Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4161 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 02 November 2010 - 01:15 PM

Vezi postareadora, la 01 November 2010 - 07:42 PM, a spus:

Si ultimul tort care mi-a rapit ceva timp...pt o doamna distinsa si f eleganta ce tocmai a implinit venerabila varsta de 70 de an...blat Margherita, mousse nutella, crema chantilly acoperit cu pielea mea de cioco alba

Atasament torta ricamo A.jpg

Atasament royal art C.jpg

Atasament torta ricamo C.jpg



Minunat, Dora! Este superb, buchetul e minunat (TREBUIE sa ne inveti si pe noi); la fel si cel cu tweety si cel pentru doctoresa. Ma bucur ca ti-ai pornit banda, avem si noi ce admira.

#4162 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 02 November 2010 - 01:18 PM

Vezi postareaRamo, la 31 October 2010 - 10:47 AM, a spus:

Hello, fetelor!!!
Acesta e tortul meu dedicat pentru saptamana multumirii prin care am vrut sa multumesc lui Dumnezeu pentru darul ce mi l-a dat :pupic:

Atasament IMG_5019.jpg




Este unul din cele mai frumoase torturi din ultima vreme. L-ai nimerit la tot: la model, la culoare, la decoratiuni. Absolut minunat! L-ai pictat?

#4163 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2010 - 01:27 PM

Vezi postareacristinel, la 01 November 2010 - 11:11 PM, a spus:


Multumesc pt cuvintele frumoase!Fetita din avatar este Carolina, finuta mea din Bucuresti,ma ajuta sa decorez tortul pt sotul meu,la implinirea varstei de 42 ani.Am facut si pt niste bucuresteni torturi,apropo de locatia in care te afli.Am avut emotii, dar au ajuns bine.Atasament tortul pt sora alinei.JPG


Foarte bine ca ai facut...mai mult ca sigur ai facut mai multe decat mine! :pupic: Eu am fost mai mult axata pe familie si prieteni...dar chiar imi doresc mai mult de atat!Imi place tot ce ai facut pana acum! Spor maxim! :)

#4164 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 02 November 2010 - 03:18 PM

Cristinel, Felicitari! Frumoase torturi! Ai talent si iti place ce faci, se vede!

Si bine ai venit!

#4165 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 02 November 2010 - 03:22 PM

Dora, ma bucur enorm ca ai revenit si ca putem sa-ti admiram capodoperele! Pentru unele fete esti o sursa de inspiratie, dar pentru mine ... eu doar te admir (n-as indrazni vreodata sa incerc ce faci tu). Felicitari pentru revenire! :pupic:

#4166 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 02 November 2010 - 06:22 PM

Vezi postareaortansa, la 01 November 2010 - 09:30 PM, a spus:

waw,Dora....pfuuuu,ce frumusete!placa este din pdz apoi desenata cu ri sau e toata din ri?iar buchetul....e superb.vreau si eu sa fac buchete din astea,invata-ma si pe mine ,please :pupic: .ce sarma folosesti?cred ca ai mai spus pe undeva, dar nu mai tin minte.sarma de la LB e prea subtire pt. trandafiri.ce faaaaain,bravo si sa nu te deochi:D,tine-o tot asa.


Draga mea Ortansa...sunt de-a dreptul emotionata de aprecierile tale...cake topper-ul este placa de pdz lucrata deasupra cu RI...cat despre buchetele...v-am mai spus c-am mai fost intrebata...m-am tot tinut sa fac un tutorial cu asamblarea unui buchet de flori...dar n-am reusit niciodata...poate il voi face in viitor...dar am spus la vremea respectiva ca Natasha a explicat fff bine intr-un tutorial de-al ei cum se face un buchetel de garoafe..metoda este aceeasi pt orice buchet...daca nu ma insel tutorialul a ramas postat pe celalalt forum...a explicat atat de bine incat nici eu n-as fi putut-o face mai bine :lol:

Reluati lectura acelui tutorial..daca tot veti mai avea nelamuriri voi incerca eu sa fac un tutorial...nu promit(ca promisiunea trebuie respectata) dar voi face tot posibilul :lol:...sau mai bine ma apuc sa tin niste cursuri? :lol:

Sarma folosita de mine este de dimensiunea 24 si respectiv 26 gauge...cu cat valoarea este mai mare cu atat sarmulita este mai subtire!!


#4167 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 02 November 2010 - 06:27 PM

Vezi postareaLuminis, la 02 November 2010 - 01:15 PM, a spus:

Minunat, Dora! Este superb, buchetul e minunat (TREBUIE sa ne inveti si pe noi); la fel si cel cu tweety si cel pentru doctoresa. Ma bucur ca ti-ai pornit banda, avem si noi ce admira.


