Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#7441 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 21 August 2011 - 01:29 PM

Vezi postareacec, la 21 August 2011 - 07:59 AM, a spus:

Anca fff frumoase si vii torturile tale, felicitari!

Weekendul acesta am mai facut un tort de nunta si mai am unu de facut luna asta.
blat negreasa, crema mascarpone, ciocolata si iaurt cu visine

fara miri
Atasament DSCF2432.jpg
cu miri
Atasament 308679_240552372650915_100000884630798_679025_5339639_n.jpg

Atasament 300469_240552465984239_100000884630798_679027_4122608_n.jpg

Foarte frumos felicitarile mele.

#7442 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 21 August 2011 - 10:48 PM

Am dat ieri de topicul asta si l-am parcurs,dar n-am avut curaj sa zic ceva.
Azi m-am inregistrat pentru ca n-am mai avut rezistenta sa nu zic ceva,ce sunt sigura ca vi s-a mai zis si anume ca aveti maini de aur.Nu faceti torturi ci povesti,chiar ca sunt arta.Bravo pentru rabdare,imaginatie si talent!Mi-ar place sa pot face si eu asa ceva,dar cred ca sunt departe.

#7443 Useril este offline   monatibi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 15-February 11
  • Locationconstanta

Postat 21 August 2011 - 11:55 PM

ellani bine ai venit!ai putea sa incerci ceva trebuie sa iasa .nici eu nu am crezut ca voi face vreodata torturi si uite ca fac,bine nu ma compar cu fetele de aici dar eu sper sa ajung macar pe jumatate la nivelul lor.
si cum am promis a 2 masinuta facuta de mine,credeam ca o sa-mi iasa mai bine dar deunde.am avut probleme si cu pasta de zahar,voi ce faceti daca se farima si nu se poate intinde,eu am aruncat-o.si inca o intrebare,peste primul blat de sus am mai asezat o foaie de pandispan sa-mi iasa tortul mai drept dar tot asa cu mici denivelari imi iese,de ce?

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1121-13139636739012.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1121-13139636872675.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1121-13139637134015.jpg


#7444 Useril este offline   corinusha 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 18-August 11

Postat 22 August 2011 - 11:22 AM

BUna, fetelor, nu stiu daca postez unde trebuie dar as vrea sa stiu care nuanta de rosu a colorantilor gel de la Wilton e mai puternica si mai frumoasa (aprinsa)red-red sau red christmas? As avea nevoie de raspunsul vostru cat de repede pentru ca am dat comanda deja si as vrea sa o modific daca nu e bine...

#7445 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 22 August 2011 - 11:25 AM

Vezi postareacorinusha, la 22 August 2011 - 11:22 AM, a spus:

BUna, fetelor, nu stiu daca postez unde trebuie dar as vrea sa stiu care nuanta de rosu a colorantilor gel de la Wilton e mai puternica si mai frumoasa (aprinsa)red-red sau red christmas? As avea nevoie de raspunsul vostru cat de repede pentru ca am dat comanda deja si as vrea sa o modific daca nu e bine...



Eu zic ca red-red e mai rosu ,cealalta nuanta am cumparat eu si nu iese rosu,poti sa cumperi si praf (se coloreaza mai bine).

#7446 Useril este offline   monatibi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 15-February 11
  • Locationconstanta

Postat 22 August 2011 - 11:29 AM

Vezi postareamarinaemy, la 22 August 2011 - 11:25 AM, a spus:

Vezi postareacorinusha, la 22 August 2011 - 11:22 AM, a spus:

BUna, fetelor, nu stiu daca postez unde trebuie dar as vrea sa stiu care nuanta de rosu a colorantilor gel de la Wilton e mai puternica si mai frumoasa (aprinsa)red-red sau red christmas? As avea nevoie de raspunsul vostru cat de repede pentru ca am dat comanda deja si as vrea sa o modific daca nu e bine...



Eu zic ca red-red e mai rosu ,cealalta nuanta am cumparat eu si nu iese rosu,poti sa cumperi si praf (se coloreaza mai bine).

Cu praf am facut si eu ....masina de mai sus ,am si red cristmas,dar nu prea iese

#7447 Useril este offline   corinusha 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 18-August 11

Postat 22 August 2011 - 11:29 AM

Multumesc frumos pentru raspunsuri, fetelor. Mai citisem ca nu iese pasta chiar rosie dar sunt chiar in dilema... oare care nuanta o fi mai placuta la pictat? Le-ati folosit cumva pe amandoua?

#7448 Useril este offline   corinusha 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 18-August 11

Postat 22 August 2011 - 12:05 PM

Ma gandesc... atunci cand colorezi pasta, fara a picta oare care roz o fi mai placut? Chiar nu e nimeni care a folosit ambele nuante? Va rog sa nu ma certati dar sunt si eu incepatoare si daca tot dau banutii sa nu ii dau aiurea. Multumesc!

#7449 Useril este offline   Mica83 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 30-June 11
  • LocationBaia Mare

Postat 22 August 2011 - 12:19 PM

Buna Ellani bine ca ai prins curaj, si eu am inceput de la zero si am facut cate ceva, bine nu ce fac expertele dar pentru noi e bine si atat.
Tortareselor felicitari pentru torturi sunt superbe, am sa revin si eu cu ultimul facut.

#7450 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 22 August 2011 - 01:59 PM

Vezi postareacorinusha, la 22 August 2011 - 11:29 AM, a spus:

Multumesc frumos pentru raspunsuri, fetelor. Mai citisem ca nu iese pasta chiar rosie dar sunt chiar in dilema... oare care nuanta o fi mai placuta la pictat? Le-ati folosit cumva pe amandoua?



La pictat dizolvi colorantul gel cu alcool sau votca mai tare daca nu ai alcol si iese foarte bine.la colorat pasta mai bine merge cu praf.

#7451 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 22 August 2011 - 07:12 PM

[quote name='Ellani' date='22 August 2011 - 12:48 AM' timestamp='1313959710' post='100665']
Am dat ieri de topicul asta si l-am parcurs,dar n-am avut curaj sa zic ceva.
Azi m-am inregistrat pentru ca n-am mai avut rezistenta sa nu zic ceva,ce sunt sigura ca vi s-a mai zis si anume ca aveti maini de aur.Nu faceti torturi ci povesti,chiar ca sunt arta.Bravo pentru rabdare,imaginatie si talent!Mi-ar place sa pot face si eu asa ceva,dar cred ca sunt departe.
[/quote
Multumesc!
Sa nu crezi asta asa gandeam si eu si acum mi se pare atat de usor .

#7452 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 22 August 2011 - 07:14 PM

Vezi postareamonatibi, la 21 August 2011 - 11:55 PM, a spus:

ellani bine ai venit!ai putea sa incerci ceva trebuie sa iasa .nici eu nu am crezut ca voi face vreodata torturi si uite ca fac,bine nu ma compar cu fetele de aici dar eu sper sa ajung macar pe jumatate la nivelul lor.
si cum am promis a 2 masinuta facuta de mine,credeam ca o sa-mi iasa mai bine dar deunde.am avut probleme si cu pasta de zahar,voi ce faceti daca se farima si nu se poate intinde,eu am aruncat-o.si inca o intrebare,peste primul blat de sus am mai asezat o foaie de pandispan sa-mi iasa tortul mai drept dar tot asa cu mici denivelari imi iese,de ce?

A iesit super felicitari.

#7453 Useril este offline   Ozy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 23 August 2011 - 01:44 PM

cec, foarte frumos si elegant.
Anca_B ai trei tortuti superbe. Preferatul meu este cel cu pescarul. Tinjesc dupa o partida de pescuit.
Monatibi super masinuta. Vruuummm, vruuummm...
;-)
Iata si poze cu tortul de nunta cu orhidee din gum paste:
Tortul a fost ptr. o nunta in Sibiu ce a avut loc la Hotelul Golden Tulip.

#7454 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 August 2011 - 02:43 PM

wow , dane - zici ca e din revista !!! foarte frumos ! felicitari echipa !

#7455 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 23 August 2011 - 08:26 PM

Vezi postareaDan_IrineL, la 23 August 2011 - 01:44 PM, a spus:

cec, foarte frumos si elegant.
Anca_B ai trei tortuti superbe. Preferatul meu este cel cu pescarul. Tinjesc dupa o partida de pescuit.
Monatibi super masinuta. Vruuummm, vruuummm...
;-)
Iata si poze cu tortul de nunta cu orhidee din gum paste:
Tortul a fost ptr. o nunta in Sibiu ce a avut loc la Hotelul Golden Tulip.


Fantastic.

#7456 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 23 August 2011 - 11:45 PM

Foarte frumos si reusit, nicio diferenta intre orhidea din ghiveci si suratele de pe tort! :rolleyes:

#7457 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 24 August 2011 - 08:16 AM

Dan :rolleyes: felicitari pentru ce v-a iesit din manute. E un tort tare reusit. Florile sunt ... perfecte :71:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#7458 Useril este offline   Ozy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 24 August 2011 - 09:04 AM

Vezi postareaRamo, la 24 August 2011 - 08:16 AM, a spus:

Dan :thumleft: felicitari pentru ce v-a iesit din manute. E un tort tare reusit. Florile sunt ... perfecte :love7:

Va multumim din suflet. Daca nu ar fi fost forumurile si blogurile de profil, nu cred ca am fi putut merge prea departe. Suntem o comunitate extraordinara, aproape exclusivista, a oamenilor iubitori de frumos si delicios.
Cit despre orhidee, intotdeauna se pote mai bine.

#7459 Useril este offline   mireusa 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 23-June 11

Postat 25 August 2011 - 10:42 AM

Felicitari tuturor pentru minunatiile realizate, pe care alegeti sa le impartasiti cu noi.Cred ca puteti doar sa va imaginati cata bucurie ne aduceti in suflet, insa noua cuvintele nu ne sunt suficiente pentru a o descrie.Voi faceti ca viata celor din jur sa fie mai frumoasa si asta nu este putin lucru.Va imbratisez cu drag ( virtual) pe toti cei care ati ales sa ne impartasiti experienta voastra(si, daca e nevoie,precizez ca nu sunt, in principiu, o persoana expansiva) .:lol:
"Nu exista o dragoste mai sincera decat cea pentru mancare"-George Bernard Show

Dolceria Elianei

#7460 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 25 August 2011 - 10:58 PM

Va multumesc pentru primire.Stiu ca toate au un inceput,dar imaginatia mea in aceasta directie e cam fix proportionala cu iscusinta,care nu e prea mare,ca sa nu spun altfel.
Imi place sa gatesc,fac torturi,care rezista la critica in privinta gustului.Le mai dichisesc si la exterior,dar nu se pot compara cu ce faceti voi nici pe departe.
Daca ar fi sa se organizeze un concurs si eu sa fiu in juriu,nu cred c-as avea curajul sa selectez vreunul,pentru ca fiecare din voi aveti stilul vostru si fiecare tort e original in felul sau.
Raman pe-aici cu privitul,uimitul si cu :occasion15:

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi