Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5381 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 22 January 2011 - 09:13 PM

Bbenyci imi place mult bicicleta, felicitari si tie si sotului tau, tare bine va potriviti :violent1:
Gloxi foarte frumoase amandoua torturile, magnoliile sunt superbe, iar tortul e foarte elegant!
Miny e foarte reusit si chiar seamana, amemonele sunt perfecte! Macar ai primit si banii tot “a la Cake boss”?
Vrabiuta tare fain BMW-ul!
Mini07 frumoase amandoua, de cand imi doresc si eu un tort duo, poate candva...
Oana-Cristina tare frumoase toate, simple si elegante, maimutoiul e simpatic foc!

Eu cu cea mai recenta creatie, l-am facut ieri si l-am predat acum seara...din cauza de job..
Imagine postata
blat alb, insiropat cu vanilie si lamaie, crema de vanilie cu fructe

#5382 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 22 January 2011 - 09:46 PM

woow, cate torturi frumoase...bravo, fetelor!scuze daca am omis pe cineva;
oana, imi place la nebunie regele iulian, e asa de haios!
Miny, anemonele sunt o nebunie, exact ca in cake boss!
vrabiuta, felicitari pt masinuta, e cool!
Livia, simpatic Thomas-ul!
Mini, ai reusit, foate frumoasa capsunica!
gloxinia imi plac tare mult magnoliile si combinatiile de culori! cat despre snururi, mi se par super....oare cu dui rotund si RI nu ies? (si mai putin amigaleala);
bbenyci foarte draguta bicicleta!

#5383 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 22 January 2011 - 10:52 PM

am ramas iar in urma,felicitari in grup deocamdata tuturor:-)!

tortul meu de azi:blat pandispan cu vanilie,insiropat cu milk syrup,umplut cu crema Lissei de la tortul Kiss-o bunatate-plus bucati de capsuni proaspete si ciocolata alba maruntita.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-301-12957298401002.jpg

#5384 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 22 January 2011 - 11:05 PM

Ortansa, ce frumos e! Si bebelusul! Sa nu-mi spui ca e facut cu mana libera ... E atat de simplu, dar atat de elegant si finut!
Livia, frumos Thomas! Ma intreb oare voi avea curaj vreodata sa fac asa ceva?
Mini, mie imi place foarte mult tortul tau cu alb si negru! Dar ce mare a fost! Sau mi-i se pare? Felicitari si pentru celelalte 2! Dar la ultimul cum ai obtinut culoarea aia turcoaz? Si e acoperit cu pdz?
Oana- Cristina, felicitari pentru torturi. Copiii tai aveau dreptate e tare haioasa maimutica. E cumva din acele desene animate cu animalele de la zoo care ajung in Africa?(deci sunt zero la cultura desenelor animate)Am vazut filmul dar imi scapa numele lui.
Vrabiuta ti-a iesit bine masinuta. Iar in ceea ce priveste clientii asa sunt ei. Adica unii dintre ei. Nu clienti, ca nu stiu, dar stiu ca oamenii pot fi ciudati rau! :scratch:

#5385 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 23 January 2011 - 12:02 AM

waaa, cine poate tine pasul cu voi?
Oana super toate torturile, regele julian ti-a iesit PERFECT!!!!!
Mini07, frumoase toate la cel in 2 culori incearca sa faci florile mai subtiri si de dimensiuni diferite. Sa ias mai finutz. Foarte faine culori ti-ai ales.
Vrabiuta ce fain e BMW-ul!!! Super, super!
Livia, ce tare e Thomas!
Ortansa e superb tortuletul! Imi place atat de mult!
Anasiavino si tu cu torturile tale la rampa, din cate imi dau seama tortalesti si tu ca altfel nu ai avea de unde sti atatea :floare: Vrem sa te criticammmmmmmmmm! :scratch: Sper ca nu te superi, dar chiar vreau sa vad ce stii. =))
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5386 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2011 - 12:53 AM

Fetelor...nici nu mai pot sa urmaresc paginile cu cate noutati sunt aici! Felicitari tuturor pentru creatii! :hungry:
Eu deocamdata nu am cu ce sa vin pe aici...dar ma bucur sa vad ca la voi merge treaba de minune!

Oana-Cristina...ca sa nu uit ...e super tare regele Julien din Madagascar 1! Chiar e de recunoscut..nu-ti fa griji! ;)

Spor in continuare! :)

#5387 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 23 January 2011 - 10:14 AM

Vezi postareaLivia, la 22 January 2011 - 09:13 PM, a spus:

Miny e foarte reusit si chiar seamana, amemonele sunt perfecte! Macar ai primit si banii tot “a la Cake boss”?

