cristinel, la 11 November 2010 - 05:42 PM, a spus:
Ce spuneti de un tort destinat unei doamne medic?

In buzunaras am strecurat felicitarea.
ce dotata-i doamna doctor!!!!
Miny, la 12 November 2010 - 10:24 AM, a spus:
Eu am facut un tort pentru un tanar care implineste astazi 20 ani. Blat Kinder si crema de frisca cu iaurt de visine iar blatul l-am stropit cu putina visinata. Imbracat in piele de ciocolata.
foarte frumos!
Yours4ever, la 13 November 2010 - 04:29 PM, a spus:
va arat si torturile de azi si ieri.
ieri, tort pt o prietena, carrot cake cu scortisoara multa si mousse de cioco cu cinnamon dolce. Ciocolata care am folosit'o nu a fost buna, nu am putut face rolls'urile din ea, asa ca am incalzit'o cu putina frisca, am racit'o si am modelat din maini niste betigase, asta e... data viitoare iau numa ciocolata mea , care stiu cum se lucreaza.
si azi, tort pt aniversarea corului de la biserica ortodoxa de la mine din cartier. Vecina mea canta in cor si a vrut sa le faca o surpriza, ea a facut un pandispan , eu i'am facut o crema de iaurt si l'am imbracat in frisca.
primul este superb!ai avut ceva de lucru cu betigasele
cristinel, la 13 November 2010 - 09:36 PM, a spus:
Asa...si mi-am mai omorat si eu putinul timp liber (chiar daca sunt in concediu de odihna,am fff multa treaba),facand un tortulet pt un nepotel a carui mama(cubaneza) nu se afla in Romania.Straduta de pe tort, cam ingusta deh...ca la tara,are forma cifrei 8, exact varsta pe care a implinit-o micutul.Si ca sa intru si eu in randul lumii,spun si ce anume contine:mousse-uri de ciocolata.Foarte rar fac altfel de creme,mousse-ul de cioco e pe primul loc in topul preferintelor marilor devoratori ai torturilor mele.
imi place foarte mult!
gloxinia, la 14 November 2010 - 09:12 AM, a spus:
Dupa o absenta de o luna, timp in care v-am urmarit din umbra, am venit sa va felicit pe toate pentru torturile voastre minunate, sa le spun bine ati venit noilor tortalese

si sa va asigur ca nu am dezertat.
Am facut si eu un tort de botez, negressa cu crema de iaurt si afine pe azi. Din pacate la capitolul inspiratie stau foarte rau, nici nu am avut vreme sa fac cine stie ce decor, ieri l-am facut tot. Asa ca daca doriti sa revedeti, iata:
Otiiiiiiiiiii,ce bine-mi pare ca ai revenit,ca ai avut putere sa faci tortul!
Tu stii ca-i foarte,foarte reusit modelul asta!
monicagurea, la 14 November 2010 - 10:36 AM, a spus:
dis de dimineatza, cu nerabdare. va prezint fetitza mea crestinata si tortul ei de botez.. blat de vanilie, crema de caramel,si crema de vanilie cu multe fructe, mixate si intregi. totul impachetat frumos in pasta de zahar. enjoy !
tortul e perfect!
Iar printesa ta este superba!!!!
dani_ela, la 14 November 2010 - 12:56 PM, a spus:
iaca vin si eu cu ce am prestat vineri si sambata. aaa, si azi
tortul de botez l-am avut salvat in comp ...
parca e a lui mimi ? daca ma insel , spuneti voi

eu ti le-am admirat si pe blog,ti le admir si aici.modelul de botez e al Monei,zic eu!