Livia, la 22 January 2011 - 09:13 PM, a spus:
Mini07 frumoase amandoua, de cand imi doresc si eu un tort duo, poate candva...
Eu cu cea mai recenta creatie, l-am facut ieri si l-am predat acum seara...din cauza de job..
blat alb, insiropat cu vanilie si lamaie, crema de vanilie cu fructe
Merci , si tie ti-a iesit frumos Thomas-ul !!!
anasia, la 22 January 2011 - 09:46 PM, a spus:
woow, cate torturi frumoase...bravo, fetelor!scuze daca am omis pe cineva;
Mini, ai reusit, foate frumoasa capsunica!
Multumesc m-a chinuit putin umezeala , i-a iesit capul cam mare si ii facusem si gat dar s-a muiat pasta
ortansa, la 22 January 2011 - 10:52 PM, a spus:
am ramas iar in urma,felicitari in grup deocamdata tuturor:-)!
tortul meu de azi:blat pandispan cu vanilie,insiropat cu milk syrup,umplut cu crema Lissei de la tortul Kiss-o bunatate-plus bucati de capsuni proaspete si ciocolata alba maruntita.
Super dragutz tortul , ai un stil aparte
punticu, la 22 January 2011 - 11:05 PM, a spus:
Mini, mie imi place foarte mult tortul tau cu alb si negru! Dar ce mare a fost! Sau mi-i se pare? Felicitari si pentru celelalte 2! Dar la ultimul cum ai obtinut culoarea aia turcoaz? Si e acoperit cu pdz?
,,Ultimele 2'' sunt ale mele

Culoarea turcoaz am obtinut-o cu colorant gel albastru de la Wilton , am pus destul de mult ...e acoperit un sfert cu pdz turcoaz si restul cu plastilina de ciocolata amestecata cu pdz
gloxinia, la 23 January 2011 - 12:02 AM, a spus:
waaa, cine poate tine pasul cu voi?
Mini07, frumoase toate la cel in 2 culori incearca sa faci florile mai subtiri si de dimensiuni diferite. Sa ias mai finutz. Foarte faine culori ti-ai ales.
Merci , am incercat dar m-a chinuit tare plastilina de cioco , se muia imediat , am mai bagat-o la frigi , iar am scos-o