Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6081 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 23 February 2011 - 10:26 AM

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate Teodorei . :floare: Va iubesc pe toate , si va doresc sa aveti multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi .

S-au adunat iar atatea torturi , unul mai minunat ca altul . Va felicit pe toate , aveti maini de aur .

Dana , frumoase torturi , mie imi place mult cel galben . As vrea sa fac si eu un tort galben , da` nimeni nu vrea ...

Punticu
, arata fain tricoul tau , nu inteleg de ce zici ca nu e ok , chiar arata bine . Ariel e frumoasa , chiar si zburlita .

Mihaela
, frumoasa sandaluta , iar culoarea ... uau .

Oti
, frumoase toate , dar preferatul meu e cel cu orhidee , dupa cum vezi , noi toate trei suntem indragostite de mov , adica si eu , nu doar fetele . Acuma , serios , cel mov e asa delicat , superb . Iar orhideele , ti-au iesit super . =)) Sa va traiasca finutul .

Cristinel , cred ca pescarul tau a fost multumit de tortul ce l-ai facut . Esti maestra in modelat omuleti , super .

Crisu` , ti-a iesit super tortul pentru concurs . Pacat ca nu te-ai mai putut inscrie . Sectiunea arata ... ioi Doamne ! Te rog da mai multe detalii despre creme , blaturi , jeleu ... vai cum poate arata ...

Natasha , pestele tau e chiar adevarat , felicitari . N-as putea vreodata sa colorez in felul asta . :floare: Palaria , si aia e adevarata . felicitari inca o data .

Simona , te-ai descurcat pana la urma cu trenul vietii . Arata foarte bine , Felicitari .

Marinaemy , e frumos tortul tau rapid .

Cecilia , frumos trandafirul de ziua indragostitilor . La multi ani sotului , sa fie sanatos , sa petreceti multe clipe minunate alaturi de copilasii vostri . =))

Amorasa , vad ca i-ai dat de cap ''muntelui'' . A iesit foarte bine . Si omuletii de la hip-hop , is foarte faini facuti , felicitari .

Daniela , campioana la torturi . Banda merge ca unsa , observ . Mie imi place cel mai mult cenusareasa ... =))

Anca , multa sanatate piticilor . Of , cand sunt mici racesc des unul de la altul . Eu am mai patit , ca nu bine terminam cu una , incepea cealalta ... Multa putere si rabdare . =))

Ramo , ce de torturi . Nu pot spune care-mi place mai mult , toate sunt minunate . Ai o colectie foarte frumoasa de torturi . :floare:
mama de fete cucuiete Imagine postata

#6082 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 23 February 2011 - 10:34 AM

Pun si tortul ce l-am facut pentru un prietenut , care a implinit 5 ani saptamana trecuta .

Imagine postata

Va doresc tuturor o zi minunata .

#6083 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 23 February 2011 - 10:46 AM

Vezi postareaDoriana, la 23 February 2011 - 10:34 AM, a spus:

Pun si tortul ce l-am facut pentru un prietenut , care a implinit 5 ani saptamana trecuta .

Ce bine a iesit, Doriana! Cu ce ai colorat soarecii?

Aceasta postare a fost editata de Luminis: 23 February 2011 - 10:46 AM

#6084 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 23 February 2011 - 11:04 AM

Lumi , soarecii ii voiam ca ai tai , 3d , dar ... poate intr-o alta viata , daca ma mai nasc o data ... si cum omu` voia pe mickey , am zis sa o fac si pe minnie . Sunt decupati din pasta , lasati cateva zile la uscat , pe urma colorati cu , cariocile ... A fost foarte incantat de ceea ce a primit :floare: .

#6085 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 23 February 2011 - 12:03 PM

Felicitari, Doriana, pentru ultimul tort! :floare:
Ramo, cum reusesti sa faci atat de multe, ai totusi trei copii mititei?! :floare:

#6086 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201

Postat 23 February 2011 - 02:18 PM

Vezi postareamihaela-hotea, la 20 February 2011 - 07:36 PM, a spus:

Natasha, foarte reusit pestele tau, sigur nu l-ai scos din congelaror si l-ai pus in tava? ;) , iar palaria este grozava si foarte eleganta, ce sunt acele pietricele sa le spun asa trasparente?

Mihaela multumesc, pietricelele sint bule din gelatina
nu stiu cum nu am vazut sandaluta ta este grozava, felicitari :scratch:

Fetelor din motive de sanatate nu am intrat zilele astea, dar va multumesc la toate :notworthy:

Simona mie i-mi place cum a iesit trenuletul si mai ales ideea :floare:

Marinaemy eu am mai spus torturile astea pe fuga arata mereu cel mai bine si au asa un farmec aparte =))

Cec La multi ani! sotului si tie =)) ce de flori ai facut!
si printesa a iesit bine

Amorasa super a iesit muntele , dar te rog pune pozele putin mai mari ca pierde mult din aspect asa :-*

Punticu tot raul spre bine, mie mi se pare mai frumoasa asa cu parul in vint

Daniela ca o albinuta esti :-*

Monatibi bun venit! ai reusit cu pozele?

Ramo chiar nu ai stat degeaba unul mai frumos ca altul,dar inimioara mi-a furat inima

Wau Doriana este superb tortul , cred si eu ca a fost incintat

Cristinel undei tortul cu nepotica?ca am vazut ce frumoasa este

#6087 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 23 February 2011 - 03:24 PM

Vezi postareaMiny, la 22 February 2011 - 01:51 PM, a spus:

Wau, Ramo da nu ai stat deloc, unul mai frumos ca altul. Dar poze de la expozitie nu ai sa ne arati? Oricum sunt sigura ca au fost deosebite, felicitari.

Ba am si de la expo, dar sunt cateva si acolo, o sa pun tot asa mai micute.
Multumesc :notworthy:

Vezi postareamarinaemy, la 22 February 2011 - 09:16 PM, a spus:

OOOAUUUUUUUU CATE TORTURI!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/font] Si ce frumoase sunt!!!!!!!!!!.M-ai terminat cu torturile tale ,si chiar ma intrebam pe unde esti de nu apari si cand colo tu umbli pe la expozitii.Felicitari !
[i][size="5"][i]Am dat edit ca m-am mai uitat odata la ele si le-am numarat,sunt[size="5"] 20 inca o aplauze la scena deschisa!

Marina, multumesc frumos :scratch: au fost mai multe, dar nu am pus dublele :-*

Vezi postareadani_ela, la 22 February 2011 - 09:45 PM, a spus:

ramo- harnicuto ! foarte frumoasa colectia de torturi !

Daniela =))

Vezi postareaDoriana, la 23 February 2011 - 10:26 AM, a spus:

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate Teodorei . Va iubesc pe toate , si va doresc sa aveti multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi .

S-au adunat iar atatea torturi , unul mai minunat ca altul . Va felicit pe toate , aveti maini de aur .

Ramo , ce de torturi . Nu pot spune care-mi place mai mult , toate sunt minunate . Ai o colectie foarte frumoasa de torturi .

Dori, mersi muult
Cat de frumosi sunt soriceii tai =)) imi place tare mult si cum l-ai finisat (cum l-ai calcat :-* asa mi-a zis o clienta, ca torturile mele arata de parca le-am calcat cu calcatorul, asa arata si al tau)

Vezi postareacristinel, la 23 February 2011 - 12:03 PM, a spus:

Felicitari, Doriana, pentru ultimul tort!
Ramo, cum reusesti sa faci atat de multe, ai totusi trei copii mititei?!

Cristinel e simplu ... de aia is eu tot nedormita si pentru ca stau pe net. Acuma serios vorbind, incerc sa impac totul, cateodata imi iese cateodata nu ...

Vezi postareanatasha, la 23 February 2011 - 02:18 PM, a spus:

Mihaela multumesc, pietricelele sint bule din gelatina
nu stiu cum nu am vazut sandaluta ta este grozava, felicitari

Fetelor din motive de sanatate nu am intrat zilele astea, dar va multumesc la toate

Simona mie i-mi place cum a iesit trenuletul si mai ales ideea

Marinaemy eu am mai spus torturile astea pe fuga arata mereu cel mai bine si au asa un farmec aparte

Cec La multi ani! sotului si tie ce de flori ai facut!
si printesa a iesit bine

Amorasa super a iesit muntele , dar te rog pune pozele putin mai mari ca pierde mult din aspect asa
Punticu tot raul spre bine, mie mi se pare mai frumoasa asa cu parul in vint

Daniela ca o albinuta esti

Monatibi bun venit! ai reusit cu pozele?

Ramo chiar nu ai stat degeaba unul mai frumos ca altul,dar inimioara mi-a furat inima

Wau Doriana este superb tortul , cred si eu ca a fost incintat

Cristinel undei tortul cu nepotica?ca am vazut ce frumoasa este

Ioi ce ma bucur, mersi mult Natasha :floare:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#6088 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 23 February 2011 - 04:08 PM

Doriana, e atat de frumos tortul...! E atat de finut si ingrijit lucrat! Iar soarecii foarte reusiti! :notworthy:
Natasha, imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate. Sper ca nu a fost nimic grav si ca acum esti bine! :scratch:

#6089 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 23 February 2011 - 06:16 PM

[quote name='natasha' date='23 February 2011 - 12:18 PM' timestamp='1298463521' post='78610']

Marinaemy eu am mai spus torturile astea pe fuga arata mereu cel mai bine si au asa un farmec aparte :pupic:

Natasha de obicei eu nu prefer comenzi pe fuga,imi place sa am timp sa ma pregatesc si sa fie totul bine dar acum nu aveam o tema speciala si am zis hai. :pupic:

#6090 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 23 February 2011 - 06:21 PM

Felicitari furnicutelor! :pupic:
Ati muncit de numai! Eu sunt racita de numai, abia azi ma simt mai bine, pentru toate :pupic: :pupic:

#6091 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 23 February 2011 - 06:24 PM

Vezi postareaDoriana, la 23 February 2011 - 10:34 AM, a spus:

Imagine postata

Doriana e perfect tortul :pupic:

#6092 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 23 February 2011 - 06:30 PM

Vezi postareavrabiuta, la 23 February 2011 - 06:21 PM, a spus:

Felicitari furnicutelor! :pupic:
Ati muncit de numai! Eu sunt racita de numai, abia azi ma simt mai bine, pentru toate :pupic: :pupic:

Vrabiuto insanatosire grabnica si te asteptam cu un tort :drool:

#6093 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 February 2011 - 09:05 PM

azi am dat un spiderman din ciocolata . are o crema de cioco si una de iaurt cu capsuni

Imagine postata

doriana - foarte frumos tortul cu soarecii !

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 23 February 2011 - 09:06 PM

#6094 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 February 2011 - 09:29 PM

Buna seara fetelor!
Am trecut sa va salut si sa va zic ca sunteti fantastice de-a dreptul! :) Nu tine omu' pasul cu voi in nici un caz! Nu stiu cum si cand faceti, dar rezultatele voastre sunt din ce in ce mai frumoase, se vede asta cu fiecare tort facut de fiecare dintre voi! :tongue4: :lol: =))

Ca sa nu uite lumea complet de mine ;) , si ca sa ajung si eu la zi cu torturile mele, va arat ce am facut luna asta!
Numai bine tuturor si spor maxim in continuare! ;)

Inainte de a incepe, va mentionez ca ai mei clienti (si asa putini) nu-s fani ai torturilor acoperite integral cu pasta de zahar (poate-i si vina mea ca n-am reusit sa ma impun), motiv pt care torturile mele au glazura de ciocolata alba/neagra, care a fost "inveselita" (cel putin asa a fost dorinta mea) cu bordura din pasta si alte ornamente!

-tort cu foi cu smantana (cu si fara cacao), intre foi frisca

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-12984874763292.jpg

-tort blat alb, crema iaurt cu fructe (portocale, cirese, ananas)

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-12984878931755.jpg

-tort blat alb cu nuca, crema chantily cu ananas

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-12984882279515.jpg

-tort foi cu miere, frisca si nuca

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-12984875937297.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-12984879944517.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-12984889389584.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-730-1298488427897.jpg

#6095 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 February 2011 - 09:50 PM

divino- dar ai avut ceva de lucru ! foarte frumoase torturile tale ! imi place micutul ala verde ! ce bine l-ai imitat !

#6096 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 23 February 2011 - 10:17 PM

Vezi postareaCLAUDIA, la 21 February 2011 - 05:46 PM, a spus:

Vezi postareaCrisu, la 15 February 2011 - 02:21 AM, a spus:

Claudia, foarte faina tema tortului tau de majorat. Sper ca baiatul nu va lua mesajul in serios... Cu ce ai pictat butoiul?

Crisu tortul nu era pt un majorat, era pt cumnatul meu care are 40 de ani si caruia ii place vinul dar nu in cantitati industriale asa cum se tinde a crede data fiind tema tortului.A fost o gluma.
Tortul l-am pictat cu cacao amestecata cu unt.

Scuze ca am incurcat lucrurile. In legatura cu mesajul tortului am glumit, cred ca ti-ai dat seama, nu? Chiar mi s-ar fi parut si o tema de majorat faina, ca deh' atunci poate si baiatu' sa bea legal, nu? Cu atat mai mult se potriveste unui barbat in toata firea. Chiar daca nu bea butoaie intregi :lol: :tongue4:

#6097 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 February 2011 - 10:18 PM

Vezi postareadani_ela, la 23 February 2011 - 09:50 PM, a spus:

divino- dar ai avut ceva de lucru ! foarte frumoase torturile tale ! imi place micutul ala verde ! ce bine l-ai imitat !

Multumesc, hai ca m-ai facut sa rad cu micutul!!! :tongue4:

#6098 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 23 February 2011 - 11:47 PM

RAMO:impresionant,sa stii ca le-am salvat pe toate sunt surse buneeee de inspiratie.
DORIANA:cum reusesti sa scoti tortul fara nici o denivelare?Insiropezi blaturile?Mie mi se pare ca oricat de groasa as intinde pasta,tot imi ies denivelari.Imi spui si mie secretul tau?
DANIELA:foarte frumos spiderman-ul tau.
DIVINA:reusita combinatia pdz-glazura,la unele torturi nici macar nu se vede diferenta,insa nu-i inteleg pe clientii tai, ca doar cui nui place pasta o da la o parte.Sincer,nici eu nu o mananc.
CRISU:stai linistita nu-i nici o problema,eu am vrut doar sa te lamuresc.
Si....ultimul tort pe care l-am facut eu este pt puiutul meu drag Edy,care a implinit 4 anisori.Acum o sa va arat doar tortul iar in urmatoarele zile o sa pun si o poza cu ingerasii mei,pe care momentan nu o am.
Tortul este blat cu cacao,cu crema de limette si crema ganache cu alune de padure.
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-771-1298497601855.jpg

#6099 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 24 February 2011 - 12:01 AM

Buna, fetelor. Se pare ca iar am ramas in urma. Doar cateva zile am lipsit si iata inca o pleiada de torturi minunate ati facut, harnicutelor.
Hai ca m-am prins si eu cum se foloseste "multiquote" hehe
Va multumesc tuturor pentru laude, asa de bine m-ati facut sa ma simt ca nici nu-mi mai pare rau ca nu am reusit sa ma inscriu la concurs ;)

Vezi postareadani_ela, la 20 February 2011 - 06:05 PM, a spus:

crisule- e super diva ta !mai bine ca nu te-ai bagat la concurs . ai menajat ceva nervi sigur erai cu mine pe ultimile locuri dar poate tu ai prieteni muuuulti nu ca mine . cum ai facut volanasele alea ? sunt perfecte frate !

;) Daniela Am taiat benzi de pdz pe care apoi le-am pliat manual si le-am lipit pe tort. Imi ieseau volane de vreo 7-8cm lungime, deci am cam stat ceva timp sa o "involanez" asa... :lol:

Vezi postareanatasha, la 20 February 2011 - 06:10 PM, a spus:

si eu pt un pescar
tort ciocolata
si sezonul la palarii este deschis chiar daca mai si ninge
tort diplomat cu fructe
va pup si spor la treaba

Super pestele! Zici ca acusi o sa miste! Palaria e tare eleganta, felicitari!

Vezi postareaSimona, la 20 February 2011 - 09:18 PM, a spus:

Crisu felicitari pentru tort este o domnisoara cocheta, pacat ca nu te-ai putut inscrie.
Natsha felicitari pentru tortul in forma de peste, arata extraordinar.
Flicitari si celorlalte fete, pentru fiecare cate o floricica .
Acum vin eu cu dezastrul meu, pe cuvant m-am enervat atat de tare ca simteam ca-mi explodeaza capul, nimic nu-mi place la el. Am avut mari probleme cu pozele comestibile fiind prima oara cand folosesc si vagoanele fiind mici a inceput gelatina sa curga. Am avut probleme si cu pasta, vroiam sa iasa un albastru inchis si vazand ca nu iese ce m-am gandit eu sa adaug niste colorant negru praf, mare greseala...se observa mici puncte de diferite culori peste tot. tot raul spre bine, daca imi iesea pasta mai inchisa de atata nu s-ar mai fi inteles nimic din poze.

Vreau sa-i multumesc Marinei, fara ajutorul ei nu reuseam sa fac acest tort, ea m-a ajutat cu poza comestibila. Pupiciii

A iesit OK tortul! Chiar daca ti-ai fi dorit sa iasa altfel, sunt sigura ca sarbatoritul a fost incantat de rezultat. De unde ti-ai luat colorantul negru praf?

Vezi postareamarinaemy, la 20 February 2011 - 10:36 PM, a spus:

Acum sa va arat ce am facut eu astazi pentru o prietena care m-a sunat ca vrea si ea un tort mic si in maxim 2 ore,initial am vrut sa ii spun ca e cu capu' ca nu am cum dar imi parea rau sa nu o pot ajut asa ca m-am gandit sa fac un tort de biscuti ornat cu ceva floricele ce aveam in casa,intr-o juma de ora am facut tortul,mai mult a stat in forma la frigider.

Foarte fain. Nu ai zice ca a fost facut la repezeala!

Vezi postareapunticu, la 20 February 2011 - 11:54 PM, a spus:

Crisu, imi pare rau ca nu ai putut participa la concurs! E foarte shic tortul tau, iar cremele.... mmm.... suna absolut delicios! Poate ne pui o poza si cu sectiunea!

Am pus poza si cu sectiunea, dar apare doar un link...

Vezi postareacec, la 21 February 2011 - 08:57 AM, a spus:

am facut si eu unul de ziua indragostitilor
amandine imbracat in plastilina de ciocolata, trandafirul pasta de zahar
si unul de ziua sotului blat negresa alba, crema diplomat cu fructe
a vrut cu frisca, si cum nu prea ne intelegem noi asta a iesit (era un pic mai bine pana sa pun florile, dar apoi l-am tot atins si l-am stricat de tot)

Sa-ti traiasca sotul! :tongue4: Arata bine tortuletele, de cate ori aud plastilina de ciocolata imi imaginez cea mai deliciosa glazura posibila. Trebuie sa o incerc si eu cat de curand!

Vezi postareaAmorasa, la 21 February 2011 - 09:46 AM, a spus:

Felicitari pentru toate fetele! Nu am mai intrat in weekend si au aparut o groaza de torturi. ;) Am facut tortuletul cu muntele. L-am imbracat in plaestelina de ciocolata, daca il faceam in pasta verde sunt sigura ca iesea mult mai bine. Nu a iesit ceea ce aveam eu in cap.... sper sa il mai fac odata:))
Compozitia a fost la fel al amandoua: crema ciocolata si diplomat cu fructe de padure.

Arata bine amandoua tortuletele. Poate ca ar fi aratat mai bine in pasta verde, dar sigur nu ar fi fost la fel de gustos =)) Stii cumva, plastelina de cioco alba nu se poate colora? Eu nu am niciun fel de experienta cu ea.

Vezi postareadani_ela, la 21 February 2011 - 11:40 AM, a spus:

va pun si eu cele trei torturi de ieri , desi ma gandesc daca nu ar trebui sa renunt sa mai pun torturile pe care le repet
nu stiu daca ati recunoscut personajele :) deci : castelul cu printesa aurora , cenusareasa , si hanica montanica , pe care v-o mai arat sambata o data castelul are creme de iaurt cu fructe , printesa este din cioco alba si cioco neagra , iar hanica are o crema de ciocolata cu lapte si una de lamaie .

Ce de torturi frumoase ai facut, Daniela. Nu trebuie sa renunti sa le postezi, chiar daca se repeta tema. Pana la urma fiecare e unic in felul lui. Imi place tare mult cum o desenezi tu pe Hannah. De fapt, am vazut ca esti specialista la pictura in pdz. Am incercat si eu azi si am ajuns la concluzia ca e al naibii de greu! Cum trasezi contururile din interiorul imaginii, la ochi, sau ai vreo metoda prin care le transferi pe placa de pdz? Ca prea iti ies perfecte, frate!

Vezi postareacec, la 21 February 2011 - 02:54 PM, a spus:

Am facut si un tort printesa (sa vedem cine o recunoaste)pt o fetita de 5 anisori. A fost ff incantata, ceea ce m-a bucurat. Va rog sa ignorati amidonul de pe pasta, ca am uitat sa-l sterg, am sesizat dupa ce am facut fotografia

Nu am recunoscut printesa, ca zana mea abia are 1 an si 3 luni si nu e fana de printese inca. Dar e bine ca m-ai pus in tema! Foarte frumoasa!

Vezi postareapunticu, la 21 February 2011 - 03:45 PM, a spus:

Am refacut-o pe d-soara Ariel, adica am retusato! Daniela, iti multumesc mult de tot pentru sfaturi! Nu trebuuie sa-ti para rau ca nu mi-ai cerut detalii, eu am gresit ca nu ti-am zis. Sa stii ca m-am apucat si am mai facut-o odata din paste de lapte praf, mai aveam sa-i fac ochii si gura, dar apoi cand am vrut sa o dau jos de pe tort pe cea veche era beton. Daca o dadeam jos venea cu tot cu pasta asa ca i-am facut niste suvite. A iesit cam zburlita, dar vreau sa va zic o stire de ultima ora: a fost furtuna pe mare! L-am trimis deja si sunt mai linistita si am chef de glume. Vedem ce-or zice clientii. Pentru toate

E admirabil cat de frumos ai reusit sa o repari pe Ariel!!! Si atat de repede! Nici nu zici ca ar fi trebuit sa iasa altfel. Si, btw, e super frumos tortul! Si pe tine te intreb acelasi lucru, cum transferi desenul pe pdz? Ca mie nu-mi iese asa frumos... :(

#6100 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 24 February 2011 - 12:07 AM

Vezi postareaAnca_B, la 22 February 2011 - 02:32 AM, a spus:

Noah,io mai stau p-acilea,ca la 3 a.m.,tre' sa administrez Nurofen-ul,si apoi trag pe dreapta(sper)pana la 7 a.m. ,cand am Panadolu'.Pupici si somn usoooor.

Sper sa ti se faca bine repede puiutul... Pupici si tie ;)

Vezi postareavictoria_alba, la 22 February 2011 - 08:04 AM, a spus:

Sunteti pur si simplu minunate, in ultima perioada faceti foarte multe torturi care sunt din ce in ce mai profi lucrate.Ori este doar parerea mea? Nici nu stiu ce cuvinte de lauda sa va adresez, eu cred ca vi s-au spus absolut toate. Am vrut initial sa "ma leg" de fiecare creatie in parte, dar de la ce pagina sa incep? Sunt foarte multe, asa ca va imbratisez si va spun ca va admir enorm pentru ceea ce faceti!Felicitari!!!

Sper sa nu se supere fetele, care sunt mult mai in masura sa primeasca asa laude, dar iti multumesc in numele tuturor. Multumim!!!

Vezi postareaRamo, la 22 February 2011 - 01:16 PM, a spus:

In timpul in care am lipsit nu am stat nici eu degeaba, am participat la o expozitie pentru nunti unde am prezentat cateva modele de nunta
Pana la expo si dupa expo am mai lucrat si eu cate ceva, cremele sunt diverse: Cioco cu menta, cioco simpla, cioco cu nuci, stafide, visine, nuca caramelizata, crema de lamaie, vanilie cu diferite combinatii de fructe sau nuci, caramel, iaurturi si nu mai stiu ...
Scuzati marimea pozelor mici dar chiar nu aveam cum sa le pun la o rezolutie normala, sunt prea multe.

Wow, Ramo, ce de torturi... Si ce frumoase sunt toate! Sa stii ca ne tii pe jar, cand ne arati si torturile de nunta? :lol:

Vezi postareaDoriana, la 23 February 2011 - 10:26 AM, a spus:

Crisu` , ti-a iesit super tortul pentru concurs . Pacat ca nu te-ai mai putut inscrie . Sectiunea arata ... ioi Doamne ! Te rog da mai multe detalii despre creme , blaturi , jeleu ... vai cum poate arata ...

