Dan_Irinel , foarte frumoase torturile tale, imi place sa vad ca se lucreaza tot mai mult cu pasta de ciocolata si plastelina de ciocolata, promit ca o sa incerc si eu pasta de ciocolata, o intrebare am, daca poti sa-mi explici cum sa procedez daca vreau sa colorez pasta de ciocolata alba si ce fel de colorant sa folosesc(praf sau lichid)?
Miny, tortul tau cu crini e bestial , foarte reusit pana si numerele au un farmec anume asa cum le-ai modelat , felicitari.
dani_ela, frumoase torturi, cel cu cenusareasa e foarte frumos, si celalalt cu mikey si cel cu buchetul de flori e foarte reusit, iar inimioarele sunt superbe , ce sa mai spunem de rosul cu care l-ai pictat.
Ortansa, trandafirii de pe inimioara sunt foarte frumosi, am sa incerc si eu modelul acesta de trandafiri, cat de curand, foarte curat lucrat, iar cel de nunta e foarte reusit, buchetul este minunat.
Punticu, trandafirii sunt superbi, niciodata n-am reusit sa fac asa trandafiri, felicitari.
vrabiuta, reusit tortul tau catelus, poate parerea mea daca facei ochii putin mai mici si putin mai apropiati arata mai bine, in rest e super, iar bustul e foarte reusit, poate culoarea pielii nu e chiar potrivita , dar ai putea folosi cu alta ocazie, totusi cu ce ai pictat?
Liliana, frumos tortul, sfatul meu este sa inveti ca figurile sa le realizezi din pasta de zahar sau plastelina de ciocolata(aceasta se poate aplica direct peste frisca si nu se dizolva ramane intacta, vezi tortul meu cadou de mai jos, asa se pot diferentia mai bine figurinele de restul tortului.
izukfrumos tortul, stiksurile le-ai lipit de crema de pe margini?
Cristinel, frumoasa masina, dar asa cum scria cineva mai sus, poate trebuia cea mai ingusta, arata si mai bine.
Iar acum va arat si eu ce am realizat si eu, un tort care a fost facut cadou, iar cel mai potrivit m-i s-a parut tort in forma de cadou, reteta diplomat,(normal numa asa m-i se cere, vreau sa mai schimb, a devenit rutina continutul deja pt mine), iar fontita din plastelina de ciocolata neagra si placuta din pl de ciocolata alba, scrisa cu auriu, nu se prea vede ce scrie, sunt in criza de coloranti.

.