Anca_B a spus:
Vai fetelor, ce minunatii va ies!

Hai ca nu mai fac fata sa citesc toate mesajele voastre!Deci, daca nu vi-i cu suparae io vreu...DETALII:
4.
Ramo,cu ce ai imprimat modelul la tortul "cadou"si cum ai facut "faldurile" la fundita?
:
Modelul l-am imprimat cu siliconul de la wilton, iar faldurile la funda is f simplu de facut: intinzi pasta cat de subtire poti si indoi pasta facand un evantai cu spatii cat mai mici si ies faldurile
cec a spus:
multumesc frumos de binecuvantari, dar si de urari - venite din partea ta sunt o mare incurajare pt mine
mai am mult de exersat sa te ajung din urma , dar insist...
Eii, lasa ca te descurci minunat, cu exercitiu invatam, crezi ca eu de la inceput le-am facut in starea asta? numa eu stiu cati nervi si lacrimi am avut pana mi-o iesit, dar nu m-am lasat, defapt si acuma am emotii la fiecare tort
Doriana a spus:
Acum , detalii despre tortul Antoniei :
Blatul de jos , cel alb , este blat negresa , cu o crema facuta rapid , adica budinca fiarta amestecata cu frisca si gelatina , musafirilor le-a placut , mie mi s-a parut ca e prea untoasa putin , avea gust de unt , nu stiu de ce . Voi ce frisca folositi pentru rezultate bune ? Eu am folosit Meggle ...
Eu folosesc frisca Meggle si am facut si crema din budinca si nu a fost crema untoasa, poate ai batut frisca prea tare sau ai pus gelatina prea calda, nu stiu - zic si eu
cec a spus:
am facut si eu 2 pritese dar nu am bagat papusa cu tot cu picioare (nici nu a trebuit sa mai scot eu picioarele ca deja o facuse copiii)
a stat bine si fara picioare
dovada
Tare dragute papusile tale, toate 3
gabrenia a spus:
Am revenit,asa cum am promis;primul tort este pentru invitatii de acasa,l-am facut din doua blaturi(pandispan) a cate 4 oua unul simplu si unul cu cacao,crema de ciocolata cu coniac si insiropate cu cafea si nes.cel de al doilea,pe care sotul meu l-a dus la colegii de serviciu este la fel,cu coniac si cafea;Iar apar inversate pozele dar nu-i nimic trebuia sa le postez invers,am uitat.Glazura din ciocolata si florile din lapte praf.pentru cel de acasa am optat pentru putina frisca pe margine iar pentru celelalt am ras ciocolata deasupra.Va pup si ma iertati daca v-am plictisit.
Amandoua torturile sunt frumoase, dar primul m-a fermecat, florile alea is superbe si executia si amplasarea
dani_ela a spus:
nu am mai ajuns pe aici de vreo doua saptamani, si azi mi-a luat vreo doua ore sa citesc tot.dar cate am vazut!!! super torturi! bravo fetelor! (ce dor mi-o fost de voi {SMILIES_PATH}/6.gif

<" title="arms" /> )
in we am facut doua torturi (primele pe anul asta).amandoua sunt cu crema caramel si crema de portocale,blat de pandispan cu cacao. nu sunt foarte incantata de ce a iesit ,dar se pare ca mi-am iesit din mana
sambata mai vin cu unu`,sper sa imi revin

Taci amu Daniela ca is faine, picioarele balerinei m-au atras si pe mine, mai ales ca decateva zile ma atrage tortul balerina dar cu deor cu tot

Super ti-au iesit ... nu s-au topit de la frisca?