRUMOASE FLORILE ! Da unde-i pretul la crimpele, ca eu nu-l vad...Si de unde se cumpara?
[/quote]
Scuze am uitat, le-am luat de la Lumea basmelor si e 98ron. Si multumesc de aprecieri.

#4143 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 November 2010 - 03:22 PM

[quote name='vrabiuta' date='01 November 2010 - 02:04 PM' timestamp='1288613057' post='62468']
Foarte frumoase torturile tale ! Tu esti o maestra in ornatul cu frisca si nu dai nimic afara din casa! :wacko:
[/quote]

[/quote]
daca-mi mai vine ceva, te mai intreb ! ASTEPT RASPUNSUL ! :)

[/quote]

Vrabiuta, in topicul "caut o reteta culinara...intrebare intrebatoare" s-a discutat despre frisca buna de ornat. Acolo Mimi zice ca ea foloseste smantana VIAN, marca Kaufland, la cutie de 250ml, costa circa 2 RON! Asta am aflat eu pana acum :occasion15: ...cu restul ne poate ajuta Mimi! :)
Eu n-am ajuns pana acum prin Kaufland...dar daca e asa de buna smantana cu pricina ma teleportez! :)
Multumim Mimi! :D

#4144 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 01 November 2010 - 07:13 PM

Vezi postareavrabiuta, la 31 October 2010 - 01:55 PM, a spus:

Ba eu zic ca-i super tortul cu silvester,poti sa zici tu ce vrei!
Celalat l-am mai vazut, da asta nu inseamna ca nu pot zice si aici ca-mi place !
Astept tortul la care lucrezi! Spor!

Mercic vrabiuto...

Vezi postareanelly_th2001, la 31 October 2010 - 02:32 PM, a spus:

Dora da ca tu zici sa nu te felicitam pentru postarile tale eu nu o fac ,sunt ascultatoare ,dar nu inteleg :de ce sunt niste torturi ordinare?

ahahah..asa-mi place..sa fii ascultatoare...si da, Ortansa a explicat bine..ma refeream ca sunt torturi obisnuite ;)

Vezi postareaortansa, la 31 October 2010 - 03:19 PM, a spus:

Dora,poate ca nu sunt iesite din comun ca si design,dar ca executie sunt perfecte,ca de obicei.la asta ai folosit cerealele?daca da,cum ti s=a parut?

Da Ortansa draga...la Silvester ;) :D

Vezi postareaRamo, la 31 October 2010 - 03:30 PM, a spus:

Dora de laudat nu o sa te laud, desi meriti, o sa-ti spun numa ca personajele tale arata impecabil dar nu-nici intr-un caz datorita tie ci datorita Dorei aleia pe care o stiu eu. Meriti sincer o mustruluiala sa-ti revii ca prea de mult zaci acolo in lumea formata de tine care nu e o lume buna defel si de care sper sa te lepezi cat de curand. Personajele sun atat de reale, de acuratetea cu care lucrezi tu un tort nu mai zic nimic pana iti revii. Eu vreau sa vorbesc din nou cu Dora aia plina de optimism si de viata
Iti multumesc mult pentru aprecieri

Gata iata-ma-s!!! (MI)- Am revenit!!!! Deci ce zici?!?? ;) :D

Vezi postareaYours4ever, la 31 October 2010 - 03:47 PM, a spus:

Dora, tortul cu tweety e pt mine? mie asa imi spun prietenii

Desigur!!! considera-l deja al tau!! ;) :pupic:

Vezi postareadivina, la 31 October 2010 - 03:59 PM, a spus:

Dora ...dar am voie sa spun ca sunt IMPECABILE!? Ei...de-acuma am zis, ce-ai sa-mi faci?

Eiii si tu acuma Dany draga...interdictia e facuta sa fie incalcata, ;)
deci acuma dac-ai zis-o..e buna zisa!!! :) Multumesc

Vezi postareaDoriana, la 31 October 2010 - 08:15 PM, a spus:

Dora eu vad doar doua torturi minunate , si gustul cred ca e divin ... Nu stiu ce ai putea sa le bagi de vina ?

Multumesc Dori draga..gustul a fost intr-adevar superb...

Vezi postareaMIMI, la 01 November 2010 - 08:42 AM, a spus:

Tie n-o sa-ti spun nimic despre torturi!O astept pe Dora cealalta,la care iubesc nu doar ceea ce realizeaza,ci si optimismul ei si puterea de a trece peste bariere.

Iata-ma!!! Acum imi spui?!?? :D

#4145 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 01 November 2010 - 07:42 PM

Si ultimul tort care mi-a rapit ceva timp...pt o doamna distinsa si f eleganta ce tocmai a implinit venerabila varsta de 70 de an...blat Margherita, mousse nutella, crema chantilly acoperit cu pielea mea de cioco alba

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-17-12886331224.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-17-128863320492.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-17-128863331818.jpg

#4146 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 01 November 2010 - 08:03 PM

Ce minunatie! :pupic: Cat de elegant e ! Si florile sunt absolut superbe .
Dar nici nu ma asteptam la altceva de la tine :)
Fata,m-am uitat mai bine ,filigranul ala e wow ! Si palaria cucoanei...m-ai spart !

#4147 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 01 November 2010 - 08:15 PM

Vezi postareadora, la 01 November 2010 - 07:42 PM, a spus:

Si ultimul tort care mi-a rapit ceva timp...pt o doamna distinsa si f eleganta ce tocmai a implinit venerabila varsta de 70 de an...blat Margherita, mousse nutella, crema chantilly

Ei ti-a rapit ceva timp... da una-i Dora ! E.... superb ! Sunt indragostita de royal icing si mai ales de ce se poate face cu el! Toata admiratia pentru minunatia care ti-a iesit! :pupic:

#4148 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 November 2010 - 09:28 PM

Dora! Acum cateva momente cand am deschis aceasta ultima pagina a topicului am trait aceeasi senzatie ca atunci cand ti-am descoperit prima data blogul personal...adica...am ramas FARA CUVINTE! Dupa parerea mea sincera, cu tot respectul, cred ca ai creat o capodopera! Altceva sa spun cred ca e de prisos! :pupic: :)

#4149 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 01 November 2010 - 09:30 PM

waw,Dora....pfuuuu,ce frumusete!placa este din pdz apoi desenata cu ri sau e toata din ri?iar buchetul....e superb.vreau si eu sa fac buchete din astea,invata-ma si pe mine ,please :pupic: .ce sarma folosesti?cred ca ai mai spus pe undeva, dar nu mai tin minte.sarma de la LB e prea subtire pt. trandafiri.ce faaaaain,bravo si sa nu te deochi:D,tine-o tot asa.

#4150 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 November 2010 - 09:37 PM

Vezi postareacristinel, la 01 November 2010 - 12:03 PM, a spus:

bine v-am gasit! imi permiteti sa va prezint si eu incercarile timide de a aduce bucuria pe chipul aniversatilor de orice varsta ?Atasament urare pt Catalina.JPG

Bine ai venit la noi Cristinel! :) Ti-am admirat tortul mai de dimineata, iar acum mi-a distras atentia minunatul tort al Dorei si era sa uit sa te salut!
Foarte frumos tortul tau, lucrat ingrijit si cu mult bun gust! Multumim de detaliile muzicale...nu le stiam! Sa inteleg ca ai avut si ajutor la pregatirea lui...imi place avatarul! :D
Te mai asteptam! :pupic:

#4151 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 01 November 2010 - 11:11 PM

Vezi postareadivina, la 01 November 2010 - 09:37 PM, a spus:

Vezi postareacristinel, la 01 November 2010 - 12:03 PM, a spus:

bine v-am gasit! imi permiteti sa va prezint si eu incercarile timide de a aduce bucuria pe chipul aniversatilor de orice varsta ?Atasament urare pt Catalina.JPG

Bine ai venit la noi Cristinel! :hug: Ti-am admirat tortul mai de dimineata, iar acum mi-a distras atentia minunatul tort al Dorei si era sa uit sa te salut!
Foarte frumos tortul tau, lucrat ingrijit si cu mult bun gust! Multumim de detaliile muzicale...nu le stiam! Sa inteleg ca ai avut si ajutor la pregatirea lui...imi place avatarul! :lol:
Te mai asteptam! :tongue3:

Multumesc pt cuvintele frumoase!Fetita din avatar este Carolina, finuta mea din Bucuresti,ma ajuta sa decorez tortul pt sotul meu,la implinirea varstei de 42 ani.Am facut si pt niste bucuresteni torturi,apropo de locatia in care te afli.Am avut emotii, dar au ajuns bine.Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128864577125.jpg

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128864580745.jpg

#4152 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 01 November 2010 - 11:53 PM

Dora tot ce iese din mainile tale este arta. Raman fara cuvinte cand vad torturile tle :tongue3:

#4153 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 02 November 2010 - 12:05 AM

Bine ai venit Cristinel, sa stii ca faci o treaba faina. Nu stiu de cat timp te ocupi cu tortUrile, dar iti ies bine, te asteptam cat mai des.

Dora darling asa da, asta e Dora mea :hug: Acuma stiu ca asteptai niste comenturi, dar crezi ca as mai putea sa zic ceva dupa tortul asta??? Buchetul e bestial,iar pe cucoana am admirat-o azi si pe FB mai in detaliu, e o adevarata capodopera, felicitari pentru tort si in special FELICITARI pentru revenire :tongue3:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4154 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 02 November 2010 - 10:18 AM

Vezi postareaRamo, la 02 November 2010 - 12:05 AM, a spus:

Bine ai venit Cristinel, sa stii ca faci o treaba faina. Nu stiu de cat timp te ocupi cu tortUrile, dar iti ies bine, te asteptam cat mai des.

Dora darling asa da, asta e Dora mea :) Acuma stiu ca asteptai niste comenturi, dar crezi ca as mai putea sa zic ceva dupa tortul asta??? Buchetul e bestial,iar pe cucoana am admirat-o azi si pe FB mai in detaliu, e o adevarata capodopera, felicitari pentru tort si in special FELICITARI pentru revenire :pupic:

Buna-dimineata! Multumesc, Ramo!
Am inceput sa lucrez cu mai mult patos de anul acesta din martie,cand m-am suparat ca nu am gasit ornamente pt o idee de tort. Am vrut sa facem o petrecere surpriza unei tinere crescuta la orfelinat,care urma sa implineasca 33 ani, dar cu un mic retard intelectual.Pasiunile ei sunt animalele si tricotatul.Si iata ce am reusit sa-i fac:Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128868589581.jpg

#4155 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 02 November 2010 - 10:26 AM

ramo, dora- superbe torturi ! ati fost si ramaneti un exemplu pt noi !
cristinel - ooaauu ! bine ai venit la noi ! ce torturi reusite ai facut ! felicitari !

#4156 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 02 November 2010 - 10:48 AM

Vezi postareadani_ela, la 02 November 2010 - 10:26 AM, a spus:

cristinel - ooaauu ! bine ai venit la noi ! ce torturi reusite ai facut ! felicitari !

Imi pare bine sa va cunosc si sa constat ca incercarile mele starnesc intr-o mica masura exclamatii de placere.
Ma surprinde si pe mine ca pot sa fac asa ceva,de fiecare data sunt foarte emotionata si ma straduiesc sa-mi pastrez mainile netremurande.Mai ales cand scriu urarile.Cred ca toate o avem ca etalon pe Dora,dar e greu sa atingi perfectiunea,mai ales cand nu ai pregatire de specialitate.Iti multumim ca existi,Dora!Nu-ti pot cere sa ma astepti,dar ma angajez macar sa nu te dezamagesc :pupic: .

#4157 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 November 2010 - 11:02 AM

Vezi postareamona, la 01 November 2010 - 08:03 PM, a spus:

Ce minunatie! :) Cat de elegant e ! Si florile sunt absolut superbe .
Dar nici nu ma asteptam la altceva de la tine :P
Fata,m-am uitat mai bine ,filigranul ala e wow ! Si palaria cucoanei...m-ai spart !

Sa inteleg ca iar ti-au dat lacrimile??!!? ;) :)...pup cu drag :pupic:

Vezi postareavrabiuta, la 01 November 2010 - 08:15 PM, a spus:

Ei ti-a rapit ceva timp... da una-i Dora ! E.... superb ! Sunt indragostita de royal icing si mai ales de ce se poate face cu el! Toata admiratia pentru minunatia care ti-a iesit!

Pai sa stii...inainte imi lua cam o noapte intreaga...acum doar vreo 7ore...deci evolutie domne' nu alta!!! :P..mercic de compliment :)

Vezi postareadivina, la 01 November 2010 - 09:28 PM, a spus:

Dora! Acum cateva momente cand am deschis aceasta ultima pagina a topicului am trait aceeasi senzatie ca atunci cand ti-am descoperit prima data blogul personal...adica...am ramas FARA CUVINTE! Dupa parerea mea sincera, cu tot respectul, cred ca ai creat o capodopera! Altceva sa spun cred ca e de prisos!

Pai ce sa mai spui Dany draga...ca deja m-ai emotionat deajuns cu ce-ai spus pana acum!!! iti foarte multumesc :P

#4158 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 02 November 2010 - 11:12 AM

Vezi postareadora, la 02 November 2010 - 11:02 AM, a spus:

Sa inteleg ca iar ti-au dat lacrimile??!!? :) :)...pup cu drag :P

Nu,pt ca eram rimelata ;)
Zici ca esti Patricia,dai din casa :)

Cristinel,bine ai venit,frumoase tortulete,spor si in continuare !
RAMO,cred si eu ca au crezut cei de la biserica ca-i din plastic tortul,foarte,foarte frumos ! :pupic:

#4159 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 November 2010 - 11:13 AM

Vezi postareaCristina, la 01 November 2010 - 11:53 PM, a spus:

Dora tot ce iese din mainile tale este arta. Raman fara cuvinte cand vad torturile tle

Cristina draga iti multumesc mult pt aprecierile tale :)

Vezi postareaRamo, la 02 November 2010 - 12:05 AM, a spus:

Dora darling asa da, asta e Dora mea Acuma stiu ca asteptai niste comenturi, dar crezi ca as mai putea sa zic ceva dupa tortul asta??? Buchetul e bestial,iar pe cucoana am admirat-o azi si pe FB mai in detaliu, e o adevarata capodopera, felicitari pentru tort si in special FELICITARI pentru revenire

Ramo cara este atat de bine cand te intorci ...acasa!!! :)...vino-ncoa sa te tzuc pt felicitatiuni si aprecieri!! :P

Vezi postareadani_ela, la 02 November 2010 - 10:26 AM, a spus:

Multumesc Daniela!

Vezi postareacristinel, la 02 November 2010 - 10:48 AM, a spus:

Imi pare bine sa va cunosc si sa constat ca incercarile mele starnesc intr-o mica masura exclamatii de placere.
Ma surprinde si pe mine ca pot sa fac asa ceva,de fiecare data sunt foarte emotionata si ma straduiesc sa-mi pastrez mainile netremurande.Mai ales cand scriu urarile.Cred ca toate o avem ca etalon pe Dora,dar e greu sa atingi perfectiunea,mai ales cand nu ai pregatire de specialitate.Iti multumim ca existi,Dora!Nu-ti pot cere sa ma astepti,dar ma angajez macar sa nu te dezamagesc :pupic: .

Cristinel bun venit in familia noastra!!..iti multumesc frumos pt aprecieri...dar sa stii ca nici eu n-am pregatire de specialitate...insa am o doza mare de vointa, perseverenta , fetele zic ca am si talent :) si mai ales muuulta rabdare si fantezie :P...imi place ca lucrezi ingrijit, dai atentie detaliilor si ai si un gust bun al cromaticii...asta din ce-am vazut pana acum...cu multa ambitie, perseverenta si rabdare iti vei imbunatati considerabil stilul...si ne mai auzim peste vreo...2 ani ;) :P...o sa ramai mirata de evolutia ta :P

#4160 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 November 2010 - 11:16 AM

Vezi postareamona, la 02 November 2010 - 11:12 AM, a spus:

Nu,pt ca eram rimelata :P
Zici ca esti Patricia,dai din casa :)

Cristinel,bine ai venit,frumoase tortulete,spor si in continuare !
RAMO,cred si eu ca au crezut cei de la biserica ca-i din plastic tortul,foarte,foarte frumos ! :pupic:

Pai in cazul asta ne trebuie putina educatie domne'!!! :)

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul