Yoyo, bine ai revenit. Nu sunt eu veterana dar bineinteles ca te stiu si chiar ma intrebam unde ai disparut, ca imi placeau torturile tale. Cat despre unt, se poate si mai rau, eu nu am socotit bine cantitatea la ganasche de ciocolata alba si nu stiam de ce nu se mai intareste. Bineinteles ca pusesem deja crema pe tort, ca m-am gandit ca se intareste acolo
ortansa, la 07 January 2011 - 09:31 AM, a spus:
sucitorul mov il am si eu,ii bun nu zic nu,da' nu esential-la fel ca 50% din ce am de altfel:-).tot mana dibace ii mai buna decat multe dintre ustensilele astea

.
Ortansa, mare dreptate ai, sunt pe aici multe fete, inclusiv tu, care se descurca de minune fara prea multe "jucarii". Dar parca tot imi doresc sa-mi cumpar multe, ca de exemplu acum, imi tot gasesc scuze ca nu fac flori frumoase ca nu am ustensile
divina, la 07 January 2011 - 10:14 AM, a spus:
Tango...ce de-a buburuze...dragalase!

Eu am folosit la pasta de zahar , miere de salcam de la Apimond, se gaseste in Kaufland, metro, selgros, mega image (asa scrie pe site-ul lor). Ce-i drept ca eu n-am mai invelit un tort in pasta....ohohoh...doar am folosit-o pt ornamente si a iesit bine!

O sa o caut si o sa o incerc si pe asta. Dar sper ca nu e prea scumpa, ca atunci cand invelesc torturile cu pasta se duce ceva miere.
gabrenia, la 07 January 2011 - 12:20 PM, a spus:
b]Tango[/b] gargarita e frumoasa tare si potrivita pentru un copilas ,felicitari![/left]Am de facut pentru saptamana viitoare un tort pentru un prieten de famile,baiatul lor e la scoala de subofiteri si vor sa-i fac o cascheta de politist ,nu ca si decor ci intreg tortul.Sa te tii! Sa-mi tineti pumnii,da?va pup!
Multumesc, Gabrenia. Da, ai dreptate, e potrivita pentru un copil, dar a fost facuta pentru o colega de munca

. Insa e adevarat, cand m-am uitat dupa modele de inspiratie, toate torturile cu buburuze le aveam salvate la torturi pentru copii

.
Multa bafta la cascheta, sa vii cu rezultatul
Si, am reusit sa descarc si restul pozelor.
Deci, vin si eu cu tortul meu de Revelion. Inarmata cu sfaturile de la Mimi, pe care le-am citit de zeci de ori, m-am apucat de ornat cu frisca. Totul a fost bine, s-a batut cum trebuie, pana la ornat.In afara de faptul ca nu ma pricep la ornat cu frisca, mai si aluneca de pe tort cand am vrut sa fac o margine in partea de sus. Deci dupa multe incercari, cam asta a iesit. Declar oficial ca ma dau batuta in lupta cu frisca, sau mai incerc numai pe torturi pentru casa.
Iar torturile astea au fost pentru cele 2 surori dragi noua, unul pentru casa si unul mai mic pentru colegii uneia dintre ele. Interiorul tot 3 feluri de cioco, si au fost primele mele torturi plimbate pana la Bucuresti. Din fericire mi s-a spus ca au ajuns intregi