Buna fetelor!
Imi place ce ati mai facut in ultimele zile!
Monica...superb tortul de botez!
Cristinel...pescari adevarati ai tu acolo...foarte fromos!
Miny ...daca e prima incercare cu ciocolata tot e bun...felicitari ca ai incercat-o ..floarea e foarte frumoasa...simt mirosul de crizantema!
Mimi...ce pisicuta frumoasa...e aristocrata? Imi plac mult amandoua torturile!
Daniela draga...deci mai poti...bravo...o serie foarte frumoasa de torturi...cel cu inimoareeee

!
Ce am facut eu zilele astea nu e la fel de frumos si reusit cu ce ati facut voi...dar asta e ...le postez...si mai bine si mai putin bine...din greseli invatam, nu?
Un tort pentru un Gabriel, un blat alb pufos (chiar f pufos) si care s-a dorit a fi fff insiropat, am avut problema cu el din cauza cremelor (portocala si ciocolata) ...nu s-au intarit suficient la frigider si/sau a siropului din abundenta pentru ca blaturile incepeau sa se duca intr-o parte. Acest motiv mi-a facut dificila ornarea finala...am zis ca o scot mai bine la capat cu invelirea blatului in fasie de cioco...dar s-a rupt, sfaramat si asta!

Sper doar ca am reusit sa intruchipez un motanel asa cum isi dorea sotia sarbatortului!
Si inca 3 torturi, compozitie blat cacao insiropat, crema cioco alba+neagra pentru fetita unor prieteni cu party de 6 ani la gradi. Pentru prima oara am incercat glazura Adrianei

dar fara lichior si a fost superba la lucrat! Multumesc Danielei pentru reteta si pentru tot sprijinul acordat!