Crema Joffre e din reteta de aici. Inainte sa o asez pe blat, am uns blatul cu cioco alba topita si l-am dat la rece 10min, apoi, dupa ce am pus crema Joffre, am dat la congelator 10 minute si am uns din nou(de data asta peste crema) cu cioco alba. Rezultatul a fost ca la un moment dat gaseai ceva crocant si delicios printre creme- ciocolata alba intarita. Blatul e din reteta asta L-am facut asa pt ca imi trebuia un blat mic si cu multe straturi si nu aveam chef sa mai incing cuptorul. A iesit super. O sa fac reteta asta si in varianta originala, de clatite. Crema fondanta de vanilie e facuta din unt spumat peste care se adauga aceeasi cantitate de fondant (de patiserie, nu pdz) usor incalzit ca sa se lichefieze putin. Se mizeaza bine pana se omogenizeaza, apoi se adauga esenta de vanilie. Iar jeleul e cel mai simplu, dar si cel mai delicios, dupa mine. Am pasat zmeura cu blenderul, am strecurat-o, ca era plina de samburi, chiar si asa, apoi i-am adaugat foarte putin zahar, ca oricum era restul tortului dulce, iar jeleul trebuia sa fie contrastul acrisor. I-am adaugat gelatina Dr Oetker dupa instructiunile de pe plic (10g la 500g jeleu) si am dat un pic la rece, apoi am pus jeleul pe tort. Cam atat, sper sa va fie de folos. :tongue4:
Tortul cu Mickey e impecabil! Felicitari!

Vezi postareanatasha, la 23 February 2011 - 02:18 PM, a spus:

Fetelor din motive de sanatate nu am intrat zilele astea, dar va multumesc la toate

Insanatosire grabnica! Sa revii repede cu florile tale minunate, ca deja le ducem dorul! =))

Vezi postareadani_ela, la 23 February 2011 - 09:05 PM, a spus:

azi am dat un spiderman din ciocolata . are o crema de cioco si una de iaurt cu capsuni

Super fain! :)

Vezi postareadivina, la 23 February 2011 - 09:29 PM, a spus:

Buna seara fetelor!
Am trecut sa va salut si sa va zic ca sunteti fantastice de-a dreptul! Nu tine omu' pasul cu voi in nici un caz! Nu stiu cum si cand faceti, dar rezultatele voastre sunt din ce in ce mai frumoase, se vede asta cu fiecare tort facut de fiecare dintre voi!

Ca sa nu uite lumea complet de mine, si ca sa ajung si eu la zi cu torturile mele, va arat ce am facut luna asta!
Numai bine tuturor si spor maxim in continuare!

Inainte de a incepe, va mentionez ca ai mei clienti (si asa putini) nu-s fani ai torturilor acoperite integral cu pasta de zahar (poate-i si vina mea ca n-am reusit sa ma impun), motiv pt care torturile mele au glazura de ciocolata alba/neagra, care a fost "inveselita" (cel putin asa a fost dorinta mea) cu bordura din pasta si alte ornamente!

Arata foarte bine toate torturile, chiar daca nu sunt acoperite 100% cu pdz. Ai reusit sa imbini ciocolata cu pdz intr-un mod minunat. Felicitari!

Vezi postareaCLAUDIA, la 23 February 2011 - 11:47 PM, a spus:

Si....ultimul tort pe care l-am facut eu este pt puiutul meu drag Edy,care a implinit 4 anisori.Acum o sa va arat doar tortul iar in urmatoarele zile o sa pun si o poza cu ingerasii mei,pe care momentan nu o am.
Tortul este blat cu cacao,cu crema de limette si crema ganache cu alune de padure.

La multi ani puiutzului tau! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Tortul este nemaipomenit!!! Si suna si delicios! Sa ne pui si poza cu sectiunea. Felicitari!

Acum o sa ma retrag, ca de maine intru in focuri, am de facut cinci torturi pana marti, dintre care unul de 8kg de botez... O sa pun si eu acum in pielea voastra, care faceti atatea torturi minunate pe banda rulanta. Sper sa-mi iasa si mie... Va pup, somn usor!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul