Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 02 May 2011 - 10:43 AM
Foarte faine si ingrijite torturi, esti ff talentata
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 02 May 2011 - 10:50 AM

Postat 02 May 2011 - 10:52 AM
cec, la 02 May 2011 - 10:43 AM, a spus:
Multumesc mult de apreciere,o parte din merit i-l are pustiul meu care s-a trezit de la ora 5 dimineata si a stat langa mine cat am facut masina si mi-a dat indicatii incontinuu, avand desigur pozele masinii in fata.

Si tortul tau e foarte frumos, si ai dreptate al doilea aranjament e mai dragut. Felicitari.
Postat 02 May 2011 - 11:27 AM
sorenn, la 01 May 2011 - 08:41 PM, a spus:
Gloxia azi mai maninc un mic de la tine ca de mine tin dieta

Daniela unul mai frumos ca altul dar il ador pe cel cu garofite ,cu ce ai facut forma aia alba?
si ultimile noutati de la mine ;blat cu cacao si blat caramel,crema de 3 feluri de ciocolata
Soren, imi place tare mult primul tort. Este superb

Postat 02 May 2011 - 12:57 PM
Gloxi, cat de mult ai progresat in cei cativa ani de cand te "cunosc". Esti super ce mai!
Dani_ela, deja esti maestra torturilor pe banda rulanta, nush cum poti face atatea, si frumoase toate...felicitari!
Soren, superbe ca de obicei, imi place ca sunt asa de ingrijite si detaliate!
Mini, ce frumos se vede pasta aia de ciocolata si contrastul cu masina!
AdinA, bine ai venit si felicitari pt atatea torturi frumoase...si da, chiar sunt frumoase si sunt convinsa ca cei care le-au primit au fost incantati, tindem sa ne privim mai critic decat ar trebui dupa ce privim aici atatea minunatii, dar vezi ca numai asa exersam!
Cec, foarte reusite narcisele tale...mey vad ca toate aveti folie de aia cu model pt pasta...vreau si eeeeeu

Hai sa pun si eu tortul pe care l-am facut cu mult drag pt mama mea...sper sa va placa si voua:

Postat 02 May 2011 - 01:02 PM
vreau si eu.....................
Postat 02 May 2011 - 01:53 PM
Felicitari, Sorenn,Daniela, Miny, Cec si Simonique!
Gloxinia,multumesc de invitatia la masa, insa nu am putut ajunge, intrucat am fost de serviciu! Asa sarbatoresc unii

Cu eforturi mari am reusit sa fac si eu tort unei nepotele care a implinit 14 ani. Blat cu nuca insiropat cu compot de visine, mousse de cioco alba cu visine din compot, mousse de cioco cu lapte si mousse de... visine. Celor care iubesc foarte mult animalele, oricare ar fi ele, le cer putina ingaduinta, chiar nu am vrut sa fiu rea cu soricelul pe care il veti vedea, de aceea, pt a-l ajuta in zbor, i-am atasat o pereche de aripi:

Postat 02 May 2011 - 02:41 PM

Simonique,foarte frumos si finut tortul!La multi ani mamei tale!
Postat 02 May 2011 - 07:56 PM
cecilia- mor dupa florile tale !
simonique- superb !!! cu ce ai desenat pe tort ? cu ciocolata?
cristinel - impecabil , ca de obicei ! ce matze smechere

Postat 03 May 2011 - 07:30 AM
Postat 03 May 2011 - 07:50 AM
Postat 03 May 2011 - 02:39 PM

Postat 03 May 2011 - 03:44 PM
Oti, felicitari pentru grad si mai ales pentru frumosul tort pe care l-ai facut cu acest prilej. Poate imi spui si mie cum ai facut negrul ca arata bine de tot. Spider imi place foarte mult , pare 3D. La fel de real par si micii de pe tortul de 1 Mai. Felicitari pentru toate!
Marinaemy, felicitari pentru cele 2 torturi de Paste! Imi plac ambele.
Terezia, cu intarziere iti raspund ca pentru cele 2 torturi roz am folosit un mold de la LB.
Liliana, arata delicios ciocolatosul tau!
AncaB, foarte reusit tortul tau, la fel si margaretele!
Cristinel, continui sa ma uimesti cu torturile tale! Foarte reusit, imi place calutul (cum l-ai facut?) si mesajul e haios! Cel de-al doilea e superb cu pisicutele... imi plac mult de tot cum ti-au iesit!
Daniela, wow pentru toate. Tom e super tare. Cel aniversar e elegant foc, iar cele cu flori nu pot decat sa spun bravo pentru executie.
Soreen, torturile tale sunt exceptionale. Bravo!
Miny, super tortul, iar masinuta.... perfecta! Felicitari!
Ceci, ambele arata la fel de bine pentru ca florile sunt frumoase si chiar daca le-ai arunca gramada tot bine ar arata! La multi ani, cu intarziere!
Adina, ce de torturi! Felicitari pentru ele! Nu prea se vede mana de incepator!
Simonique, foarte frumos tortul si florile binenteles! La multi ani mamei tale!
Postat 04 May 2011 - 12:23 PM
Soren am ramas masca la tortul buturuga. Impecabile toate!
Simo La muttli ani mamei atele! Tortul e wooow!
Cristinel ma enerveaza scrisul tau perfect! Multumesc stii tu de ce

Fetelor noi, bravo pentru realizari sunteti foarte talentate!
Va pup, din pacate timpul meu a intrat la apa foarte tare. Insa va urmaresc aproape zilnic asa ca sunt la curent cu tot. Spor in continuare!
Stiu ca trebuia sa raspund cuiva dar nu mai stiu ce. Uff batranetile. Trageti-ma de maneca va rog. Pup.

si

Postat 04 May 2011 - 12:36 PM

Postat 04 May 2011 - 04:34 PM
Simo,la multi ani mamei tale;fff frumos tortul..si corsetul
Cristinel,ca de obicei ffff expresiv..si tare-mi place nelipsitul mesaj de la fiecare tort al tau
Adina,bine ai venit,lucrezi frumos!
Postat 04 May 2011 - 09:27 PM
Daniela,frumoase toate insa cel pt nunta de aur e pe locul 1,parerea mea.Si sa-ti mai spun ceva,te-am visat intr-o noapte parca am venit pe la tine.
Sorenn,buturuga e absolut superba,zici ca e o poza dintr-o poveste.
Adina,bine ai venit.
Miny,frumoasa decapotabila ta.
Cec,mie imi place mai mult prima varianta.
Simonique,se vede ca l-ai facut cu mult drag.La multi ani mamei tale.La fel de frumos este si corsetul.
Cristinel,ca de obicei atenta la toate detaliile.Foarte frumos,felicitari.
Ultimul meu tort este blat negresa,crema mascarpone cu cioco alba si jeleu de visine.

Postat 05 May 2011 - 05:39 AM
Simo corsetul e perfect!
Claudia detaliaza putin despre cum ai montat crema cu mascarpone si jeleul... As vrea sa fac ceva special de ziua mamei mele si ma gandeam la un jeleu de zmeura si crema cu mascarpone insa m-am lovit de faza alunecatului feliei din cauza jeleului.

si