Livia, multumesc mult de apreciere, iar cu privire la bani, as vrea eu sa fie platit ca la ei.

Vezi postareaanasia, la 22 January 2011 - 09:46 PM, a spus:

Miny, anemonele sunt o nebunie, exact ca in cake boss!

Multumesc :hungry:

Vezi postareapunticu, la 22 January 2011 - 11:05 PM, a spus:

Mini, mie imi place foarte mult tortul tau cu alb si negru! Dar ce mare a fost! Sau mi-i se pare? Felicitari si pentru celelalte 2! Dar la ultimul cum ai obtinut culoarea aia turcoaz? Si e acoperit cu pdz?

Cred ca e o neintelegere tortul alb-negru e al meu Miny si tortul cu turcoaz e al lui MINI07, suntem diferite. Si ca raspuns cel alb cu negru este acoperit cu "piele de ciocolata" si a avut 4.300kg.

#5388 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 23 January 2011 - 10:16 AM

Vezi postareaortansa, la 22 January 2011 - 10:52 PM, a spus:

tortul meu de azi:blat pandispan cu vanilie,insiropat cu milk syrup,umplut cu crema Lissei de la tortul Kiss-o bunatate-plus bucati de capsuni proaspete si ciocolata alba maruntita.

Atasament A001.jpg

Ortansa ce frumos e, i-mi plac tare mult ursuletii, dar si bebele, :hungry:

#5389 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2011 - 10:18 AM

Miny ce fain e tortul alb negru. Vezi nikul asemanator bata-l vina, si pe mine ma incurca. Cum ai reusit sa faci un tort etajat atat de usor? Ce dimensiune au etajeje?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5390 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 23 January 2011 - 10:27 AM

Vezi postareaLivia, la 22 January 2011 - 09:13 PM, a spus:

Mini07 frumoase amandoua, de cand imi doresc si eu un tort duo, poate candva...

Eu cu cea mai recenta creatie, l-am facut ieri si l-am predat acum seara...din cauza de job..
blat alb, insiropat cu vanilie si lamaie, crema de vanilie cu fructe

Merci , si tie ti-a iesit frumos Thomas-ul !!!

Vezi postareaanasia, la 22 January 2011 - 09:46 PM, a spus:

Mini, ai reusit, foate frumoasa capsunica!

Multumesc m-a chinuit putin umezeala , i-a iesit capul cam mare si ii facusem si gat dar s-a muiat pasta :hungry:

Vezi postareaortansa, la 22 January 2011 - 10:52 PM, a spus:

Super dragutz tortul , ai un stil aparte ;)

Vezi postareapunticu, la 22 January 2011 - 11:05 PM, a spus:

,,Ultimele 2'' sunt ale mele :) Culoarea turcoaz am obtinut-o cu colorant gel albastru de la Wilton , am pus destul de mult ...e acoperit un sfert cu pdz turcoaz si restul cu plastilina de ciocolata amestecata cu pdz

Vezi postareagloxinia, la 23 January 2011 - 12:02 AM, a spus:

waaa, cine poate tine pasul cu voi?
Mini07, frumoase toate la cel in 2 culori incearca sa faci florile mai subtiri si de dimensiuni diferite. Sa ias mai finutz. Foarte faine culori ti-ai ales.

Merci , am incercat dar m-a chinuit tare plastilina de cioco , se muia imediat , am mai bagat-o la frigi , iar am scos-o ;)

#5391 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2011 - 10:45 AM

Vezi postareaMINI07, la 23 January 2011 - 10:27 AM, a spus:

Merci , am incercat dar m-a chinuit tare plastilina de cioco , se muia imediat , am mai bagat-o la frigi , iar am scos-o :hungry:

Framant-o cu un pic de cacao altadata. Si intinde-o tot pe cacao. Rezultat garantat. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5392 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 23 January 2011 - 11:03 AM