Ahahah :lol:...macar de s-ar fi pornit banda draga Luminitule..noo nici pe departe...a fost doar o scanteie...dar roaga-te sa se realizeze ce mi-am propus :lol: ...si atunci va promit ca veti avea ce admira in fiecare zi :lol:...sau ma rog...macar o data pe saptamana :lol:
Oricum iti foarte multumesc pt comentariu :pupic:


#4168 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 02 November 2010 - 06:58 PM

Vezi postareadora, la 02 November 2010 - 06:27 PM, a spus:

Ahahah :lol:...macar de s-ar fi pornit banda draga Luminitule..noo nici pe departe...a fost doar o scanteie...dar roaga-te sa se realizeze ce mi-am propus :-* ...si atunci va promit ca veti avea de admira in fiecare zi :lol:...sau ma rog...macar o data pe saptamana :lol:
Oricum iti foarte multumesc pt comentariu :pupic:


Pot sa ma rog eu prima? :lol:

#4169 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 02 November 2010 - 07:07 PM

Vezi postareamona, la 02 November 2010 - 06:58 PM, a spus:

Pot sa ma rog eu prima? :pupic:


Sugubeato!!! :lol: Be my guest!!!! :lol: :lol:

#4170 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 02 November 2010 - 08:32 PM

Daca ma incurajeaza atata lume, indraznesc si mai postez si ce am facut astazi,un tort in forma de cadou pentru petrecerea de la camin a fetitei unei foste colege de liceu.Pe margine am asezat cateva petale de trandafir.Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128872262595.jpg

#4171 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 02 November 2010 - 08:33 PM

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128872281452.jpg

#4172 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 02 November 2010 - 08:43 PM

Tot pt Daria-Ioana am facut un tort pt petrecerea de acasa,cu tema, intrucat fetita merge la un curs de pictura.Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128872341306.jpg

#4173 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 02 November 2010 - 11:14 PM

Cristinel imi place mult cat de ingrijit lucrezi, tortul pentru acasa mi drag rau de tot. Felicitari!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#4174 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 02 November 2010 - 11:27 PM

Dora :drool:

Vezi postareaLuminis, la 02 November 2010 - 01:18 PM, a spus:


Este unul din cele mai frumoase torturi din ultima vreme. L-ai nimerit la tot: la model, la culoare, la decoratiuni. Absolut minunat! L-ai pictat?

Multumesc frumos, da este pictat :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#4175 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 02 November 2010 - 11:29 PM

Tortul restant din 16, a fost cu crema de vanilie+banane

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873334748.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#4176 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 02 November 2010 - 11:39 PM

La torturile ce urmeaza au fost creme de cioco, vanilie altele simple, altele combinate cu fructe sau nuci:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873372794.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873403395.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873358482.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873368777.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-1288733776.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873388286.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128873383232.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#4177 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 03 November 2010 - 07:21 AM

Vezi postareaRamo, la 02 November 2010 - 11:39 PM, a spus:

La torturile ce urmeaza au fost creme de cioco, vanilie altele simple, altele combinate cu fructe sau nuci:



Toate sunt frumoase, dar cele de nunta sunt deosebite! Felicitari! :occasion14:

#4178 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 03 November 2010 - 09:52 AM

Super torturi felicitari tuturor.
Dora tortul este superb, dupa ce l-a vazut si sotul a spus ca esti o artista desavarsita si m-a incurajat sa lucrez si eu cu RI. Felicitari si mult spor in continuare.
Ramo sunt superbe torturile tale, iar cele de nunta sunt .....fara cuvinte. Am o rugamite cu privire la pasta de ciocolata neagra ce reteta folosesti? Si cu ce sunt acoperite cele de nunta cu tenta crem, e o nuanta superba.
Mult succes tuturor.

#4179 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 03 November 2010 - 10:07 AM

Vezi postareavrabiuta, la 03 November 2010 - 07:21 AM, a spus:

Toate sunt frumoase, dar cele de nunta sunt deosebite! Felicitari! :occasion14:

Multumesc frumos!!! :)

Vezi postareaMiny, la 03 November 2010 - 09:52 AM, a spus:

Super torturi felicitari tuturor.
Dora tortul este superb, dupa ce l-a vazut si sotul a spus ca esti o artista desavarsita si m-a incurajat sa lucrez si eu cu RI. Felicitari si mult spor in continuare.
Ramo sunt superbe torturile tale, iar cele de nunta sunt .....fara cuvinte. Am o rugamite cu privire la pasta de ciocolata neagra ce reteta folosesti? Si cu ce sunt acoperite cele de nunta cu tenta crem, e o nuanta superba.
Mult succes tuturor.

Multumesc Miny, reteta e cea de la plastelina de cioco de pe culi, e neagra pentru ca folosesc ciocolata neagra ;)
Pasta are o tenta crem pentru ca o pictez cu un praf sclipicios care in combinatie cu alcoolul isi capata nuanta asta, desi el e alb (white sparcle)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#4180 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 03 November 2010 - 10:11 AM

Vezi postareaRamo, la 02 November 2010 - 11:14 PM, a spus:

Cristinel imi place mult cat de ingrijit lucrezi, tortul pentru acasa mi drag rau de tot. Felicitari!

Buna-dimineata!Cum sa incep ziua altfel decat cu elan,cand primesc felicitari!Dar si tu, Ramo,le meriti cu prisosinta.Voiam sa va cer niste sfaturi in legatura cu RI.Folositi albus crud? Nu exista niciun risc,ma refer la toxiinfectii, salmonelloza etc.Si de unde procuri cartoanele aurii,cumva de la Lumea Basmelor? Taxele postale sunt mari?

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi