[quote name='mireusa' date='13 September 2011 - 11:46 AM' timestamp='1315899979' post='102724']
Felicitari pentru ultimele torturi realizate de cristinel, mica83, dan irinel si ionela, soren, elida-silvia, marina, cec si reny. Rog, daca am uitat pe cineva sa nu se supere, nu a fost cu rea intentie.
Pentru ca am fost plecata in ultima luna si jumatate in fiecare week-end de acasa, nu am avut timp sa postez, asa ca profit acum de ocazie sa va arat ultimul tort realizat ( cel cu evantai), nu foarte reusit, dar intotdeauna e loc de mai bine si alte trei, mai vechi( Black and white, Butoias cu bonsai, Cutie cu pantof). Astept critici constructive.
Tortul cu evantai=blat de negresa, mousse de cioco neagra cu esenta de rom si stafide, mousse de cioco alba, nuca de cocos si coaja rasa de lamaie, acoperita cu pasta fondanta de ciocolata si ornamente din marshmallow fondant.
Tortul black and white=blat de negresa, ganache de cicolata neagra cu esenta de rom, decor fulgi de cioco si flori din pasta de lapte praf.
Tortul butoias cu bonsai=blat de negresa, mousse de cioco alba cu nuca de cocos si esenta de fistic, mousse de cioco neagra cu coaja de portocala confiata si esenta de rom, acoperita si decorata cu pasta de zahar.
Tortul cutie cu pantof=blat de negresa, blat de bezea cu nuca, ganache de cioco alba cu coaja de portocala rasa, ganache de cioco neagra cu esenta de rom, acoperit cu marsmallow fondant si royal icing.
[/quote
Foarte frumoase si spor la treaba pupici.