Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4281 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 13 November 2010 - 04:29 PM

si eu sunt asistent social.... pe diploma.... se pune?:floare:

Monica, eu folosesc Photoscape, e un program pe care il gasesti gratuit pe net si e usor de lucrat.

va arat si torturile de azi si ieri.

ieri, tort pt o prietena, carrot cake cu scortisoara multa si mousse de cioco cu cinnamon dolce. Ciocolata care am folosit'o nu a fost buna, nu am putut face rolls'urile din ea, asa ca am incalzit'o cu putina frisca, am racit'o si am modelat din maini niste betigase, asta e... data viitoare iau numa ciocolata mea , care stiu cum se lucreaza.
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-360-128965845504.jpg

si azi, tort pt aniversarea corului de la biserica ortodoxa de la mine din cartier. Vecina mea canta in cor si a vrut sa le faca o surpriza, ea a facut un pandispan , eu i'am facut o crema de iaurt si l'am imbracat in frisca.
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-360-128965858216.jpg
Raluca

#4282 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 13 November 2010 - 09:36 PM

Vezi postareamonicagurea, la 12 November 2010 - 03:46 PM, a spus:

Vezi postareaYours4ever, la 12 November 2010 - 10:07 AM, a spus:

Cristinel, imi place tare mult cum lucrezi. super. te felicit.
Am si o sugestie pentru tine, pune'ti numele mai pe mijlocul pozei, sa nu poata fi taiat si refolosita poza cu alte scopuri.

apropo de asta..cum se face sa-mi semnez si eu pozele? ma ajuta cineva..si..pozele din urma mai pot fi semnate? multumeeeesc.

Buna seara ,fetelor!
Monica, eu am descoperit ca-mi pot personaliza pozele atunci cand ,la indemnul Dorei,am cautat o solutie sa le micsorez.In folderul in care le am ,click dreapta pe poza dorita si click stanga pe editare.Doar ca ,odata modificate, nu le mai poti aduce la starea initiala.Poti incerca sa faci cateva probe cu copiile lor,intr-un nou folder.
Asa...si mi-am mai omorat si eu putinul timp liber (chiar daca sunt in concediu de odihna,am fff multa treaba),facand un tortulet pt un nepotel a carui mama(cubaneza) nu se afla in Romania.Straduta de pe tort, cam ingusta deh...ca la tara,are forma cifrei 8, exact varsta pe care a implinit-o micutul.Si ca sa intru si eu in randul lumii,spun si ce anume contine:mousse-uri de ciocolata.Foarte rar fac altfel de creme,mousse-ul de cioco e pe primul loc in topul preferintelor marilor devoratori ai torturilor mele.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-128967696202.jpg

#4283 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 13 November 2010 - 09:44 PM

Am si o sugestie pentru tine, pune'ti numele mai pe mijlocul pozei, sa nu poata fi taiat si refolosita poza cu alte scopuri.

Raluca,multumesc mult pt sfat!Dar stii,eu sunt varsatoare si am mare incredere in oameni.Le las asa,de-abia am invatat sa le semnez.Poate cand voi fi mai experimentata,voi gasi o cale sa suprapun semnatura pe imagine.

#4284 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 13 November 2010 - 09:54 PM

Vezi postareacristinel, la 13 November 2010 - 09:44 PM, a spus:

Raluca,multumesc mult pt sfat!Dar stii,eu sunt varsatoare si am mare incredere in oameni.Le las asa,de-abia am invatat sa le semnez.Poate cand voi fi mai experimentata,voi gasi o cale sa suprapun semnatura pe imagine.

si eu tot varsatoare ! si iubesc oamenii cu pasiune ! imi place strada ta cu masini si semafor :lol:

raluca felicitari pt torturi . cel cu cioco e tare elegant

am terminat si eu torturile pe azi , le-am si dat , dar nu am timp sa le micsorez.. poate maine.

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 13 November 2010 - 09:54 PM

#4285 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 November 2010 - 11:26 PM

Vezi postareacristinel, la 13 November 2010 - 09:36 PM, a spus:

Imi place cum a iesit! :lol: Verdeata...e nuca de cocos colorata?

#4286 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 14 November 2010 - 08:25 AM

Vezi postareadivina, la 13 November 2010 - 11:26 PM, a spus:

Imi place cum a iesit! ;) Verdeata...e nuca de cocos colorata?

Verdeata e pdz data pe razatoare, iar asfaltul e "turnat proaspat" cu seminte de mac ;).

#4287 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 November 2010 - 09:12 AM

Dupa o absenta de o luna, timp in care v-am urmarit din umbra, am venit sa va felicit pe toate pentru torturile voastre minunate, sa le spun bine ati venit noilor tortalese ;) si sa va asigur ca nu am dezertat.

Am facut si eu un tort de botez, negressa cu crema de iaurt si afine pe azi. Din pacate la capitolul inspiratie stau foarte rau, nici nu am avut vreme sa fac cine stie ce decor, ieri l-am facut tot. Asa ca daca doriti sa revedeti, iata:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-20-128971874427.jpg

Mai de aproape:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-20-12897187626.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4288 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 14 November 2010 - 09:24 AM

Vezi postareagloxinia, la 14 November 2010 - 09:12 AM, a spus:

Dupa o absenta de o luna, timp in care v-am urmarit din umbra, am venit sa va felicit pe toate pentru torturile voastre minunate, sa le spun bine ati venit noilor tortalese ;) si sa va asigur ca nu am dezertat.

Am facut si eu un tort de botez, negressa cu crema de iaurt si afine pe azi. Din pacate la capitolul inspiratie stau foarte rau, nici nu am avut vreme sa fac cine stie ce decor, ieri l-am facut tot. Asa ca daca doriti sa revedeti, iata:

Atasament P1090705 1600x1200.JPG

Mai de aproape:

Atasament P1090702 1600x1200.JPG

Bine-ai revenit ! Imi era dor de tine si de torturile tale! De ce nu esti multumita de el ? E foarte frumos si bebelina e superba! ;) ;)

#4289 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 November 2010 - 09:56 AM

Vezi postareacristinel, la 14 November 2010 - 08:25 AM, a spus:

Vezi postareadivina, la 13 November 2010 - 11:26 PM, a spus:

Imi place cum a iesit! ;) Verdeata...e nuca de cocos colorata?

Verdeata e pdz data pe razatoare, iar asfaltul e "turnat proaspat" cu seminte de mac ;).

Deci asta e! N-am incercat sa dau prin razoatoare pdz! Te pricepi extraordinar la asfaltari! ;)

#4290 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 November 2010 - 10:04 AM

Gloxi, bine ai revenit! ;) Te-ai descurcat ff bine...stiu ca zice o incepatoare...dar e atat de placut la privire tortuletul! ;) Imi plac detaliile patutului, iar fetita e superba...cu coronita!
Pt tine multe ;) si o ;) !

#4291 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 14 November 2010 - 10:36 AM

dis de dimineatza, cu nerabdare. va prezint fetitza mea crestinata si tortul ei de botez.. blat de vanilie, crema de caramel,si crema de vanilie cu multe fructe, mixate si intregi. totul impachetat frumos in pasta de zahar. enjoy !

semanam??

cu nasha.

#4292 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 14 November 2010 - 12:22 PM

Vezi postareaMIMI, la 10 November 2010 - 07:47 PM, a spus:

Mamaaaaaaaaaaa...ce-i aici!Fetelor,ce frumuseti de torturi ati facut!Va felicit pe toate si va trimit cate o :love7: si cate un ;)
Doar doua remarci:
Raluca lucrezi din ce in ce mai frumos.
Gabrenia,vii rar dar si cand vii,ne lasi masca!

Mimisor multumesc frumos!Intr-adevar fac mai rarut torturi si ma bucur ca va plac!te pup!

Vezi postareaLuminis, la 11 November 2010 - 04:28 PM, a spus:

Inseamna ca o stii si pe soacra-mea. A fost asistenta la oftalmologie, a iesit la pensie anul trecut.

Luminis nu sunt sigura ca o cunosc,s-ar putea dar tot din vedere.te pup!

Vezi postareacristinel, la 11 November 2010 - 05:01 PM, a spus:

:P si eu sunt asistenta!!! :-*

Cristinel vad ca ingrosam randurile!Ura!

Vezi postareacristinel, la 11 November 2010 - 05:42 PM, a spus:

Ce spuneti de un tort destinat unei doamne medic? :P In buzunaras am strecurat felicitarea.

Cristinel sexoasa rau doctoritza asta!tortul e frumos,sunt sigura ca a ramas cu gura cascata!

Vezi postareaMiny, la 12 November 2010 - 10:24 AM, a spus:

Eu am facut un tort pentru un tanar care implineste astazi 20 ani. Blat Kinder si crema de frisca cu iaurt de visine iar blatul l-am stropit cu putina visinata. Imbracat in piele de ciocolata.

Miny foarte frumos tortul,imi place mult si fundalul.ai dreptate,trebuia un fundal mai inchis ca sa iasa in evidenta stelutele;imi place mult materialul,e pretios si frumos.Ce sunt chestiile acelea de langa masinuta?bomboane sau margelute?

Vezi postareamonicagurea, la 12 November 2010 - 03:40 PM, a spus:

sigur se stiu..si sigur va stiti

Monica o cunosc intr-adevar pe mama ta,nu ne stim dupa nume dar ne salutam mereu.E o frumoasa sa stii,mereu am admirat-o.te pup!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4293 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 14 November 2010 - 12:29 PM

Vezi postareamonicagurea, la 12 November 2010 - 03:32 PM, a spus:

Vezi postareacristinel, la 11 November 2010 - 05:01 PM, a spus:

:P si eu sunt asistenta!!! :love7:

ha ha..ce subiect am deschis..daca tot veni vorba..si eu sunt asistenta, in brasov..se pare ca prinde la asistente pasiunea asta. haideti cu asistentele..cine se mai inscrie? :P poop

:P Si eu ... ;)

Oti
, bine ai revenit . E asa finut tortul tau .

Monica , sa-ti traiasca minunea . Ce tort i-a facut mami ... felicitari . Si ce super ti-a iesit bebelina de pe tort ... :-*

Gabrenia
, La multi ani , frumoase torturi .

Raluca , pana la urma te-ai descurcat ... Arata bine , sa stii , si cu betigase .

Cristinel , da` chiar ca te pricepi la asfaltari . Buna ideea cu datul pe razatoare , nu m-as fi gandit ... arata foarte bine .

Daniela , te asteptam cu noutatile .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#4294 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 14 November 2010 - 12:47 PM

Raluca frumoase tare torturile!Scumpici dar tu cum de nu obosesti?Timp pentru tine mai ai?felicitari!Gloxi bine ai revenit!Ne era doooor de tine!Tortul este minunat,mai ales patutul si cu bebelusa aceea mica din el!foarte frumos realizat,nu te necaji,ti-a iest foarte bine! :love7: Monica tortul tau este minunat!Imi place tot,de la decoruri,la culori si interiorul e suuuper!Ce fel de crema de vanilie folosesti ca mie nu prea mi-a iesit .drept e ca nici nu am prea facut decat de doua ori si niciodata nu am fost foarte multumita.Poate pui si tu reteta la "creme" ,se poate?Si acum in incheiere vreau sa-ti spun ca Katia e o frumusete de fata!Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!!Cristinel frumos tort,bine lucrat si ingrijit,imi place "asfaltul"dar si "iarba"te trecem la inventii cu razatoarea daca nu cumva nu a mai facut si altcineva chestia asta cu pdz rasa pe razatoare.Pupici!

#4295 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 14 November 2010 - 12:56 PM

Vezi postareagabrenia, la 14 November 2010 - 12:47 PM, a spus:

Raluca frumoase tare torturile!Scumpici dar tu cum de nu obosesti?Timp pentru tine mai ai?felicitari!Gloxi bine ai revenit!Ne era doooor de tine!Tortul este minunat,mai ales patutul si cu bebelusa aceea mica din el!foarte frumos realizat,nu te necaji,ti-a iest foarte bine! :love7: Monica tortul tau este minunat!Imi place tot,de la decoruri,la culori si interiorul e suuuper!Ce fel de crema de vanilie folosesti ca mie nu prea mi-a iesit .drept e ca nici nu am prea facut decat de doua ori si niciodata nu am fost foarte multumita.Poate pui si tu reteta la "creme" ,se poate?Si acum in incheiere vreau sa-ti spun ca Katia e o frumusete de fata!Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!!Cristinel frumos tort,bine lucrat si ingrijit,imi place "asfaltul"dar si "iarba"te trecem la inventii cu razatoarea daca nu cumva nu a mai facut si altcineva chestia asta cu pdz rasa pe razatoare.Pupici!

o sa pun, sigur..imediat cum gasesc vreme. va pupam.

#4296 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 14 November 2010 - 12:56 PM

oti- foarte fain tortul ! iar bebelusa este superba ! musai sa ne arati cum reusesti sa faci asa rochita mica si delicata !
monica- tortul este atat de finut ! o minune ! dar katja ta este absolut superba !!!!

iaca vin si eu cu ce am prestat vineri si sambata. aaa, si azi :love7:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

tortul de botez l-am avut salvat in comp ...parca e a lui mimi ? daca ma insel , spuneti voi :-*

#4297 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 14 November 2010 - 01:38 PM

Vezi postareacristinel, la 11 November 2010 - 05:42 PM, a spus:

Ce spuneti de un tort destinat unei doamne medic? :P In buzunaras am strecurat felicitarea.

ce dotata-i doamna doctor!!!!

Vezi postareaMiny, la 12 November 2010 - 10:24 AM, a spus:

Eu am facut un tort pentru un tanar care implineste astazi 20 ani. Blat Kinder si crema de frisca cu iaurt de visine iar blatul l-am stropit cu putina visinata. Imbracat in piele de ciocolata.

foarte frumos!

Vezi postareaYours4ever, la 13 November 2010 - 04:29 PM, a spus:

va arat si torturile de azi si ieri.

ieri, tort pt o prietena, carrot cake cu scortisoara multa si mousse de cioco cu cinnamon dolce. Ciocolata care am folosit'o nu a fost buna, nu am putut face rolls'urile din ea, asa ca am incalzit'o cu putina frisca, am racit'o si am modelat din maini niste betigase, asta e... data viitoare iau numa ciocolata mea , care stiu cum se lucreaza.
si azi, tort pt aniversarea corului de la biserica ortodoxa de la mine din cartier. Vecina mea canta in cor si a vrut sa le faca o surpriza, ea a facut un pandispan , eu i'am facut o crema de iaurt si l'am imbracat in frisca.

primul este superb!ai avut ceva de lucru cu betigasele

Asa...si mi-am mai omorat si eu putinul timp liber (chiar daca sunt in concediu de odihna,am fff multa treaba),facand un tortulet pt un nepotel a carui mama(cubaneza) nu se afla in Romania.Straduta de pe tort, cam ingusta deh...ca la tara,are forma cifrei 8, exact varsta pe care a implinit-o micutul.Si ca sa intru si eu in randul lumii,spun si ce anume contine:mousse-uri de ciocolata.Foarte rar fac altfel de creme,mousse-ul de cioco e pe primul loc in topul preferintelor marilor devoratori ai torturilor mele.

imi place foarte mult!

Otiiiiiiiiiii,ce bine-mi pare ca ai revenit,ca ai avut putere sa faci tortul!
Tu stii ca-i foarte,foarte reusit modelul asta!

Vezi postareamonicagurea, la 14 November 2010 - 10:36 AM, a spus:

dis de dimineatza, cu nerabdare. va prezint fetitza mea crestinata si tortul ei de botez.. blat de vanilie, crema de caramel,si crema de vanilie cu multe fructe, mixate si intregi. totul impachetat frumos in pasta de zahar. enjoy !

tortul e perfect!
Iar printesa ta este superba!!!!

Vezi postareadani_ela, la 14 November 2010 - 12:56 PM, a spus:

tortul de botez l-am avut salvat in comp ...parca e a lui mimi ? daca ma insel , spuneti voi :-*

eu ti le-am admirat si pe blog,ti le admir si aici.modelul de botez e al Monei,zic eu!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#4298 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 November 2010 - 01:42 PM

Am mai lucrat si eu cate ceva,dar nu am reusit sa postez

-un clown-blat pandispan si crema vanilie

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-128973477303.jpg

-pt un Gabriel-un tort diplomat

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-128973483112.jpg

-o inimioara pentru aniversarea casatoriei-tot diplomat

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-12897349014.jpg

#4299 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 November 2010 - 01:47 PM

si,cum zicea Oti,din capitolul "daca doriti sa revedeti"
-un mic fotbalist-aceeasi crema vanilie

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-12897352152.jpg

-si o combinatie intre doua alte modele

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-128973524926.jpg

#4300 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 14 November 2010 - 02:12 PM

Vezi postareamonicagurea, la 14 November 2010 - 12:56 PM, a spus:

o sa pun, sigur..imediat cum gasesc vreme. va pupam.

Multumesc anticipat,Monica! :-*

Vezi postareadani_ela, la 14 November 2010 - 12:56 PM, a spus:

Danielatoate sunt frumoase dar in mod special mi-a placut cel de botez!Spor la lucru in continuare!

Vezi postareaMIMI, la 14 November 2010 - 01:42 PM, a spus:

Am mai lucrat si eu cate ceva,dar nu am reusit sa postez

MIMI ce de torturi!care de care mai frumoase!Mi-a placut in mod deosebit clown-ul si cel bleu cu trandafir alb si inimioara...ce mai ,toate!Pupici!Poate postezi si tu crema ta de vanilie la "creme"ca stiu ca tu faci mereu si sunt sigura ca iti iese mereu bine.Am rugat-o si pe Monica sa puna o crema de vanilie ca si la ea am vazut ca arata de nota 20!Ma ajutati?Am incercat dar nu mi-a iesit asa cum voiam si de aceea as dori una incercata pe care o faceti mai des.Multumesc anticipat! ;)

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic