Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#8521 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 May 2014 - 02:34 AM

Mai pun o poza, de azi de la serviciu, am aflat ca sefului ii place berea (canadiana) si ca nu-i plac dulciurile, asa ca i-am facut cadou o doza de bere si un hamburger :love7: ..

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2014/post-192-1399595616943.jpg


#8522 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 09 May 2014 - 07:18 AM

Foarte, foarte frumoase torturile, Adi, e o adevarata placere sa ma uit la ele!

#8523 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 09 May 2014 - 10:28 AM

Adi, burgerul si berea sunt super! Imi plac tare mult! si cosul cu ate.....de fapt toate-mi plac Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#8524 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 May 2014 - 10:39 AM

Vezi postareaadi_edi, la 09 May 2014 - 02:34 AM, a spus:

Mai pun o poza, de azi de la serviciu, am aflat ca sefului ii place berea (canadiana) si ca nu-i plac dulciurile, asa ca i-am facut cadou o doza de bere si un hamburger :)..

Super idee, splendida realizare! :)

#8525 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 May 2014 - 12:07 PM

Multumesc de aprecieri.
Alpha, ce am facut eu e nimica pe langa torturile tale super-elaborate si super-frumoase; dar au fost apreciate (m-am distrat ca, desi a fost ziua sefului, vedete au fost torturile :) ) si ma bucur ca am reusit sa aduc un zambet pe fetele colegilor.

#8526 Useril este offline   katia 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 26-June 14

Postat 26 June 2014 - 03:55 PM

Felicitari aveti torturi superbe am ramas fara cuvinte.
Sper sa ajung sa fac si eu asemena torturi.

#8527 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 16 July 2014 - 12:29 AM

Tot zic ca nu mai fac si tot nu ma tin de cuvant...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2014/post-192-14054634402249.jpg


#8528 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 March 2015 - 02:40 AM

O data sau de doua ori pe an ma chinuie talentul :) , de data asta am facut si experimente cu isomalt (la geamuri si gheatza in care sta berea, cica).

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2015/post-192-14271574929538.jpg


#8529 Useril este offline   i.na 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 09-April 13

Postat 24 March 2015 - 05:10 PM

:appl: :appl: :appl: :appl: ....felicitari : pentru talent, perseverenta si rabdare (apropo de rabdare , cred ca iti trebuie destula pentru asa lucrare !).
Frumos , frumos !

#8530 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 24 March 2015 - 09:47 PM

Vezi postareaadi_edi, la 24 March 2015 - 02:40 AM, a spus:

O data sau de doua ori pe an ma chinuie talentul :appl: , de data asta am facut si experimente cu isomalt (la geamuri si gheatza in care sta berea, cica).

Wooooow! :appl: Superb! Arta pura! :appl:

#8531 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 March 2015 - 11:02 PM

Adi, nota 10 cu felicitari!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8532 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 25 March 2015 - 02:37 AM

Multumesc de aprecieri, a fost un "proiect" interesant.
Eu prefer un tort care arata... comestibil, dar deh, nu-s toti ca mine.
Tortul de mai sus, in afara de beculetul dinauntru, nu are nimic ne-comestibil (mda, cica...), insa am avut grija cand l-am taiat sa arunc fondantul, de fiecare data le spun la oameni sa nu manance colorantii.

#8533 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 06 April 2015 - 09:53 PM

Sunt superbe torturile tale Adi_Edi !

#8534 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 April 2015 - 05:13 AM

Vezi postareayoyo, la 06 April 2015 - 09:53 PM, a spus:

Sunt superbe torturile tale Adi_Edi !


Multumesc - da' tu de ce nu mai "torturesti"?
Mda, nu ma las pana nu incerc toate tehnicile posibile de decorare :floare: . De data asta, ciocolata plastica (modeling chocolate, sau cum i-o fi zicand), in premiera pentru mine. Foarte simplu de facut, imi place cum se modeleaza, dar am facut bataturi :hungry: ...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2015/post-192-14298450933394.jpg


#8535 Useril este offline   OanaM 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 21-July 15

Postat 21 July 2015 - 03:21 PM

Buna! Imi dai si mie reteta tortului te rog frumos? Vreau sa il incerc neaparat!!!!!

#8536 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 23 July 2015 - 12:02 AM

Vezi postareaOanaM, la 21 July 2015 - 03:21 PM, a spus:

Buna! Imi dai si mie reteta tortului te rog frumos? Vreau sa il incerc neaparat!!!!!


Oana, despre care tort intrebi?

#8537 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 July 2015 - 08:41 AM

Vezi postareaadi_edi, la 24 April 2015 - 05:13 AM, a spus:

Multumesc - da' tu de ce nu mai "torturesti"?
Mda, nu ma las pana nu incerc toate tehnicile posibile de decorare :) . De data asta, ciocolata plastica (modeling chocolate, sau cum i-o fi zicand), in premiera pentru mine. Foarte simplu de facut, imi place cum se modeleaza, dar am facut bataturi :) ...

e superb, ciocolata plastica ai facut-o cu ciocolata si "glucosio"?

#8538 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 23 July 2015 - 12:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 July 2015 - 08:41 AM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 24 April 2015 - 05:13 AM, a spus:

Multumesc - da' tu de ce nu mai "torturesti"?
Mda, nu ma las pana nu incerc toate tehnicile posibile de decorare :cheers: . De data asta, ciocolata plastica (modeling chocolate, sau cum i-o fi zicand), in premiera pentru mine. Foarte simplu de facut, imi place cum se modeleaza, dar am facut bataturi :hug: ...

e superb, ciocolata plastica ai facut-o cu ciocolata si "glucosio"?


Multumesc, Adriana! Imi aduc aminte ca povesteati pe vremuri de "glucosio" asta, dar nu mai stiu precis in ce context, mi se pare ca il folosesti la pasta de zahar, nu? e ca un sirop de zahar? Eu am folosit corn syrup ca aici asta se foloseste mult ca indulcitor (noi nu folosim, acum am cumparat prima data), dar cred ca am citit ca se poate pune miere, banuiesc ca si "glucosio" merge, daca e ce cred eu.

#8539 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 July 2015 - 08:30 AM

Da, cred ca sunt acelasi lucru sau daca nu asemanatoare.
Eu o facusem cind erau 30°C in bucatarie in 2003 si faldurile care trebuiau sa stea frumos s-au pleostit :cheers:

#8540 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,422
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 13 August 2015 - 03:25 AM

Vad ca nu mai "croieste" nimeni nimic

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2015/post-192-14394289749995.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2015/post-192-14394290762787.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2015/post-192-14394291054621.jpg


Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi