Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6361 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 07 March 2011 - 04:50 PM

Vezi postareadora, la 07 March 2011 - 04:40 PM, a spus:

Vezi postareaAsMonica, la 07 March 2011 - 04:24 PM, a spus:

si da, Dora draga..am revenit..cu forte proaspete, dar numai ca sa te bantui..vezi tu, noi berbecii revenim la viata in martie..si lauza cum nu mai sunt de cateva luni bune..sunt pusa pe bantuit.
deci, sa vorbim...
1.. fetelor, daca ati intrebat o data, a doua si inca a treia oara..dati omului pace ca poate nu doreste sa vorbeasca despre unele sau altele.nu cred ca e bine sa punem sula-n coaste sa dea omul din casa chiar tot..
2. nu vad care e marele mister in ce priveste blaturile domnului Irinel..nu ati auzit de blaturi returnabile..asta face orice cofetarie,, ca daca ai o nunta nu cred ca pleci cu suportul acasa....si merge asa..isi mananca clientul tortuletul..si cu conditia esentiala sa nu fi mancat si blatul de lemn..in cateva zile il returneaza sa-l folositi si cu alte ocazii..
3. ( dar nu in ultimul rand, in ce o priveste strict pe Dora )...draga mea..chiar nu vad de ce ai insistat si tu la subiectul blaturi..la ritmul in care faci tu torturi..chiar nu vad cu ce te ajuta pe tine personal informatia asta..ultimul tau tort are un om de zapada pe el..e drept ca.in brasov inca ninge cu spor..dar parca in martie se poarta torturile de primavara..

si va doresc tuturor o zi usoara si o primavara minunata.

Ahahahaha :drool:...bine ai revenit Monica draga...nu stiam ca din lauza te-ai transformat in fantoma!!! :drool:
Bun de stiut!!!
Si daca tot esti tu atat de desteapta ai luat-o peste nas de data asta!!! ultimul meu tort nu e acela!!! :lol:

spirituala foc, ca de obicei, vezi tu..nu e problema mea care e ultimul tau tort..dar proaspat nu este cu siguranta..
astept repede repede un raspuns pe masura..ca timp sigur ai destul.

#6362 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 07 March 2011 - 05:00 PM

Mihaela, foarte frumos tortul tau! Si frisca ti-a iesit foarte frumos!
Liliana, dragut tortul tau! Cred ca daca era mai intens colorat, arata si mai bine!
Daniela, frumos d-nul fulgerica! Cum ai reusit sa-l colorezi asa de uniform? Sa nu te superi pe mine, dar eu il faceam cu rotile un pic mai mari ( :drool: ).
Terezia, d-nul Superman e foarte reusit! Proportia de plastelina de cioco si pdz nu stiu sa iti spun pe ca nu am facut decat in cantitati mici si puneam dupa ochi si dupa consistenta. i-apoi mai difera si in functie de cat de tare ai cele 2 paste. Daniela a acoperit un tort cu aceasta combinatie, la fel si Dan_Irinel o foloseste. Poate nu spun ei exact cum.
Marinaemy, este foarte reusita papusica ta! si e imbracata in frisca. Felicitari! Ce fel de frisca ai folosit?
Oti, harnica ai mai fost! Imi place primul la nebunie! Combinatia de culori e ffff reusita! Imi plac si magnoliile tale si cel cu bustul (e tare colierul) si cel cu buburuze. Bravo!
Simonique, este foarte frumos tortul tau! Felicitari! Cate kg a avut? Cum ai facut trenuletul si cu ce ai facut amprentele de picioruse?

In legatura cu micul conflict iscat ma abtin! Dar un sfat: nu va mai certati! E primavara!!!

#6363 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 28-February 11

Postat 07 March 2011 - 05:03 PM

ups...mi-am gasit si eu sa postez cand sta sa iasa foc :lol: ...hai va rog sa nu va mai certati...ne da viatza reala suficiente motive sa ne suparam, de ce sa ne mai amaram si virtual :drool: ...sunt convinsa ca dan_irinel nu a ascuns in mod intentionat vreun "secret"...pur si simplu a omis sa raspunda...la cate detalii importante a dat(cel putin pt mine :drool: ) nu cred ca un amarat de suport era asa un mare secret...hai va pup te toti fara exceptie

#6364 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 05:07 PM

punticu, ms frumos...cate kg, habar n-am, dar a fost foarteee greu...dar numai fundul ala de lemn pe care l-am pus a fost crek juma din greutate :drool: ...proasta idee am avut cu asta. Cat despre trenulet si picioruse, mai simplu nu se poate...piciorusele le-am desenat intai pe o foaie de copt si apoi am decupa dupa ele ...trenuletzul...e de grupa mica recunosc :drool:

#6365 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 07 March 2011 - 05:09 PM

Vezi postareasimonique, la 07 March 2011 - 05:07 PM, a spus:

punticu, ms frumos...cate kg, habar n-am, dar a fost foarteee greu...dar numai fundul ala de lemn pe care l-am pus a fost crek juma din greutate :drool: ...proasta idee am avut cu asta. Cat despre trenulet si picioruse, mai simplu nu se poate...piciorusele le-am desenat intai pe o foaie de copt si apoi am decupa dupa ele ...trenuletzul...e de grupa mica recunosc :drool:

Pai o fi de grupa mica, dar arata foarte bine!

#6366 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 05:13 PM

ma bucur ca ti se pare asa ca sincer am avut mari dubii dak sa il pun sau nu...il puneam, il scoteam... :drool:

#6367 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 07 March 2011 - 05:29 PM

Simo e geniala ideea trenuletului argintiu. Trebuie sa recunosc ca arata f. f. bine. Am sa iti fur modelul cu prima ocazie.

In legatura cu micul foc de paie izbucnit, nu stiu ce ar fi de spus. Monica nu ai dreptate cand spui sa lasam omul in pace. putea fi atat de domn incat sa spuna NU vreau sa va spun, nu? Nu stiu de ce te erijezi tu in purtatorul lui de cuvant. Nimeni nu se supara daca nu vrea sa zica. Dar sa spuna lucrurilor pe nume. Recunosc ca poate si mie mi-a scapat sa raspund de multe ori insa daca ma trage careva de maneca a doua, treia oara tot imi fac vreme sa spun ce si cum. Iar disputa veche cu Dora credeam ca s-a terminat. Vad ca tu nu ai uitat ceea ce spune multe si despre tine. :drool:

Va doresc o primavara insorita!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6368 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 07 March 2011 - 05:34 PM

Simonique frumos tort ai facut ingerasului tau!!! :drool:
Sa-ti traiasca, sa creasca mare, frumos si sanatos si sa-ti aduca numai bucurii in viata!!!

#6369 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 05:54 PM

Gloxi :angryfire: , ideea trenuletului nu e a mea...si eu m-am inspirat de la modelul unui tort vazut...uite ca nu mai stiu acum cine era autoarea, sry

#6370 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 05:56 PM

Dora, saru'mana, sa dea D-zeu sa fie sanatosi toti puii, ca asta e cel mai imp!

#6371 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 07 March 2011 - 05:59 PM

Vezi postareagloxinia, la 07 March 2011 - 01:58 PM, a spus:

Cateva torturi din ultima vreme:

cremele au fost cu fructe de padure, cocos, si ciocolata.

Sunt faine toate, da magnoliile.......... ! Nu am cuvinte!

#6372 Useril este offline   Alinus 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 22-January 11
  • LocationBg, Italy

Postat 07 March 2011 - 06:01 PM

Vezi postareaAsMonica, la 07 March 2011 - 04:24 PM, a spus:

Vezi postareaAsMonica, la 07 March 2011 - 03:24 PM, a spus:

Vezi postareadora, la 07 March 2011 - 02:41 PM, a spus:

Ca sa nu mai dau edit...
Domnule Dan Irinel...fii domn si gentil pana la capat si dezvaluie-ne si alte "secrete" :rolleyes:
Spune te rog cum realizezi platourile torturilor tale...au fost multe intrebari pe aceasta tema...
Daca tot esti binevoitor si amabil...

Multumesc :angryfire:

ha ha !! Dan Irinel...noua si proaspata victima a doamnei.. bine ai venit !

