dora, la 07 March 2011 - 04:40 PM, a spus:
AsMonica, la 07 March 2011 - 04:24 PM, a spus:
deci, sa vorbim...
1.. fetelor, daca ati intrebat o data, a doua si inca a treia oara..dati omului pace ca poate nu doreste sa vorbeasca despre unele sau altele.nu cred ca e bine sa punem sula-n coaste sa dea omul din casa chiar tot..
2. nu vad care e marele mister in ce priveste blaturile domnului Irinel..nu ati auzit de blaturi returnabile..asta face orice cofetarie,, ca daca ai o nunta nu cred ca pleci cu suportul acasa....si merge asa..isi mananca clientul tortuletul..si cu conditia esentiala sa nu fi mancat si blatul de lemn..in cateva zile il returneaza sa-l folositi si cu alte ocazii..
3. ( dar nu in ultimul rand, in ce o priveste strict pe Dora )...draga mea..chiar nu vad de ce ai insistat si tu la subiectul blaturi..la ritmul in care faci tu torturi..chiar nu vad cu ce te ajuta pe tine personal informatia asta..ultimul tau tort are un om de zapada pe el..e drept ca.in brasov inca ninge cu spor..dar parca in martie se poarta torturile de primavara..
si va doresc tuturor o zi usoara si o primavara minunata.
Ahahahaha

Bun de stiut!!!
Si daca tot esti tu atat de desteapta ai luat-o peste nas de data asta!!! ultimul meu tort nu e acela!!!

spirituala foc, ca de obicei, vezi tu..nu e problema mea care e ultimul tau tort..dar proaspat nu este cu siguranta..
astept repede repede un raspuns pe masura..ca timp sigur ai destul.