cristinel, la 03 November 2010 - 10:11 AM, a spus:
Buna-dimineata!Cum sa incep ziua altfel decat cu elan,cand primesc felicitari!Dar si tu, Ramo,le meriti cu prisosinta.Voiam sa va cer niste sfaturi in legatura cu RI.Folositi albus crud? Nu exista niciun risc,ma refer la toxiinfectii, salmonelloza etc.Si de unde procuri cartoanele aurii,cumva de la Lumea Basmelor? Taxele postale sunt mari?
Cartoanele aurii le iau de la un magazin din Oradea, dar le iau direct din magazin, nu au site. Royalul e cu albus crud si nu cred sa existe riscuri, oricum il faci atunci proaspat nu cu 2-3 zile inainte, iar tortul se mananca in ziua aia, deci nu vad ce ar putea avea, defapt si daca l-ai face dinainte
MIMI, la 03 November 2010 - 10:25 AM, a spus:
Ramo,la tine ma frapeaza nu numai cantitatea torturilor ci si calitatea lor!jos palaria!
divina, la 03 November 2010 - 10:30 AM, a spus:
Fetelor...superbe torturi!
Ramo a meritat sa astept atata sa vad torturile de nunta!

Bravo...eleganta maxima! Celelalte tortulete sunt asa de colorate...imi plac la nebunie...Fulger zici ca-i real, trupa cu robotei (e vreu desen animat?), fluturasul....fff frumoase!
Platoul auriu de tort pe care sta fluturasul...de unde-i luat ?
Multumesc divina, cartonul auriu il iau dintr-un magazin cu articole pentru nunti si tot felul de tavi. Roboteii sunt power rangersii
MIMI, la 03 November 2010 - 10:41 AM, a spus:
Dupa minunatiile postate,chiar ca nu-mi mai vine sa postez torturile mele,dar daca tot le-am facut,trebuie,nu??!!Las'ca mai cresc eu,ma fac mare si o sa le ajung pe fete din urma!
Un tort pt botezul unei fetite-mamica a les si modelul si compozitia-blat insiropat,crema ciocolata si crema lamaie.
un tort pt nasii micutei,model ales tot de mamica,aceeasi compozitie
si un tort pt un alt botez-cele doua creme diplomat ale Lissei
... au aparut alte minunatii, deci trandafirii tai sunt superbi si tu stii asta, imi place mult si mie tortuletul cu galben si imi mai place mult si cel de botez
cristinel, la 03 November 2010 - 12:41 PM, a spus:
Foarte fain tortanul tau, accesoriile sunt din pasta?
dora, la 03 November 2010 - 01:00 PM, a spus:
[b][color="#000000"]Ramo superbe!!!!
thank you!