Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#881 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 May 2019 - 07:25 PM

Ionica, mic, mic, dar cu ditamai coloana vertebrala! Brava! Desi ma asteptam sa o insoteasca si el pe ea cand s-a apucat dragonu' de ...ahm, protestat. Sper ca a fost destul de criptic comentariul si nu am spoiled nic... Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#882 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 04 June 2019 - 01:40 PM

Vezi postareablack_cat, la 21 May 2019 - 08:00 AM, a spus:

American Gods a urmarit cineva? Tocmai am terminat sezonul 2, super bine facut si jucat dupa parerea mea. Sezonul 2 mai dark decat primul.
Eu, doar că abea acum am văzut că ai scris. Ne-a plăcut tare de tot, deși am fost destul de surprinși de primele episoade. Apoi, când a apărut sezonul 2 am luat la re-văzut și primul sezon, ca să avem continuitate. Toți joacă excelent. Doar mister Moon putea fi ales mai bine, după părerea mea.

Am urmărit și GOT și, deși nu mă declar dezamăgită de ultimul sezon, trebuie să recunosc că nu m-a surprins cu nimic. A fost destul de previzibil și nu a mai avut misterul din celelalte sezoane.

#883 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 10 June 2019 - 12:22 PM

Am urmarit-o pe Julia Roberts in Homecoming. Interesant si bine facut, doar ca nu ma pot obisnui cu genul asta de episoade scurte, de jumatate de ora...

#884 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 June 2019 - 01:29 PM

Cernobyl- vazut aseara trei episoade..si as mai fi vazut dar trebuia totusi sa dorm astfel incat sa rezist azi la munca!

#885 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 10 June 2019 - 03:21 PM

Handmaid tale - a inceput sezonul 3. am vazut 1,5 episoade ca la 0,5 m-a vizitat Mos Ene

pe Cernobyl l-am terminat, e super

#886 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 03:26 PM

Vezi postareaboni, la 04 June 2019 - 01:40 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 21 May 2019 - 08:00 AM, a spus:

American Gods a urmarit cineva? Tocmai am terminat sezonul 2, super bine facut si jucat dupa parerea mea. Sezonul 2 mai dark decat primul.
Eu, doar că abea acum am văzut că ai scris. Ne-a plăcut tare de tot, deși am fost destul de surprinși de primele episoade. Apoi, când a apărut sezonul 2 am luat la re-văzut și primul sezon, ca să avem continuitate. Toți joacă excelent. Doar mister Moon putea fi ales mai bine, după părerea mea.

Am urmărit și GOT și, deși nu mă declar dezamăgită de ultimul sezon, trebuie să recunosc că nu m-a surprins cu nimic. A fost destul de previzibil și nu a mai avut misterul din celelalte sezoane.

Ooooffff, iar nu am vazut la timp Imagine postata
Zice un tip pe net cateva remarci critice, respectiv evidentiaza niste puncte prin care face clar esecul ultimului sezon...e in engleza, dar e atat de bine punctat, nu stiu daca il poti intelege pe tot, daca are cineva nevoie de traducere, cu placere. Total de acord cand spune ca finalul real al filmului a fost cand Arya si-a facut datoria...Si felul in care arata ca unele personaje care ar fi putut avea o evolutie foarte faina de-a lungul intregului show si ar fi putut conferi hotspots pentru alte comploturi interesante din film, e si el justificat, atat cat pot sa imi dau eu seama acum...ar trebui sa recitesc cartile si sa revad filmul.

Ma intrigati cu serialul Cernobîl, o sa ma uit si eu. Deocamdata eu sunt la Poirot, serialul vechi.

Se uita cineva la The ABC Murders?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#887 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 10 June 2019 - 04:42 PM

Vezi postareamino, la 10 June 2019 - 01:29 PM, a spus:

Cernobyl- vazut aseara trei episoade..si as mai fi vazut dar trebuia totusi sa dorm astfel incat sa rezist azi la munca!

Azi il termini! Imagine postata Eu mai am de vazut ultimul episod maine - procesul. Zau ca mi-ar place sa il vad pe tot intr-o zi. Sper sa-l bage astia pe netflix la un moment dat
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#888 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2019 - 11:13 AM

Vezi postareaDexter, la 10 June 2019 - 03:21 PM, a spus:

Handmaid tale - a inceput sezonul 3. am vazut 1,5 episoade ca la 0,5 m-a vizitat Mos Ene

pe Cernobyl l-am terminat, e super

Really??? Auleu, bine ca mi-ai spus! Mama, daca imi dau astia la anul curs de avansati, lucrez cu secvente din seria.

Aseara am inceput cu Tschernobyl. Foarte bine realizat: atmosfera, dialoguri, etc. Singurul detaliu care ii lipseste ca sa evoce 100% acele timpuri (dar asta e opinia absolut subiectiva a cuiva care a crescut mare in coasta lui starshyi brat) e ca e in engleza... M-am fortat sa nu incep si cu episodul 3, am inchis si cred ca abia pe la 4 dimineata am putut sa adorm...basca un cosmar pe tema...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#889 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 12 June 2019 - 12:18 PM

Stau si ma uit ca in jurul meu, rata cea mai mare de mortalitate e la cei de varsta 45-55 ani si nu pot sa nu ma gandesc ca una din cauze poate fi si efectele Cernobîlului asupra noastra care eram atunci copii sau adolescenti.

#890 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 12 June 2019 - 12:26 PM

Așa și eu, după primul episod din Cernobîl am avut coșmaruri și am dormit juma” de noapte. I-am dat o pauza, sa-l rumeg și să mă obișnuiesc cu ideea, apoi l-am vazut pe tot, până la capăt. Ce m-a îngrozit cel mai mult, pe lângă cele evidente, a fost minciuna și lipsa de informare în care se trăia. Minciuna e și acum grămadă, dar măcar ai mai multe posibilități de a afla ce te interesează.

#891 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2019 - 01:40 PM

daca sunteti fani Black Mirror, a inceput un sezon nou. primul episod e un pic mai mild ceea ce e bine ca le cam luase razna imaginația in episoadele trecute

#892 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 June 2019 - 01:42 PM

Da Cernobîl asta e de vazut bre sau provoaca cosmar?

#893 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2019 - 01:47 PM

eu nu am avut nici un cosmar, dar de obicei nu ma impresionez in felul asta la seriale. e foarte bine facut, recomand

#894 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 June 2019 - 01:49 PM

ok atunci incerc, sa vedem mai ales daca i-o place lui Stefano

#895 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 12 June 2019 - 02:12 PM

Vezi postareamino, la 12 June 2019 - 12:18 PM, a spus:

Stau si ma uit ca in jurul meu, rata cea mai mare de mortalitate e la cei de varsta 45-55 ani si nu pot sa nu ma gandesc ca una din cauze poate fi si efectele Cernobîlului asupra noastra care eram atunci copii sau adolescenti.

tu esti depresiva din cauza de antibiotic, ia sa schimbam registrul!

Vezi postareaboni, la 12 June 2019 - 12:26 PM, a spus:

Așa și eu, după primul episod din Cernobîl am avut coșmaruri și am dormit juma” de noapte. I-am dat o pauza, sa-l rumeg și să mă obișnuiesc cu ideea, apoi l-am vazut pe tot, până la capăt.

hello, ce-aveti, bre?

Vezi postareaAdriana, la 12 June 2019 - 01:42 PM, a spus:

Da Cernobîl asta e de vazut bre sau provoaca cosmar?

nu-ti strica zenu'! io am citit comentarii si-am zis pas! nu reactionez bine la catastrofe.

Vezi postareaAdriana, la 12 June 2019 - 01:49 PM, a spus:

ok atunci incerc, sa vedem mai ales daca i-o place lui Stefano

Stefano n-a trait in sistem, s-ar putea sa fie mai detasat.

oricum, un' te-nvarti, unde citesti, numai de Cernobal auzi. not!

Aceasta postare a fost editata de moatza: 12 June 2019 - 04:45 PM

#896 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 June 2019 - 05:47 PM

Scuzati ignoranta din mine da' unde se vede Cernobyl?😆
Lori pe Vlad unde te uiți? La tv pe Pro tv? Dacă da știi cînd e?

#897 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2019 - 06:11 PM

cernobyl e pe HBO

#898 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2019 - 06:21 PM

@ Cernobîlisti si toti cei care erau deja pe lume cand s-a intamplat catastrofa in aprilie '86: Chiar daca e foarte greu de rumegat , de acceptat, eu l-as baga in programa scolara in clasele mari. Tocmai ca sa se vada ca erorile umane maturate sub pres, dezinformarea, prevalenta orgoliilor personale, mai mici sau mai mari, genereaza astfel de nenorociri umane - la nivel mondial, de ordin politic, ecologic, economic si sociologic. Planeta are nevoie de energie si , la ora actuala, energia nucleara este cea mai sigura in ce priveste caracterul ei finit, profitabila si mai solida sursa. Chiar asa, stiti cine a dezvoltat racheta care a ajuns pe luna? Americanii? S-o credeti voi!
Si, cel mai tare argument pe care il pot aduce este: Fukushima. Premergator Cernobîlului si Fukushimei: Hiroshima. Voi v-oti duce, c-asa-i oranduiala in viata asta, dar nu uitati ca pe planeta asta raman copiii vostri, cei ai copiilor vostri si tot asa. Si , nu uitati ca si Romania are o centrala nucleara, ca sa nu mai spun ca in Franta este una de resursele de baza, ei au o densitate mare de centrale nucleare...

Lumea trebuie, trebuie informata corect! Ceea ce nu se va intampla in vecii vecilor, amin! Singurul lucru posibil care ne ramane este sa invatam sa ne auto-informam corect, sa stim sa alegem critic sursele de informatie. O sa va pun un interviu interesant cu un prof. universitar de sociologie si stiintele comunicarii in Romania. Puncteaza foarte bine niste chestii in privinta asta. Dar asta la topicul despre tara. Dar, nu asta e ideea la topicul asta :rolleyes:
@ Mino: Iti recomand un Sherlock in starea ta Imagine postata
@ Adri: Eu nu am TV/Radio romanesc, cand am fost in tara am inceput sa ma uit. Da, e pe PRO TV si , parca, e duminica...cu reluare lunea? Nush, tre' sa imi intreb cumnätzoshenia ca amandoi suntem fani. Aici ma uit pe site-ul asta:
https://www.filmefox...hows/vlad-2019/

Imi place ca sunt si actori moldoveni, de la Iasi, de la Barlad. Chiar asa, Mino: cel care il joaca pe Leo , Emilian Oprea, e din Barlad :hungry:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#899 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 June 2019 - 06:23 PM

Mersi, nu-l am

#900 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 June 2019 - 06:47 PM

Ca să vedeți ce chestie. Deschid digi-ul să-l caut pe hbo-ul asta. E telejurnal și zic că în urma filmului vizitează lumea locurile in care s-a filmat și-și face selfie 😱

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul