Prin urmare s-asa deci, tre' sa purced la cautat ceva aparat bun, ca sa se si merite investitia. Si m-am gandit sa va cer ajutorul, pentru ca pe net gasesc fel si fel de marci cu fel si fel de recenzii, da' parca mai multa incredere as avea in voi.
Pe ce criterii ati ales aparatul? Pret, numele firmei, volumul de aluat ce poate fi prelucrat, timpul necesar obtinerii unei paini?
Referitor la bani, jupanu' a zis ceva de vreo 50 de euro, da' de-or fi 35 ori 64, astea-s chestii mai putin importante. Normal ca nu ne bagam la cea mai scumpa ustensila, da' nici sa iau ceva ieftin si care sa-mi dea batai de cap nu vreau! Cantitatea: eu nu prea mananc paine - mai iau si eu cate-un colt din cand in cand, da' rar. O felie pe saptamana - in saptamanile in care chiar mananc paine! Nu-s eu mare consumatoare de paine! Da' jupanu' mananca des. Acum fac paine cam la 2 zile, cate una de vreo juma' de kil (aproximativ, nu cantaresc niciodata faina, o pun din ochi si ajustez apoi aluatul, de-i prea dens mai pun iaurt / apa / lapte, de-i prea subtire mai bag faina). Mie-mi ia cam 3-4 ore, per total, sa fac o paine. Depinde de chefu' meu de lucru
Astept ceva sfaturi, cand aveti timp si chef sa scrieti cate ceva care mi-ar putea usura cautarea. Mii de multumiri anticipat!

Ajutor