si da, Dora draga..am revenit..cu forte proaspete, dar numai ca sa te bantui..vezi tu, noi berbecii revenim la viata in martie..si lauza cum nu mai sunt de cateva luni bune..sunt pusa pe bantuit.
deci, sa vorbim...
1.. fetelor, daca ati intrebat o data, a doua si inca a treia oara..dati omului pace ca poate nu doreste sa vorbeasca despre unele sau altele.nu cred ca e bine sa punem sula-n coaste sa dea omul din casa chiar tot..
2. nu vad care e marele mister in ce priveste blaturile domnului Irinel..nu ati auzit de blaturi returnabile..asta face orice cofetarie,, ca daca ai o nunta nu cred ca pleci cu suportul acasa....si merge asa..isi mananca clientul tortuletul..si cu conditia esentiala sa nu fi mancat si blatul de lemn..in cateva zile il returneaza sa-l folositi si cu alte ocazii..
3. ( dar nu in ultimul rand, in ce o priveste strict pe Dora )...draga mea..chiar nu vad de ce ai insistat si tu la subiectul blaturi..la ritmul in care faci tu torturi..chiar nu vad cu ce te ajuta pe tine personal informatia asta..ultimul tau tort are un om de zapada pe el..e drept ca.in brasov inca ninge cu spor..dar parca in martie se poarta torturile de primavara..

si va doresc tuturor o zi usoara si o primavara minunata.

Sa nu uitam cu totii ca postam pe un FORUM PUBLIC si daca tot o facem macar sa postam ceva constructiv si nu distructiv...
Si apoi completez cu o intrebare, acest forum/subforum are cumva moderator? Si daca da in ce consta aceasta MODERARE????

...ma intristez vazand "rufe" spalate in mod ironic si in public si tind sa ma intreb de ce isi mai pierde timpul cineva sa va citeasca oameni buni...

#6373 Useril este offline   Ozy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 07 March 2011 - 06:18 PM

Imi pare rau sa vad ce turnura au luat discutiile. Pur si simplu am dorit sa fac un tutorial in imagini. Acel platou nu este altceva decit carton din baxuri de banane.
In ceea ce ma priveste am incetat a mai da detalii si a raspunde intrebarilor legate de acest subiect. Inca odata, imi pare rau.
Spor.

#6374 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2011 - 06:21 PM

Irinel, esti iertat :angryfire: Da hai cu tutorialul :rolleyes:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6375 Useril este offline   terezia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 01-March 11

Postat 07 March 2011 - 08:27 PM

da asteptam tutorialul si nu mai fiti asa suspiciosi . pentru punticu daca bebeul dragalas din imagine e baietelul tau o sa inveti foarte repede diferenta dintre spiderman si batman deci, draga mea, al meu e batman dar o sa stii asta mai incolo cand o sa faci toti titanii. :angryfire: te pot ajuta am poza tuturor ca doar puiul meu are aproape 9 ani.

#6376 Useril este offline   terezia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 08:31 PM

Vezi postareasimonique, la 01 March 2011 - 08:11 PM, a spus:

Terezia, foarte finutz tortul tau...e genul tau :angryfire: ...imi place micul accesoriu :rolleyes:

multumesc, cred ca accesoriul a fost apreciat mai mult decat tortul (cel putin de unii).

#6377 Useril este offline   terezia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 08:34 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 02 March 2011 - 12:06 PM, a spus:

Terezia imi place tortul cu trandafiri, imi place si movul care ti-a iesit...imi place si tava...tot, bravo!!

multumesc si cand ma gandesc ca tava am luat-o la reducere(ca nu voia nimeni asa platouri, numai pt torturi sunt bune)atat de ieftin...

#6378 Useril este offline   terezia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 March 2011 - 09:20 PM

Vezi postareaDan_IrineL, la 04 March 2011 - 10:43 PM, a spus:

Vezi postareaDan_IrineL, la 04 March 2011 - 11:00 AM, a spus:

Multumesc, Dan_Irinel, am salvat reteta.

Cu multa placere.
Spor.

la 300gr ciocolata cat de mare poate fi tortul ,ca si diametru? multumesc.

#6379 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2011 - 09:46 PM

Tortul de azi pt colegele de la serviciu:
(pt cheful de maine :angryfire: )
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-20-12995271682614.jpg

e cu cioco muuuulta. :rolleyes:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6380 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 07 March 2011 - 09:56 PM

Oti fataaa, mai poti???Ce fain e cosul cu flori ... la celelalte ce sa zic decat ca sunt superbe si magnoliile m-au impresionat rau si pe mine. Imi place si primul etajat :angryfire:

Simonique, sa-ti traiasca fecioru, sa fie sanatos si fericit, iar tie felicitari pentru tort. Vezi ce fain ti-a iesit??? Dar daca ma gandesc bine stresul tau a fost motivat, cred ca si eu as fi reactionat la fel. Foarte fain ti-a iesit, imi place mult.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Ultima »