M-am linistit .Daca l-ati recunoscut inseamna ca e bine.Multumesc pentru aprecieri.Punticu habar nu aveam cine e personajul.Noroc de o colega care m-a luminat.Eu nu l-am vazut inca .Ai mei sunt prea mici si nu se uita la asa ceva .Thomas ,Barbie , Spirit Stallion si desenele de pe Minimax sunt preferatele lor.Cat despre Spirit cred ca l-am vazut de vre-o 50 de ori :hungry: .E preferatul fiicei mele care e innebunita dupa cai.Oricum mi-a stirnit curiozitatea si-l voi viziona cat de curind.Ortansa e perfect.Am senzatia ca bebe o sa cada de pe tort daca mai merge un pic, atat e de real si bine realizat.Iar ursuletii... :) .Felicitari. Livia cand l-a vazut Matei tipa in gura mare ca vrea si el.Cred ca anul asta nu scap.Trebuie sa-l fac de ziua lui ;) .E facut din pasta sau are si blat ?Mini07 imi place cel in 2 culori.De mult vreau sa-l fac si eu dar nu mai reusesc.Otilia frumos tortul cu magnolii.Snurul il faci uniform daca dupa ce l-ai intins cu mana pui o linie deasupra si incerci fara sa apesi prea tare sa-l mai modelezi putin.Am facut o data si a iesit foarte bine.Se uniformizeaza toate deformarile.Adevarat ca snurul era mai gros dar de ce sa nu mearga si cu unul mai subtire . Miny superb tort.Cat despre margine eu juram ca e pictat si nu facut cu royal icing.Modelul e unul deosebit.Stiu ca exista cuttere speciale pentru genul asta de decoratii, tare mi-as lua dar nu gasesc sa comand undeva pe la noi sau poate pe un site din Italia ca acolo e o buna prietena si-mi face comanda .Daca stiti dati-mi de stire.

#5393 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 23 January 2011 - 11:42 AM

ortansa...e super tortul si bebele...sper sa "fur" meserie cu modelatul fetelor, ca imi plac tare mult cum iti ies;
oana, cum sa nu fie recumoscut regele iulian? noi suntem fani inraiti ai madagascarului... :)
gloxinia, multumesc de invitatie :hungry: , fac mai rar ca...nu prea am cui sa fac, iar pt 2 persoane....am cam capatat proportii si am lasat-o mai moale cu dulcele; dar saptamana viitoare sper sa fac macar unul; pana una-alta, va admir pe voi si invat meserie; ;)
papusa-mireasa mi-a placut enorm, dar praful este dat direct pe pasta sau l-ai inmuiat in ceva? mi se pare putinca o pasta (cel putin asa am vazut la tv); am incercat cu praful de sclipici al marianei si nu iese atat de mult in evidenta;

#5394 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 23 January 2011 - 11:52 AM

Decupatoare din astea mi-as dori.Sper ca nu e facut tot cu royal.Imagine atasata: monthly_01_2011/post-370-12957761862393.jpg

#5395 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 23 January 2011 - 11:58 AM

Miny si MINI07 imi cer scuze de incurcatura! Voi fi atenta in viitor!

#5396 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 23 January 2011 - 11:59 AM

Vezi postareaOana-Cristina, la 23 January 2011 - 11:52 AM, a spus:

Decupatoare din astea mi-as dori.Sper ca nu e facut tot cu royal.Atasament intro_image.jpg

Sunt facute cu acele sabloane de stenciling. Si mie mi-au placu modelele.

#5397 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 23 January 2011 - 12:27 PM

Vezi postareaOana-Cristina, la 23 January 2011 - 11:52 AM, a spus:

Decupatoare din astea mi-as dori.

Vezi ca sunt sabloane de tort la LB.
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-184-12957784102412.jpg
dana

#5398 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTg-Jiu

Postat 23 January 2011 - 12:27 PM

MINI07, ce fel de albastru e? Am si eu o nuenta, dar e cam urat. Cred ca al meu e albastru inchis. :hungry:

#5399 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 23 January 2011 - 12:31 PM

Multumesc tare mult fetelor!
Oana-Cristina, Thomas e defapt un tortulet de vreo 300g :hungry: , blat, aceiasi crema ca tortul mare, iar blat, imbracat in unt si pasta de zahar. Si mie mi-a fost frica la inceput de genul asta de decoratii, dar nu e chiar asa greu cum pare.

Editez ca am uitat sa o felicit pe Ortansa, e superb, e perfect bebe tau si cand ma gandesc ca l-ai facut cu mana ma ia durere de cap...felicitari pt rabdare si executie, tortul in ansamblu e foarte reusit simplu si cu gust! Felicitari inca odata!

#5400 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 23 January 2011 - 01:05 PM

Vezi postareapunticu, la 23 January 2011 - 12:27 PM, a spus:

MINI07, ce fel de albastru e? Am si eu o nuenta, dar e cam urat. Cred ca al meu e albastru inchis. :hungry:

E royal blue ...de la Wilton

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic